Ayh Allah korusun ya, arkadaşına da çok geçmiş olsun, erken doğum sebebi resmen. Çok teşekkür ederim fıstık. Hamileliğin başında demistim, bu çok güçlü bir çocuk olacak, bilmeden her gün içtiğim mısır püskülü sularına, maydanoz sularima, squat'lara rağmen direndi, hamileymisim meğer. Dün kazadan bir 10 saat sonra kedi geldi disardaykend doğrudankucağıma çıktı, elini karnıma koydu. Resmen bebeği sevdi. Mirr, mirr yaptikca kedi, bebek de resmen o sesleri çıkardı karnımdan. Otistik çocukların iyileşmesinde kullanıyorlarmış sanırım kedileri. Kedi hareketettikce bebek de etti, karnımın içinden kedinin çıkardığı sesleri taklit ediyor gibiydi.Geçen dustum dedım ya sonrakı gunler arkadasım yagmurda dusmuş sancısı vs cıkmıs daha 30haftalıkdoktor serum progestan derken yatıs vermıs sonra eve yollamıs.. sımdı ıyı ama yatıcakmıs az hareket edecekmıs...
esıme anlattım anlatmaz olaydım sen surklı gezıyorsun bence artık cıkma taksıyle gıdıyorum herseye oda hızlı gıdıyormusesım dunyada kı ennn rahat adamdır ama tabı hamılelık olunca
Allahımm bır an once saglıkla doguralımm
destina_88 cok geçmiş olsun senı okuyunca arkdasım geldı aklıma yazayım dedımmm cok sukur bısey yokmus... trafık sıkıntı esımle cıkıyoruz resmen otobanda ınsanın ustune ustune suruyorlar aman dıkkat et
Çok teşekkür ederim. Bizlerin de inşallah seninki gibi olumlu çıkar.Onemli oranda rahatlamissindir. Allah hepimizin evladını korusun.Canım geçmiş olsun Allah seni de bebeğini de korumuş. Detayliya girene kadar hep olumsuz düşünüyoruz neden se bende öyleydim ama çok şükür güzel cıktı inanıyorum senin de güzel çıkar inşallah .
Amin fistik, Allah hepimizi korusun.Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah
İnşallah sende güzel haberlerle gelirsinYaaaa ne guzelllll benımde yarın varrr bende cok heycanlıyımmmmmmmm
Sagol canım erken dogun rıskı var suan.. hepımız aksılıkler yasıyoruz Rabbım korusun...Ayh Allah korusun ya, arkadaşına da çok geçmiş olsun, erken doğum sebebi resmen. Çok teşekkür ederim fıstık. Hamileliğin başında demistim, bu çok güçlü bir çocuk olacak, bilmeden her gün içtiğim mısır püskülü sularına, maydanoz sularima, squat'lara rağmen direndi, hamileymisim meğer. Dün kazadan bir 10 saat sonra kedi geldi disardaykend doğrudankucağıma çıktı, elini karnıma koydu. Resmen bebeği sevdi. Mirr, mirr yaptikca kedi, bebek de resmen o sesleri çıkardı karnımdan. Otistik çocukların iyileşmesinde kullanıyorlarmış sanırım kedileri. Kedi hareketettikce bebek de etti, karnımın içinden kedinin çıkardığı sesleri taklit ediyor gibiydi.
Ohhh içiniz rahat etmiştir ne güzelamin arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinizebiz fetal dna testi yaptırmıştık. 2li testimiz temizdi ama 3lü testimizde down sendromu riski 1/44 çıkmıştı. Başka bir doktorun değimiyle arı kovanına çomak soktuk yani. Ama garantilemeden de içimiz rahat etmeyecekti.
Cinsiyeti rapor olarak vermediler Türkiyede yasakmış, telefonla söylediler sadece. 2 doktor da kız demişti zaten ama bu daha garanti bir yöntem tabi.
eşimin tepkisini bilemiyorum ona da telefonla haber verdim. Hemen kapatıp annemi aradım, yoğun bir trafikti yani. laboratuar, doktorumuz, ailem vs derken..
neyse nerde kalmıştık...
Kıyafette falan var canım h&m’de falan genelde hep farklı renkler var. Bide oraya bak senin neyin olucaktı :)
Son adet tarihin, yaşadığın şehir?Feeling07 adım zehra 20 yaşındayım 82 kiloyum 18 haftalık gebelik erkek cinsiyeti ilk çocuk
Çok şükür bin şükür canım gözünaydın@minnosu kızlaaar test sonucumuz açıklandı.. sorun yok..
bir de bebeğimizin kız olduğu kan testiyle tescillendi
Kızım olsaydı valla neler giydirirdim neler süslü püslü :)) özellikle hastane çıkışları var isimli instagramda satıyolar çok güzel hepsi:)Kısmet olursa kızımız olacak. Ben sık sık bakıyorum genelde mavi ve pembeler var diğer seçenekler az fiyatlar da çok uçuk
amin arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinizebiz fetal dna testi yaptırmıştık. 2li testimiz temizdi ama 3lü testimizde down sendromu riski 1/44 çıkmıştı. Başka bir doktorun değimiyle arı kovanına çomak soktuk yani. Ama garantilemeden de içimiz rahat etmeyecekti.
Cinsiyeti rapor olarak vermediler Türkiyede yasakmış, telefonla söylediler sadece. 2 doktor da kız demişti zaten ama bu daha garanti bir yöntem tabi.
eşimin tepkisini bilemiyorum ona da telefonla haber verdim. Hemen kapatıp annemi aradım, yoğun bir trafikti yani. laboratuar, doktorumuz, ailem vs derken..
neyse nerde kalmıştık...
gözün aydın canımKızlarr biz de bugün doktora gittk üçlü sonucumu almak için gittim , çok şükür her şey yolundaymış
Bebeğim 20 cm ve 300 gram olmuş
Ellerini başının altına almış keyif yapıyorduyine hiiç hareket etmedi sakin bir bebek gibi görünüyor ultrasonda hep ilk gösterdiği şey pipi oluyor her defasında kesin erkek diyoruz yani
Hareket hissetme konusunda da doktorum ultrasona bakınca ; şimdi anladım neden hareketleri hissetmediğini, plesanta karının ön duvarına yerleşmiş tıbbı bir sıkıntısı yok sadece daha geç hareket hissedeceksin dedi , hala hissetmeyen arkadaşlar vardı bilgi olsun hepimize
Mesajlrı okuyamadım amaminnos26 seninde gözün aydın canım çok şükür için rahatladı artık
Ve bugün oğluşuma bi kaç minik kıyafet aldık teyzesiyle
Joie aldım canım ben Chrome modeli evde kurduk kullandım kolay sürümü, katlanması falan da kolay aklında olsunOyle yapacagiz mecbur sen ne marka aldin ? :))
işler hiiiççç bitmiyor kiAyh vallahi zor işler. Çalışıyoruz bir de. İstediğin gibi yatıp dinlemiyorsun. Evde yemeği, çamaşırı da mola verdirtmiyor.
Aynen oyle canım ögrenmeyelim diye şekilden şekle giriyor :) En son Cuma gunu gitmistim. Kendini oyle bir köseye sıkıştırmış ki bacaklarda kapalıydı. Artık pes ettirdi. Ayrintıliyi bekliyoruzCanım kaçırmış olabilirim belki cinsiyetını öğrene bildiniz mi sizin ki güzel saklıyordu diye hatırlıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?