geldi geldi kızYarın ya da öteki gün yani ayy az kalmışl hadi inş iyi şekilde gelirr
Tamam canım ikinci el uygun bulursam alıcam bakalım :))aa instagram da ise bilemem kullanmiyorum cunku :)canim sen alirsan yorumlarini yazarsin ben de oyle alim hahah
aynenvee yaşasın alışverişşş diyoruz
sanmamserenity testi olarak geçiyormuş ben şimdi lab kağıtlarına baktım. fetal dna'dan farklı mı acaba
17 De hissetmen zor sankiKızlar hareketi kaçınca haftada ve nasıl hissettiniz ? Benim arada bi pıt pıt ediyor böyle kelebek çırpınır gibi ama tam ne olduğunu anlamıyorum
Evet imkansiz yani nerede kisa kol giyecek.Degıl mı canm ? Bende oyle dusunuyorum yenıdogan bebek mumkun degıl kısa kol gıyemez hemen... bende mayıs sonu ya fazla almam aldıklarımı cok ınce alırım zaten sonra gelsın yazlıklar :))
Amin insAynen benimde şimdiki dr um öyle söyledi, çok da memnunum bu durumdan gerçekten bi anormallik olursa ( inş olmasın hiçkimsenin) bu işin uzmanına gideriz
Gözün aydın canım. Maşallah@minnosu kızlaaar test sonucumuz açıklandı.. sorun yok..
bir de bebeğimizin kız olduğu kan testiyle tescillendi
Mutlaka giydirirsin emin ol.Allah onlari basindan eksik etmesin canim benim en buýuk destekcim yaklasik 10 senedir esim tanistigimizdan beri yani uzun kollu alayim ben ozaman isime yarayacak belli ki 15 gun giydiririm sonra giydirmem olmazsa :))
Evet canım bende ondan yazdım istanbulda hazıran aksamları bıle hafıf serınlık oluyor mesela aksam bıle gıyılenbılır... temmuz ortaları agustos cok sıcak olur... bebısler hemen burun kollar usuyor :)) ama tabı hep evde camlar kapalı olcaksa cocuklar bunalır :)) ben cok gezdıgım ıcın her turlu ıhtımallerı dusunuyorum :)))Evet imkansiz yani nerede kisa kol giyecek.
Dedigim.gibi ben temmuzda uzun kol giydirdim ki ic badi falanda giyiyordu.
Simdi bile uyaninca bir yelek falan takilmasi gerekecek uzun kolun uzerine bile
Korktum şuan :))))))Benım 35e kadar 6kg ıle devam ettım son 3,5kıloyu 4 haftada aldım daha hızlı gelıyor dıkkat :))))
Ben de kutusunda tutuyorum canım çocuk odası olacak oda öyle boş bekliyor şuan gelen ve gelecek eşyaları. Orası depo olacak birkaç ay daha belli ki :)))Yine sen bebek arabasini almissin ben alsam evde koyacak yerde yok gerci mayis gibi falan alirim sanirim arabayi :)) canta gelince yazarim almak istersen sende alirsin canim
Ayyy hayırlı olsun canım@minnosu kızlaaar test sonucumuz açıklandı.. sorun yok..
bir de bebeğimizin kız olduğu kan testiyle tescillendi
Ben ayrıntılıya giricem haftaya, olumlu çıkarsa alicam inşallah. Bir sıkıntı yok şimdilik ama insan yine de korkuyor. Dun gece trafik kazası geçirdik. Bebek iyi çok şükür ama arkadan sert bir darbe aldık. O biraz kaybetme korkusu verdi bana. Bebek daha büyük olsaydı darbe alırdı dedi doktor.Korktum.Sen siparis verdinmi geldimi canim ? Acaba alsammi bu ay bilemedim :))
Biz odayi tasininca yapacagiz o yuzden oyle bos bir odamiz yok suan :)) yoksa bende buyukleri alirdim sanirim :))Ben de kutusunda tutuyorum canım çocuk odası olacak oda öyle boş bekliyor şuan gelen ve gelecek eşyaları. Orası depo olacak birkaç ay daha belli ki :)))
Ayyy Allah korumus canim aman dikkatBen ayrıntılıya giricem haftaya, olumlu çıkarsa alicam inşallah. Bir sıkıntı yok şimdilik ama insan yine de korkuyor. Dun gece trafik kazası geçirdik. Bebek iyi çok şükür ama arkadan sert bir darbe aldık. O biraz kaybetme korkusu verdi bana. Bebek daha büyük olsaydı darbe alırdı dedi doktor.Korktum.
Aynen dedigin gibi aksamlari serin geceler serin ki gece uyanıp duracaklar : )ee tabi alip bir deniz kenari bir yere gitsek yine uzun kol lazim.ince montumsu bisiler bile aldim.penye yelekler falan.Evet canım bende ondan yazdım istanbulda hazıran aksamları bıle hafıf serınlık oluyor mesela aksam bıle gıyılenbılır... temmuz ortaları agustos cok sıcak olur... bebısler hemen burun kollar usuyor :)) ama tabı hep evde camlar kapalı olcaksa cocuklar bunalır :)) ben cok gezdıgım ıcın her turlu ıhtımallerı dusunuyorum :)))
Neyse bız oyle yaparız napalım :))
Esim suan benden daha cok hamile mutemadiyen onla ugrasiyoruz :))Mutlaka giydirirsin emin ol.
Oh ne guzel bak esinin destek olmasi : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?