2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaptık canım onaylandı ama daha para yatmadı bekliyoruz bakalım. Bende burdan alıyım bari çantayı. İnstagramda da bi sayfa 135e satıyo acaba ordanmı alsam demiştimde.
Ayni canta canim 135 iyiymis alabilirsin bence 175 200 tlye gordum ben instagramda bikac yerde

Allah onlari basindan eksik etmesin canim benim en buýuk destekcim yaklasik 10 senedir esim tanistigimizdan beri yani uzun kollu alayim ben ozaman isime yarayacak belli ki 15 gun giydiririm sonra giydirmem olmazsa :))

18inde devlete randevu aldik tansiyon icin sebep bulamadilar dahiliyeyle donusumlu bakacaklar insan her zaman gormek.istiyor yaa yerim ogluslari ben yeni hastaneden ciktim yine yine goresim var

Yine sen bebek arabasini almissin ben alsam evde koyacak yerde yok gerci mayis gibi falan alirim sanirim arabayi :)) canta gelince yazarim almak istersen sende alirsin canim

Hayirli haberlerle gel insallah canim guzel mutlu haberlerini bekliyoruz. Detaylinin stresi bende simdiden var son gun heralde uyuyamam:)(

slm cnm nasilsin? yorumlarini okudum da, gumuş gogus ucu hakinda ve baktim inetten. kadin kulubunde toplasan 6 7 konu acilmiş, youtub ise 10 tane video ta 2002 da bile var olan urun icin cok az yorum var. bence o da mide bulanti bandi gibi işe yaramayan bişi. fiyati gercekten gumuş ise normal, ayriyeten gumuş kararir sanmiyorum iyi gelecegine oyle olsaydi altindan olsa daha mantikli sanki.

minnosu kızlaaar test sonucumuz açıklandı.. sorun yok..
bir de bebeğimizin kız olduğu kan testiyle tescillendi
Kuzum Ya boştan yere yaptırdın ama içim rahat etti en azından,ikili tarama testin ne güzel temiz çıkmıştı.Hoşgeldi Prenses de ,ismi belli mi ?

Kızlarrrr geçen hafta devlet hastanesi dr %65 kız demişti bugün kendi dr özeldeki erkek dedi :)3 lü tarama da yaptırdık bakalım 2 li yaptırdığımda da tam göremiyorum ama erkek olabilir demişti :) sağlıkla gelsinler inşallah herkesin kuzucukları

Iyiyim canim cok sükür evet çıktım ne oldu anlamadim valla randevu aldim gidicem arastiracaklar bakalim sen nasilsin ?
Inşallah canim güzel haberler alırsın şu balayı dönemine tam manasıyla girersin . Bende çok şükür iyiyim geçen salı detayliya girdim bir sıkıntı çıkmadı cinsiyetini yeni öğrendim:) kızım oluyor inşallah.

minnosu kızlaaar test sonucumuz açıklandı.. sorun yok..
bir de bebeğimizin kız olduğu kan testiyle tescillendi

Canım geçmiş olsun ne güzel içiniz rahatlamıştır prenses de gelecekmis sağlıkla gelsin . Alışverişe başlarsınız artik:)

Kesinlikle sağlıklı olsunlar , kilo hiç önemli değil cancağızım saat 3 de randevum var , heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…