2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayy canım çok geçmiş olsun ilk defa duydum tehlikeli bı durumu yok dimi bu gribin ateşin düşmüştür umarım sen de dikkat et kendine

merhaba kızlar tantuni yemenin gebelikte sıkıntısı var mı? et tantuni sonuçta sakatat değil yani?
Tantuni et sonuçta bence tantuninin zararı olmaz ama fazla maydanoz tuketmenin olabilir özellikle ilk 3 ay ben maydanoz yememeye çok dikkat ettim şimdi de yiyorum ama yine de kısıtlı

aynen öyle oluyor
kışın bile kat kat giydiremem ben kızımı , terliyor çünkü
belki alışkanlık belki yapı
ama kolay kolay üşümüyor :)

Kizlar birsey soracagim? Indirimlerin paylasildigi alinan ürünleein paylasildigi bir konu var mi takip ettiginiz ? Ben ufaktan alışverişe basladim hem aldiklarimizi paylasmak hemde indirimler acisindan cok faydali olurdu ?

Kizlar birsey soracagim? Indirimlerin paylasildigi alinan ürünleein paylasildigi bir konu var mi takip ettiginiz ? Ben ufaktan alışverişe basladim hem aldiklarimizi paylasmak hemde indirimler acisindan cok faydali olurdu ?
Ben happymom uygulamasından bakıyorum canım
Sabah yazmıştm hatta yine yazaym e bebekte şuan 250₺ lik kupon alıyorsun mağazada 350₺ olarak kulanıyorsun
Ayrıca 16 ocağa kdr tekstilde %50 indirm varmış

Ben happymom uygulamasından bakıyorum canım
Sabah yazmıştm hatta yine yazaym e bebekte şuan 250₺ lik kupon alıyorsun mağazada 350₺ olarak kulanıyorsun
Ayrıca 16 ocağa kdr tekstilde %50 indirm varmış
Happymom bende kullaniyorum ama gormemisim bu konuyu tekrar bakayim cok saol canim benim e bebek kuponu dusunulebilir araba falan almayi dusunuyoruz ordan guzel olabilirdi aslinda

Her bebeği en iyi annesi tanır .hava şartlarına,bulundugumuz yerin sıcaklıgına göre giydircez artik bişeyler.
Başımdan geçen bir olay;
Oğlum 2 yaşlarında falan sabah cisini yapti ok.öğle oldu yok akşam oldu yok bidaha .deli olcam çocuğun tuvaleti gelmiyor.ciş geldi mi yokkk ...su veriyorum içiyor ciş yokkk.yalnızım o dönem yanımda kocam bile yok.trakya da yaşıyoruz.ev merkezi ısıtma gavur malı gibi yakıyorlardı :) ev duman atıyordu hep 30 derecelerde.akşam 8 -9 oldu şükür cisini yaptı.yaptı ama kum döktü (dahası ben öyle sanmışım) kafayı yicam çocuk hasta degil agrısı yok kumda neyin nesi?sonradan ögreniyorum çok sıcaktan ki öyle kalın da zaten giydirmem sıcagı sevmezdi oglum hala sevmez babası kılıklı .tıbbi adını hatırlamıyorum şimdi vucüt kristal atmış aşırı sıcaktan...ah bir çocuk büyüyorda nasıl büyüyor

Güvenilir bi yerden olduktan sonra hiç bir şey olmaz, biz mersindeyiz hamileliğin başında yedim. Sadece yanında verdikleri yeşillikleri yemiyorum
Mersin’in neresindensin canım?Ben heryazımı orda geçiririm,Erdemli’de yazlığımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…