2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Canım ilk çocukta eğer maddi durumlar el veriyorsa yeni alınması taraftarıyım çünkü daha sonrakilerde de kullanılabilmesi açısından :)

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, bu havalarda hasta olmamak da mümkün değil ki

İştahım çok arttı diyemem aslında ama kilom artmaya başladı 21 haftanın içindeyim ve 2.5 kilo almışım totalde son 3 hafta içinde aldım 1.5 kilosunu sanırım dikkat etmeye başlasam iyi ederim haftada yarım kilo çok değil mi

Günaydın kızlar silverette den bahsetmişsiniz ben almayı düşünmüyorum ama zebramoda baktım birisi 180e bırakırım kargo dahil demiş, satıcıyla pazarlık da yapabilirsiniz ayrıca. tasarimcibayan bu arada dün ebebeke gittim iyi indirim vardı tekstil ürünlerinde, 40 tlye azizbebenin 10lu hastane çıkışını aldım teşekkürler canım haber verdiğin için

İstanbulun mayıs ayı bile kötüdür bilirim,sene 2011 aylardan mayıs ceketlerle bile donduk, donduk. .
Troid degerlerim duzeldi ama tansiyon arada çıkıyor maalesef. Takip ediyorum.
1 ay sonra İzmir'deyim :)
Ne güzel Canım gel tabi memleketine izmir özlemiştir seni :)
Canım benim durumum hassas olduğu için belki daha detaycılar..
Nereye gideceksin canim ayrintili icin ?
Cenk Gezer diye perinatolog canım valla stres oldum gece bile rüyamda onunla uğraştım.Randevum yarındı,sekreteri aradı belki bugün bile gidebilirim çok heyecanlandım şimdi.

Yok canım ben tatlı neredeyse hiç yemiyorum çok fazla da yemiyorum aslında ama almaya başladım işte...

çok geçmiş olsun canım :/ O kadar salgın var ki çevremde her gördüğüm hasta işyerindekilerden hasta olanlar var bakalım ne kadar daha direnebilicem :/

Bende sadece bakim cantasini aldim 2 tanede hediye kiyafet geldi okadar alayim diyorumda usengeclik var uzerimde resmen :))
Biz aynıyız seninle bu konuda biz de büyük olarak sadece bebek arabasını aldık bakım çantası ne aldın ve nereden aldın canım ben de AliExpress ten alayım diye düşündüm ama hangi satıcıdan alayım bilemedim araştırmadayım

S Serylady canım link atmışsın sonradan gördüm ürün geldiğinde memnun olup olmadığını yazar mısın ben de bu satıcıdan alırım memnun kalırsan

Kuzum nasilsin ? Bayildim bu arada bu takima ben disneyden almasaydim boyle bisey alirdim :))
Geçen günlere göre daha iyiyim canım sen nasılsın ? Tansiyon sorunun çözüldü mü?
Bugün 3 de randevum var oğlumu göreceğim. Biraz sabırsızım sanırım :))
Geçen haftalarda daha çok hissediyordum hareketlerini şimdi sessiz kalıyor diye içime şüphe düşüyor. Gidip göreyim de rahatlayayim :)

Kızlar Kayseri'de olup veya civar şehirlerde yaşayıp Kayseri'de doğum yapmayı planlayan var mı?
Danışmam gerekenler var.

Canım aventin falan da var gümüş değil silikon göğüs kalkanı. Onlar da iş görüyormuş o gümüş kalkanı bende araştırdım ama çok pahalı geldi aventinkinden de memnun kalan çok var. Bide nemlendirirseniz yara mara olmuyor diyorlar önemli olan atlete falan deymemesi ve nemli kalmasıymış kıyafetlere deyince yara yapıyormuş. Ben aventinkini alıcam

Canım benim durumum hassas olduğu için belki daha detaycılar..
G guluncani olabılır canm bnde rısklı gebelkte takıp edılıyorum plesantanın orda kanama alanlarm var o yuzdn perınatolojıde oldum bnde ama sn dıyınce endıselndım bı an ama kagıttada sonuc raporu dıye yazıyor. ınsaaalah hayırla saglıkla hepımız alırız kucagımzıa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…