2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İştah hiç yok ben de ,Bebek sinyal vermese acıktığımı bile hissedemiyorum.Sadece ben bol bol kış meyvelerinden yiyorum.19.haftamdayım 50 kg ile hamile kaldım 52 ile devam ediyorum.Ya Happy Mom çok saçma,sakız yuttum,bebeğime yapışır mı diyeni bile okudum ben orda

Yaaaa nasil güzelll saglikla giysin oglusun insallah

sadece verdiğim 2 kiloyu aldım anca hatta alanlar tatlıyı falan mı abartıyor acaba nasıl alıyor ki o kadar ben günde iki öğün yiyorum arada meyve fındık fıstık süt falan hani meyveymiş kuruyemişmiş çok abartsak onlar da baya kilo yapar gibime geliyor

benimde büyük korkum ama en fazla ne kadar zaman alır ki iyileşmesi 1 ayda kendine gelir herhalde göğüs ucumda var neyseki o kapaklar çok aşırı pahalı geliyor bana ya olmadı yaz günü göğüsler açık gezerim artık ahah

Bı Bursalı daha mı katıldım aramıza :)

İyi günlerde kullansın bebiş maşallah sis tamamlamışsınız bende birkaç body birkaç da çorap var sadece :))) rahatlık ruhumda var :)))
Bende sadece bakim cantasini aldim 2 tanede hediye kiyafet geldi okadar alayim diyorumda usengeclik var uzerimde resmen :))

Canım valla ben o acıyı çekmektense ikinci el vs. de olsa almak istiyorum. Doğumdaki sancıdan daha beter diyenler var düşün. 200-300 tl verip o acıyı çekmemek daha mantıklı bence hiç bişey benim canımdan kıymetli değil ben böyle düşünüyorum :) Ha pahalı olduğu konusunda ikimizde hemfikiriz ama eğer almayıp çok acı çekersem emzirmeyi eziyet haline getirirsem kesin kendimi affetmem o zaman. Konu açtım bakalım ikinci el satmak isteyen olur belki.

ya ben bide gümüş kapak yaramadı diyeni bile okudum bende duruma göre hareket ederim diye düşünüyorum baktım dayanılcak gibi değil krem falan fayda etmiyor 2 günde geliyor zaten kargo son çağre yani

Ben 1.5 kilo verdim bu hafta 55teyim hala ama gobegim epey cikik :))

ya ben bide gümüş kapak yaramadı diyeni bile okudum bende duruma göre hareket ederim diye düşünüyorum baktım dayanılcak gibi değil krem falan fayda etmiyor 2 günde geliyor zaten kargo son çağre yani
Aynen canım bide satıyosun yani 200 tlye direk alıyolar ben kaç kişiye yazdım kimse 200 tlden aşağı inmedi demek alıyolar o fiyata. Sana 100 tlye gelmiş oluyor. Bide kendi kendini temizleme özelliği olduğu için hijyen sıkıntısıda olmuyor.

Benim haziran sonu simdi hic uzun kollu almayayimmi acaba ? Canim
Ayyy sıcak ama ılk gunler kısa kol bence ımkansz yaaa doktoruna danış bakalım ne dıyecek bence ılk gunler gıydırırsın yaa benım dusuncem
Hadı ya görmedım cok abartılı konular oluyor gecelerı uyuyamıyorum bakayım dıyorum pişman oluyorum yaa :)))
benım o 500de eksıde oldugum kg zaten canım :) bende aslında almamıs oluyorm..
Valla ben sadece asırı yemıyorum galıba yoksa tatlı arada yıyorum.. cıkolata her gun yıyorum.. yemeklerımn yanında az pılav makarna vs oluyor. Bence ılk aylar gece yemelerı olmamalı dıye dusunuyorum.

Ikinci el satan 2. Bir kisi olursa ben de talibim canim ? :))

aynen mantıklı o zaman sen aldığın 2. Eli de 200 den satarsan bedava ya gelmiş oluyor

Doktoruma da sorucam bu konuyu cok arada oldugum bir konu :)) giydirilir diyende var cocuk piser diyende :)) bu arada uykusuzluk probleminden gece 5 lere kadar malesef uyanigim bir caresini bulursan bana da haber et :)

Tamam canım şuana kadar 3-4 kişi buldumda 200 tlden aşağı inmediler Gene uygun fiyata bulursam sanada yazarım konu açtım hatta bununla ilgili belki görüp yazanlar olur.
Konunu bulup bende damliyim bari sen isini halledersen uyguna bulursam bende almak istiyorum. Bir tanidikta almisti bizim ama vermiyorda satmiyorda mesela :))

çikolata bende yiyorum her gün değil ama normalde hiç yemezdim pilav makarna zaten bizim eksik olmayan yemeklerimiz hatta ekmek 2 dilimden fazla yemezdim biraz fazla acıkıyorum bazen onun için ekmeği bile artırdım gece yemesi zaten acayip kilo yapıyor ya ben kahvaltıyı 12 de akşam yemeğini 8 de 9 da yediğim için gece acıkmıyorum acıkırsamda kalkıp yemek hazırlayacak halim olmuyor süt muz falan yiyip yatıyorum artık

Konunu bulup bende damliyim bari sen isini halledersen uyguna bulursam bende almak istiyorum. Bir tanidikta almisti bizim ama vermiyorda satmiyorda mesela :))
İkinci çocuğuna falan mı saklıyo acaba. Valla benim çevremde alan yok ama bi arkadaşım aventin elektrikli pompasını almış 300 tlye msj attım markası neydi senin pompanın bende alıcam diye. Saçmalama ben sana veriyim kullan ben iki kez kullandım zaten bebek emmeyince kullanamadım boşuna alma işin bitince geri verirsin dedi. Böyle insanlarla karşılaştırsın herkesi allah. Benim alıcak gücüm vardı allaha şükür ama listeden 300 tl’lik bir alıncak silindi çok sevindim.

yaa öyle tabi canım ama 2. El de yarıya düşmesi lazım gene bi fiyatının
Bencede canım ama insanlar gerçekten tuhaf. İnstagramda anneler satıyor diye bi sayfa var bazıları 80 tlye biberon almış 70 tlye satmak istiyor kafayımı yedin sen sonuçta kullanılmış. Bide çok az kullandık bebeğim ucunu sevmedi yazmış ama ne olursa olsun sen onu alıp kutusundan çıkardığın an ikinci ele giriyor hiç kullanmasan bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…