Araban olsa bir türlu olmasa bir türlu isteAmin insallah. Biz kırmızı ışıkta durduk,arkamizdaki kamyonet duramamış saolsun. İstanbul'da trafik çok acayip. Yeni taşındım alisamadim. Emniyet kemeri çocuğu tuttu ama daha ileriki aylar olsaydı dedi doktor, darbe alırdı. Şimdi küçük de kesenin içinde korunmus. Melekler korudu, diyorum. Emniyet kemerini ileriki aylarda yukardan mi taksak, bel kısmını takmasak, dedim doktora. O da olmaz, kazadan korunacaksin, dedi. Ama işte sen yapmıyorsun da karşındaki yapıyor bazen, pahalıya patlıyor.
Olabilir canım ben de başta gazdır falan dedim ama gaz olunca sancılı oluyor biraz. Zamanla ayırt ediliyormuş. Tabi insan Bi an önce hissetmek istiyor :)Ben onu gaz olarak dusunuyorum hep acaba hissediyorumda farkindami degilim :))
Benim daha epey erken bence de biraz daha beklemem lazim :))Olabilir canım ben de başta gazdır falan dedim ama gaz olunca sancılı oluyor biraz. Zamanla ayırt ediliyormuş. Tabi insan Bi an önce hissetmek istiyor :)
Kafamda net hersey canım sonucta kızımdan bıldıgım ıcın hatta yazdım yazın ortasında ege akdenız gıttıgımde aksamları kızıma ınce hırka gıydırıyorum mesela uyuyor ee hafıf serınlıyor cocuk yanı bu:) neyse herkes tecrube ederek gorecekk :))))Aynen dedigin gibi aksamlari serin geceler serin ki gece uyanıp duracaklar : )ee tabi alip bir deniz kenari bir yere gitsek yine uzun kol lazim.ince montumsu bisiler bile aldim.penye yelekler falan.
Mecbur ole yapacagiz : )
Ben ayrıntılıya giricem haftaya, olumlu çıkarsa alicam inşallah. Bir sıkıntı yok şimdilik ama insan yine de korkuyor. Dun gece trafik kazası geçirdik. Bebek iyi çok şükür ama arkadan sert bir darbe aldık. O biraz kaybetme korkusu verdi bana. Bebek daha büyük olsaydı darbe alırdı dedi doktor.Korktum.
aynı işte bana da gaz gbi oluyorBen onu gaz olarak dusunuyorum hep acaba hissediyorumda farkindami degilim :))
Çok şükür ya. Ben babama almıştım aracı, beni okutmasinin küçük bir hediyesi olarak , o gün de bizdeydi araç. Babam hamileyim diye çok üzüldü,ben hediyeyi mahvettim diye uzuldum. Bu kez bebek kasildi, hissettim. Babam da arabası batsin,boşver, dedi. Ama kötü bir geceydi. Ayrıntılı için 22. Hafta iyiymiş ama 20.haftada gidip baktiricam bebeğe. Doktor şimdi iyi ,kanama yok dedi ama ilk hafta kontrol altında ol,dedi.Araban olsa bir türlu olmasa bir türlu iste( siz elinizden geleni yapin canim yinede cok sukur bebis korunmus size birsey olmamis verilecek sadakaniz varmis demekki
Canım sana baktım ama listede yoksun. Bilgilerini tekrar yazarmısın?Feeling07 canim beni de ekler misin. Kız benim bebeğim.
Çok şükür. Allah hepimize sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin. Ölüm ve yaşam çok ince 2 çizgi, insan bazen unutuyor.Kötü düşünme canım Allah İn izniyle iyi çıkar inşallah.. Olacağı varmış demek ki bu kadarına şükür
Ben ayrıntılıya giricem haftaya, olumlu çıkarsa alicam inşallah. Bir sıkıntı yok şimdilik ama insan yine de korkuyor. Dun gece trafik kazası geçirdik. Bebek iyi çok şükür ama arkadan sert bir darbe aldık. O biraz kaybetme korkusu verdi bana. Bebek daha büyük olsaydı darbe alırdı dedi doktor.Korktum.
Canım bende ümraniye devlete kadın doğuma gittikten sonra aldım kayıt açtılar . Zaten 15 güne anca randevu buldum .Kızlar merhaba nasılsınız bende bugün rutin tahliller için gittim perinatoloji kaydımı açtırdım. Birde idrarda bakteri göründü doktor üromisin kullan dedi aranızda kullanan oldu mu hiç?
Birde perinatoloğa randevu hemen almazsam kapanır mı randevu sistemi? İstanbul'daki arkadaşlar detaylı için ne yapmam lazım var mı aranızda randevu alan?
Gidip hemen bir prenses odası alıyorsun annesi o zaman@minnosu kızlaaar test sonucumuz açıklandı.. sorun yok..
bir de bebeğimizin kız olduğu kan testiyle tescillendi
dondurulmusu bilemıyorum ama dip balıgı yeme sakınKızlar merhaba, maalesef biraz küçük bir şehirde yaşıyorum ve balık bulma konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Haftada bir en az yenmeli ama taze balık bulamadığım zamanlar dondurulmuş balık yemekte bir sakınca var mı? Bazı cafelerde dondurulmuş olarak gelen uskumru balığı oluyormuş ekmek arası satıyorlar öyle yemeli miyim sizce??
dip balığı yemiyorum kesinlikle zaten. uskumru da yiyebilirsiniz demişlerdi bende ne yapsam bilemedimdondurulmusu bilemıyorum ama dip balıgı yeme sakın
ben bol bol hamsi yıyorum
hamsi istavrit palaut yıyebılırsın
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallahBen ayrıntılıya giricem haftaya, olumlu çıkarsa alicam inşallah. Bir sıkıntı yok şimdilik ama insan yine de korkuyor. Dun gece trafik kazası geçirdik. Bebek iyi çok şükür ama arkadan sert bir darbe aldık. O biraz kaybetme korkusu verdi bana. Bebek daha büyük olsaydı darbe alırdı dedi doktor.Korktum.
Canım kaçırmış olabilirim belki cinsiyetını öğrene bildiniz mi sizin ki güzel saklıyordu diye hatırlıyorum :))Gözün aydın canım. Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?