2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Anti Depresan bizimlede paylasirmisinnliste tamamlaninca

merhaba kızlar tantuni yemenin gebelikte sıkıntısı var mı? et tantuni sonuçta sakatat değil yani?
En sevdiğim ama onu Mersin’de yiyeceksin ,benim doktorum çok iyi piştikten sonra kokoreç yemenin de bir sakıncası yok demişti,henüz yemedim.İlerde kullanmak üzere sakladım hakkımı

Bende böyle bir tıbbi yan dal olduğunu geçen sene öğrenmiştim Benim ve bazı arkadaşların durumu riskli olduğu için perinatolog gözetimi olması gerek.
Ben hamileligimin basindan beri perinatoloji uzmani olan bir doktora gidiyorum. Troid ve tansiyon sorunum olmustu. Ayrica 2 kaybim oldugu icin tercih ettim. Cokta iyi yapmisim.
Dedigin gibi bir sorun olsun ya da olmasin muhakkak 1 defa bile olsa gidilmeli.

Canım ya insanın aklında okadar yer ediyor ki bazı yaşananlar zaten yeteri kadar zor dönemden geçiyor insan bu durumlarda azcık insiyatifli olsa keşkeler .çektiğin sıkıntıların mükafatı büyük olucak inşallah saglikla kucağına aldığın zaman...

Annem bana bodyleri hep uzun kollu aldırıyor 40ı çıkana kadar bebek kendini ısıtamaz vücut ısısı senden farklı diye
canım benim kızım da haziranda doğdu
bu kızım da haziranda geliyor
kıyafetlerin çoğu askılı body
bütün yazımız öyle çıktı
hatta temmuz, ağustosta evde sadece bezle bile duruyordu
ilk zaman hastane çıkışlarından birkaç tane yetiyor
sonra ben askılı tulum ve body kullandım hep :)

Allah bağışlasın 2 tane kız annesi olmak ne güzel bir duygu.Ben ateş içerisinde yatarken bile kız kardeşim işten çıktı,koşa koşa geldi ben sana bakarım diye.İsimleri neler?

Kızlar bu arada ;
Evden çıkmayan ben o virüsü nasıl kaptım bilmiyorum ama Gergedan gribi olmuşum.2 gündüz,2 gece ateş içerisinde yattım.Ateşimin en düşük hali 39,6 oldu.Serum yedim.Antibiyotik kullanıyorum,ağrı kesici,öksürük şurubu,burun spreyi kullanıyorum.Bugün ayağa kalkabildim,pazartesi gününden beri yatıyorum.Lütfen dikkat edin kendinize

Allah bağışlasın 2 tane kız annesi olmak ne güzel bir duygu.Ben ateş içerisinde yatarken bile kız kardeşim işten çıktı,koşa koşa geldi ben sana bakarım diye.İsimleri neler?
amiiinn...
böyle hikayeler duydukça çok duygulanıyorum :)
inşaAllah benim de kızlarım böyle olur
karnımdaki henüz adsız :)
büyük kızımın adı Zülâl :)

çok geçmiş olsun , bizim evde de uuzun süredir bir grip virusu var ,
ben hafif geçirdim
ama sinüslerimi tıkadı baş ağrısı yaşıyorum
ve geçmeyen bir öksürüğüm var...

Burda tecrübelerimizi, öğrendiklerimizi ve hepimizin öğrenecek daha çok şey olduğu için paylaşimlarda buluyoruz.herkesin amacı ortak :))

Canım bu arada eşin nasıl oldu.?
Eşim de iyileşemedi,ben de .Eşimi iki hafta önce hastaneden çıkardılar “Sen iyi oldun “diye.Cuma günü kontrol amaçlı çağırdılar,röntgende çıkmış.Pazartesi için tekrar yatış verdiler

çok geçmiş olsun , bizim evde de uuzun süredir bir grip virusu var ,
ben hafif geçirdim
ama sinüslerimi tıkadı baş ağrısı yaşıyorum
ve geçmeyen bir öksürüğüm var...
Saol canım ,dikkat edin kendinize bol bol C vitamini alın ,hasta kişilerden uzak durun

İnşâAllah canım Rabbim sağlıkla nasip etsin

sassygirll canım ya çok geçmiş olsun sanada seni atladım ben galiba.ateşten çok korkarım ben.tam iyileşmeden çıkardılar galiba eşini tekrar nüks etti.

Yalnız bu grip hangi vüris bilmiyorum.çok tehlikeymiş.zatüreye çeviriyor.arkadaşımın ogluda zatüre oldu...

Çok geçmiş olsun ya fena bir salgın var okulda köşe bucak kaçıyorum ama geleceği varsa gelir yani mecbur kalabalıklardayız . Sen de iyice dinlen umarım biran önce geçer canım

Çok tehlikeliymiş canım,ben burda herkesi uyarıyorum.Allah’ım herkesi korusun.Benim eşimi de zatüree teşhisiyle yatırdılar,doktoruma da söyledim.20 dkya yakın sırtımı filan kontrol etti,röntgen de çekilemiyoruz.Hamilelikte 2 katı zor herşey

Çok geçmiş olsun ya fena bir salgın var okulda köşe bucak kaçıyorum ama geleceği varsa gelir yani mecbur kalabalıklardayız . Sen de iyice dinlen umarım biran önce geçer canım
İnşallah canım,geçsin,gitsin bir an önce.Napacaksın,mecbur çalışacaksın,Allah herkesi korusun bu hastalıktan

Kıyafet konusuyla ilgili ben de ilk zamanlar uzun kollu giyer diye düşünüyorum kızlar . Şöyle ki mevsimler artık kaydı haziran özellikle başları yaz gibi değil bahar gibi yağmurlu hafiften serin oluyor artık . Son 2 yıldır Ramazan ve sonrası Bursa resmen serindi :)

Canım çok çok gecmiş olsun. Nerden bulasti acaba sana. Insallah daha da iyi olursun. Kış hamileliginin zorlugu da bu. Esine de acil sifalar diliyorum.
Bende cok disari cikmiyorum. Kalabalik ortamlarda durmuyorum. Ama gecen gun misafir geldi hastaymis. Hamile oldugumu da biliyor. Sinir oldum düşüncesizligine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…