Benim testim ayni boyle cikmisti ilk 2 dakkada hemen belirdi ama suan hamileyim. Degerim 120 falandi ama sanirim betahcg sizi heveslendirmek istemem tabikiKizlar 7 ocakta bes gunluk embryo transferim oldu. Dun yani 11 ocakta erkenden dayanamayip test yaptim. Bu sekilde cikti. Asagiya bırakıyorumherhangi bi hcg iceren ilac kullanmadim. Bugunde dayanamayıp kan verdim. Sonucum 24.6 cikti. Transferin besinci gununde. Normalde test gunum 19 ocak . Ne dusunuyorsunuz ?
Benim transferden sonraki besinci günümde 24 cikti degerim. Asil test gunum 19 icakBenim testim ayni boyle cikmisti ilk 2 dakkada hemen belirdi ama suan hamileyim. Degerim 120 falandi ama sanirim betahcg sizi heveslendirmek istemem tabiki
Canim senin tüp bebek sanirim. O konuda bir bilgim yok maalesef ama insallah hamilesindir.Benim transferden sonraki besinci günümde 24 cikti degerim. Asil test gunum 19 icak
Müslin örtülerde e bebekte indirim var 20 tlydi dün ben de 2 tane aldım gerçi sadece müslin örtülerde değil tüm tekstil ürünlerinde kıyafetler falan da didikleyince aşırı ucuz parçalar var. 13 tlye tulumlar vardı 2li badiler vardıBugün lcw den Müslin örtü aldım, sanki yazın daha mı pahalıydı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum. Böylelikle ilk eşyasını almış oldum, inşallah sağlıkla kullanmak nasip olur. Zaten abisinin eşyalarını kullanacak almayı planladığım portatif küçük bir beşik, hastane çıkışı, mevsimlik bir kaç takım, onlar da 7. Aydan sonra artık Allah kısmet ederse
Prof dcont olmuşlar ama insan olamamışlar ne yazık ki.seçipte mi koydular onları oraya.Allah merhamet versin ya infertilite ya hamile zaten.Beni öyle terslicekler o saniye ağlarım daha tutamam kendimi benim karşıma Rabbim öylelerini çıkarmadı çok şükür...Ben soru sormaya korkuyordum Çapa'da. Bi gün kadının biri koridora girmişti infertilite bölümünde sırası gelmeden girmiş kadın bilmiyor çünkü Prof geldi kadını çocuk gibi azarladı ben yerimden kalktım bakayım noluyor diye.kadın hiç cevap bile veremedi herkesin ödü kopuyor. Bu ikili test zamanı hasekiden çıkıp bezmialeme girdim orası da vakıf üniversitesi eşim otoparkta yer bulamadı arabada dışarıda bekledi ben o bulantımla gittim bazen doktorun insiyatifine bağlı randevusuz bakılıyor çünkü doçent ve profesör muayeneleri ücretli o yüzden boşluk oluyor. Bi doktorun sekreterine sordum benim dolu dedi yan odaya sorun birde bende kapı açılınca afedersiniz bişey sorabilir miyim dedim doktor bana bi bağırdı soru kabul etmiyoruz !!! Diye. ay bi kötü oldum deli mi ne hemen çıktım lanet olmasın ya böyle insanlıktan çıkmışlar !
Ben aynen 2018 haziran analarının dediklerini ilettim canım.izmir için ilk bi 15-20 gün kıyafet sonrası 3 ay çıt çıtlı bady ve çorap dediler.Bende vücut sıcaklığını korumak için emin olamadığından fikir sormak için yazdım bu şekilde ilettiler yani.Bence ilk kırkında coooook mınnaklar kısalar ıcın erken olur ılk ay geçmelı dıye dusunuyorum.. temmuzda gıydırırz yanı:)) uzunlarda ıncelerden olursa tamamdır :)
Göbeğiniz çok var mıBende 6 kilo aldim : )
Bende böyle bir tıbbi yan dal olduğunu geçen sene öğrenmiştimBen 7yıl önce doğurdum oğlumu ve hiç başka doktora gitmedim hepsini tek doktor yapmıştı o yüzden şaşırdım perinatolog ilk burda duydum
Bi süre sonra yavaşlar diyorlar ama korkuyorumTam olarak aynı durumdayız canım bende tam olarak 6 kilo almışım çok hızlı alıyorum
degerin guzel canim buyuk ihtimal bebegin sana tutunmus. Biraz erken yapmissin beklemek zor olack simdiKizlar 7 ocakta bes gunluk embryo transferim oldu. Dun yani 11 ocakta erkenden dayanamayip test yaptim. Bu sekilde cikti. Asagiya bırakıyorumherhangi bi hcg iceren ilac kullanmadim. Bugunde dayanamayıp kan verdim. Sonucum 24.6 cikti. Transferin besinci gununde. Normalde test gunum 19 ocak . Ne dusunuyorsunuz ?
Büyüklüğü değişiyor muslinden ağız mendili de var battaniye gibi olanı da var bizim dediğimiz battaniye büyüklüğüne yakın normalde internette falan pahalı bana Lcw deki uygun geldi hatta içe den 18 liraya penye battaniye de aldımo da uygun geldi bana bebek magazalarinda tek battaniyeyi 50 liraya satıyorlarKızlar müslin örtü dediğiniz battaniye diye mi geçiyor yoksa ağız mendili gibi mi? Ben şimdi netten baktım müslin battaniye var bulutlu 19 tl.Mikan
Ya boyle denk geldikce almak cok cazip oluyor tek tük denk geleni alıyorum. Şu kalın peluş battaniyeler varya en kalın olanlardan civilde 27 liraydı onu da aldımAh bende bi çıkabilsem ilk aklıma gelen şey Çok güzeller :) bende alabilirim İnşâAllah hayırlı olsun sağlıkla kullansın İnşâAllah
Evet çok işe yarıyor benim abisinden de var 4-5 tane başka almayacağımOlabilir canım demekki değişiyor ölçüye göre ebebekte 115*115 23 tlye düşüyor indirimli günlerde bende onu bekliyorum 3-4 tane olması gerekiyo bence :)
Çok uygunmuş gerçekten, hayırlı olsun :)Müslin örtülerde e bebekte indirim var 20 tlydi dün ben de 2 tane aldım gerçi sadece müslin örtülerde değil tüm tekstil ürünlerinde kıyafetler falan da didikleyince aşırı ucuz parçalar var. 13 tlye tulumlar vardı 2li badiler vardı
Yaz bebişleri olacagı için uzun kollu body alma canım ilk zamanlar belki kıyafet giyerler sonrası koca yaz çıt çıtlı bady ve çorap ile geçiyormuş akşam belki serinse bi alt dediler 2018 haziran anneleri.3 lü 5li takimlardan bi kaç tane olsa yeter bence.bol bol çıt çıtlı bady ve çorap.
Bence ilk kırkında coooook mınnaklar kısalar ıcın erken olur ılk ay geçmelı dıye dusunuyorum.. temmuzda gıydırırz yanı:)) uzunlarda ıncelerden olursa tamamdır :)
Cantanı atar mısın bakayımmmKuzum ben cinaiyeti ogrendimya herkes ogrenmistir gibi geliyor sanirim :)) ben bu cantayi coktandir istiyordum sirt cantasi zaten cok severim hani begeniyordumda aldjm gitti termal biberonu sicak tutan birseyde hediye geldi :)) ben kiyafet alisverisi cok yapmayacagim ama gerekli seyleri ufaktan almaya baslamam lazim biz birde yatak odamizi komple degistircez falan bakalim nasil altindan kalkacagiz :))
Anneler bilir annaneler herşeyi bilir :)Annem bana bodyleri hep uzun kollu aldırıyor 40ı çıkana kadar bebek kendini ısıtamaz vücut ısısı senden farklı diye
En çok aklıma takılan konu da bu olmuştu,çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?