2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben direk istemedim satmayi dusunurmu.diye sordurttum ortak bi arkadasa yok demis sakliyormus tabi birseyde diyemezsin canim veren de vermeyende saolsun :)) ama tabi verse fena olmazdi ren fazla 1 ay kullanilan birseymis zaten oyle diyorlar eger bulamazsam 300 tl verip almayi dusunuyorum ben yada dogumgunum subatta hediye olarak onumu istesem acaba :))

yok artık canım oda fırsatçılığa geliyor kim niye alsın ki zaten o şekilde bide bilemiyosun gerçekten kullanmadım falan diyorlar ama nerden bileceksin işte o yüzden şu 2. El ürünlere güvenemiyorm hiç

TRY 33.52 30%OFF | Büyük Kapasiteli Mumya Analık bez torba Taşınabilir bebek Bezi Çantası bebek hemşirelik Arabası Çanta bebek bezi çantası Bebek Bakımı
https://s.click.aliexpress.com/e/c5zB99J6 bi arkadas sormustu aldigim cantayi hatirlayamadim.ben burdan aldim bilginize 70 tl canta termal isitici ve askisi indirimle bu fiyata geldi kizlar

Haha mantıklı :)) Tutumlu anne diye bi uygulama var orda 200 tlye var canım bulamazsan ordan alabilirsin. Yada silvermom diye türk markası var oda aynı silverette gibi onunda sıfırı 200 tl. Ben belkide ikinci el Silverette alana kadar sıfır silvermom alırım sonuçta ikiside 925 ayar gümüş aynı etkiyi yaratıyor.

Aynen öyle valla. Bazen diyorum çocuk şeyleri çok az kullanılıyor ikinci el alıyım bazı şeyleri ne biliyim oyun halısı, ana kucağı vs. Sadece 3 ay anca kullanılıyor ama fiyata bakıyorum sıfırla arasında çok fark var olmuyo genelde dediğin gibi yarı yarıya olması lazım ikinci elinki insanlar yararlansın.

Ikinci elde 200 olmazki ya kutusunu actigin an yarisina iner fiyat direk tulumlu anneye bakiyorum genelde bu kapak konusunda degil ama diger konularda hijyen takintim var alamam sanirim araba kanguru falan oralardan alan cok var gerci ama bilemedim :))

Canım bende bundan alıcamda ali expressten geçenlerde lightbox aldık kırık geldi korkuyorum açıkcası artık bişeyler almaya. Geldimi sana çanta nasıl güzelmi? Bide 95 tl diyor sen ne zaman aldın 70 tlye?

Canım hiç bişey yarı fiyatına olmuyor valla ben bakıyorum hep internetteki fiyatıyla arasında çokta fark olmuyo. 200 tllik bişeyi 140a satıyolar atıyorum insan arada kalıyor en iyisi sıfır alıyım 60 daha veriyimde diyor.

tabi canım öyle olur benimde bildiğim ama bu let go falan insanlar kafasına göre fiyat biçiyor işte sen şimdi 200 den aşağı satan yok diyorsun illa vardır onların arasında 2. El alıp geri satan

Canım bende bundan alıcamda ali expressten geçenlerde lightbox aldık kırık geldi korkuyorum açıkcası artık bişeyler almaya. Geldimi sana çanta nasıl güzelmi? Bide 95 tl diyor sen ne zaman aldın 70 tlye?
Indirim kuponum vardi canim benim birde satici indirim yapiyor satin alirken o yuzden baya uyguna geldi size de 80 90a falan gelir tahminim 15 tl satici indirimi oluyor cunku benim henüz gelmedi yeni verdim siparisi gelince resim paylasirim mutlaka arkadasim aldi bu kullanicidan yakin zamanda canta baya kaliteli geldi insallah benimkide gelir :)) sen light box icin iade almadinmi canim ?

Oyleyse niye 2.el alayimki sacmalik resmen ben bayagi bir araba baktim o sitelerden sonra arkadasim aklima girdi aldirtmadi bi alirsam anca silverette 2. El alabilirim okadar oda tabi 200 e almam sahsen 100 150 tlye anca

Benim ilk hamileligim 3 kilo aldım :) rüyalarımda hep hamur işi ve tatlı şeyler görüyorum. Canım çekiyor. Yiyorum afiyetle. Gelsin kilolarrr :)

İştahım akşamları artıyor benımde 3 kilo almışım bende :))

Yok canım kızma kendine o duyguları çok çok iyi bilirim. İnşâAllah bu ay güzel haberlerini alırızTek duam Rabbim isteyen herkese nasip etsin düşmanımın bile kucağını boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…