2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bende bakıyım mağazına canım çok sağol :)

Opudan once oldum. Ama ekim ayinda oldum opuyu. Sonra ohss oldum zaten belliydi cok sayida yumurta vardi .o yuzden dondurduk. Ocak ayindada transfer oldu iste. Ama transferden once kullanmadim

Ah canım ilk tüp bebek denemem de anestezi doktorunun imzası lazımdı sabahın köründe gitmişim saatlerce bekledim ameliyatta dediler neyse yinede bekledim tam imza atacak öğlen molası dedi halbuki bi kaşe bi imza odada yalvardım 5 kat indim çıktım belki 10 kere öğlen molasıda bitti bu seferde ekg eksik dedi bi daha ekg çekildim hep farklı binalarda sonra götürdüm yine ameliyatta dediler neyse bekledim ekgye baktı bunu dahiliyeye göster dedi yine farklı bina işte o kadar koşuşturmuşum ki ekg normal çıkmamış normal çıkanı da dahiliyeci onaylamıştı evde unutmuşum ah kafam :/tekrar dahiliyeye giderken merdivenlerden inerken hüngür hüngür ağlamaya başladım ama nasıl ağlıyorum hiç unutmuyorum o günü eve gittiğimde akşam olmuştu :/ bi doktorun insiyatif yapmaması nelere mal oluyor hiç farkında değiller kendileri de yoruluyor ama hasta psikolojisinden anlamıyor hepsi maalesef uzun yazdım kusura bakma aklıma geldi bi an

Ya boyle denk geldikce almak cok cazip oluyor tek tük denk geleni alıyorum. Şu kalın peluş battaniyeler varya en kalın olanlardan civilde 27 liraydı onu da aldım
Aynen denk geldikçe almak lazım çok bişey almicam teyzeleri halası da alır ben böyle sade bişeyler görürsem almak istiyorum İnşâAllah. Hayırlı olsun

Ovitrelle kullandınız mı?

Opudan once oldum. Ama ekim ayinda oldum opuyu. Sonra ohss oldum zaten belliydi cok sayida yumurta vardi .o yuzden dondurduk. Ocak ayindada transfer oldu iste. Ama transferden once kullanmadim
o zaman Allahin izniyle hamilesin. Bazen transfer sonrasi da catlatma ignesi olabiliyo onun etkisiyle hcg yuksek cikiyo ondan sordum canim . Allah tamamina erdirsin saglicakla

merhaba kızlar tantuni yemenin gebelikte sıkıntısı var mı? et tantuni sonuçta sakatat değil yani?
Olmaz canım neden olsun , et kavurma ekmek bildiğimiz . Temiz bir yer olsun ve mümkünse evde yapıp yiyin. Biz öyle yapıyoruz genelde.

aslında benımde kesınde doktor bıdaha bakmak sartıyla dedıgı ıcn acelem yok nasılsa dedım :) sen al tabı alıncak cok sey var benım kıyafet bıberon emzık kanguru nevresım vs:))))

Evet ıyı yapmıssın ben mesela tulumları daha cok sevıyorm oyyy ılk 40boyleeee pek mınnaklarr yavrularrr ondan:)))
Tatlım teşekkür ederim valla ya annem bana 40ı çıkana kadar ısıtamaz kendini alma kısa kollu diye yenidoğan bodyleri hep uzun kollu aldırdı, iyi bari sende tecrübelisin doğru yapmışım demekki
evet canım dogruu ınce alırsınız zaten ıncecık kıyafetler fazla almazsınız zaten sonra tulumlar bıseyler aama corapla eldıven alın tabı tırnagını kessende elını gozune sokuyorlar :))))))

Ee insan merak eder ya :)) o degilde kanguru icin iki marka arasinda kaldim swn ne marka almayi dusunuyorsun ?

mayissinegi tutmuş görünüyor
Gözünüz aydın
Nerde yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…