Ayni canta canim 135 iyiymis alabilirsin bence 175 200 tlye gordum ben instagramda bikac yerdeYaptık canım onaylandı ama daha para yatmadı bekliyoruz bakalım. Bende burdan alıyım bari çantayı. İnstagramda da bi sayfa 135e satıyo acaba ordanmı alsam demiştimde.
Allah onlari basindan eksik etmesin canim benim en buýuk destekcim yaklasik 10 senedir esim tanistigimizdan beri yani uzun kollu alayim ben ozaman isime yarayacak belli ki 15 gun giydiririm sonra giydirmem olmazsa :))Uzun kol azda olsa olmali
Benim mayis sonu zaten giyinecek ama kizim temmuzda dogdu o zaman bile uzun kol giydirdim.
Ilk ay falan kisa kolla olmaz ki er hergun yikayacagiz giydirir uyuturuz tek parcada olsa..
Annem babam erkek kardesim mumkun olsa herseyimi yaparlar her zaman en buyuk destekcimdirler.
Esim bile bakiyorum bazen huzunleniyor seninkide aile benimkide diye .bosver diyorum kimse degismez senin ailen kotu o zaman sen iyi bir aile ol.
18inde devlete randevu aldik tansiyon icin sebep bulamadilar dahiliyeyle donusumlu bakacaklar insan her zaman gormek.istiyor yaa yerim ogluslari ben yeni hastaneden ciktim yine yine goresim varGeçen günlere göre daha iyiyim canımsen nasılsın ? Tansiyon sorunun çözüldü mü?
Bugün 3 de randevum var oğlumu göreceğim. Biraz sabırsızım sanırım :))
Geçen haftalarda daha çok hissediyordum hareketlerini şimdi sessiz kalıyor diye içime şüphe düşüyor. Gidip göreyim de rahatlayayim :)
Susluugardrop diye bir sayfa canım baksana sende bi ben aynısı diye biliyorum ama.Ayni canta canim 135 iyiymis alabilirsin bence 175 200 tlye gordum ben instagramda bikac yerde
İnşallah canım ya Ağustos da gelirim artık ben bu seneAy belki buluşur minnoşları tanıştırırız yazın :)
Yine sen bebek arabasini almissin ben alsam evde koyacak yerde yok gerci mayis gibi falan alirim sanirim arabayi :)) canta gelince yazarim almak istersen sende alirsin canimBiz aynıyız seninle bu konudabiz de büyük olarak sadece bebek arabasını aldık bakım çantası ne aldın ve nereden aldın canım ben de AliExpress ten alayım diye düşündüm ama hangi satıcıdan alayım bilemedim araştırmadayım
Hayirli haberlerle gel insallah canim guzel mutlu haberlerini bekliyoruz. Detaylinin stresi bende simdiden var son gun heralde uyuyamam:)(İstanbulun mayıs ayı bile kötüdür bilirim,sene 2011 aylardan mayıs ceketlerle bile donduk, donduk. .
Ne güzel Canım gel tabi memleketine izmir özlemiştir seni :)
Canım benim durumum hassas olduğu için belki daha detaycılar..
Cenk Gezer diye perinatolog canım valla stres oldum gece bile rüyamda onunla uğraştım.Randevum yarındı,sekreteri aradı belki bugün bile gidebilirim çok heyecanlandım şimdi.
Aaaa iyiymis fiyatlar ya onu mu alsam acaba ? Ergonomik mi peki ? Yenidogana uyumlumu ?Günaydın fıstık.. N11'de 169. Diğerlerinde de 180 falan.
Canim cok sukur cok sevindim saglikla al kizini kucagina insallahminnosu kızlaaar test sonucumuz açıklandı.. sorun yok..
bir de bebeğimizin kız olduğu kan testiyle tescillendi
minnosu kızlaaar test sonucumuz açıklandı.. sorun yok..
Canım hiç bişey yarı fiyatına olmuyor valla ben bakıyorum hep internetteki fiyatıyla arasında çokta fark olmuyo. 200 tllik bişeyi 140a satıyolar atıyorum insan arada kalıyor en iyisi sıfır alıyım 60 daha veriyimde diyor.
Kuzum Ya boştan yere yaptırdın ama içim rahat etti en azından,ikili tarama testin ne güzel temiz çıkmıştı.Hoşgeldi Prenses de ,ismi belli mi ?minnosu kızlaaar test sonucumuz açıklandı.. sorun yok..
Aman canım 5 yıl oldu pek birşey değişmediKuzum ben kardeşler arasında bi 6-7 sene olması taraftarıyım tabi Allah izin verirse. O zamana kadarda tutamam öyle şeyleri kim bilir ilerde neler çıkar hem :)
Inşallah canim güzel haberler alırsın şu balayı dönemine tam manasıyla girersin . Bende çok şükür iyiyim geçen salı detayliya girdim bir sıkıntı çıkmadı cinsiyetini yeni öğrendim:) kızım oluyor inşallah.Iyiyim canim cok sükür evet çıktım ne oldu anlamadim valla randevu aldim gidicem arastiracaklar bakalim sen nasilsin ?
Kesinlikle sağlıklı olsunlar , kilo hiç önemli değil cancağızımOohh masallah bıze :)) ya bende oyle cok ıstahlı degılım normalde ıstahlı bır ınsanım zevkle yapar yerım falan resmen bebek ıcın yıyorum guzel guzel yemekler pısıyor hergun ama hemen doyuyorum hatta esım dıyor sen ne yedın sımdı ama doyuyorm tıka basa bazen meyveye yer kalmıyornapalım demekk okadar alıyor mıde
Aman cok almaktan ıyıdır saglıklı ılerleyelm yeter
Hadi gözün aydın canımminnosu kızlaaar test sonucumuz açıklandı.. sorun yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?