- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
Yaaaa ne guzelllll benımde yarın varrr bende cok heycanlıyımmmmmmmmKesinlikle sağlıklı olsunlar , kilo hiç önemli değil cancağızımsaat 3 de randevum var , heyecanla bekliyorum
ayy o kadar sevindim ki senin adına maşallahminnosu kızlaaar test sonucumuz açıklandı.. sorun yok..
bir de bebeğimizin kız olduğu kan testiyle tescillendi
Ergonomikmiş. Benim gösterdiğim olan 3 ay-4 yaş. Yanında aparat veriyorlar, o zaman fiyat 194 oluyor nette.O yenidoğan aparatı. 0-20 kg ve 0-4 yaş aralığı olarak geçiyor.Adi da solomombaby yenidoğan olarak geçiyor ama 0-20 kg.Aaaa iyiymis fiyatlar ya onu mu alsam acaba ? Ergonomik mi peki ? Yenidogana uyumlumu ?
Kuzum burdan bakma instagrama Silverette yazan o sayfaya bak yorumlara falan kullanan herkes çok memnun. Kimse inanmıyor zaten iyileştirdiğine ama kullanıp şaşıran çok 2 günde yarayı öyle bi iyileştiriyomuş ki benim arkadaşımda kullandı şuan hamile göğüsleri yara olmuş ağlıyodu acıdan daha çocuk doğmadığı halde silveretteyi almış 2 gün takmış eski haline gelmiş meme uçları.slm cnm nasilsin? yorumlarini okudum da, gumuş gogus ucu hakinda ve baktim inetten. kadin kulubunde toplasan 6 7 konu acilmiş, youtub ise 10 tane videota 2002 da bile var olan urun icin cok az yorum var. bence o da mide bulanti bandi gibi işe yaramayan bişi. fiyati gercekten gumuş ise normal, ayriyeten gumuş kararir sanmiyorum iyi gelecegine oyle olsaydi altindan olsa daha mantikli sanki.
Öylemi diyosun :) zaten ben cinsiyet belirtici şeyler almayı düşünmüyorum hiç erkek diye mavi hiç bişey almıcam mesela sevmiyorum öyle şeyleri. Genelde krem gri beyaz kahverengi siyah mint yeşili böyle renkler almayı düşünüyorum:)Aman canım 5 yıl oldu pek birşey değişmeditabi sen bilirsin
Canim cok sukur cok sevindim saglikla al kizini kucagina insallah
hangi testti yaptırdınız, Hayırlı olsun, Allah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsunn canımm :)
Kuzum Ya boştan yere yaptırdın ama içim rahat etti en azından,ikili tarama testin ne güzel temiz çıkmıştı.Hoşgeldi Prenses de ,ismi belli mi ?
Hadi gözün aydın canım
Ben pek takip edemedim , ne testi yaptirmistin ?
amin arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinizeayy o kadar sevindim ki senin adına maşallaheşinin tepkisini de merak ettim doğrusu
Icini rahatlattin en azindan senin adina cok sevindim canim simdi artik baslasin hazirliklar mi diyoruz :))amin arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinizebiz fetal dna testi yaptırmıştık. 2li testimiz temizdi ama 3lü testimizde down sendromu riski 1/44 çıkmıştı. Başka bir doktorun değimiyle arı kovanına çomak soktuk yani. Ama garantilemeden de içimiz rahat etmeyecekti.
Cinsiyeti rapor olarak vermediler Türkiyede yasakmış, telefonla söylediler sadece. 2 doktor da kız demişti zaten ama bu daha garanti bir yöntem tabi.
eşimin tepkisini bilemiyorum ona da telefonla haber verdim. Hemen kapatıp annemi aradım, yoğun bir trafikti yani. laboratuar, doktorumuz, ailem vs derken..
neyse nerde kalmıştık...
Sen siparis verdinmi geldimi canim ? Acaba alsammi bu ay bilemedim :))Ergonomikmiş. Benim gösterdiğim olan 3 ay-4 yaş. Yanında aparat veriyorlar, o zaman fiyat 194 oluyor nette.O yenidoğan aparatı. 0-20 kg ve 0-4 yaş aralığı olarak geçiyor.Adi da solomombaby yenidoğan olarak geçiyor ama 0-20 kg.
vee yaşasın alışverişşş diyoruzamin arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinizebiz fetal dna testi yaptırmıştık. 2li testimiz temizdi ama 3lü testimizde down sendromu riski 1/44 çıkmıştı. Başka bir doktorun değimiyle arı kovanına çomak soktuk yani. Ama garantilemeden de içimiz rahat etmeyecekti.
Cinsiyeti rapor olarak vermediler Türkiyede yasakmış, telefonla söylediler sadece. 2 doktor da kız demişti zaten ama bu daha garanti bir yöntem tabi.
eşimin tepkisini bilemiyorum ona da telefonla haber verdim. Hemen kapatıp annemi aradım, yoğun bir trafikti yani. laboratuar, doktorumuz, ailem vs derken..
neyse nerde kalmıştık...
Gelsin prensesler bakalim :)) ya benim boyle gecer sanirim bi cok iyi bir nane molla balayi bize lüks :)) oglusum saglikla gelsinde ben baska bisi istemem bizim detayliya daha epey var subatta olur dogumgunum zamani sanirim ))Inşallah canim güzel haberler alırsın şu balayı dönemine tam manasıyla girersin . Bende çok şükür iyiyim geçen salı detayliya girdim bir sıkıntı çıkmadı cinsiyetini yeni öğrendim:) kızım oluyor inşallah.
Canım geçmiş olsun ne güzel içiniz rahatlamıştır prenses de gelecekmis sağlıkla gelsin . Alışverişe başlarsınız artik:)
Canim ayni canta muhtemelen oda aliekspresten toptan biraz uyguna alip uzerine kar koyup satiyor :)) sayfanin takipcisi cok guvenilirmi acaba ?Susluugardrop diye bir sayfa canım baksana sende bi ben aynısı diye biliyorum ama.
Yarın ya da öteki gün yani ayy az kalmışl hadi inş iyi şekilde gelirryok canım gelmedi. 10 iş günü içinde gelecek dediler, bu hafta salı ya da çrş son gün.. heyecanla bekliyorum ben de
Valla müşteri memnuniyeti diye paylaşıyor sürekli mesajlar güzel bende ikisi arasında kaldım :)Canim ayni canta muhtemelen oda aliekspresten toptan biraz uyguna alip uzerine kar koyup satiyor :)) sayfanin takipcisi cok guvenilirmi acaba ?
Aynen benimde şimdiki dr um öyle söyledi, çok da memnunum bu durumdan gerçekten bi anormallik olursa ( inş olmasın hiçkimsenin) bu işin uzmanına giderizBende 2008de dogum yaptim : )o zamanda simdi de kendi doktorum bakiyor.bu defa biraz inceleyelim gerek gorursem gonderirim dedi
Çoook sevindim canım gözün aydın sağlıkla gelsin minnoş kızınnnminnosu kızlaaar test sonucumuz açıklandı.. sorun yok..
bir de bebeğimizin kız olduğu kan testiyle tescillendi
Kuzum burdan bakma instagrama Silverette yazan o sayfaya bak yorumlara falan kullanan herkes çok memnun. Kimse inanmıyor zaten iyileştirdiğine ama kullanıp şaşıran çok 2 günde yarayı öyle bi iyileştiriyomuş ki benim arkadaşımda kullandı şuan hamile göğüsleri yara olmuş ağlıyodu acıdan daha çocuk doğmadığı halde silveretteyi almış 2 gün takmış eski haline gelmiş meme uçları.
Gayet iyi kilo almışsın doktorum bana haftalık yarım kilo al demişti :))İştahım çok arttı diyemem aslında ama kilom artmaya başladı 21 haftanın içindeyim ve 2.5 kilo almışım totalde son 3 hafta içinde aldım 1.5 kilosunusanırım dikkat etmeye başlasam iyi ederim haftada yarım kilo çok değil mi
fetal dna test sonucunda cinsiyet belli oluyor muamin arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinizebiz fetal dna testi yaptırmıştık. 2li testimiz temizdi ama 3lü testimizde down sendromu riski 1/44 çıkmıştı. Başka bir doktorun değimiyle arı kovanına çomak soktuk yani. Ama garantilemeden de içimiz rahat etmeyecekti.
neyse nerde kalmıştık...
amin canım hepimizin sağlıkla gelsin bebişleriÇoook sevindim canım gözün aydın sağlıkla gelsin minnoş kızınnn
serenity testi olarak geçiyormuş ben şimdi lab kağıtlarına baktım. fetal dna'dan farklı mı acabafetal dna test sonucunda cinsiyet belli oluyor mu
ben de yaptırdım doktorum söylemedı
ben 20. haftadayım hala cocugumun cınsıyeti net değil
12. haftada fetal dna yaptırmıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?