2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende herseyi yiyemiyorum belli basli seyleri yiyorum istahim varken yedimmi tam yiyordum suan istahim yok bir tabagin yarisini zor bitiriyorum ancak
Bu hafta başladı benim de iştah açılması, bu salı geçti hatta bulantılarım senin de geçer umarım

Aminn canim benim aklim simdiden detaylida bi an once yaptirsam rahatlasa icim diyorum. Insallah hepimizin tertemiz cikar

ben çok severim mantarı yedimde ama nedense hamileliğimde beni çekmiyor kültür mantarı olduktan sonra sıkıntı yok canım :)
Hiç anlamam mantardan eşim almış burda çok yaygın olan bir mantar, az yedim zaten bi şey olmaz inşallah

Senin ki radyologmu peki kaca yaptiracaksin ?
ben şehir hastanesinde perinatoloğa gidicem 15 gün önceden randevu almak gerekiyor burda tek bir özel var oda bayağı bir pahalı sormadım ama 600 falan vardır gene bizim bebiş haftasını da yakalamış 21 lerde 22 lerde daha net oluyor ultrason diyorlar :)

Canim enfeksiyon gecirmis olabilirsin. Bana da olmustu antibiyotik kullandim..gecmis olsun.. yediklerine dikkat et. Kivi ye bol bol..
Bilmiyorum ki canım doktor enfeksiyondan bahsetmedi sadece gebeliğe bağlı olmadığını sebebini bulmamız gerektiğini söyledi ınsallah ilaçtandır da bırakınca normale döner

Hiç anlamam mantardan eşim almış burda çok yaygın olan bir mantar, az yedim zaten bi şey olmaz inşallah
canım çok değişik mantar çeşitleri var onları yeneyin diyorlar allah korusun mantar zararlı değil faydalı ama güvenilir bir yerden alınmadıysa zehirli falan olabilir diye yoksa yenebilir tabi benim dediğim marketlerde de paketli satılıyor ya beyaz onlar kültür mantarı

Lcw den bende aldım müslin örtü 2 tane 23 lira gibi bişeydi ucuz geldi bana da

Yok benim yediğim dağdan toplanan mantarlardan, dediğim gibi burda çok yaygın. En iyisi bi daha yememek

Ben daha önceki gebeliğimde yada yeni Doğum yapan arkadaşlarımda hiç bu perinatolog falan hiç duymadım bu yenimi çıktı serklajdan dolayı da doktor işini düzene koyamadım burda hep okuyorum internet te riskli gebelikler için diyor burdada herkes gidiyor kafam karıştı ayrıntı ultrason için mi gidiyorsunuz

Mesela bende risk görmedi doktor, devlete gidiyorum, ayrıntılı ultrasona gireyim mi,dedim, bir sıkıntı yok ama detaylı bakilmasi iyidir, görmüş olursun, dedi. Peki perinatoloğa mi gideyim dedim. Asıl bu işin uzmanları onlar ama onlara yer bulmak zor olabilir. Eğer perinatoloğa yer bulamazsan bilgisinden emin oldugun, deneyimli bir kadın doğum uzmanına git,dedi .

Aynen detaylı için perinatoloğa yönlendirdi benim doktorum

Kızlar müslin örtü dediğiniz battaniye diye mi geçiyor yoksa ağız mendili gibi mi? Ben şimdi netten baktım müslin battaniye var bulutlu 19 tl. Mikan
Çok amaçlı örtü diye geçiyor, kundak alt değiştirme, ağız bezi, emzirme örtüsü gibi çok amaçlı ama ben çarşaf niyetine ve kundak için kullanacağım Allah kısmet ederse

Çok amaçlı örtü diye geçiyor, kundak alt değiştirme, ağız bezi, emzirme örtüsü gibi çok amaçlı ama ben çarşaf niyetine ve kundak için kullanacağım Allah kısmet ederse
Biliyorum canım ne olduğunu :)) hatta ebebekten alıcam ben ordan beğenmiştim ama siz ikisi 22 deyince çok uygun geldi baktım sitesine ağız mendili şeklinde var bez diye geçiyo küçük baya birde müslin battaniye var dediğin gibi kundak gibi ama 19 tl. Acaba indirimde falanmı aldınız?

Biliyorum canım ne olduğunu :)) hatta ebebekten alıcam ben ordan beğenmiştim ama siz ikisi 22 deyince çok uygun geldi baktım sitesine ağız mendili şeklinde var bez diye geçiyo küçük baya birde müslin battaniye var dediğin gibi kundak gibi ama 19 tl. Acaba indirimde falanmı aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…