2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben bir ara düşündüm ama sonra vazgectim.normal doğum ilkinde de kendim tercih etmemistim.bide simdi doktorum eski doktorun nasil dikis stili kullandi bilmiyorum falan diyince zaten laf olsun diye sordum dedim : ))
Ya aslında en sağlıklısı normal doğum ama ilki sezeryan olunca korkuyor insan 2.yi normal yapmaya. Bide internette bişeyler okudum biraz korktum açıkcası yok işte sezeryanla dünyaya gelen bebeklerde solunum sıkıntısı, bağışıklık sorunları, alerji filan daha sık oluyormuş. Bunları okuyunca ürperdim biraz. Bide ben evlat acısıda yaşadığım için çok takıntılıyım bu gibi konularda sabaha kadar araştırdım.

Canım ya okuma böyle şeyleri, sezeryanla Doğum yapan kaç kadın var. Zorunlu sezaryen olmak zorunda da kalınabilir , tabiki herşey yolundaysa normal denenmeli ama bebeğim ve benim için en sağlıklısı hangisi olacaksa o şekilde Doğum olsun diye dua etmek gerekiyor bence.

Benim gibi herşeye ağlayan kocasını çöpe atmak isteyen var mı. Önceden sinirlensem de demir gibiydim ağlayamazdım. Şuan herşeye hemen ağlıyorum

Canim cok gecmis olsun insallah hemen sagligina kavusursun bebis iyiymis bak cok sükür kendine dikkat et bizi haberdar et canim

Benim gibi herşeye ağlayan kocasını çöpe atmak isteyen var mı. Önceden sinirlensem de demir gibiydim ağlayamazdım. Şuan herşeye hemen ağlıyorum
Acayip bi hüngür hüngür ağlama isteğim vardı geçen haftaya kadar ama yok ağlayamıyorum. Bi ara herşeye ağlardım son 2 yıldır geçti ama böyle bazı reklamlarda bile gözlerim doluyor ama akmıyor. Eşime gelirsek odaklanamıyorum kendisine, böylece takılmıyorum sinirimi bozsa da

Kızlar aranızda ilk bebeğini sezeryan doğum ile dünyaya getirip şuan 2.bebekte normal doğum düşünen varmı ?
Benimde 2 sezeryan. 3. yu normal düşünüyordum fakat Dr. Hayır olmaz diyor. İkinci de normal olma ihtimali var ama 3 de yok diyor. Riski fazlaymış halbuki o kadar duydum ki 4 sezeryan dan sonra normal doğum yapan olmuş. (Tabi daha once sezeryan olduğunu söylemeyip ebeler tarafından dogurtulmus.)

Sen düşünebilirsin cnm. En iyisi normal doğum. Bence elinden geleni yap normal doğum için.

Alt ast kaç çıkıyor canım karaciğer enzimlerin yani ? Ben de 6. Haftadan sonra yenilerde test yaptım sınıra yakındı enzimlerim daha doktora göstermedim ama eczacı arkadaşm olabilir sebze tüket dedi

Alt 103 ast 55 cıktı ilk üst sınır 30larda normalde dün alınan kanda 80 lere düşmüş yarın yine bakacaklar muhtemelen kullandığım vitaminden oldu sebebini bulmaya çalışıyor doktor canım normalde gebelikte 20. Haftadan sonra yükselirmiş ama benim yükseliş erken olduğu için gebeliğe bağlı değil dedi

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım ya inş bişey yoktur benimde 2 günden beri kasık ağrım war çok değil ama rahatsız ediyor arada bende gidip tahlil yaptırsam iyi olacak

Canim cok gecmis olsun insallah hemen sagligina kavusursun bebis iyiymis bak cok sükür kendine dikkat et bizi haberdar et canim

Sagolun kızlar hepimiz sağlıklı sıhhatli atlatalım şu süreci inşallah ben bu gece de hastanedeyim yarın çıkaracak insallah

Ben de açıkcası ilac kullandım progestan vitamin falan aldım ona bağladım telaş etmedim sen de etme canım önlem alınırsa normaldir

Ya canım bu saydiklarinin hiç birini yaşamadım maşallah oldukça sağlıklı ve yaşıtlarına göre boyu kilosu önde olan bir çocuğum var en sağlıklısi neyse öyle olsun dogumun

Çok haklısın canım. Etrafımdada çok var sezeryan ile doğum yapan ama işte dediğim gibi ben evlat acısı yaşadığım için benim üzerimde çok olumsuz etkiler bıraktı. Çok paniğim ya aynı şeyleri tekrar yaşarsam diye. Artık hayırlısı diye dua edeceğiz bakalım.

Bende doktoruma söyledim oda aradaki mesafe çok kısa dedi. Daha 2 sene önce sezeryan oldığum için biraz zor galiba benim açımdan normal.

Canim enfeksiyon gecirmis olabilirsin. Bana da olmustu antibiyotik kullandim..gecmis olsun.. yediklerine dikkat et. Kivi ye bol bol..

Yaşantılar insanı panik yapıyor gerçekten ama şu süreçte tevekkül etmekten başka elden pek bir şey gelmiyor, acını unutturacak tatlı bi bebişi sağlıkla doğurup büyütmen nasip olur inşallah

Günaydınlar hem kiloya takıp hem kendini tutamayan var mı acaba benim gibi 20 haftam bitti 6 kilo aldım bile off ne ara aldım anlamadım.
Ben 56.5 kiloydum hastalandim 1.5 kilo verdim suan yine 55 kiloyum yani Rabbim saglik versin en onemlisi o kilo alinir verilir bende cok takıyordum suan takmiyorum

Benim de 23. De randevum canim ama 18. Devlete aldim su tansiyon olayini sormak icin tekrar bulantilar tekrar başladı onu sorcagim istahim hicmi hic yok 1.5 kilo vermisim son bir haftada basa donduk yine :// ama oglusum saglikla gelsinde ben 9 ay bulanti cekmeye raziyim

Cok sukur kizimde hic biri yok.
Tabi saglikli olan vajinal dogumdur birsey diyemem.
Ama ilkinde biraz sartlar en cok kendim istedigim icin sezeryan oldum.
Fazla okuma ama : )insan bunaliyor okudukca.
Aklinada kotu seyler getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…