- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Troid degerlerim duzeldi ama tansiyon arada çıkıyor maalesef. Takip ediyorum.Şimdi peki düzene girdi mi canım degerlerin nasıl?
O evimiz kömür kaloriferdi 6-8 sene önce 350-400 yakacak aidati veriyorduk.içim yanıyordu
Ankara soğuk memleket canım ya dogalgazla zor ısınma orlarda.bak izmirde şimdi 300 veriyoruz tshirtle geziyolar ben uzun kollu :) izmire gelin canım hem yaz hem kış ısının memleketim diye demiyorum insanlarıda çok sıcaktır
Annelerin hisleri doğru çıkarmış,peki sen ne hissediyorsun ?Hahah bende kı bu rahatlık bı rahatlık var ustumde sormabızımkıler daha erken dıye baslamadı esımde ben herseyı begenmıyorum dıye kalkısamıyor kızıma bısey alırsa kamera acar nasıl nasıll cunku bılır ben herseyı begenmem :))) Geçen kv dogum gunu hedıyesı alıyordu bı saat canlı baglantı yaptırdım adama begenene kadar bende boyle deliyim
Salı artık tamam kızın kesın derler herhalde bende yavaaastan görunce almaya baslarım :) masallah kız bıtırceksınız az kalmış
Evet sonradan ekledim:). Çok şirin şeyleri var, bir de bunun fillisi var, hem kıza , hem erkeğe olur. Arkadan ikinciyi de yaparsak, cinsiyet degisirse:)Sonradan mı ekledın sımdı gordum fotoyu cok seker yaaa :))))
Ben ılk gunden bu zamana kadar hep kız hıssedıyorum hep ıkı kızım olacak dıyordum...bakalımm netleşemedi hala..Annelerin hisleri doğru çıkarmış,peki sen ne hissediyorsun ?
Benım var artık kardesım kullanır :))) evet öyle yap benım genel buyuk esyaların hepsı ortak renkEvet sonradan ekledim:). Çok şirin şeyleri var, bir de bunun fillisi var, hem kıza , hem erkeğe olur. Arkadan ikinciyi de yaparsak, cinsiyet degisirse:)
Ayyy minicik kuzum ya,1 sene daha mı beklesen acaba .Neden biliyomusun benim yiyenim 2015 Ocak doğumlu 5 gün sonra 4 yaşına basacak.Annesi çalıştığı için yarım gün kreşe verdik.Okul açıldığından beri toplasan 1 ay ancak gitmiştir.Hep hastalık,hep hastalık.Kulaklarında sıvı var,o gitmiyor.Doktor iğne tedavisine başladı.Tabiki eninde sonunda gidecekler ama benim nacizane tavsiyem 1 yıl daha bekleDoğum yapıcaaaam ınsallah e kızım da 4 yaş olacakk anaokul arastırmaya başladım gıtmesı lazımmmm.bebek dogcak bırbırlerıne alışacak derken kuzım okulazor gunler coook yakın
İki cinsiyetin de kullanabileceği çok güzel renkler var aslında. Sari, turuncu gibi .gerçi senin büyüklü kucuklu 2 tane fıstık kız olacak galiba.Benım var artık kardesım kullanır :))) evet öyle yap benım genel buyuk esyaların hepsı ortak renk
Ayrıntılıyı bekliyorsun değil mi,ben de onu bekliyorum.Burda cinsiyet değişenlerle ilgili konuları okuduktan sonra,beklemede kaldım.Herkes sakladığımızı düşünüyor ,kimseye söylemedimBen ılk gunden bu zamana kadar hep kız hıssedıyorum hep ıkı kızım olacak dıyordum...bakalımm netleşemedi hala..
Bı Bursalı daha mı katıldım aramıza :)Bursa eurofertil
İyi günlerde kullansın bebiş maşallah sis tamamlamışsınız bende birkaç body birkaç da çorap var sadece :))) rahatlık ruhumda var :)))Annem 10lu hastane cikisi aldi.
Bende 2 tane 5li aldim
Bir tane isimli 10lu set yaptirdim taki yastigi terlik tac falan takim.
2 tane yorgan 2 tane yastik bir battaniye almis annem.
Bende 3 tane muslin aldim.
Esim her gördüğünde aldigindan 20 25 tane kisa kol uzun kol karisik body
Biberon
Emzik
Mustela yenidogan set
6 7 tulum
5 tane takim
Eldiven
Corap
Lohusa ic camasiri
Gogus pedi
Kuvet seti
Yenidogan islak mendil
10 lu iki paket agiz bezi
3 tane kapsonlu biri kalin ilk zamanlarda kontrolde falan giymesi icin
Indirimde gordum bir tane valiz valizlerim eskimisti zaten
Bebek bakim cantasi
1 takim nevresim
Kardesimde 1 tulum 2takim battaniye ic zibin sapka almis birde kadife takim almis kislik : ))allahtan 9ay o.dayi pek anlamiyor bebek seylerinden
Şimdilik bunlar var..
Bende yazanlardan fikir aliyorum.fikir olsun diye yazdim
Amin inşallah hepimize nasip etsin, haklısınız böyle düşününce kızıyorum kendime insanlar o kadar uğraşıyo vs diye ama işte her ay ümitlenmekden de kendimi alamıyorum, hayırlısı bakalım şu ovulasyonu yapiyim de bu ay bakalım güzel haberler veririz inşallah:))Canım benim 7 senedir olmuyordu umutsuz olma 5 ay nedir ki bi çok ameliyat oldum çok tedavi gördüm 4 kez klomenle yumurta takibi 1 aşılama 4 kez tüp bebek çok şükür Rabbim nasip etti hep yanlış tedavi gördüğüm için bu kadar çok uğraştım beni görüp umutsuz olma sakın, yanlış merkezlerde tedavi oldum ben hep, doğru merkezi ve doktoru Rabbim denk getirsin sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin İnşâAllah
Canım ınan kı evde okadar etkınlık yapıyoruz mesela kışları ben hep anneler toplantılarına gıderım beraber oyun okullarına etkınlıklerıne katılıyoruz ama kızıma yetmedı yetmıyor..Ayyy minicik kuzum ya,1 sene daha mı beklesen acaba .Neden biliyomusun benim yiyenim 2015 Ocak doğumlu 5 gün sonra 4 yaşına basacak.Annesi çalıştığı için yarım gün kreşe verdik.Okul açıldığından beri toplasan 1 ay ancak gitmiştir.Hep hastalık,hep hastalık.Kulaklarında sıvı var,o gitmiyor.Doktor iğne tedavisine başladı.Tabiki eninde sonunda gidecekler ama benim nacizane tavsiyem 1 yıl daha bekle
Evet okuyorum onu da sürekli, soğan ve ovulasyon da yapıyorum bu ay inşallah ben de aranıza katılcam hamiş olarak nasipse:))Canım seni görünce yazmak istedim . Çok stres yapma lütfen ben de 6 ay uğraştım olmayacakdye ağladım vs. Sınav stres faktörüm de vardı. Klomen kullandım bir ay. Kullandığım ay doktor yumurta takibi yapıyordu yumurtam 18. Günde faşan bile oluşmamıştı doktor artık gelecek ay yeniden deneyelim dedi gönderdi. Ben o ay gebe kalmışım hatta doktor yumurta atılım izi yok falan dedi. Gebeliğime inanamıyordu :) ve şuan çok şükür bebeğim büyüyor bile :) meryem suresi iyi geliyormuş ve kafa rahat olmalıymış
Canım beni etiketleyerek bi daha yazarmısın bilgilerini?
Ayni ben aslinda hic begenmemHahah bende kı bu rahatlık bı rahatlık var ustumde sormabızımkıler daha erken dıye baslamadı esımde ben herseyı begenmıyorum dıye kalkısamıyor kızıma bısey alırsa kamera acar nasıl nasıll cunku bılır ben herseyı begenmem :))) Geçen kv dogum gunu hedıyesı alıyordu bı saat canlı baglantı yaptırdım adama begenene kadar bende boyle deliyim
Salı artık tamam kızın kesın derler herhalde bende yavaaastan görunce almaya baslarım :) masallah kız bıtırceksınız az kalmış
tabı genel agırlık sıyah bızım esyalar.. kıyafetler her renk alıyorum ama kız erkek uymuyor bence:)))İki cinsiyetin de kullanabileceği çok güzel renkler var aslında. Sari, turuncu gibi .gerçi senin büyüklü kucuklu 2 tane fıstık kız olacak galiba.
salı gıdıcem ama ayrıntılı da muhtemelen bır ıkı hafta ıcınde olur cunku zaten 19ıcındeyım :) Ayrıntılıdaa ılan ederız artık bende kız tamam dıyorum ama degısenlerı duyunca bende beklemedym :))))))Ayrıntılıyı bekliyorsun değil mi,ben de onu bekliyorum.Burda cinsiyet değişenlerle ilgili konuları okuduktan sonra,beklemede kaldım.Herkes sakladığımızı düşünüyor ,kimseye söylemedimBenim de Salı günü
Bende rahat olacaktim da annem esim kizim pes ettirdiler : ))Bı Bursalı daha mı katıldım aramıza :)
İyi günlerde kullansın bebiş maşallah sis tamamlamışsınız bende birkaç body birkaç da çorap var sadece :))) rahatlık ruhumda var :)))
Ya nasıl oluyor bılmıyorm ama esımın dogum gunumde evlılık yıldonumlerımızde aldıgı hedıyelere her zaman tutulup bayılmışımdırAyni ben aslinda hic begenmem
Esim ne alsa suprizz diye degistririm mutlaka.
Evlilik teklifinde ki tek tasi bile degistirecektim dusun ama ozel yaptirmia diye hadi dedim
Suan bezdim alalim karisma begendik bilmem ne demelerinden.
Aman bitsin bemde yikar utuler kaldiririm artik.heveslerini alsinlar pes ettim.
Senin zaten buyuk şeylere ihtiyacin yok ondan rahatsindir.ufak tefegide gidip kafana gore alirsin doğduktan sonra zaten yine yine yine alinacak : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?