İştahım hiç yok , açlıkta hissetmiyorum. Aklıma gelince yiyorum ancak , kızım ve eşim de olmasa evde yemek pismyecek neredeyse. İyi ki onlar varda yemek yapıyorum , aklıma gelince yiyorum. Kilom da sabit şu an , bende kızımda bu zamanlar 4 kilo almıştım :)Kızlar iştah artan var mı? Gece krızlere gıren? Ya da çok kg alan? Bızım hazıran annelerı çok kontrollu sanırımmm :) Masallah
Happymom annelerı bayaaa almış merak ettım...
ben 19+1 sadece 500 gramdayım kızımda bu haftalarda 3 kg almıştım ınsallah kendı kendıme nazar degdırmem
Çok iyi yapmışsın :) bende çok istedim parti olayını nasip olmadı.Teşekkür ederim canım aslında geçen haftadan ögrendim ama dün cinsiyet partisi yaptım, hiçbiyerden bişey paylaşmadım babası merak edip sağı solu kurcalayıp görmesinn diye
bende hamile oldugumu ilk ögrendiğimde süpriz yaparım die hayal ediyordum ama meraktan bekleyemeyip silik çizgi çıkınca hadi hastaneye gidelim kan verim die tutturdum sonuç beraber ögrendik :) Dedim bu sefer tutucaksın kendinii acısını cıkardım diyelim :)Çok iyi yapmışsın :) bende çok istedim parti olayını nasip olmadı.
Uzun kol azda olsa olmaliBenim annem bana hayirli olsun bile demedi soyle annelere hayranim gercekten ben nerden baalayacagimi kestieemiyorum alisverise bide uzun kol kisa kol muhabbeti varki kafami yoran hic anlatamam :))
Yok benim basket topu gibi sirf karnim var : )Benim de yeni çıkıyor ama çok fazla da yok sanki kilo kalçalarıma gidiyor gibi karnım da az
Yaptık canım onaylandı ama daha para yatmadı bekliyoruz bakalım. Bende burdan alıyım bari çantayı. İnstagramda da bi sayfa 135e satıyo acaba ordanmı alsam demiştimde.Indirim kuponum vardi canim benim birde satici indirim yapiyor satin alirken o yuzden baya uyguna geldi size de 80 90a falan gelir tahminim 15 tl satici indirimi oluyor cunku benim henüz gelmedi yeni verdim siparisi gelince resim paylasirim mutlaka arkadasim aldi bu kullanicidan yakin zamanda canta baya kaliteli geldi insallah benimkide gelir :)) sen light box icin iade almadinmi canim ?
Kuzum ben kardeşler arasında bi 6-7 sene olması taraftarıyım tabi Allah izin verirse. O zamana kadarda tutamam öyle şeyleri kim bilir ilerde neler çıkar hem :)Canım ilk çocukta eğer maddi durumlar el veriyorsa yeni alınması taraftarıyım çünkü daha sonrakilerde de kullanılabilmesi açısından :)
Bende eğer uygun ikinci el bulamazsam avent alayım en iyisi sağol canım :)Canım aventin falan da var gümüş değil silikon göğüs kalkanı. Onlar da iş görüyormuş o gümüş kalkanı bende araştırdım ama çok pahalı geldi aventinkinden de memnun kalan çok var. Bide nemlendirirseniz yara mara olmuyor diyorlar önemli olan atlete falan deymemesi ve nemli kalmasıymış kıyafetlere deyince yara yapıyormuş. Ben aventinkini alıcam
Saol canım,teşekkür ederim
Ikinci el satan 2. Bir kisi olursa ben de talibim canim ? :))
Günaydın Teyzeler...
Minik bi paşamız geliyorr
Feeling07 Canım listeyi güncellediğinde cinsiyet ekleyebilir misin ?
Genel herkes guzel cok almamısss :))))Benim ilk hamileligim 3 kilo aldım :) rüyalarımda hep hamur işi ve tatlı şeyler görüyorum. Canım çekiyor. Yiyorum afiyetle. Gelsin kilolarrr :)
5aydann sonra ayda bır seklınde daha ıyı olur gbı zaten 35sonrası cocuk buyudugu ıcın kılolar cıft gelıyor. Ben herseyı yıyorum ama gece yemelerını bekletıyorum :))İştahım çok arttı diyemem aslında ama kilom artmaya başladı 21 haftanın içindeyim ve 2.5 kilo almışım totalde son 3 hafta içinde aldım 1.5 kilosunusanırım dikkat etmeye başlasam iyi ederim haftada yarım kilo çok değil mi
Oohh masallah bıze :)) ya bende oyle cok ıstahlı degılım normalde ıstahlı bır ınsanım zevkle yapar yerım falan resmen bebek ıcın yıyorum guzel guzel yemekler pısıyor hergun ama hemen doyuyorum hatta esım dıyor sen ne yedın sımdı ama doyuyorm tıka basa bazen meyveye yer kalmıyorİştahım hiç yok , açlıkta hissetmiyorum. Aklıma gelince yiyorum ancak , kızım ve eşim de olmasa evde yemek pismyecek neredeyse. İyi ki onlar varda yemek yapıyorum , aklıma gelince yiyorum. Kilom da sabit şu an , bende kızımda bu zamanlar 4 kilo almıştım :)
Degıl mı canm ? Bende oyle dusunuyorum yenıdogan bebek mumkun degıl kısa kol gıyemez hemen... bende mayıs sonu ya fazla almam aldıklarımı cok ınce alırım zaten sonra gelsın yazlıklar :))Uzun kol azda olsa olmali
Benim mayis sonu zaten giyinecek ama kizim temmuzda dogdu o zaman bile uzun kol giydirdim.
Ilk ay falan kisa kolla olmaz ki er hergun yikayacagiz giydirir uyuturuz tek parcada olsa..
Annem babam erkek kardesim mumkun olsa herseyimi yaparlar her zaman en buyuk destekcimdirler.
Esim bile bakiyorum bazen huzunleniyor seninkide aile benimkide diye .bosver diyorum kimse degismez senin ailen kotu o zaman sen iyi bir aile ol.
Ay belki buluşur minnoşları tanıştırırız yazın :)Çok iyi bilirim teyzemlerde Atakum’dalar
Gece yemiyorum aslında ben neden kilo almaya başladım ki bilemedim 35 sonrası beni korkutuyorGenel herkes guzel cok almamısss :))))
5aydann sonra ayda bır seklınde daha ıyı olur gbı zaten 35sonrası cocuk buyudugu ıcın kılolar cıft gelıyor. Ben herseyı yıyorum ama gece yemelerını bekletıyorum :))
Benım 35e kadar 6kg ıle devam ettım son 3,5kıloyu 4 haftada aldım daha hızlı gelıyor dıkkat :))))Gece yemiyorum aslında ben neden kilo almaya başladım ki bilemedim 35 sonrası beni korkutuyortabi sağlık sıhhat yerinde olsun da gerisi boş
Canım hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle gelsin paşa:)
Iyiyim canim cok sükür evet çıktım ne oldu anlamadim valla randevu aldim gidicem arastiracaklar bakalim sen nasilsin ?Canım geçmiş olsun . Eşine de sana da Allah şifa versin . Dikkat edin inşallah.
Canım bu aralar giremedim çok okudum hastaneye yatmissin Rabbim şifa versin . Cıktın sanırım şimdi nasıl oldun
Canım hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle gelsin paşa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?