2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Troid degerlerim duzeldi ama tansiyon arada çıkıyor maalesef. Takip ediyorum.
1 ay sonra İzmir'deyim :)

Annelerin hisleri doğru çıkarmış,peki sen ne hissediyorsun ?

Doğum yapıcaaaam ınsallah e kızım da 4 yaş olacakk anaokul arastırmaya başladım gıtmesı lazımmmm.bebek dogcak bırbırlerıne alışacak derken kuzım okula zor gunler coook yakın

Doğum yapıcaaaam ınsallah e kızım da 4 yaş olacakk anaokul arastırmaya başladım gıtmesı lazımmmm.bebek dogcak bırbırlerıne alışacak derken kuzım okula zor gunler coook yakın
Ayyy minicik kuzum ya,1 sene daha mı beklesen acaba .Neden biliyomusun benim yiyenim 2015 Ocak doğumlu 5 gün sonra 4 yaşına basacak.Annesi çalıştığı için yarım gün kreşe verdik.Okul açıldığından beri toplasan 1 ay ancak gitmiştir.Hep hastalık,hep hastalık.Kulaklarında sıvı var,o gitmiyor.Doktor iğne tedavisine başladı.Tabiki eninde sonunda gidecekler ama benim nacizane tavsiyem 1 yıl daha bekle

Arkadaşlar alıntılarinizi cevaplayamiyorum tel yüzünden kusura bakmayın sanki sordu kaçtı gibi oluyorum
Ama teker teker kıymet verdiğimi bilesiniz..

Bugün aldım oğluma çok hoşuma gitti..İnanılmaz güzel şeyler var insan hayran oluyor.

Eklentiler

• IMG_20190113_230235.webp
    79,9 KB · Görüntüleme: 134
Ben ılk gunden bu zamana kadar hep kız hıssedıyorum hep ıkı kızım olacak dıyordum...bakalımm netleşemedi hala..
Ayrıntılıyı bekliyorsun değil mi,ben de onu bekliyorum.Burda cinsiyet değişenlerle ilgili konuları okuduktan sonra,beklemede kaldım.Herkes sakladığımızı düşünüyor ,kimseye söylemedim Benim de Salı günü

Bursa eurofertil
Bı Bursalı daha mı katıldım aramıza :)
İyi günlerde kullansın bebiş maşallah sis tamamlamışsınız bende birkaç body birkaç da çorap var sadece :))) rahatlık ruhumda var :)))

Amin inşallah hepimize nasip etsin, haklısınız böyle düşününce kızıyorum kendime insanlar o kadar uğraşıyo vs diye ama işte her ay ümitlenmekden de kendimi alamıyorum, hayırlısı bakalım şu ovulasyonu yapiyim de bu ay bakalım güzel haberler veririz inşallah:))

Canım ınan kı evde okadar etkınlık yapıyoruz mesela kışları ben hep anneler toplantılarına gıderım beraber oyun okullarına etkınlıklerıne katılıyoruz ama kızıma yetmedı yetmıyor..
Eşimle aynı fıkırdeyız sankı cocuk boş zaman öldürüyor gıbı orada ortak kuralları öğrenır gıttıgı okulda ıngılızce olacak yabancı öğretmen olacak bu yuzden gıtmesını ıstıyoruz. Zaten krese degıl ben anaokuluna verıcem bu senelık yarım gun dusunuyorum hem enerjı atar hem ögrenır onun ıcın cok faydalı olur... Havalar ısınınca da jımnastıge baslıcaz.. Benım kızım cok enerjık ondan mı bılmıyorum evde olmak ona gore degıl oturup cok evcılık bıle oynamaz ay ne yazdım cok dolmuşum

Evet okuyorum onu da sürekli, soğan ve ovulasyon da yapıyorum bu ay inşallah ben de aranıza katılcam hamiş olarak nasipse:))

Ayni ben aslinda hic begenmem
Esim ne alsa suprizz diye degistririm mutlaka.
Evlilik teklifinde ki tek tasi bile degistirecektim dusun ama ozel yaptirmia diye hadi dedim
Suan bezdim alalim karisma begendik bilmem ne demelerinden.
Aman bitsin bemde yikar utuler kaldiririm artik.heveslerini alsinlar pes ettim.
Senin zaten buyuk şeylere ihtiyacin yok ondan rahatsindir.ufak tefegide gidip kafana gore alirsin doğduktan sonra zaten yine yine yine alinacak : ))

İki cinsiyetin de kullanabileceği çok güzel renkler var aslında. Sari, turuncu gibi .gerçi senin büyüklü kucuklu 2 tane fıstık kız olacak galiba.
tabı genel agırlık sıyah bızım esyalar.. kıyafetler her renk alıyorum ama kız erkek uymuyor bence:)))
Evet ınsallah ıkı kızım olacak

salı gıdıcem ama ayrıntılı da muhtemelen bır ıkı hafta ıcınde olur cunku zaten 19ıcındeyım :) Ayrıntılıdaa ılan ederız artık bende kız tamam dıyorum ama degısenlerı duyunca bende beklemedym :))))))

Ya nasıl oluyor bılmıyorm ama esımın dogum gunumde evlılık yıldonumlerımızde aldıgı hedıyelere her zaman tutulup bayılmışımdır nasıl oluyorsa

Amaan alsınlar bırakkkk ne guzel yarılamıssın ben daha alıcam ohoooo :))) evet buyuk esya derdım yok ondan bu rahatlık yoksa bır bebek arabası bıle begenmek dert yahuuuu... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…