Amin canim benim valla ben gecen gece yasadigim olaydan epey korktum simdi hep bir panik hali iste bu gunleei gulerek hatirlayalim insallahBenimde aynı gebelik öncesi vardı mide problemim Haziran ayında kürtaj olduğum hamileliktede çok bulantım olmuştu tabi kürtajdan sonra geçti ama İnan ki o anki üzüntüden dolayı mı nedir eski iştahım yeniden hamile kalana kadar geri gelmedi sağlık olsun tek dert bulantı olsun Rabbim beterinden korusun
sagol cnm amin sende saglicakla al bebisini ins kucaginaHoşgeldin canım sağlıkla kucağına al yavrunu :)
Ben düşünüyorum ve çok istiyorum ama hala dr la konuşmadım her dr yanaşmıyor sanırım , birde durumlar el verecekmi ilkinde de normal istemiştim ama oğlum 4.200 gr olduğu için sezaryen olmuştuKızlar aranızda ilk bebeğini sezeryan doğum ile dünyaya getirip şuan 2.bebekte normal doğum düşünen varmı ?
21. Haftama girmiş olucam ben yaptırırken. Valla benimki radyolog ama bence işinde iyi olması daha önemli. Genelde sorunlu gebeliklerde doktorların önerdiği bi adammış benim gitcek olduğum demekki iyi gerçekten. 250 tlye yaptırıcam canım bence burda genelde fiyatlar böyle istanbulda 600 falan diyenler var çok fazla ya.Beni
Benim gittigim hastanede varmis detayli doktorumla bir konuscam bakalim ne diyecek radyolog baksin istemiyorum. Aslinda bikac doktorda onerdiler ama onlarda cok pahali napsam bilemedim sen kaca yaptiriyorsun benim kendi hastanemde 500 ıstiyor 23. Randevum var 18 haftalik olacagiz ozaman konuşuruz diye dusunuyorum bakalim kacinci haftada yaptiriliyor ?
Ne çekti çok merak ettim :)Ben de hic yapmadim onu biseyi asiri isteyince de siparis veriyorum geliyor :)) bitek birsey vardi onu yiyemedim sadece insallah bebe de leke falan olmaz
Amin canim benim valla ben gecen gece yasadigim olaydan epey korktum simdi hep bir panik hali iste bu gunleei gulereBenimde aynı gebelik öncesi vardı mide problemim Haziran ayında kürtaj olduğum hamileliktede çok bulantım olmuştu tabi kürtajdan sonra geçti ama İnan ki o anki üzüntüden dolayı mı nedir eski iştahım yeniden hamile kalana kadar geri gelmedi sağlık olsun tek dert bulantı olsun Rabbim beterinden korusun
Soleyemem maalesef canin cekebilir :))Ne çekti çok merak ettim :)
Ben ikiliyi 250 ye yaptirdim düsün evet burda fiyatlar cok ucuk 21 22 haftalarda mi yapiliyor yani ?21. Haftama girmiş olucam ben yaptırırken. Valla benimki radyolog ama bence işinde iyi olması daha önemli. Genelde sorunlu gebeliklerde doktorların önerdiği bi adammış benim gitcek olduğum demekki iyi gerçekten. 250 tlye yaptırıcam canım bence burda genelde fiyatlar böyle istanbulda 600 falan diyenler var çok fazla ya.
Benim çekmiyor hiçbişey ya da herşeyi çekiyor bilmiyorum bulantılarım yeni bitti ama hala herşeyi yiyebileceğimi sanmıyorum ama yediklerimi sağlam yiyorum bu sefer çok yemekten mide bulantısı yaşıyorum :)Amin canim benim valla ben gecen gece yasadigim olaydan epey korktum simdi hep bir panik hali iste bu gunleei gulere
Soleyemem maalesef canin cekebilir :))
18-24 haftalarda diyolar canım ama ben ortası daha sağlıklı olur diye 21. Haftayı tercih ettim :)Ben ikiliyi 250 ye yaptirdim düsün evet burda fiyatlar cok ucuk 21 22 haftalarda mi yapiliyor yani ?
Anladim canim.cok tesekkur ederim ben de sorayim ilk randevuda bakalim ne diyecek bu sefer birsuru not aldim doktoru darlayacagim biraz :))18-24 haftalarda diyolar canım ama ben ortası daha sağlıklı olur diye 21. Haftayı tercih ettim :)
Ben pizzanin icinde bircok defa yedim. Bir kerede corbasini ictim bir sıkıntısıni yasamadim. Ama guvenilir yerden alip yemek lazim canim mutlakaHamilelikte mantar yeniyor mu? Bugün çok az yedim, hiç aramadığım bir şey aslında ama
Bende herseyi yiyemiyorum belli basli seyleri yiyorum istahim varken yedimmi tam yiyordum suan istahim yok bir tabagin yarisini zor bitiriyorum ancakBenim çekmiyor hiçbişey ya da herşeyi çekiyor bilmiyorum bulantılarım yeni bitti ama hala herşeyi yiyebileceğimi sanmıyorum ama yediklerimi sağlam yiyorum bu sefer çok yemekten mide bulantısı yaşıyorum :)
Amin canımAmin canim benim valla ben gecen gece yasadigim olaydan epey korktum simdi hep bir panik hali iste bu gunleei gulerek hatirlayalim insallah
Bende yedim bi kaç kez bulantıma da iyi gelmişti zararlı değil yazıyor internetteHamilelikte mantar yeniyor mu? Bugün çok az yedim, hiç aramadığım bir şey aslında ama
Ben hep not almayı unutuyorum :)) şuan ama kafam organ taramasında Perşembe gününü iple çekiyorum inşallah güzel şeyler duyarım daha sonra doktora gidicem zaten sonuçları göstermeye. Arkadaşım geçen hafta yaptırdı bebeğin bi böbreğimde büyüme varmış ama erkek çocuklarının genelinde görülüyomuş bu. İnsan genede tabi kafasına takıyor ister istemez herkesin bebeği sağlıklı olsun, Rabbim korusun onlarıAnladim canim.cok tesekkur ederim ben de sorayim ilk randevuda bakalim ne diyecek bu sefer birsuru not aldim doktoru darlayacagim biraz :))
ben 22+2 de yaptırıcam 19 dan 24 e kadar vaktin var dedi doktormBen ikiliyi 250 ye yaptirdim düsün evet burda fiyatlar cok ucuk 21 22 haftalarda mi yapiliyor yani ?
ben çok severim mantarı yedimde ama nedense hamileliğimde beni çekmiyor kültür mantarı olduktan sonra sıkıntı yok canım :)Hamilelikte mantar yeniyor mu? Bugün çok az yedim, hiç aramadığım bir şey aslında ama
Senin ki radyologmu peki kaca yaptiracaksin ?ben 22+2 de yaptırıcam 19 dan 24 e kadar vaktin var dedi doktorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?