- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
İstanbul'da Ümraniye devlet hastanesinde yapılıyormuş fetal DNA bilginiz olsun. Bizimde ikili riskli çıktı. Ama pişman oldum yaptırdığıma. Başka üçlü dörtlü bile yaptırmayacağım. Sağlıkla doğarlar İnşâAllahMerhaba arkadaşlar 2 li testimde yaş riskim yüksek çıktı genetiğe yönlendirildim, genetik riskli Amino sentez yapılması uygun olur dedi, perinotoloji bölümüne yönlendirildi, bu bölümde amino sentezin 300 hasta da 1 düşük riski olduğunu söyledi kandan yapılan testlerin olduğunu bunun devlet karşılamadığını istersem yaptırabileceğimi söyledi, kafam çok karışık ya amino sentez yaptıracağım yada yüksek fiyatlarda olan kandan alınanı yaptıracağım bilmiyorum
Yok canım yok daha bu aylarda başladı ilerki aylarda naparız Rabbim yardım etsin :)herkes benım gıbı demek kı rahat uyku yok!!! Sabah ohh mışıl mışıl uyumusum dıyemıyorumneyse buna da sukurrr
Bence soyadınıza uydurun ama Çınar Ali daha çok uyuyorKızlar isim düşünmeye başladınızmı :)
Biz eşimle pek anlaşamıyoruz isim konusunda.
Ama bugün ilk defa bi isimi ikimizde beğendik
Sizce Çınar Ali’mi yoksa Ali çınar mı? Yani ali’mi başa gelmeli yoksa çınarmı :).
Ali ismini ben çok beğeniyorum yanınada bu ismi beğendik diğer isimlerde pek anlaşamıyoruz
İstanbul'da Ümraniye devlet hastanesinde yapılıyormuş fetal DNA bilginiz olsun. Bizimde ikili riskli çıktı. Ama pişman oldum yaptırdığıma. Başka üçlü dörtlü bile yaptırmayacağım. Sağlıkla doğarlar İnşâAllah
Yok canım yok daha bu aylarda başladı ilerki aylarda naparız Rabbim yardım etsin :)
Bence soyadınıza uydurun ama Çınar Ali daha çok uyuyor
Çok doğru diyorsunda bulantı ağrı sızı olunca öyle başımızı koyup yatamıyoruz hatimde indirsem :) 12de yatağa girsem saat 2yi 3ü bulur belkide dalmam bi sağa bi sola bende çok okurum bulantıların fırsat verdiği kadar şuan mesela kabızlık yüzünden sancı çekiyorum yatamıyorum32 yaşındayım bu güne kadar adet dönemim dışında her gece uyurken abdestli ve bütün süreleri duaları okuyarak sağ tarafıma yatar elimide yanagimim altına koyarım efendimiz s.a.v gibi dua ede ede uyurum ve derim karanlık gecenin şerrinden sana sığınırım sabaha hayırlısi işe uyandır rabbim derim ve uyandığımda bugünde uyandırıldım elhamdulillah der uyanırım bu şekilde hamilelik sürecini geçiriyorum ne belim ağrıyo ne bi yerim deneyin İNŞALLAH faydası olacaktır bebişlerimde gece benle beraber uyuyorlar ve beni hiç rahatsız etmiyorlar
Oralar fenaaa :) hem guzel hem uykusuz :))))İstanbul'da Ümraniye devlet hastanesinde yapılıyormuş fetal DNA bilginiz olsun. Bizimde ikili riskli çıktı. Ama pişman oldum yaptırdığıma. Başka üçlü dörtlü bile yaptırmayacağım. Sağlıkla doğarlar İnşâAllah
Yok canım yok daha bu aylarda başladı ilerki aylarda naparız Rabbim yardım etsin :)
Bence soyadınıza uydurun ama Çınar Ali daha çok uyuyor
Canım bol bol su icmene ve sıcak tutnana ragmen agriyorsa hala bence yarin bir doktora git canim ihmal etme en azindan icin rahatlarKızlar sağ böbreğim hala ağrımaya devam ediyor randevuma 5 gün kaldı sizce napıyım bekliyim mi? Umarım kötü bişey değildir biraz araştırdım böbrek genişlemesinden ötürü olurmuş gebelerin bazılarında görülürmüş inşallah böyle bişey değildir bi arkadaşımın olmuştu ameliyat olmak zorunda kaldı bişey taktılar doğumdan sonra çıkarmışlardı
Su içiyorum ama havalar soğuk olduğu için üşütüyo olabilirim inşallah sadece üşütmüşümdürCanım bol bol su icmene ve sıcak tutnana ragmen agriyorsa hala bence yarin bir doktora git canim ihmal etme en azindan icin rahatlar
Siz hangi adını kullanırsanız herkes ona alışır bence :)Eşimde öyle düşünüyor ama ali çınar olursa başta ali olduğu için etraftakiler sadece ali ismini kullanır diye düşünüyorum :) bilmem yanlışmı düşünüyorum :)
Randevunu öne alabiliyorsan al bence canım ya önlem alınabilecek birşeyse 5 gün beklemeKızlar sağ böbreğim hala ağrımaya devam ediyor randevuma 5 gün kaldı sizce napıyım bekliyim mi? Umarım kötü bişey değildir biraz araştırdım böbrek genişlemesinden ötürü olurmuş gebelerin bazılarında görülürmüş inşallah böyle bişey değildir bi arkadaşımın olmuştu ameliyat olmak zorunda kaldı bişey taktılar doğumdan sonra çıkarmışlardı
Sağlıkla nasip etsin Rabbim o günleri görmemizi de güzel şeylerOralar fenaaa :) hem guzel hem uykusuz :))))
Sağlıkla nasip etsin Rabbim o günleri görmemizi de güzel şeylerArada minik bi tekme hissetmek bile çok güzel bir duyguymuş Rabbim daim etsin
Canım oğlumun adı Fatih Enes (Fatih babasının adi) hep ikinci isim kullanılıyor yabancılar (drlar vs.) iki isim birden kullanıyor hatta soruyorlar hangisini söyleyelim diye biraz anne baba ne kullanırsa herkes ona uyum sağlıyor okulda da bir sorun yaşamıyoruz sen hangisini öne koymak istersen koy yaniEşimde öyle düşünüyor ama ali çınar olursa başta ali olduğu için etraftakiler sadece ali ismini kullanır diye düşünüyorum :) bilmem yanlışmı düşünüyorum :)
Geçmiş olsun canım inşallah bi an önce iyileşirsin dr kontrolünde olman iyi ağlama üzme bebişiKızlar sun çok değişik bir ağrıyla hastaneye geldim kaşık bölgemin tamamı kasıldı dik duramıyordum yürürken çok zorlanıyordum. Sağolsun doktor bebişimize baktı sıkıntı görmüyorum ama ağrı normal değil dedi. Bir de 2 gün önce kan vermiştim onun sonuçlarına baktı karaciğer enzimlerim yükselmiş yatış yaptı tekrar kan idrar tahlilleri serum takıldı Bugün gelip bakacak yine bakalım ne diyecek. Çok şükür kızım iyi olsun da ama çok korktum çok ağladım kasılma sandım aklım çıktı sizin de aklınızda olsun bu dönemde çok ağrı normal değilmiş
Alt ast kaç çıkıyor canım karaciğer enzimlerin yani ? Ben de 6. Haftadan sonra yenilerde test yaptım sınıra yakındı enzimlerim daha doktora göstermedim ama eczacı arkadaşm olabilir sebze tüket dediKızlar sun çok değişik bir ağrıyla hastaneye geldim kaşık bölgemin tamamı kasıldı dik duramıyordum yürürken çok zorlanıyordum. Sağolsun doktor bebişimize baktı sıkıntı görmüyorum ama ağrı normal değil dedi. Bir de 2 gün önce kan vermiştim onun sonuçlarına baktı karaciğer enzimlerim yükselmiş yatış yaptı tekrar kan idrar tahlilleri serum takıldı Bugün gelip bakacak yine bakalım ne diyecek. Çok şükür kızım iyi olsun da ama çok korktum çok ağladım kasılma sandım aklım çıktı sizin de aklınızda olsun bu dönemde çok ağrı normal değilmiş
Çok doğru diyorsunda bulantı ağrı sızı olunca öyle başımızı koyup yatamıyoruz hatimde indirsem :) 12de yatağa girsem saat 2yi 3ü bulur belkide dalmam bi sağa bi sola bende çok okurum bulantıların fırsat verdiği kadar şuan mesela kabızlık yüzünden sancı çekiyorum yatamıyorumRabbim kabul etsin okuduklarımızı korusun bizleride bebeklerimizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?