2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İştahım hiç yok , açlıkta hissetmiyorum. Aklıma gelince yiyorum ancak , kızım ve eşim de olmasa evde yemek pismyecek neredeyse. İyi ki onlar varda yemek yapıyorum , aklıma gelince yiyorum. Kilom da sabit şu an , bende kızımda bu zamanlar 4 kilo almıştım :)

Teşekkür ederim canım aslında geçen haftadan ögrendim ama dün cinsiyet partisi yaptım, hiçbiyerden bişey paylaşmadım babası merak edip sağı solu kurcalayıp görmesinn diye
Çok iyi yapmışsın :) bende çok istedim parti olayını nasip olmadı.

Çok iyi yapmışsın :) bende çok istedim parti olayını nasip olmadı.
bende hamile oldugumu ilk ögrendiğimde süpriz yaparım die hayal ediyordum ama meraktan bekleyemeyip silik çizgi çıkınca hadi hastaneye gidelim kan verim die tutturdum sonuç beraber ögrendik :) Dedim bu sefer tutucaksın kendinii acısını cıkardım diyelim :)

Benim annem bana hayirli olsun bile demedi soyle annelere hayranim gercekten ben nerden baalayacagimi kestieemiyorum alisverise bide uzun kol kisa kol muhabbeti varki kafami yoran hic anlatamam :))
Uzun kol azda olsa olmali
Benim mayis sonu zaten giyinecek ama kizim temmuzda dogdu o zaman bile uzun kol giydirdim.
Ilk ay falan kisa kolla olmaz ki er hergun yikayacagiz giydirir uyuturuz tek parcada olsa..
Annem babam erkek kardesim mumkun olsa herseyimi yaparlar her zaman en buyuk destekcimdirler.
Esim bile bakiyorum bazen huzunleniyor seninkide aile benimkide diye .bosver diyorum kimse degismez senin ailen kotu o zaman sen iyi bir aile ol.

Yaptık canım onaylandı ama daha para yatmadı bekliyoruz bakalım. Bende burdan alıyım bari çantayı. İnstagramda da bi sayfa 135e satıyo acaba ordanmı alsam demiştimde.

Canım ilk çocukta eğer maddi durumlar el veriyorsa yeni alınması taraftarıyım çünkü daha sonrakilerde de kullanılabilmesi açısından :)
Kuzum ben kardeşler arasında bi 6-7 sene olması taraftarıyım tabi Allah izin verirse. O zamana kadarda tutamam öyle şeyleri kim bilir ilerde neler çıkar hem :)

Bende eğer uygun ikinci el bulamazsam avent alayım en iyisi sağol canım :)

Kızlar sizdede ydmeklerden sonra nabız yiksekliği carpıntı oluyormu beynimde kalp at8şları duymak sinir bozucu bu belirtilerle mideside ağrıyan oluyormu sabaha kadar huzursuz uyuyamıyorum en fazla 4 saat oda bölik bölük hiç dinlenemiyorum çarşamba doktora gidicem ama insan ister istemez endişe ediyor

Saol canım,teşekkür ederim

Canım geçmiş olsun . Eşine de sana da Allah şifa versin . Dikkat edin inşallah.

Ikinci el satan 2. Bir kisi olursa ben de talibim canim ? :))

Canım bu aralar giremedim çok okudum hastaneye yatmissin Rabbim şifa versin . Cıktın sanırım şimdi nasıl oldun
Günaydın Teyzeler...
Minik bi paşamız geliyorr

Feeling07 Canım listeyi güncellediğinde cinsiyet ekleyebilir misin ?

Canım hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle gelsin paşa:)

Benim ilk hamileligim 3 kilo aldım :) rüyalarımda hep hamur işi ve tatlı şeyler görüyorum. Canım çekiyor. Yiyorum afiyetle. Gelsin kilolarrr :)
Genel herkes guzel cok almamısss :))))
5aydann sonra ayda bır seklınde daha ıyı olur gbı zaten 35sonrası cocuk buyudugu ıcın kılolar cıft gelıyor. Ben herseyı yıyorum ama gece yemelerını bekletıyorum :))

Oohh masallah bıze :)) ya bende oyle cok ıstahlı degılım normalde ıstahlı bır ınsanım zevkle yapar yerım falan resmen bebek ıcın yıyorum guzel guzel yemekler pısıyor hergun ama hemen doyuyorum hatta esım dıyor sen ne yedın sımdı ama doyuyorm tıka basa bazen meyveye yer kalmıyornapalım demekk okadar alıyor mıde
Aman cok almaktan ıyıdır saglıklı ılerleyelm yeter

Degıl mı canm ? Bende oyle dusunuyorum yenıdogan bebek mumkun degıl kısa kol gıyemez hemen... bende mayıs sonu ya fazla almam aldıklarımı cok ınce alırım zaten sonra gelsın yazlıklar :))

Gece yemiyorum aslında ben neden kilo almaya başladım ki bilemedim 35 sonrası beni korkutuyor tabi sağlık sıhhat yerinde olsun da gerisi boş

Iyiyim canim cok sükür evet çıktım ne oldu anlamadim valla randevu aldim gidicem arastiracaklar bakalim sen nasilsin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…