Canim cok gecmis olsun hastanelerde surundugum icin yazamadim kusuruma bakma bobrek agrisini ihmal etme gerekirse devletin aciline git bir baktir ne olur ne olmaz insallah ikiniz de cok sagliklisinizdir. Ben aksi bir durum oldugunu dusunmuyorum ama en ufak bas agrisini bile ihmal etmemek gerekiyormus bu arada sen detayli icin periantolojiye gitmeyecekmisin radyologmu bakicak canim?Alamıyorum kuzum ya 1 ay önceden almıştım bu doktor kontrolü değil radyolojinin organ taramasıya ondan :/
tatlı değilde ekşi yedim :) tansiyonum da hep sınırdan düşmezdi benim 10-6 lara iniyor hemen hissettiriyor bana fenalık geliyo az daha büyüyünce iyice vracak o zaman napıcsm bilmemMisafirlikte tatlı filan yediysen baya oynar canım bide artık büyüyorlar bence normal :)
Sadece cope mi atmak istiyorsun iyi bence.hamile kaldigimdan beri adam gozuma batiyor.ugrasiyorum deli gibi.gece yarılari kalk canim bunu cekti sunu cekti diye taa nerelere yolluyorum ama yok gecmiyor sinirim : ))Benim gibi herşeye ağlayan kocasını çöpe atmak isteyen var mı. Önceden sinirlensem de demir gibiydim ağlayamazdım. Şuan herşeye hemen ağlıyorum
Benim de tam aksi her dakka adamla yapisik durasim var. Geceleri ben uyuyana kadar uyumasin opsun vs gibi :)) halbuki en nefret ettigim seydir vicik vicik ama iste insan degisiyor demekki :)))Sadece cope mi atmak istiyorsun iyi bence.hamile kaldigimdan beri adam gozuma batiyor.ugrasiyorum deli gibi.gece yarılari kalk canim bunu cekti sunu cekti diye taa nerelere yolluyorum ama yok gecmiyor sinirim : ))
Haklısın canım. Genelmi oldun ilkinde benim genel anesteziysi sağlıklı olan doktorların önerdiği epiduralmış. Ondanda korkuyorum açıkcasıCok sukur kizimde hic biri yok.
Tabi saglikli olan vajinal dogumdur birsey diyemem.
Ama ilkinde biraz sartlar en cok kendim istedigim icin sezeryan oldum.
Fazla okuma ama : )insan bunaliyor okudukca.
Aklinada kotu seyler getirme
Benim de tam aksi her dakka adamla yapisik durasim var. Geceleri ben uyuyana kadar uyumasin opsun vs gibi :)) halbuki en nefret ettigim seydir vicik vicik ama iste insan degisiyor demekki :)))
Haklısın canım. Genelmi oldun ilkinde benim genel anesteziysi sağlıklı olan doktorların önerdiği epiduralmış. Ondanda korkuyorum açıkcası
Canım ya streste yapıyor o bulantıyı İnşâAllah uzun sürmez bende aynıyım hala hiç kilo alamadım korkuyorum Pazartesi gidince sorcam doktoraBenim de 23. De randevum canim ama 18. Devlete aldim su tansiyon olayini sormak icin tekrar bulantilar tekrar başladı onu sorcagim istahim hicmi hic yok 1.5 kilo vermisim son bir haftada basa donduk yine :// ama oglusum saglikla gelsinde ben 9 ay bulanti cekmeye raziyim
Çok sağol canım sanada geçmiş olsun. 4 gün daha bekleme kararı aldım bol su içiyorum şuan ağrım yok inşallah ciddi bişey değildir. Evet canım radyolog ama yaşadığım yerde çok meşhur bir doktor. Kendi doktorum kendi hamileliğinde bile o adama gitmiş. Gittiğim hastane buranın en iyi hastanelerinden biri ama doktorum organ taraması için o adamı önerdi araştırdım işinde gerçekten çok iyiymiş zor sıra buldum zaten.Canim cok gecmis olsun hastanelerde surundugum icin yazamadim kusuruma bakma bobrek agrisini ihmal etme gerekirse devletin aciline git bir baktir ne olur ne olmaz insallah ikiniz de cok sagliklisinizdir. Ben aksi bir durum oldugunu dusunmuyorum ama en ufak bas agrisini bile ihmal etmemek gerekiyormus bu arada sen detayli icin periantolojiye gitmeyecekmisin radyologmu bakicak canim?
Valla bende de hiç olmadı öyle bişey. Yani normalde de ne kadar canın isterse o kadar istiyo arada bişeyleri :)Ben aşermeyi beceremiyorum sanırım hiç bişeyi aşırı istemedim adamıda gece hiç biyere yolayamadım içimde kaldı
Hoşgeldin canım sağlıkla kucağına al yavrunu :)slm kizlar allah nasip ederse bende haziran annesiyim tup bebek benimki minnak mucizem benim
Ben de 5,5 kg aldım :)Günaydınlarhem kiloya takıp hem kendini tutamayan var mı acaba benim gibi 20 haftam bitti 6 kilo aldım bile off ne ara aldım anlamadım.
Benim gittigim hastanede varmis detayli doktorumla bir konuscam bakalim ne diyecek radyolog baksin istemiyorum. Aslinda bikac doktorda onerdiler ama onlarda cok pahali napsam bilemedim sen kaca yaptiriyorsun benim kendi hastanemde 500 ıstiyor 23. Randevum var 18 haftalik olacagiz ozaman konuşuruz diye dusunuyorum bakalim kacinci haftada yaptiriliyor ?Çok sağol canım sanada geçmiş olsun. 4 gün daha bekleme kararı aldım bol su içiyorum şuan ağrım yok inşallah ciddi bişey değildir. Evet canım radyolog ama yaşadığım yerde çok meşhur bir doktor. Kendi doktorum kendi hamileliğinde bile o adama gitmiş. Gittiğim hastane buranın en iyi hastanelerinden biri ama doktorum organ taraması için o adamı önerdi araştırdım işinde gerçekten çok iyiymiş zor sıra buldum zaten.
Hamilelikten once de mide rahatsizliklarim vardi benim ben ona yoruyorum acikcasi bu bulantilari bende istah acici biseyler isteyecegim bu gidisimdeCanım ya streste yapıyor o bulantıyı İnşâAllah uzun sürmez bende aynıyım hala hiç kilo alamadım korkuyorum Pazartesi gidince sorcam doktora
Ya istee ben de senin gibiydim simdi böyleyimhic vicik vicik olamam sevmemde zaten.
Ayagimi bacagimi ovarsa yada yag falan surerse iste ancak o kadar.
Batiyor gozume batiyor ne yapsa
Ben de hic yapmadim onu biseyi asiri isteyince de siparis veriyorum geliyor :)) bitek birsey vardi onu yiyemedim sadece insallah bebe de leke falan olmazBen aşermeyi beceremiyorum sanırım hiç bişeyi aşırı istemedim adamıda gece hiç biyere yolayamadım içimde kaldı
Benimde aynı gebelik öncesi vardı mide problemim Haziran ayında kürtaj olduğum hamileliktede çok bulantım olmuştu tabi kürtajdan sonra geçti ama İnan ki o anki üzüntüden dolayı mı nedir eski iştahım yeniden hamile kalana kadar geri gelmedi sağlık olsun tek dert bulantı olsun Rabbim beterinden korusunHamilelikten once de mide rahatsizliklarim vardi benim ben ona yoruyorum acikcasi bu bulantilari bende istah acici biseyler isteyecegim bu gidisimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?