2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Araban olsa bir türlu olmasa bir türlu iste ( siz elinizden geleni yapin canim yinede cok sukur bebis korunmus size birsey olmamis verilecek sadakaniz varmis demekki

Aynen dedigin gibi aksamlari serin geceler serin ki gece uyanıp duracaklar : )ee tabi alip bir deniz kenari bir yere gitsek yine uzun kol lazim.ince montumsu bisiler bile aldim.penye yelekler falan.
Mecbur ole yapacagiz : )
Kafamda net hersey canım sonucta kızımdan bıldıgım ıcın hatta yazdım yazın ortasında ege akdenız gıttıgımde aksamları kızıma ınce hırka gıydırıyorum mesela uyuyor ee hafıf serınlıyor cocuk yanı bu:) neyse herkes tecrube ederek gorecekk :))))

Çok geçmiş olsun canım inş. hiç bir olumsuzlukla karşılaşmazsın..

Araban olsa bir türlu olmasa bir türlu iste ( siz elinizden geleni yapin canim yinede cok sukur bebis korunmus size birsey olmamis verilecek sadakaniz varmis demekki
Çok şükür ya. Ben babama almıştım aracı, beni okutmasinin küçük bir hediyesi olarak , o gün de bizdeydi araç. Babam hamileyim diye çok üzüldü,ben hediyeyi mahvettim diye uzuldum. Bu kez bebek kasildi, hissettim. Babam da arabası batsin,boşver, dedi. Ama kötü bir geceydi. Ayrıntılı için 22. Hafta iyiymiş ama 20.haftada gidip baktiricam bebeğe. Doktor şimdi iyi ,kanama yok dedi ama ilk hafta kontrol altında ol,dedi.

Geçen dustum dedım ya sonrakı gunler arkadasım yagmurda dusmuş sancısı vs cıkmıs daha 30haftalık doktor serum progestan derken yatıs vermıs sonra eve yollamıs.. sımdı ıyı ama yatıcakmıs az hareket edecekmıs...

esıme anlattım anlatmaz olaydım sen surklı gezıyorsun bence artık cıkma taksıyle gıdıyorum herseye oda hızlı gıdıyormus esım dunyada kı ennn rahat adamdır ama tabı hamılelık olunca
Allahımm bır an once saglıkla doguralımm

destina_88 cok geçmiş olsun senı okuyunca arkdasım geldı aklıma yazayım dedımmm cok sukur bısey yokmus... trafık sıkıntı esımle cıkıyoruz resmen otobanda ınsanın ustune ustune suruyorlar aman dıkkat et

Kızlar merhaba nasılsınız bende bugün rutin tahliller için gittim perinatoloji kaydımı açtırdım. Birde idrarda bakteri göründü doktor üromisin kullan dedi aranızda kullanan oldu mu hiç?
Birde perinatoloğa randevu hemen almazsam kapanır mı randevu sistemi? İstanbul'daki arkadaşlar detaylı için ne yapmam lazım var mı aranızda randevu alan?

Canım geçmiş olsun Allah seni de bebeğini de korumuş. Detayliya girene kadar hep olumsuz düşünüyoruz neden se bende öyleydim ama çok şükür güzel cıktı inanıyorum senin de güzel çıkar inşallah .

Canım bende ümraniye devlete kadın doğuma gittikten sonra aldım kayıt açtılar . Zaten 15 güne anca randevu buldum .

Kızlar merhaba, maalesef biraz küçük bir şehirde yaşıyorum ve balık bulma konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Haftada bir en az yenmeli ama taze balık bulamadığım zamanlar dondurulmuş balık yemekte bir sakınca var mı? Bazı cafelerde dondurulmuş olarak gelen uskumru balığı oluyormuş ekmek arası satıyorlar öyle yemeli miyim sizce??

dondurulmusu bilemıyorum ama dip balıgı yeme sakın
ben bol bol hamsi yıyorum
hamsi istavrit palaut yıyebılırsın

Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah

Kızlar ben şuan yeni 20. Haftaya girdim ama 1 haftadır falan karnım baya sert. Göbeğimin biraz aşağısı ama baya sertleşti normal mi acaba şimdiden böyle sert olması. Sizinde öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…