Bende bakıyım mağazına canım çok sağol :)Büyüklüğü değişiyor muslinden ağız mendili de var battaniye gibi olanı da var bizim dediğimiz battaniye büyüklüğüne yakın normalde internette falan pahalı bana Lcw deki uygun geldi hatta içe den 18 liraya penye battaniye de aldımo da uygun geldi bana bebek magazalarinda tek battaniyeyi 50 liraya satıyorlar
degerin guzel canim buyuk ihtimal bebegin sana tutunmus. Biraz erken yapmissin beklemek zor olack simdibundan sonra 2 gunde bir degerin artacak mi ona bakmak. Hayirlisi olsun simdiden. Bi de sey sorucam opudan ve ya transferden sonra catlatma ignesi oldun mu?
Ah canım ilk tüp bebek denemem de anestezi doktorunun imzası lazımdı sabahın köründe gitmişim saatlerce bekledim ameliyatta dediler neyse yinede bekledim tam imza atacak öğlen molası dedi halbuki bi kaşe bi imza odada yalvardım 5 kat indim çıktım belki 10 kere öğlen molasıda bitti bu seferde ekg eksik dedi bi daha ekg çekildim hep farklı binalarda sonra götürdüm yine ameliyatta dediler neyse bekledim ekgye baktı bunu dahiliyeye göster dedi yine farklı bina işte o kadar koşuşturmuşum ki ekg normal çıkmamış normal çıkanı da dahiliyeci onaylamıştı evde unutmuşum ah kafam :/tekrar dahiliyeye giderken merdivenlerden inerken hüngür hüngür ağlamaya başladım ama nasıl ağlıyorum hiç unutmuyorum o günü eve gittiğimde akşam olmuştu :/ bi doktorun insiyatif yapmaması nelere mal oluyor hiç farkında değiller kendileri de yoruluyor ama hasta psikolojisinden anlamıyor hepsi maalesef uzun yazdım kusura bakma aklıma geldi bi anProf dcont olmuşlar ama insan olamamışlar ne yazık ki.seçipte mi koydular onları oraya.Allah merhamet versin ya infertilite ya hamile zaten.Beni öyle terslicekler o saniye ağlarım daha tutamam kendimi benim karşıma Rabbim öylelerini çıkarmadı çok şükür...
Aynen denk geldikçe almak lazım çok bişey almicam teyzeleri halası da alır ben böyle sade bişeyler görürsem almak istiyorum İnşâAllah. Hayırlı olsunYa boyle denk geldikce almak cok cazip oluyor tek tük denk geleni alıyorum. Şu kalın peluş battaniyeler varya en kalın olanlardan civilde 27 liraydı onu da aldım
Ovitrelle kullandınız mı?Kizlar 7 ocakta bes gunluk embryo transferim oldu. Dun yani 11 ocakta erkenden dayanamayip test yaptim. Bu sekilde cikti. Asagiya bırakıyorumherhangi bi hcg iceren ilac kullanmadim. Bugunde dayanamayıp kan verdim. Sonucum 24.6 cikti. Transferin besinci gununde. Normalde test gunum 19 ocak . Ne dusunuyorsunuz ?
o zaman Allahin izniyle hamilesin. Bazen transfer sonrasi da catlatma ignesi olabiliyo onun etkisiyle hcg yuksek cikiyo ondan sordum canim . Allah tamamina erdirsin saglicaklaOpudan once oldum. Ama ekim ayinda oldum opuyu. Sonra ohss oldum zaten belliydi cok sayida yumurta vardi .o yuzden dondurduk. Ocak ayindada transfer oldu iste. Ama transferden once kullanmadim
HyrOvitrelle kullandınız mı?
Tebrik ederim, sağlıkla katlansın inşallah :)Benim transferden sonraki besinci günümde 24 cikti degerim. Asil test gunum 19 icak
Sakincasi yok canim. Iyi pismis olsun yeter her turlu et yiyebilirsin..merhaba kızlar tantuni yemenin gebelikte sıkıntısı var mı? et tantuni sonuçta sakatat değil yani?
Olmaz canım neden olsun , et kavurma ekmek bildiğimiz . Temiz bir yer olsun ve mümkünse evde yapıp yiyin. Biz öyle yapıyoruz genelde.merhaba kızlar tantuni yemenin gebelikte sıkıntısı var mı? et tantuni sonuçta sakatat değil yani?
aslında benımde kesınde doktor bıdaha bakmak sartıyla dedıgı ıcn acelem yok nasılsa dedım :) sen al tabı alıncak cok sey var benım kıyafet bıberon emzık kanguru nevresım vs:))))Kuzum ben cinaiyeti ogrendimya herkes ogrenmistir gibi geliyor sanirim :)) ben bu cantayi coktandir istiyordum sirt cantasi zaten cok severim hani begeniyordumda aldjm gitti termal biberonu sicak tutan birseyde hediye geldi :)) ben kiyafet alisverisi cok yapmayacagim ama gerekli seyleri ufaktan almaya baslamam lazim biz birde yatak odamizi komple degistircez falan bakalim nasil altindan kalkacagiz :))
Evet ıyı yapmıssın ben mesela tulumları daha cok sevıyorm oyyy ılk 40boyleeee pek mınnaklarr yavrularrr ondan:)))Ben aynen 2018 haziran analarının dediklerini ilettim canım.izmir için ilk bi 15-20 gün kıyafet sonrası 3 ay çıt çıtlı bady ve çorap dediler.Bende vücut sıcaklığını korumak için emin olamadığından fikir sormak için yazdım bu şekilde ilettiler yani.
evet canım dogruu ınce alırsınız zaten ıncecık kıyafetler fazla almazsınız zaten sonra tulumlar bıseylerTatlım teşekkür ederim valla ya annem bana 40ı çıkana kadar ısıtamaz kendini alma kısa kollu diye yenidoğan bodyleri hep uzun kollu aldırdı, iyi bari sende tecrübelisin doğru yapmışım demekki
O zaman süper canım tebriklero zaman Allahin izniyle hamilesin. Bazen transfer sonrasi da catlatma ignesi olabiliyo onun etkisiyle hcg yuksek cikiyo ondan sordum canim . Allah tamamina erdirsin saglicakla
Canim ekran görüntüsü alamiyorum telefonum bozuk lequenn bebek bakim cantasi yazarsan google cikiyor ben lacivert renk aldimCantanı atar mısın bakayımmm
Ee insan merak eder ya :)) o degilde kanguru icin iki marka arasinda kaldim swn ne marka almayi dusunuyorsun ?aslında benımde kesınde doktor bıdaha bakmak sartıyla dedıgı ıcn acelem yok nasılsa dedım :) sen al tabı alıncak cok sey var benım kıyafet bıberon emzık kanguru nevresım vs:))))
Evet ıyı yapmıssın ben mesela tulumları daha cok sevıyorm oyyy ılk 40boyleeee pek mınnaklarr yavrularrr ondan:)))
evet canım dogruu ınce alırsınız zaten ıncecık kıyafetler fazla almazsınız zaten sonra tulumlar bıseyleraama corapla eldıven alın tabı tırnagını kessende elını gozune sokuyorlar :))))))
Merhaba.. Bende araniza yeni katildim.. Sayfalari tek tek okumaya caliscam insaallah.. Ilk hamileligim ve tabiki acemiyim.. Alisveris konusunda sizlerin yardimina ihtiyacim olucak.. Simdiden tesekkur ederimmm:)
Kizlar 7 ocakta bes gunluk embryo transferim oldu. Dun yani 11 ocakta erkenden dayanamayip test yaptim. Bu sekilde cikti. Asagiya bırakıyorumherhangi bi hcg iceren ilac kullanmadim. Bugunde dayanamayıp kan verdim. Sonucum 24.6 cikti. Transferin besinci gununde. Normalde test gunum 19 ocak . Ne dusunuyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?