- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
Nıye yemeyelim ? Bır an şaşırdımHamilelikte mantar yeniyor mu? Bugün çok az yedim, hiç aramadığım bir şey aslında ama
:) yani battaniye diye değil de çok amaçlı yazıyor üstünde, senin beğendiğinin boyutu belki daha büyüktür ondan olabilir ve dediğim gibi yazın kullanılan bi şey olduğu için sanırım şu an daha ucuzduBiliyorum canım ne olduğunu :)) hatta ebebekten alıcam ben ordan beğenmiştim ama siz ikisi 22 deyince çok uygun geldi baktım sitesine ağız mendili şeklinde var bez diye geçiyo küçük baya birde müslin battaniye var dediğin gibi kundak gibi ama 19 tl. Acaba indirimde falanmı aldınız?
:) ay bilmiyorum ki internette çelişkili ifadeleri okuyunca sizlere sormak istedim.Nıye yemeyelim ? Bır an şaşırdımçoook yerım yemege katarım, en çok fırında kaşarlı yaparım aklımın ucundan bile geçmedi :)) neyse kı zararı yokmuş :))
Canım ben Perinatoloji uzmanına yaptırıcam en iiyi onlar dıye bılıyorum... salı fıyat alıcam kesın 500 flandır Perinatoloji bölümü genelde bu şekılde sanırım...Senin ki radyologmu peki kaca yaptiracaksin ?
Yok ya hıc sanmıyorum ılkkez duydum ınan cok yıyorum:) ay bilmiyorum ki internette çelişkili ifadeleri okuyunca sizlere sormak istedim.
Faydası da çokmuş zaten yarasın afiyet olsun :)Yok ya hıc sanmıyorum ılkkez duydum ınan cok yıyorumboregını bıle yedım mümkün degıl mantar candır
Yok olurmu 2015 yılında kızımın ıkılısını de detaylı ultrasona da Perinatoloji uz gitmiştim riskle alakası yok.Ben daha önceki gebeliğimde yada yeni Doğum yapan arkadaşlarımda hiç bu perinatolog falan hiç duymadım bu yenimi çıktı serklajdan dolayı da doktor işini düzene koyamadım burda hep okuyorum internet te riskli gebelikler için diyor burdada herkes gidiyor kafam karıştı ayrıntı ultrason için mi gidiyorsunuz
Benim baktığım buydu canım 85*85 miş ölçüsü. İnternette bu ve bunun pembesi var kız için.:) yani battaniye diye değil de çok amaçlı yazıyor üstünde, senin beğendiğinin boyutu belki daha büyüktür ondan olabilir ve dediğim gibi yazın kullanılan bi şey olduğu için sanırım şu an daha ucuzdu
Benimkinin ölçüsü 65*65 daha küçükmüş ondan demek fiyat farkıBenim baktığım buydu canım 85*85 miş ölçüsü. İnternette bu ve bunun pembesi var kız için.
Ah bende bi çıkabilsem ilk aklıma gelen şey Çok güzeller :) bende alabilirim İnşâAllah hayırlı olsun sağlıkla kullansın İnşâAllahLcw den bende aldım müslin örtü 2 tane 23 lira gibi bişeydi ucuz geldi bana da
Pazartesi devlette bi doktora gideceğim o zaman sorayım yapan bi yer var mı diye sağol bilgi verdiğin için İnşâAllah hep güzel haberler alalımBen 2 farklı araştırma hastanesinde 2 farklı perinatolojiye gidiyorum riskli durumum olduğu(+1 bide özel hastane ) devlet bünyesindeki perinatolojiler ayrıntılı yapmıyorlar, rapor verme yetkisi yok arkadaşlar bilginiz olsun en azından benim gittiklerim o şekilde.bu hafta gittim tek tek organlarına bakıyolar ama ayrıntılı adı altında olmuyor. Gidecek olanlar varsa bilginiz arkadaşlar hastane ile konuşun son dakika ortada kalmayın.ben salı gününe özel muayenede randevu aldim perinatoloji uzmanına güzel haberler alacağım inşallah...
Olabilir canım demekki değişiyor ölçüye göre ebebekte 115*115 23 tlye düşüyor indirimli günlerde bende onu bekliyorum 3-4 tane olması gerekiyo bence :)Benimkinin ölçüsü 65*65 daha küçükmüş ondan demek fiyat farkı
Maşallah canım benim bebek doğum kanalına inmemişti. Bebeğimin başıyla benim çatım uyumlu değildi. Çatı muayenesi etmişti doktorum çok dar çatın demişti. Sezeryan olur senin demişti. Özel diye ben hemen inanmadım normalde ısrardı oldum. Gece saat 3 de suyum gelmişti sabah saat 9 buçuğa kadar sancı çekmiştim ona rağmen inmemişti doğum kanalıma bebeğim. Halbuki 5 cm açılmam vardı inseydi aşağıya çok kolay olurdu gerisi :) napalım hayırlısı böyleymiş.Ben düşünüyorum ve çok istiyorum ama hala dr la konuşmadım her dr yanaşmıyor sanırım , birde durumlar el verecekmi ilkinde de normal istemiştim ama oğlum 4.200 gr olduğu için sezaryen olmuştu
Sorun canım tabi hastane prosedürleri farkli olabilir belki. İnşallah canım inşallahPazartesi devlette bi doktora gideceğim o zaman sorayım yapan bi yer var mı diye sağol bilgi verdiğin için İnşâAllah hep güzel haberler alalım
Bende o bolumde yaptirmak istiyorum ama gittigim hastanede nasil bilmiyorum ? Bu randevuda konusacagim insallah. Bu arada ben oglusuma bakim cantasi aldim bugün cok heyecanlandim ya ne garip bir duyguymus :))Canım ben Perinatoloji uzmanına yaptırıcam en iiyi onlar dıye bılıyorum... salı fıyat alıcam kesın 500 flandır Perinatoloji bölümü genelde bu şekılde sanırım...
aynen canım onlara pek güven olmuyor bide zehirli olup olmadığı anlaşılmıyormuşYok benim yediğim dağdan toplanan mantarlardan, dediğim gibi burda çok yaygın. En iyisi bi daha yememek
Ben ılk dogumda gıttıgım kısılere gıdıyorum... salı gıdıcem fıyat alıcam bakalm :))Bende o bolumde yaptirmak istiyorum ama gittigim hastanede nasil bilmiyorum ? Bu randevuda konusacagim insallah. Bu arada ben oglusuma bakim cantasi aldim bugün cok heyecanlandim ya ne garip bir duyguymus :))
Karsidadir senin muhtemelen benim isime yaramaz :))) daha canta ulasmadi canim 1 2 ay icinde gelir tahminim aliekspresten siparis verdim kalan herseyi detaylidan sonra alacagim Allah nasip ederse sen cok birsey almayacaksin sanirim ? Ondan mi bekliyorsunBen ılk dogumda gıttıgım kısılere gıdıyorum... salı gıdıcem fıyat alıcam bakalm :))
Ayyy ayy yesınlerrrr güle güle saglıklı guzel gunlerde kullanın ınsallah canım benım... ben ıkıncı oldugu halde aynı heycandayım daha almadım ama aldıgımda bakar bakar dururum :))))
Avrupa ama sana uzak :))) bende canta alıcam ama ılla bebek bıberob gözlü degıl guzel kalıtelı bır sırt cantası alıcam bıberon ıcın ayrıca cantasını alırım o sıkıntı degıl:)) yoo canm ondan degıl cınsıyetı beklıyorum kesın desınler dıye hemde acelesı yok dıye ona ozel alısverıse cıkarım :) gordükce kışa bıle alırım :)) zaten 0-3 ay coook almıcam cok gereksız. Bıraz alırım yazlık kısa alısverıslerı o dogunca yaparım ya da cıkarsa gorursem alırım :)Karsidadir senin muhtemelen benim isime yaramaz :))) daha canta ulasmadi canim 1 2 ay icinde gelir tahminim aliekspresten siparis verdim kalan herseyi detaylidan sonra alacagim Allah nasip ederse sen cok birsey almayacaksin sanirim ? Ondan mi bekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?