2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sorun canım tabi hastane prosedürleri farkli olabilir belki. İnşallah canım inşallah
Aynen canım ben ikili testte yaşadım bu sıkıntıyı. Zaten kendi dokturum ikili yapma demişti bende devlette yaptırayım dedim gittim biz yapmıyoruz hasekiye Okmeydanı'na falan git dedi bende gazeliydi gittim haseki bizde yapmıyoruz dedi. Öylece kaldım. Yine gittim her zamanki gittiğim hasteneye orada 250₺ ye yaptırdım. Detaylı için hiç olmazsa erkenden randevu falan alabilirim. Yine olmazsa özelde yaptırırım. İkili test için Zeytinburnu'nda Süleymaniye kadın Doğum hastanesi var orayı aradım randevumuz yok bu haftaiçi gelsem yapılır mı ikili test hayır diyo biz iki üç ay önceden randevu veriyoruz hahaa nasıl yani ya hamile kalır kalmaz gidip randevu mu alcam :)

Oturdum aldım elime kalemi liste yaptım yavaş yavaş alayım diye her gittiğimde bir tane alırım en azından yer kaplamaz taşınana kadar kalır bir kenarda..

Mobilyaları nisan ayında yeni eve geçince alacağız..

Fakat neyi ne kadar alayım bilmiyorum..Kayinvalideme göre hiç almama gerek yok herkes zaten getirir diyor ama ben ilk kıyafetlerinin pamuklu ve sağlıklı olmasını istiyorum..Cildine temas edecek ne de olsa..

Birde yaz bebekleri olacak nasipse uzun kollu bodyler tulumlar almalimiyim incede olsa..

Eklentiler

• IMG_20190113_001445.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 79
Bazen gerçekten mantık dışı durumlar olabiliyor... istanbul,izmirden çok daha yoğun durumdadır düşünemiyorum.üreme nekadar çok ülkemizde :))

Uzun kollu yine bi kaç tane olsa iyi yazın akşamları dışarıda olursa serin olabiliyor. Aslında ince penye hırkada olabilir serin olursa giydirilir. Çokta boğmamak lazım çocukları:)

Yaz bebişleri olacagı için uzun kollu body alma canım ilk zamanlar belki kıyafet giyerler sonrası koca yaz çıt çıtlı bady ve çorap ile geçiyormuş akşam belki serinse bi alt dediler 2018 haziran anneleri.3 lü 5li takimlardan bi kaç tane olsa yeter bence.bol bol çıt çıtlı bady ve çorap.

Bazen gerçekten mantık dışı durumlar olabiliyor... istanbul,izmirden çok daha yoğun durumdadır düşünemiyorum.üreme nekadar çok ülkemizde :))
Ya MâşâAllah:) İstanbul'da fakülte hastaneleri sıkıntılı hep asistanlar var uzmanlarda paralı para verdikten sonra özele giderim daha iyi. Birde bu Çapa'nın çalışanları ahhh Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın kaç kere bimere şikayet ettim. Rektörden cevap geldi isim verin diye sanki ben personelin adını nereden bileyim. Çapayla ilgili hiç güzel anım yok maalesef Rabbim muhtaç etmesin oraya

liste de burun aspiratörü var.hiç bir işe yaramiyor onlar.otri bebe var ondan ondan al canım aklında olsun.

Amin canım.Ne yazık ki öyle maalesef yogunluktan hepsi.her kültürden insan geliyor oraya bazıları cidden laftan anlamıyor ama.

Amin canım.Ne yazık ki öyle maalesef yogunluktan hepsi.her kültürden insan geliyor oraya bazıları cidden laftan anlamıyor ama.
Ben soru sormaya korkuyordum Çapa'da. Bi gün kadının biri koridora girmişti infertilite bölümünde sırası gelmeden girmiş kadın bilmiyor çünkü Prof geldi kadını çocuk gibi azarladı ben yerimden kalktım bakayım noluyor diye.kadın hiç cevap bile veremedi herkesin ödü kopuyor. Bu ikili test zamanı hasekiden çıkıp bezmialeme girdim orası da vakıf üniversitesi eşim otoparkta yer bulamadı arabada dışarıda bekledi ben o bulantımla gittim bazen doktorun insiyatifine bağlı randevusuz bakılıyor çünkü doçent ve profesör muayeneleri ücretli o yüzden boşluk oluyor. Bi doktorun sekreterine sordum benim dolu dedi yan odaya sorun birde bende kapı açılınca afedersiniz bişey sorabilir miyim dedim doktor bana bi bağırdı soru kabul etmiyoruz !!! Diye. ay bi kötü oldum deli mi ne hemen çıktım lanet olmasın ya böyle insanlıktan çıkmışlar !

Kizlar 7 ocakta bes gunluk embryo transferim oldu. Dun yani 11 ocakta erkenden dayanamayip test yaptim. Bu sekilde cikti. Asagiya bırakıyorum herhangi bi hcg iceren ilac kullanmadim. Bugunde dayanamayıp kan verdim. Sonucum 24.6 cikti. Transferin besinci gununde. Normalde test gunum 19 ocak . Ne dusunuyorsunuz ?

Eklentiler

• IMG-20190112-WA0000.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 60
Aynen ben de 5 sene önce ne kendimde ne çevremde bunu hiç duymamistim o zaman ayrintilimi radyolog yapmıştı. Ama şimdiki hastanemde ayrintiliyi yapacak olan perinatalog demek ki ikisi de yapıyor ayrıntılı ultrason ben de yeni öğrendim :))

Zaten bana gore cok kalın alayım deme orta olsun yaz bebeklerı en az kırkı cıkana kadar uzun kollu gıyerler.. sonra zaten bayaa sıcak olacagın ıcın kısalara geçerız.. cocugu cok gıydırıp sıcaga alıstırmamak lazım bunu hıc bır zaman unutma ozaman daha cok hasta oluyorlar bu benım dusuncem tabı:)) bu arada yazın kavurucu sıcagı bıle olsa aksamları dışarı cıkacaksan her zaman ınce hırkalar olmalı :))

Bence ilk kırkında coooook mınnaklar kısalar ıcın erken olur ılk ay geçmelı dıye dusunuyorum.. temmuzda gıydırırz yanı:)) uzunlarda ıncelerden olursa tamamdır :)

Ben 7yıl önce doğurdum oğlumu ve hiç başka doktora gitmedim hepsini tek doktor yapmıştı o yüzden şaşırdım perinatolog ilk burda duydum

Kuzum ben cinaiyeti ogrendimya herkes ogrenmistir gibi geliyor sanirim :)) ben bu cantayi coktandir istiyordum sirt cantasi zaten cok severim hani begeniyordumda aldjm gitti termal biberonu sicak tutan birseyde hediye geldi :)) ben kiyafet alisverisi cok yapmayacagim ama gerekli seyleri ufaktan almaya baslamam lazim biz birde yatak odamizi komple degistircez falan bakalim nasil altindan kalkacagiz :))

Benim simdilik soyle bir listem var bunun uzerinden gidiyorum eklenecek ve cikarilacaklar olabilir tabiki bu henüz ham hali :))

Eklentiler

• IMG-20181223-WA0004.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG-20181223-WA0006.webp
    16 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG-20181223-WA0000.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG-20181223-WA0002.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 77
Arkadaşlar bebekleriniz için birşeyler aldınız mı ?
Bizimlede paylaşın Bakınca aşık oluyorum resmen kıyafetlerine eşyalarına hepsi harika oluyorlar
Ben ilk defa birsey aldim oda bebek bakim cantasi lequenn marka lacivert renk onun dışında gelen hediyeler var okadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…