Ayy canım çok geçmiş olsun ilk defa duydum tehlikeli bı durumu yok dimi bu gribin ateşin düşmüştür umarım sen de dikkat et kendineKızlar bu arada ;
Evden çıkmayan ben o virüsü nasıl kaptım bilmiyorum ama Gergedan gribi olmuşum.2 gündüz,2 gece ateş içerisinde yattım.Ateşimin en düşük hali 39,6 oldu.Serum yedim.Antibiyotik kullanıyorum,ağrı kesici,öksürük şurubu,burun spreyi kullanıyorum.Bugün ayağa kalkabildim,pazartesi gününden beri yatıyorum.Lütfen dikkat edin kendinize
Tantuni et sonuçta bence tantuninin zararı olmaz ama fazla maydanoz tuketmenin olabilir özellikle ilk 3 ay ben maydanoz yememeye çok dikkat ettim şimdi de yiyorum ama yine de kısıtlımerhaba kızlar tantuni yemenin gebelikte sıkıntısı var mı? et tantuni sonuçta sakatat değil yani?
aynen öyle oluyorKesinlikle ben de bebeğin sıcağa alışmasını istemiyorum bi de sıcak memleketteyim ben de hep kısa kollu badilerle takılır temmuz itibariyle diyodum ama sorduğum herkes kafamı karıştırıyo çıplak kol çıplak bacak durmaz yeni doğan diyolar. Sonra aklıma buzlu suya sokulan rus bebeleri geliyo. Belki bi 10 gün ince uzun kol uzun alt pijama olur ama sonra dönerim kısa kollu badiye. Yazık ben alev alev yanarken 10 günlükten sonra giydiremem onu uzun uzun
Saol canım,teşekkür ederimAyy canım çok geçmiş olsun ilk defa duydum tehlikeli bı durumu yok dimi bu gribin ateşin düşmüştür umarım sen de dikkat et kendine
Simdi bana mersinden gondermek zorundasin :)) oranin ki yenmez mi ya candir can :)))Güvenilir bi yerden olduktan sonra hiç bir şey olmaz, biz mersindeyiz hamileliğin başında yedim. Sadece yanında verdikleri yeşillikleri yemiyorum
Kuzum nasilsin ? Bayildim bu arada bu takima ben disneyden almasaydim boyle bisey alirdim :))Eki Görüntüle 2224915
Bu hastane çıkışına da bayıldım :)
Sanırım ilk bunu alacağım, markasını soran olursa H&M ...
Al bence kuzum nicin bekliyorsun ki bende 6. Aya kadar beklicektim ama vazgectim begendigimi alacagim artik :)) bunlari bende alabilirim bu arada nasil guzellerKızlar şunları aşırı beğendim, almak için biraz daha beklemek istiyorum ama insanın içi gidiyor :)
Eki Görüntüle 2224909 Eki Görüntüle 2224908
Ayakkabisini yesinler onun :))ya önüme öyle şeyler çıkıyor ki bayılacağımmmEki Görüntüle 2224892 Eki Görüntüle 2224893 Eki Görüntüle 2224894
Canın sağ olsun ya yollamaz mıyım adresini yolla yolluyum :)Simdi bana mersinden gondermek zorundasin :)) oranin ki yenmez mi ya candir can :)))
CansinCanın sağ olsun ya yollamaz mıyım adresini yolla yolluyum :)
Ben happymom uygulamasından bakıyorum canımKizlar birsey soracagim? Indirimlerin paylasildigi alinan ürünleein paylasildigi bir konu var mi takip ettiginiz ? Ben ufaktan alışverişe basladim hem aldiklarimizi paylasmak hemde indirimler acisindan cok faydali olurdu ?
Cidden yollayabilirim, bu hava da bozulmaz zatenCansin
valla bak canını çektirdim yollayayım heralde bu havada bozulmaz :)Cansin
Happymom bende kullaniyorum ama gormemisim bu konuyu tekrar bakayim cok saol canim benim e bebek kuponu dusunulebilir araba falan almayi dusunuyoruz ordan guzel olabilirdi aslindaBen happymom uygulamasından bakıyorum canım
Sabah yazmıştm hatta yine yazaym e bebekte şuan 250₺ lik kupon alıyorsun mağazada 350₺ olarak kulanıyorsun
Ayrıca 16 ocağa kdr tekstilde %50 indirm varmış
Yok kuzum o ordan buraya gelse de benim.pimpirikli esim.bozuldu diye yedirmez bebek.dogsun gelir oyle yeriz şimdilik burdakilere talim :))Cidden yollayabilirim, bu hava da bozulmaz zaten
valla bak canını çektirdim yollayayım heralde bu havada bozulmaz :)
Her bebeği en iyi annesi tanır .hava şartlarına,bulundugumuz yerin sıcaklıgına göre giydircez artik bişeyler.ay arkadas zAten 25hazıranda dogum yapmış sıcagın ortasııııı ılk gunler uzun kollu gıydırmesı yeterlı olmuştur:))
ben mesela mayıs sonu yapıcam ya hazıranda ben ıncecık gıydırırm :)))) aksamları bıle hafıften serınlık oluyor her ıhtımalı dusunmek lazım.. bızım bebege yaz temmuzda gelır:)))
Ben yazın ortasında bıle ege akdenız gıttıgım zaman kızıma aksamları uzerıne mutlaka ınce bıseyler gıydırıyorum... ıstanbulda da hazıran aksamları cok sıcak olmuyor... boyle ayrıntılı yazıyorum kı annelerın kafasında bıseyler olussun :))
Orda forum kısmında var canım indirimler..Happymom bende kullaniyorum ama gormemisim bu konuyu tekrar bakayim cok saol canim benim e bebek kuponu dusunulebilir araba falan almayi dusunuyoruz ordan guzel olabilirdi aslinda
Mersin’in neresindensin canım?Ben heryazımı orda geçiririm,Erdemli’de yazlığımız varGüvenilir bi yerden olduktan sonra hiç bir şey olmaz, biz mersindeyiz hamileliğin başında yedim. Sadece yanında verdikleri yeşillikleri yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?