Ben direk istemedim satmayi dusunurmu.diye sordurttum ortak bi arkadasa yok demis sakliyormus tabi birseyde diyemezsin canim veren de vermeyende saolsun :)) ama tabi verse fena olmazdi ren fazla 1 ay kullanilan birseymis zaten oyle diyorlar eger bulamazsam 300 tl verip almayi dusunuyorum ben yada dogumgunum subatta hediye olarak onumu istesem acaba :))İkinci çocuğuna falan mı saklıyo acaba. Valla benim çevremde alan yok ama bi arkadaşım aventin elektrikli pompasını almış 300 tlye msj attım markası neydi senin pompanın bende alıcam diye. Saçmalama ben sana veriyim kullan ben iki kez kullandım zaten bebek emmeyince kullanamadım boşuna alma işin bitince geri verirsin dedi. Böyle insanlarla karşılaştırsın herkesi allah. Benim alıcak gücüm vardı allaha şükür ama listeden 300 tl’lik bir alıncak silindi çok sevindim.
yok artık canım oda fırsatçılığa geliyor kim niye alsın ki zaten o şekilde bide bilemiyosun gerçekten kullanmadım falan diyorlar ama nerden bileceksin işte o yüzden şu 2. El ürünlere güvenemiyorm hiçBencede canım ama insanlar gerçekten tuhaf. İnstagramda anneler satıyor diye bi sayfa var bazıları 80 tlye biberon almış 70 tlye satmak istiyor kafayımı yedin sen sonuçta kullanılmış. Bide çok az kullandık bebeğim ucunu sevmedi yazmış ama ne olursa olsun sen onu alıp kutusundan çıkardığın an ikinci ele giriyor hiç kullanmasan bile.
Haha mantıklı :)) Tutumlu anne diye bi uygulama var orda 200 tlye var canım bulamazsan ordan alabilirsin. Yada silvermom diye türk markası var oda aynı silverette gibi onunda sıfırı 200 tl. Ben belkide ikinci el Silverette alana kadar sıfır silvermom alırım sonuçta ikiside 925 ayar gümüş aynı etkiyi yaratıyor.Ben direk istemedim satmayi dusunurmu.diye sordurttum ortak bi arkadasa yok demis sakliyormus tabi birseyde diyemezsin canim veren de vermeyende saolsun :)) ama tabi verse fena olmazdi ren fazla 1 ay kullanilan birseymis zaten oyle diyorlar eger bulamazsam 300 tl verip almayi dusunuyorum ben yada dogumgunum subatta hediye olarak onumu istesem acaba :))
Aynen öyle valla. Bazen diyorum çocuk şeyleri çok az kullanılıyor ikinci el alıyım bazı şeyleri ne biliyim oyun halısı, ana kucağı vs. Sadece 3 ay anca kullanılıyor ama fiyata bakıyorum sıfırla arasında çok fark var olmuyo genelde dediğin gibi yarı yarıya olması lazım ikinci elinki insanlar yararlansın.yok artık canım oda fırsatçılığa geliyor kim niye alsın ki zaten o şekilde bide bilemiyosun gerçekten kullanmadım falan diyorlar ama nerden bileceksin işte o yüzden şu 2. El ürünlere güvenemiyorm hiç
Ikinci elde 200 olmazki ya kutusunu actigin an yarisina iner fiyat direk tulumlu anneye bakiyorum genelde bu kapak konusunda degil ama diger konularda hijyen takintim var alamam sanirim araba kanguru falan oralardan alan cok var gerci ama bilemedim :))Haha mantıklı :)) Tutumlu anne diye bi uygulama var orda 200 tlye var canım bulamazsan ordan alabilirsin. Yada silvermom diye türk markası var oda aynı silverette gibi onunda sıfırı 200 tl. Ben belkide ikinci el Silverette alana kadar sıfır silvermom alırım sonuçta ikiside 925 ayar gümüş aynı etkiyi yaratıyor.
Canım bende bundan alıcamda ali expressten geçenlerde lightbox aldık kırık geldi korkuyorum açıkcası artık bişeyler almaya. Geldimi sana çanta nasıl güzelmi? Bide 95 tl diyor sen ne zaman aldın 70 tlye?TRY 33.52 30%OFF | Büyük Kapasiteli Mumya Analık bez torba Taşınabilir bebek Bezi Çantası bebek hemşirelik Arabası Çanta bebek bezi çantası Bebek Bakımı
https://s.click.aliexpress.com/e/c5zB99J6 bi arkadas sormustu aldigim cantayi hatirlayamadim.ben burdan aldim bilginize 70 tl canta termal isitici ve askisi indirimle bu fiyata geldi kizlar
Canım hiç bişey yarı fiyatına olmuyor valla ben bakıyorum hep internetteki fiyatıyla arasında çokta fark olmuyo. 200 tllik bişeyi 140a satıyolar atıyorum insan arada kalıyor en iyisi sıfır alıyım 60 daha veriyimde diyor.Ikinci elde 200 olmazki ya kutusunu actigin an yarisina iner fiyat direk tulumlu anneye bakiyorum genelde bu kapak konusunda degil ama diger konularda hijyen takintim var alamam sanirim araba kanguru falan oralardan alan cok var gerci ama bilemedim :))
tabi canım öyle olur benimde bildiğim ama bu let go falan insanlar kafasına göre fiyat biçiyor işte sen şimdi 200 den aşağı satan yok diyorsun illa vardır onların arasında 2. El alıp geri satanAynen öyle valla. Bazen diyorum çocuk şeyleri çok az kullanılıyor ikinci el alıyım bazı şeyleri ne biliyim oyun halısı, ana kucağı vs. Sadece 3 ay anca kullanılıyor ama fiyata bakıyorum sıfırla arasında çok fark var olmuyo genelde dediğin gibi yarı yarıya olması lazım ikinci elinki insanlar yararlansın.
Indirim kuponum vardi canim benim birde satici indirim yapiyor satin alirken o yuzden baya uyguna geldi size de 80 90a falan gelir tahminim 15 tl satici indirimi oluyor cunku benim henüz gelmedi yeni verdim siparisi gelince resim paylasirim mutlaka arkadasim aldi bu kullanicidan yakin zamanda canta baya kaliteli geldi insallah benimkide gelir :)) sen light box icin iade almadinmi canim ?Canım bende bundan alıcamda ali expressten geçenlerde lightbox aldık kırık geldi korkuyorum açıkcası artık bişeyler almaya. Geldimi sana çanta nasıl güzelmi? Bide 95 tl diyor sen ne zaman aldın 70 tlye?
Oyleyse niye 2.el alayimki sacmalik resmen ben bayagi bir araba baktim o sitelerden sonra arkadasim aklima girdi aldirtmadi bi alirsam anca silverette 2. El alabilirim okadar oda tabi 200 e almam sahsen 100 150 tlye ancaCanım hiç bişey yarı fiyatına olmuyor valla ben bakıyorum hep internetteki fiyatıyla arasında çokta fark olmuyo. 200 tllik bişeyi 140a satıyolar atıyorum insan arada kalıyor en iyisi sıfır alıyım 60 daha veriyimde diyor.
Seni burda buldum sevgili ecz06Bakalım sen beni hatırlayacak mısın
Tamam yaaaaaa :))Seni burda buldum sevgili ecz06Bakalım sen beni hatırlayacak mısın
Benim ilk hamileligim 3 kilo aldım :) rüyalarımda hep hamur işi ve tatlı şeyler görüyorum. Canım çekiyor. Yiyorum afiyetle. Gelsin kilolarrr :)Kızlar iştah artan var mı? Gece krızlere gıren? Ya da çok kg alan? Bızım hazıran annelerı çok kontrollu sanırımmm :) Masallah
Happymom annelerı bayaaa almış merak ettım...
ben 19+1 sadece 500 gramdayım kızımda bu haftalarda 3 kg almıştım ınsallah kendı kendıme nazar degdırmem
Günaydın fıstık.. N11'de 169. Diğerlerinde de 180 falan.Fiyatlar nasil ? Boba 400ün üstunde cok pajali bunlar nasil ?
İştahım akşamları artıyor benımde 3 kilo almışım bende :))Kızlar iştah artan var mı? Gece krızlere gıren? Ya da çok kg alan? Bızım hazıran annelerı çok kontrollu sanırımmm :) Masallah
Happymom annelerı bayaaa almış merak ettım...
ben 19+1 sadece 500 gramdayım kızımda bu haftalarda 3 kg almıştım ınsallah kendı kendıme nazar degdırmem
Benim de yeni çıkıyor ama çok fazla da yok sanki kilo kalçalarıma gidiyor gibi karnım da az1 haftada kocaman oldu : )
Yakınız, Silifke’deyim:) susanoğluna taşucuna geliyorsunuzdurMersin’in neresindensin canım?Ben heryazımı orda geçiririm,Erdemli’de yazlığımız var
Beklerim her zaman :)Yok kuzum o ordan buraya gelse de benim.pimpirikli esim.bozuldu diye yedirmez bebek.dogsun gelir oyle yeriz şimdilik burdakilere talim :))
Yok canım kızma kendine o duyguları çok çok iyi bilirim. İnşâAllah bu ay güzel haberlerini alırızAmin inşallah hepimize nasip etsin, haklısınız böyle düşününce kızıyorum kendime insanlar o kadar uğraşıyo vs diye ama işte her ay ümitlenmekden de kendimi alamıyorum, hayırlısı bakalım şu ovulasyonu yapiyim de bu ay bakalım güzel haberler veririz inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?