2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Amin canim benim valla ben gecen gece yasadigim olaydan epey korktum simdi hep bir panik hali iste bu gunleei gulerek hatirlayalim insallah

Kızlar aranızda ilk bebeğini sezeryan doğum ile dünyaya getirip şuan 2.bebekte normal doğum düşünen varmı ?
Ben düşünüyorum ve çok istiyorum ama hala dr la konuşmadım her dr yanaşmıyor sanırım , birde durumlar el verecekmi ilkinde de normal istemiştim ama oğlum 4.200 gr olduğu için sezaryen olmuştu

21. Haftama girmiş olucam ben yaptırırken. Valla benimki radyolog ama bence işinde iyi olması daha önemli. Genelde sorunlu gebeliklerde doktorların önerdiği bi adammış benim gitcek olduğum demekki iyi gerçekten. 250 tlye yaptırıcam canım bence burda genelde fiyatlar böyle istanbulda 600 falan diyenler var çok fazla ya.

Amin canim benim valla ben gecen gece yasadigim olaydan epey korktum simdi hep bir panik hali iste bu gunleei gulere
Ne çekti çok merak ettim :)
Soleyemem maalesef canin cekebilir :))

Ben ikiliyi 250 ye yaptirdim düsün evet burda fiyatlar cok ucuk 21 22 haftalarda mi yapiliyor yani ?

Ben ayrıntılı ultrason için bu ay sonunda gideceğim..Doktorum erken olduğunu söyledi henüz..
Tetanoz asisi yaptırmama gerek yokmuş ben 2,3 sene kadar önce yaptırmıştım..

Amin canim benim valla ben gecen gece yasadigim olaydan epey korktum simdi hep bir panik hali iste bu gunleei gulere

Soleyemem maalesef canin cekebilir :))
Benim çekmiyor hiçbişey ya da herşeyi çekiyor bilmiyorum bulantılarım yeni bitti ama hala herşeyi yiyebileceğimi sanmıyorum ama yediklerimi sağlam yiyorum bu sefer çok yemekten mide bulantısı yaşıyorum :)

Bende herseyi yiyemiyorum belli basli seyleri yiyorum istahim varken yedimmi tam yiyordum suan istahim yok bir tabagin yarisini zor bitiriyorum ancak

Anladim canim.cok tesekkur ederim ben de sorayim ilk randevuda bakalim ne diyecek bu sefer birsuru not aldim doktoru darlayacagim biraz :))
Ben hep not almayı unutuyorum :)) şuan ama kafam organ taramasında Perşembe gününü iple çekiyorum inşallah güzel şeyler duyarım daha sonra doktora gidicem zaten sonuçları göstermeye. Arkadaşım geçen hafta yaptırdı bebeğin bi böbreğimde büyüme varmış ama erkek çocuklarının genelinde görülüyomuş bu. İnsan genede tabi kafasına takıyor ister istemez herkesin bebeği sağlıklı olsun, Rabbim korusun onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…