2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar iyi akşamlar. Silverette gümüş kapakları duyan oldu mu bilmiyorum ama göğüs yaralarına birebir geliyormuş. Bazı kişilerin emzirdikçe göğüsleri kanıyormuş yara olduğu için silveretteyi 2-3 gün dahi taktıkları zaman hemen iyileştiriyomuş çünkü gümüşün iyileştirme özelliği varmış. Ama fiyatı baya yüksek 300 tl. Bende ikinci el almayı düşünüyorum çünkü kendi kendini temizleme özelliği var Silverettenin hijyen kaygısı yok o yüzden. Ama letgoya falan baktım orda bile 240 tl ikinci eli neden bu kadar yüksek anlamış değilim :/

Ya sımdı herkesın fıkrı farklı ama bence cok gereksız kı ben acının dıbıne kadar yasadım ama ılk aylar ıcın okadar pahalı bıseye gerek var mı bılemedım... meme uç kısmınız cıkıksa hatta daha az hasarla atlatırsınız.. bu acıyı hiç yasamayan bıle var

bnde devlette perınatolojıye gıttım orda oldu 35 dk surdu bana bebegın 3 boyutlu resmlerınden verdı renklıye cevrdı ultrasonu bebegı oyle gosterdı resmını verdı bırde a4 kagıdında ayrıntılı ultrason dıye bı sayfa nelere bakıldı neler normal neler kac cm plasenta amnyon sıvısı hersey bulgusu ve sonuc yazılı kagıt verdı rapordan kasıt bu bence. cunku normal randevuda sadece ultrasn kagıdı uzernde yazılı hafta ayak gobek bas olcmlerının oldugu kucuk kagıt verıılıo o kadar.

Yaşamayanda var evet ama yaşayanlar çok beter olduğunu söylüyor korkuyorum açıkcası. Kayınvalidemin göğüsleri kanarmış hep emzirirken böyle bişey yaşamaktansa almak daha mantıklı diye düşünüyorum :/ ama tabi ikinci el 150 tlye falan bulabilsem alcamda şimdiye kadar 200e gördüm en düşük.

Kızlar iştah artan var mı? Gece krızlere gıren? Ya da çok kg alan? Bızım hazıran annelerı çok kontrollu sanırımmm :) Masallah
Happymom annelerı bayaaa almış merak ettım...
ben 19+1 sadece 500 gramdayım kızımda bu haftalarda 3 kg almıştım ınsallah kendı kendıme nazar degdırmem

Aslında o en cok meme ucu yoksa oluyor cocugu tutus pozısyonundan vs kaynaklanıyor. Ben bızzat aglaya aglaya emzırdım hatta kanadı da çözüm buldum geçtı yanı.. cok basıtmıs gıbı anlattım gel bana sor :)))
ben bu sefer son haftalar kremı meme ucuma surmeye baslıcam kızımda yapmamıştım...

sen bılırsın tabı ınsallah bulursun canım

İnşallah canım sende inşallah bidaha yaşamassın gerçekten zormuş baya. Keşke satan insanlarda biraz daha uyguna satsa. Aslında 300 tlye alıp sıfır bi şekilde kullanıp 200e sattıkları zaman onlara 100 tlye gelmiş oluyor biz ikinci eline 200 tl vermiş oluyoruz ama onları düşünmüyolar :/

Ben

Hunharca yemek yiyorum gece gündüz fark etmiyor...49 kiloydum 53 oldum gidişat kötü

5 kilo

Aman onuda nerden yukledım bakıyorım oyle felaket seyler yazıyorlar kı ınsanı karamsarlıga surukler aman kızlar cok okumayın... benım tecrubem oldugu hlde aaaa oylemı falan oluyorum
Aynen canım bazen öyle şeyler okuyormki ağzım açık kalıyor .. Allahtan biraz rahat yapım varda .. dediğine kesinlikle katılıyorum
Canım bi de silvermom mu neydi türk markası daha uygunmuş bi de ona bak istersen
Ben 4 kg aldım canım doktorum çok değil ama biraz dikat et dedi:)

İyi geceler kızlar kaç gündür yokum çok kötü grip oldum öksürük hapşırma burun akıntısı ne ararsan var.. Ama beni en çok zorlayan öksürük. Yazık zavallı yavrum onada bulaştı gece gündüz öksürüyoruz

Oda 200 tlymiş sanırım canım.

Nereye gideceksin canim ayrintili icin ?

Insallah sende kuzunda bi an once atlatirsiniz canim ben yeni atlattim vallahi cok zor insani surunduruyor resmen://

Benim haziran sonu simdi hic uzun kollu almayayimmi acaba ? Canim

Aman onuda nerden yukledım bakıyorım oyle felaket seyler yazıyorlar kı ınsanı karamsarlıga surukler aman kızlar cok okumayın... benım tecrubem oldugu hlde aaaa oylemı falan oluyorum
Aaaa bende de var hic kotu birseye denk gelmedim ama cogu basliga bakmiyorum.bile yalan soyleyemem :))

Benim annem bana hayirli olsun bile demedi soyle annelere hayranim gercekten ben nerden baalayacagimi kestieemiyorum alisverise bide uzun kol kisa kol muhabbeti varki kafami yoran hic anlatamam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…