2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ahhh o merkezi sistemler bir de beni bulsa,şöyle evin içinde kısa kolluyla filan dolaşsam.Aylık 400 liralık doğal gaz yakıyorum,ısınıyormusun dersen “Hayır “bir de ekstra elektirkli ısıtıcı yakıyorum

Şimdi peki düzene girdi mi canım degerlerin nasıl?

O evimiz kömür kaloriferdi 6-8 sene önce 350-400 yakacak aidati veriyorduk.içim yanıyordu
Ankara soğuk memleket canım ya dogalgazla zor ısınma orlarda.bak izmirde şimdi 300 veriyoruz tshirtle geziyolar ben uzun kollu :) izmire gelin canım hem yaz hem kış ısının memleketim diye demiyorum insanlarıda çok sıcaktır

rapor verme yetkısı yok derken anlamadım bn devlette yaptrdım bana rapor verdı bı sayfa a4 neye bakıldı ne nasıl ölculdu hepsı yazıo.

Evet bız genel dıyoruz ama herkeısn yasadıgı ıl farklı ben en azından ıstanbul acısından soyledım:))
Ayy hadı yaaa yazık yavrummmm... bende dogum yaptım esım koştur ısıtıcı aldı eve yakıyor(merkezı kapanıyor ozamanlar) yanı mayıstayım dusun ay dıyorm fenalık gecrcem askm kapaaat kaptıyorum o dıyor bebek usur neyse ben dedıgımı yaptım açtırmadım kızımı kışta dahıl hıc oyle asırı kalın gıydırmedım hala oyle ınce ustlerle gezer evde cok sıkılır hemen terler hıc hoslanmaz...
mayıs geçtı kırkı cıktı cok ıyı hatırlıyorm ben thsrt taytlara baslamıstım :)) sonra 3aylıkken tatıle gıttık ozaman cıbıl gezdırıyordum ama tabı aksamları yıne ustune ınce hırkalar kapsnlar gıydırılıyor.. ay annelık her ayrıntıyı dusunuyoruz... :)) zaten hazıran sonu doguranlar cok zor ılk gunler harıcı gıydıremezler yanar cocuklar amaan... zaten herkes bebegı dogunca anlıyacaklar.. oyuzden bızden en ıyı tavsıye fazla kıyafet almayın demek olsun :))

Tırnaklarını yirimmmm ben onların

Ben happymom uygulamasından bakıyorum canım
Sabah yazmıştm hatta yine yazaym e bebekte şuan 250₺ lik kupon alıyorsun mağazada 350₺ olarak kulanıyorsun
Ayrıca 16 ocağa kdr tekstilde %50 indirm varmış
Aman onuda nerden yukledım bakıyorım oyle felaket seyler yazıyorlar kı ınsanı karamsarlıga surukler aman kızlar cok okumayın... benım tecrubem oldugu hlde aaaa oylemı falan oluyorum

Yok ya cok sicakta sorun.benimde merkezi cayir cayir cami acsak uyusam korkuyorum hasta olurum acmasam sicak.gunduz arka odalardan aciyorum cam salona serin gelsin diye yoksa bunaliyorum

Valla beni rahat bırakmayacaklar gibi kuzum, ne istiyorsanız giydirin diyeceğim napalım

Benimde ilk hamileliğimde radyoloğa yönlendirmişti Dr ,2008de
şimdiiki dr um ayrıntılı için hiçbiryere gitmene gerek yok ben bakıcam dedi , drdan doktora değişiyor heralde
Bende 2008de dogum yaptim : )o zamanda simdi de kendi doktorum bakiyor.bu defa biraz inceleyelim gerek gorursem gonderirim dedi

Aman onuda nerden yukledım bakıyorım oyle felaket seyler yazıyorlar kı ınsanı karamsarlıga surukler aman kızlar cok okumayın... benım tecrubem oldugu hlde aaaa oylemı falan oluyorum

Ya kuzum o kadar haklısın ki daha örneği yakın gün içinde öyle şeyler okudum ki gece rüyamda bebeğimi dusurdugumu gördüm..Nasıl agladim kalkıp kardeşim teselli etti beni
Daha yeni toparlandim vallahi..

Bana da Solomom Baby tavsiye ettiler. Fiyatlarına baktığımda da ortopedik olarak en uygun fiyatlı yine oydu.hayalimdeki bu:).

Eklentiler

• IMG_20190113_230804.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 45
Ya kuzum o kadar haklısın ki daha örneği yakın gün içinde öyle şeyler okudum ki gece rüyamda bebeğimi dusurdugumu gördüm..Nasıl agladim kalkıp kardeşim teselli etti beni
Daha yeni toparlandim vallahi..
Evet yaa cok abartılı seyler yazılıyor mesela o kasılma olayı bende ordan gordum benım gıbı ınsanı bıle acabaa dıye telasa soktular... hemen burdann herkes yasıyor mu dıye sordum aman her gebelık farklı yaa kımseyı dınlememek lazım bosver Okumaaaa psıkoljn bozulur...
Bana da Solomom Banu tavsiye ettiler. Fiyatlarına baktığımda da ortopedik olarak en uygun fiyatlı yine oydu.
evet o bebek acısından en ıyılerınden mıs onemlı olan o sonucta bebegın ayakları rahat olmalı... bende alısverıse cıkınca alırım daha elıme alıp bakmadım

rapor verme yetkısı yok derken anlamadım bn devlette yaptrdım bana rapor verdı bı sayfa a4 neye bakıldı ne nasıl ölculdu hepsı yazıo.
Ben iki hastane de perinatolojiye gidiyorum.her kontrolümde tek tek organlarına bakıp ölçüm yapiyorlar hatta son kontrolümde çıktısınıda verdiler.ayrıntılımı siz yapın dedim bizim yapma yetkimiz yok rapor veremeyiz dediler kendi bünyelerindeki radyolojiye sevk ettiler.ben perinatolog istedim aynı hast.mezun birini tavsiye ettiler özel muayene ona gidecegim rapor verme yetkisi varmış.rapordan kasıt anladigım kadariyla Allah korusun kötü bişey çıkarsa yetkili bir evrak oluyor.radyolog baktıysa onlar zaten yetkili bu konu da.bilmem anlatabildin mi ?seni kim baktı canım hangi dr?

Annem 10lu hastane cikisi aldi.
Bende 2 tane 5li aldim
Bir tane isimli 10lu set yaptirdim taki yastigi terlik tac falan takim.
2 tane yorgan 2 tane yastik bir battaniye almis annem.
Bende 3 tane muslin aldim.
Esim her gördüğünde aldigindan 20 25 tane kisa kol uzun kol karisik body
Biberon
Emzik
Mustela yenidogan set
6 7 tulum
5 tane takim
Eldiven
Corap
Lohusa ic camasiri
Gogus pedi
Kuvet seti
Yenidogan islak mendil
10 lu iki paket agiz bezi
3 tane kapsonlu biri kalin ilk zamanlarda kontrolde falan giymesi icin
Indirimde gordum bir tane valiz valizlerim eskimisti zaten
Bebek bakim cantasi
1 takim nevresim
Kardesimde 1 tulum 2takim battaniye ic zibin sapka almis birde kadife takim almis kislik : ))allahtan 9ay o.dayi pek anlamiyor bebek seylerinden
Şimdilik bunlar var..
Bende yazanlardan fikir aliyorum.fikir olsun diye yazdim

böyle baktımhepsını okuyamadım bıle bızım daha bır mendıl bıle yok

böyle baktımhepsını okuyamadım bıle bızım daha bır mendıl bıle yok
Inan bolede fena annem gidip bisiler aliyor esimle kizim gidip aliyorlar ne nedir karmakarisik oldu.benim alma siram duzenim kayboldu amann iyi alin dedim en sonunda : )
E bebekte indirimden almislar iki farkli boy 10lu mendil yumusacik cok guzel oradan basla : )))

Hahah bende kı bu rahatlık bı rahatlık var ustumde sorma bızımkıler daha erken dıye baslamadı esımde ben herseyı begenmıyorum dıye kalkısamıyor kızıma bısey alırsa kamera acar nasıl nasıll cunku bılır ben herseyı begenmem :))) Geçen kv dogum gunu hedıyesı alıyordu bı saat canlı baglantı yaptırdım adama begenene kadar bende boyle deliyim
Salı artık tamam kızın kesın derler herhalde bende yavaaastan görunce almaya baslarım :) masallah kız bıtırceksınız az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…