2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar hareketi kaçınca haftada ve nasıl hissettiniz ? Benim arada bi pıt pıt ediyor böyle kelebek çırpınır gibi ama tam ne olduğunu anlamıyorum
16dan sonra hafif çırpınma gibi gıdıklanma gibi belli belirsizdi.4 gündür baya pıt pıt vuruyor hatta yer değiştirmesini hissediyorum maşallah. Bu arada İlk gebeliğim

Valla müşteri memnuniyeti diye paylaşıyor sürekli mesajlar güzel bende ikisi arasında kaldım :)
Benimki gelirse sende alirsin olmazsa kargoya verilmis takip numarasi geldi bugün bakalim onumuzdeki ay gelir sanirim yada ugrasamam diyorsan al o sayfadan gitsin canim

Bulursan ne güzel. Her yerde kıza pembe erkeğe mavi farklı renk seçenekleri çok az. Bende senin gibi düşünüyorum ama bulamadım

16dan sonra hafif çırpınma gibi gıdıklanma gibi belli belirsizdi.4 gündür baya pıt pıt vuruyor hatta yer değiştirmesini hissediyorum maşallah. Bu arada İlk gebeliğim
ben karnımda mınık baloncuklar hava kabarcıgı gaz gibi birseyler hıssedıyorum
yemek yedıkten sonra daha cok oluyor
ılk defa bu hafta hıssettım
o bebek hareketimi ki?
bir de sanki sol alttaydı benim sımdı daha ortalara gecti gibi

Çok geçmiş olsun canım Bi sadaka ver bence. Allah esirgemiş sizi

Amin insallah. Biz kırmızı ışıkta durduk,arkamizdaki kamyonet duramamış saolsun. İstanbul'da trafik çok acayip. Yeni taşındım alisamadim. Emniyet kemeri çocuğu tuttu ama daha ileriki aylar olsaydı dedi doktor, darbe alırdı. Şimdi küçük de kesenin içinde korunmus. Melekler korudu, diyorum. Emniyet kemerini ileriki aylarda yukardan mi taksak, bel kısmını takmasak, dedim doktora. O da olmaz, kazadan korunacaksin, dedi. Ama işte sen yapmıyorsun da karşındaki yapıyor bazen, pahalıya patlıyor.

Biz odayi tasininca yapacagiz o yuzden oyle bos bir odamiz yok suan :)) yoksa bende buyukleri alirdim sanirim :))
Sen kararını verirsin alacaklarında hangi marka ve nereden gibi alması kolay yapabilirsen biraz da para atarsın kenara oldu bitti canım :))))

Bulursan ne güzel. Her yerde kıza pembe erkeğe mavi farklı renk seçenekleri çok az. Bende senin gibi düşünüyorum ama bulamadım
Kıyafette falan var canım h&m’de falan genelde hep farklı renkler var. Bide oraya bak senin neyin olucaktı :)

Önceden tecrübem yok canım. Ama benim hissettiğime benziyor anlattığın :)

Çok geçmiş olsun canım Bi sadaka ver bence. Allah esirgemiş sizi
Evet, haklısın . Bugün hemen verdim. Nornalde çok yardım da yaparım, burs veriyorum unv.ogrencilerine. Namazı da kılıp çıkmıştım evden. Ama ya biseylrri eksik yapıyorum ya da Allah daha veteriner birşeyler korudu, çocuğun ayrıntılisi kötü çıkacaktı belki diyorum. Dün hep onu konuşmuştuk çünkü eşimle. İnşallah iyi çıkar diye.

Ben onu gaz olarak dusunuyorum hep acaba hissediyorumda farkindami degilim :))

Kötü düşünme canım Allah İn izniyle iyi çıkar inşallah.. Olacağı varmış demek ki bu kadarına şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…