2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bazen istemesende şartlar öyle gerekebiliyor hayırlısı en sağlıklısı olsun ama sezaryenle doğan bebeklerle ilgili endişelerini okudum hiç öyle düşünme canım , Ben sezeryanle Doğum yapmış 10 yaşında bir oğlan annesi olarak söylüyorum ama inş ikinci normal doğururuz canım ya bende çok istiyorum

Geçen hafta pazar günü arkadaşımın 40 mevlüdü vardı,oraya gittim.Ordan bulaştı bana.O mevlüdden sonra herkes hasta oldu ve hepimize aynı teşhis konuldu.Annem,4 yaşındaki yiyenim ,arkadaşım hepimiz hastayız.Sağlam olup da birbirimize bakacak kimsemiz kalmadı

Bir de hasta hasta mevlüde mi gelmis o kisi. Ayıp valla. Hepinizi hasta etmiş. Bakacak kimse olmayinca daha da zor tabi. Bende 10 gun hastaydim. Ailemde baska sehirde. Bir corbayi bile zor yapmistim.

Çok çok geçmiş olsun canım
Dikkat etmek gerek , ciddi bir salgın var.
Bende bir haftadır hastayım çok iyi anlıyorum seni bir de eşim üstüne hasta oldu. Erkek hasta olunca 10 çocuğa bedel zaten. Dinlenemiyorum bile. İnşallah sen çabuk atlatırsın.

Ben 7yıl önce doğurdum oğlumu ve hiç başka doktora gitmedim hepsini tek doktor yapmıştı o yüzden şaşırdım perinatolog ilk burda duydum
Benimde ilk hamileliğimde radyoloğa yönlendirmişti Dr ,2008de
şimdiiki dr um ayrıntılı için hiçbiryere gitmene gerek yok ben bakıcam dedi , drdan doktora değişiyor heralde

İnşallah canım seni çok iyi anlıyorum.11 Aralık’tan beri eşime bakıyorum ve bu hasta halimle bir de onun akrabalarının hasta ziyaretleriyle uğraşıyorum.Size de çok geçmiş olsun

Kesinlikle ben de bebeğin sıcağa alışmasını istemiyorum bi de sıcak memleketteyim ben de hep kısa kollu badilerle takılır temmuz itibariyle diyodum ama sorduğum herkes kafamı karıştırıyo çıplak kol çıplak bacak durmaz yeni doğan diyolar. Sonra aklıma buzlu suya sokulan rus bebeleri geliyo. Belki bi 10 gün ince uzun kol uzun alt pijama olur ama sonra dönerim kısa kollu badiye. Yazık ben alev alev yanarken 10 günlükten sonra giydiremem onu uzun uzun

Ee insan merak eder ya :)) o degilde kanguru icin iki marka arasinda kaldim swn ne marka almayi dusunuyorsun ?
Canım benım ıkı arkdasımda cok onerdı hatta bıtanesı tum yaz tatılde kucagında gezdı o tam benlık dedımmm :) kesınlıkle alıcam markası solomombaby
Ben ilkinde almadım bebek arabası cok kullandım ama bunda alıcam lazım hem tatilde hem yazın gezerken cok ısıme yarıcak.. kızımda varya en ıyısı bırı kucagımda bırı arabada ya da elımde bıseyler yapıcaz :)))))

Ben de boba 4g ile solomon baby arasindayim ikisinden birini alcam ama karar veremedim. Bana kalsa arabada almicam sadece kanguru sonra baston alayim diyorum ama zor olur diyorlar aradayim :))

Ben de boba 4g ile solomon baby arasindayim ikisinden birini alcam ama karar veremedim. Bana kalsa arabada almicam sadece kanguru sonra baston alayim diyorum ama zor olur diyorlar aradayim :))
Canım bende bılmıyordum almadıgım ıcın ıkısıde cok onerdı unlulerde de gordum kesın ondan alıcam baska bakmam sende bak bence... ya araba ben evde durmadıgım ıcın cok kullandım...
kızlarla eslersız bulusmalarda bebekler arabalarında uyuyorlar bu buyuk olunca da geçerli daha bır sürü örnek...
mesela sızın normal arabanız varsa o ufak anakucagı cok ıse yarıyor ben hastaneye ya da ev zıyaretlerıne gıderken anakucagımla gırıyordum benım cok ısıme yaramıstı hem tatile gıderken ona yatırıp baglamıstık hem bebek arabasına onu takıp gezdırmıstık vs :) bılemıyorm en bılırsın tabı... anakucagını ozel aracımızda 1yasına kadar kullandım sonra otokoltuguna geçtik.
Benım anakucagu en kucugunden degıldı bıraz buyuktu...oturmayı ogrenınce mesela yaklasık 6ay olunca bebek arabasına takmana gerek yok normal uzanır...

ay arkadas zAten 25hazıranda dogum yapmış sıcagın ortasııııı ılk gunler uzun kollu gıydırmesı yeterlı olmuştur:))
ben mesela mayıs sonu yapıcam ya hazıranda ben ıncecık gıydırırm :)))) aksamları bıle hafıften serınlık oluyor her ıhtımalı dusunmek lazım.. bızım bebege yaz temmuzda gelır:)))
Ben yazın ortasında bıle ege akdenız gıttıgım zaman kızıma aksamları uzerıne mutlaka ınce bıseyler gıydırıyorum... ıstanbulda da hazıran aksamları cok sıcak olmuyor... boyle ayrıntılı yazıyorum kı annelerın kafasında bıseyler olussun :))

Ben de solomombaby ve mamadusbaby arasında kaldım birini seçeceğiz :)

İnanılmaz etkilendim ya nasıl mükemmel bir kadınsın sen
Bu sabah okudum bunu da nasıl cesurca nasıl alkışlanacak bir hareket herkes başaramaz bunu

Aa sımdı gordummmmm cok geçmiş olsunnnn nasıl kaptın yaa ay bende cok dısarı cıkıyorummmm ınsallah hemen atlatırsın ya benım ılk aylar yakamdan olumsuzluklar dusmemıstı bol bol oku kendını

merhaba kızlar tantuni yemenin gebelikte sıkıntısı var mı? et tantuni sonuçta sakatat değil yani?
Güvenilir bi yerden olduktan sonra hiç bir şey olmaz, biz mersindeyiz hamileliğin başında yedim. Sadece yanında verdikleri yeşillikleri yemiyorum

Çok geçmiş olsun canım ya hemen toparlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…