Aynen öyle valla. Bazen diyorum çocuk şeyleri çok az kullanılıyor ikinci el alıyım bazı şeyleri ne biliyim oyun halısı, ana kucağı vs. Sadece 3 ay anca kullanılıyor ama fiyata bakıyorum sıfırla arasında çok fark var olmuyo genelde dediğin gibi yarı yarıya olması lazım ikinci elinki insanlar yararlansın.
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, bu havalarda hasta olmamak da mümkün değil kiİyi geceler kızlar kaç gündür yokum çok kötü grip oldum öksürük hapşırma burun akıntısı ne ararsan var.. Ama beni en çok zorlayan öksürük. Yazık zavallı yavrum onada bulaştı gece gündüz öksürüyoruz
İştahım çok arttı diyemem aslında ama kilom artmaya başladı 21 haftanın içindeyim ve 2.5 kilo almışım totalde son 3 hafta içinde aldım 1.5 kilosunuKızlar iştah artan var mı? Gece krızlere gıren? Ya da çok kg alan? Bızım hazıran annelerı çok kontrollu sanırımmm :) Masallah
Happymom annelerı bayaaa almış merak ettım...
ben 19+1 sadece 500 gramdayım kızımda bu haftalarda 3 kg almıştım ınsallah kendı kendıme nazar degdırmem
İstanbulun mayıs ayı bile kötüdür bilirim,sene 2011 aylardan mayıs ceketlerle bile donduk, donduk. .Evet bız genel dıyoruz ama herkeısn yasadıgı ıl farklı ben en azından ıstanbul acısından soyledım:))
Ayy hadı yaaa yazık yavrummmm... bende dogum yaptım esım koştur ısıtıcı aldı eve yakıyor(merkezı kapanıyor ozamanlar) yanı mayıstayım dusun ay dıyorm fenalık gecrcem askm kapaaat kaptıyorum o dıyor bebek usurneyse ben dedıgımı yaptım açtırmadım kızımı kışta dahıl hıc oyle asırı kalın gıydırmedım hala oyle ınce ustlerle gezer evde cok sıkılır hemen terler hıc hoslanmaz...
mayıs geçtı kırkı cıktı cok ıyı hatırlıyorm ben thsrt taytlara baslamıstım :)) sonra 3aylıkken tatıle gıttık ozaman cıbıl gezdırıyordum ama tabı aksamları yıne ustune ınce hırkalar kapsnlar gıydırılıyor.. ay annelık her ayrıntıyı dusunuyoruz... :)) zaten hazıran sonu doguranlar cok zor ılk gunler harıcı gıydıremezler yanar cocuklar amaan... zaten herkes bebegı dogunca anlıyacaklar.. oyuzden bızden en ıyı tavsıye fazla kıyafet almayın demek olsun :))
Ne güzel Canım gel tabi memleketine izmir özlemiştir seni :)Troid degerlerim duzeldi ama tansiyon arada çıkıyor maalesef. Takip ediyorum.
1 ay sonra İzmir'deyim :)
Canım benim durumum hassas olduğu için belki daha detaycılar..bnde devlette perınatolojıye gıttım orda oldu 35 dk surdu bana bebegın 3 boyutlu resmlerınden verdı renklıye cevrdı ultrasonu bebegı oyle gosterdı resmını verdı bırde a4 kagıdında ayrıntılı ultrason dıye bı sayfa nelere bakıldı neler normal neler kac cm plasenta amnyon sıvısı hersey bulgusu ve sonuc yazılı kagıt verdı rapordan kasıt bu bence. cunku normal randevuda sadece ultrasn kagıdı uzernde yazılı hafta ayak gobek bas olcmlerının oldugu kucuk kagıt verıılıo o kadar.
Cenk Gezer diye perinatolog canım valla stres oldum gece bile rüyamda onunla uğraştım.Randevum yarındı,sekreteri aradı belki bugün bile gidebilirim çok heyecanlandım şimdi.Nereye gideceksin canim ayrintili icin ?
Yok canım ben tatlı neredeyse hiç yemiyorum çok fazla da yemiyorum aslında ama almaya başladım işte...sadece verdiğim 2 kiloyu aldım anca hatta alanlar tatlıyı falan mı abartıyor acaba nasıl alıyor ki o kadar ben günde iki öğün yiyorum arada meyve fındık fıstık süt falan hani meyveymiş kuruyemişmiş çok abartsak onlar da baya kilo yapar gibime geliyor
İyi geceler kızlar kaç gündür yokum çok kötü grip oldum öksürük hapşırma burun akıntısı ne ararsan var.. Ama beni en çok zorlayan öksürük. Yazık zavallı yavrum onada bulaştı gece gündüz öksürüyoruz
Biz aynıyız seninle bu konudaBende sadece bakim cantasini aldim 2 tanede hediye kiyafet geldi okadar alayim diyorumda usengeclik var uzerimde resmen :))
Çok iyi bilirim teyzemlerde Atakum’dalarYakınız, Silifke’deyim:) susanoğluna taşucuna geliyorsunuzdur
yok canım gelmedi. 10 iş günü içinde gelecek dediler, bu hafta salı ya da çrş son gün.. heyecanla bekliyorum ben deminnos26 canımm nasılsın sonuçların gel di mi merak ettim senii
Geçen günlere göre daha iyiyim canımKuzum nasilsin ? Bayildim bu arada bu takima ben disneyden almasaydim boyle bisey alirdim :))
Canım aventin falan da var gümüş değil silikon göğüs kalkanı. Onlar da iş görüyormuş o gümüş kalkanı bende araştırdım ama çok pahalı geldi aventinkinden de memnun kalan çok var. Bide nemlendirirseniz yara mara olmuyor diyorlar önemli olan atlete falan deymemesi ve nemli kalmasıymış kıyafetlere deyince yara yapıyormuş. Ben aventinkini alıcamCanım valla ben o acıyı çekmektense ikinci el vs. de olsa almak istiyorum. Doğumdaki sancıdan daha beter diyenler var düşün. 200-300 tl verip o acıyı çekmemek daha mantıklı bence hiç bişey benim canımdan kıymetli değil ben böyle düşünüyorum :) Ha pahalı olduğu konusunda ikimizde hemfikiriz ama eğer almayıp çok acı çekersem emzirmeyi eziyet haline getirirsem kesin kendimi affetmem o zaman. Konu açtım bakalım ikinci el satmak isteyen olur belki.
Oy maşallah sağlıkla gelsin oğluşun :))Günaydın Teyzeler...
Minik bi paşamız geliyorr
Feeling07 Canım listeyi güncellediğinde cinsiyet ekleyebilir misin ?
Oy maşallah sağlıkla gelsin oğluşun :))
G guluncani olabılır canm bnde rısklı gebelkte takıp edılıyorum plesantanın orda kanama alanlarm var o yuzdn perınatolojıde oldum bnde ama sn dıyınce endıselndım bı an ama kagıttada sonuc raporu dıye yazıyor. ınsaaalah hayırla saglıkla hepımız alırız kucagımzıaCanım benim durumum hassas olduğu için belki daha detaycılar..
Gözün aydın canımGünaydın Teyzeler...
Minik bi paşamız geliyorr
Feeling07 Canım listeyi güncellediğinde cinsiyet ekleyebilir misin ?
Gözün aydın canım
Sağlıkla gelsin minik prens
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?