2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Amin canım İnşâAllah bizde 17. Haftadayız bende7 kilo verdim. Halada veriyorum o yüzden göbüş falanda çıkmadı daha. İlk 12 hafta hele bende serumla beslendim su bile içemedim zofer içiyorum hergün daha bırakamadım

Kızlar 17. Hafta içindeyiz. Eşim dün bana diyor ki karnının büyüdüğünü hissediyor musun? Noldu neden sordun diyorum öylesine diyo normal bi göbek gibi duruyor. Birde hareket bazı gün hissediyorum bazen tık yok var mı benim gibi olan bebiş iyidir İnşâAllah dimi çok mu takıyoruz kafaya :/ bulantılara devam... 23ünde kontrolüm en son ayın 4'ünde gitmiştim.şimdi böyle olunca Pazartesi devlete bi gideyim diyorum hemde perinatoloji kaydımı açtırayım İnşâAllah. Pimpirik bi eşiniz varsa sizde ister istemez öyle oluyorsunuz :/

Geçmiş olsun canım

Ali çınar daha hoş

Yaa kızlar bizim bebiş maşallah çok hareketli dün misafirlikteyiz kasıklarıma sağlı sollu bildiğin tekme atıyor yerimden irkiliyorum böyle sonra o kadar çok vurdu ki kötü oldum tansiyonum düştü resmen gözümün önünde benek benek şeyler uçmaya başladı midem bi garip oldu normalmi bu

Kızlar aranızda ilk bebeğini sezeryan doğum ile dünyaya getirip şuan 2.bebekte normal doğum düşünen varmı ?

Çok geçmiş olsun canım. Bebeğinde iyiymiş çok şükür. Benim arkadaşımdada yükselmişti karaciğer enzimleri korkma hastanede herşeyi kontrol altına alıp taburcu ederler seni. Ama benim arkadaşımın baya yükselmişti kız artık deli gibi kaşınıyordu.

Misafirlikte tatlı filan yediysen baya oynar canım bide artık büyüyorlar bence normal :)

Kuzum öne çekemiyorum ama doktorumu arıcam bakalım o ne dicek :/

Kızlar aranızda ilk bebeğini sezeryan doğum ile dünyaya getirip şuan 2.bebekte normal doğum düşünen varmı ?
Ben bir ara düşündüm ama sonra vazgectim.normal doğum ilkinde de kendim tercih etmemistim.bide simdi doktorum eski doktorun nasil dikis stili kullandi bilmiyorum falan diyince zaten laf olsun diye sordum dedim : ))

Çok geçmiş olsun canım ya inş bişey yoktur benimde 2 günden beri kasık ağrım war çok değil ama rahatsız ediyor arada bende gidip tahlil yaptırsam iyi olacak

Geçmiş olsun

Benimde kasiklarimda batma gibi ağrı oluyordu idrarda iltihap var dedi dokturum 2 tane şaseyle antibiyotik verdi bebeğe geçer mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…