Oturdum aldım elime kalemi liste yaptım yavaş yavaş alayım diye her gittiğimde bir tane alırım en azından yer kaplamaz taşınana kadar kalır bir kenarda..
Mobilyaları nisan ayında yeni eve geçince alacağız..
Fakat neyi ne kadar alayım bilmiyorum..Kayinvalideme göre hiç almama gerek yok herkes zaten getirir diyor ama ben ilk kıyafetlerinin pamuklu ve sağlıklı olmasını istiyorum..Cildine temas edecek ne de olsa..
Birde yaz bebekleri olacak nasipse uzun kollu bodyler tulumlar almalimiyim incede olsa..
En sevdiğim ama onu Mersin’de yiyeceksin ,benim doktorum çok iyi piştikten sonra kokoreç yemenin de bir sakıncası yok demişti,henüz yemedim.İlerde kullanmak üzere sakladım hakkımımerhaba kızlar tantuni yemenin gebelikte sıkıntısı var mı? et tantuni sonuçta sakatat değil yani?
Ben hamileligimin basindan beri perinatoloji uzmani olan bir doktora gidiyorum. Troid ve tansiyon sorunum olmustu. Ayrica 2 kaybim oldugu icin tercih ettim. Cokta iyi yapmisim.Bende böyle bir tıbbi yan dal olduğunu geçen sene öğrenmiştimBenim ve bazı arkadaşların durumu riskli olduğu için perinatolog gözetimi olması gerek.
Canım ya insanın aklında okadar yer ediyor ki bazı yaşananlar zaten yeteri kadar zor dönemden geçiyor insan bu durumlarda azcık insiyatifli olsa keşkeler .çektiğin sıkıntıların mükafatı büyük olucak inşallah saglikla kucağına aldığın zaman...Ah canım ilk tüp bebek denemem de anestezi doktorunun imzası lazımdı sabahın köründe gitmişim saatlerce bekledim ameliyatta dediler neyse yinede bekledim tam imza atacak öğlen molası dedi halbuki bi kaşe bi imza odada yalvardım 5 kat indim çıktım belki 10 kere öğlen molasıda bitti bu seferde ekg eksik dedi bi daha ekg çekildim hep farklı binalarda sonra götürdüm yine ameliyatta dediler neyse bekledim ekgye baktı bunu dahiliyeye göster dedi yine farklı bina işte o kadar koşuşturmuşum ki ekg normal çıkmamış normal çıkanı da dahiliyeci onaylamıştı evde unutmuşum ah kafam :/tekrar dahiliyeye giderken merdivenlerden inerken hüngür hüngür ağlamaya başladım ama nasıl ağlıyorum hiç unutmuyorum o günü eve gittiğimde akşam olmuştu :/ bi doktorun insiyatif yapmaması nelere mal oluyor hiç farkında değiller kendileri de yoruluyor ama hasta psikolojisinden anlamıyor hepsi maalesef uzun yazdım kusura bakma aklıma geldi bi an
canım benim kızım da haziranda doğduAnnem bana bodyleri hep uzun kollu aldırıyor 40ı çıkana kadar bebek kendini ısıtamaz vücut ısısı senden farklı diye
Allah bağışlasın 2 tane kız annesi olmak ne güzel bir duygu.Ben ateş içerisinde yatarken bile kız kardeşim işten çıktı,koşa koşa geldi ben sana bakarım diye.İsimleri neler?canım benim kızım da haziranda doğdu
bu kızım da haziranda geliyor
kıyafetlerin çoğu askılı body
bütün yazımız öyle çıktı
hatta temmuz, ağustosta evde sadece bezle bile duruyordu
ilk zaman hastane çıkışlarından birkaç tane yetiyor
sonra ben askılı tulum ve body kullandım hep :)
amiiinn...Allah bağışlasın 2 tane kız annesi olmak ne güzel bir duygu.Ben ateş içerisinde yatarken bile kız kardeşim işten çıktı,koşa koşa geldi ben sana bakarım diye.İsimleri neler?
Burda tecrübelerimizi, öğrendiklerimizi ve hepimizin öğrenecek daha çok şey olduğu için paylaşimlarda buluyoruz.herkesin amacı ortak :))En çok aklıma takılan konu da bu olmuştu,çok saol
Bursa eurofertil
çok geçmiş olsun , bizim evde de uuzun süredir bir grip virusu var ,Kızlar bu arada ;
Evden çıkmayan ben o virüsü nasıl kaptım bilmiyorum ama Gergedan gribi olmuşum.2 gündüz,2 gece ateş içerisinde yattım.Ateşimin en düşük hali 39,6 oldu.Serum yedim.Antibiyotik kullanıyorum,ağrı kesici,öksürük şurubu,burun spreyi kullanıyorum.Bugün ayağa kalkabildim,pazartesi gününden beri yatıyorum.Lütfen dikkat edin kendinize
Eşim de iyileşemedi,ben de .Eşimi iki hafta önce hastaneden çıkardılar “Sen iyi oldun “diye.Cuma günü kontrol amaçlı çağırdılar,röntgende çıkmış.Pazartesi için tekrar yatış verdilerBurda tecrübelerimizi, öğrendiklerimizi ve hepimizin öğrenecek daha çok şey olduğu için paylaşimlarda buluyoruz.herkesin amacı ortak :))
Canım bu arada eşin nasıl oldu.?
Saol canım ,dikkat edin kendinize bol bol C vitamini alın ,hasta kişilerden uzak durunçok geçmiş olsun , bizim evde de uuzun süredir bir grip virusu var ,
ben hafif geçirdim
ama sinüslerimi tıkadı baş ağrısı yaşıyorum
ve geçmeyen bir öksürüğüm var...
İnşâAllah canım Rabbim sağlıkla nasip etsinCanım ya insanın aklında okadar yer ediyor ki bazı yaşananlar zaten yeteri kadar zor dönemden geçiyor insan bu durumlarda azcık insiyatifli olsa keşkeler .çektiğin sıkıntıların mükafatı büyük olucak inşallah saglikla kucağına aldığın zaman...
Kızlar bu arada ;
Evden çıkmayan ben o virüsü nasıl kaptım bilmiyorum ama Gergedan gribi olmuşum.2 gündüz,2 gece ateş içerisinde yattım.Ateşimin en düşük hali 39,6 oldu.Serum yedim.Antibiyotik kullanıyorum,ağrı kesici,öksürük şurubu,burun spreyi kullanıyorum.Bugün ayağa kalkabildim,pazartesi gününden beri yatıyorum.Lütfen dikkat edin kendinize
Çok tehlikeliymiş canım,ben burda herkesi uyarıyorum.Allah’ım herkesi korusun.Benim eşimi de zatüree teşhisiyle yatırdılar,doktoruma da söyledim.20 dkya yakın sırtımı filan kontrol etti,röntgen de çekilemiyoruz.Hamilelikte 2 katı zor herşeysassygirll canım ya çok geçmiş olsun sanada seni atladım ben galiba.ateşten çok korkarım ben.tam iyileşmeden çıkardılar galiba eşini tekrar nüks etti.
Yalnız bu grip hangi vüris bilmiyorum.çok tehlikeymiş.zatüreye çeviriyor.arkadaşımın ogluda zatüre oldu...
İnşallah canım,geçsin,gitsin bir an önce.Napacaksın,mecbur çalışacaksın,Allah herkesi korusun bu hastalıktanÇok geçmiş olsun ya fena bir salgın varokulda köşe bucak kaçıyorum ama geleceği varsa gelir yani mecbur kalabalıklardayız . Sen de iyice dinlen umarım biran önce geçer canım
Canım çok çok gecmiş olsun. Nerden bulasti acaba sana. Insallah daha da iyi olursun. Kış hamileliginin zorlugu da bu. Esine de acil sifalar diliyorum.Kızlar bu arada ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?