2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İstanbul'da Ümraniye devlet hastanesinde yapılıyormuş fetal DNA bilginiz olsun. Bizimde ikili riskli çıktı. Ama pişman oldum yaptırdığıma. Başka üçlü dörtlü bile yaptırmayacağım. Sağlıkla doğarlar İnşâAllah
herkes benım gıbı demek kı rahat uyku yok!!! Sabah ohh mışıl mışıl uyumusum dıyemıyorum neyse buna da sukurrr
Yok canım yok daha bu aylarda başladı ilerki aylarda naparız Rabbim yardım etsin :)
Bence soyadınıza uydurun ama Çınar Ali daha çok uyuyor

Bende öyle düşünüyorum canım çok sağol fikrin için :)

Çok doğru diyorsunda bulantı ağrı sızı olunca öyle başımızı koyup yatamıyoruz hatimde indirsem :) 12de yatağa girsem saat 2yi 3ü bulur belkide dalmam bi sağa bi sola bende çok okurum bulantıların fırsat verdiği kadar şuan mesela kabızlık yüzünden sancı çekiyorum yatamıyorum Rabbim kabul etsin okuduklarımızı korusun bizleride bebeklerimizide

Kızlar sağ böbreğim hala ağrımaya devam ediyor randevuma 5 gün kaldı sizce napıyım bekliyim mi? Umarım kötü bişey değildir biraz araştırdım böbrek genişlemesinden ötürü olurmuş gebelerin bazılarında görülürmüş inşallah böyle bişey değildir bi arkadaşımın olmuştu ameliyat olmak zorunda kaldı bişey taktılar doğumdan sonra çıkarmışlardı

Oralar fenaaa :) hem guzel hem uykusuz :))))

Canım bol bol su icmene ve sıcak tutnana ragmen agriyorsa hala bence yarin bir doktora git canim ihmal etme en azindan icin rahatlar

Canım bol bol su icmene ve sıcak tutnana ragmen agriyorsa hala bence yarin bir doktora git canim ihmal etme en azindan icin rahatlar
Su içiyorum ama havalar soğuk olduğu için üşütüyo olabilirim inşallah sadece üşütmüşümdür

B BYV hanım, yaşadıklarınız bizim üzerimizde bile derin etki bıraktı. Veren Allah alan Allah.. Yapabilecek hiçbirşeyimiz yok ama bu durumu karşılama şekliniz burada en küçük şeylere endişelenen bizlere ders oldu. Bizlere verilene şükretmeyi, bir bebeğin gelişiminin mucize olduğunu hatırlattın bizlere.. Allah sabır ve kolaylıklar versin öncelikle ve sonra bu yüreği güzel anne adayına güzel sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.. Bilin ki burada size sessizce dua eden birçok anne adayı var, yalnız değilsiniz.. Herşey gönlünüzce olsun.

Randevunu öne alabiliyorsan al bence canım ya önlem alınabilecek birşeyse 5 gün bekleme

Eşimde öyle düşünüyor ama ali çınar olursa başta ali olduğu için etraftakiler sadece ali ismini kullanır diye düşünüyorum :) bilmem yanlışmı düşünüyorum :)
Canım oğlumun adı Fatih Enes (Fatih babasının adi) hep ikinci isim kullanılıyor yabancılar (drlar vs.) iki isim birden kullanıyor hatta soruyorlar hangisini söyleyelim diye biraz anne baba ne kullanırsa herkes ona uyum sağlıyor okulda da bir sorun yaşamıyoruz sen hangisini öne koymak istersen koy yani

Kızlar sun çok değişik bir ağrıyla hastaneye geldim kaşık bölgemin tamamı kasıldı dik duramıyordum yürürken çok zorlanıyordum. Sağolsun doktor bebişimize baktı sıkıntı görmüyorum ama ağrı normal değil dedi. Bir de 2 gün önce kan vermiştim onun sonuçlarına baktı karaciğer enzimlerim yükselmiş yatış yaptı tekrar kan idrar tahlilleri serum takıldı Bugün gelip bakacak yine bakalım ne diyecek. Çok şükür kızım iyi olsun da ama çok korktum çok ağladım kasılma sandım aklım çıktı sizin de aklınızda olsun bu dönemde çok ağrı normal değilmiş

Feeling07 canım çok geçmiş olsun istersen randevunu öne çekmeye çalış en azından için rahat eder hem yapılması gereken bişey varsa zaman kaybetmemiş olursun
P Piknik tup geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşirsin inşallah neyse ki bebisin iyiymiş :)

Geçmiş olsun canım inşallah bi an önce iyileşirsin dr kontrolünde olman iyi ağlama üzme bebişi

Alt ast kaç çıkıyor canım karaciğer enzimlerin yani ? Ben de 6. Haftadan sonra yenilerde test yaptım sınıra yakındı enzimlerim daha doktora göstermedim ama eczacı arkadaşm olabilir sebze tüket dedi

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah canım benim 14.cü haftaya kadar şu dahi içemedim serumlarla hayatta kaldım desem abartmış olmam 10 kilo verdim her gün ağlıyodum ama rabbim derdi verince dermanini da veriyo 16.ci haftadan sonra bulantilarim azaldı ve yemek yemeye başladım rabbim şafi ismini tecelli etsin okumaya dua etmeye devam bebişlerin ve kendi sağlığımız için İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…