2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayh Allah korusun ya, arkadaşına da çok geçmiş olsun, erken doğum sebebi resmen. Çok teşekkür ederim fıstık. Hamileliğin başında demistim, bu çok güçlü bir çocuk olacak, bilmeden her gün içtiğim mısır püskülü sularına, maydanoz sularima, squat'lara rağmen direndi, hamileymisim meğer. Dün kazadan bir 10 saat sonra kedi geldi disardaykend doğrudankucağıma çıktı, elini karnıma koydu. Resmen bebeği sevdi. Mirr, mirr yaptikca kedi, bebek de resmen o sesleri çıkardı karnımdan. Otistik çocukların iyileşmesinde kullanıyorlarmış sanırım kedileri. Kedi hareketettikce bebek de etti, karnımın içinden kedinin çıkardığı sesleri taklit ediyor gibiydi.

Çok teşekkür ederim. Bizlerin de inşallah seninki gibi olumlu çıkar.Onemli oranda rahatlamissindir. Allah hepimizin evladını korusun.

minnos26 canım gözün aydın çok sevindim Allah sağlıkla kucağınızada almayı nasip eder inşallah şimdi doğruca odayı almaya cimcimeye babasınada çektir biraz seni üzdü
destina_88 canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış allah beterinden korusun
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar var hayırlı uğurlu olsun inşallah.
S Serylady canım nasıl oldun birşey bulabildilermi tansiyonla ilgili
Birde ciciler alınmış kızlar güzel günlerde giydiymek nasip etsin inşallah hepinize
Hasta olan arkadaşlar varmış birde çok geçmiş olaun hepinize bütün mesajları okuyamadım.
Dikkat edin kendinize sevgiyle kalın

Sagol canım erken dogun rıskı var suan.. hepımız aksılıkler yasıyoruz Rabbım korusun...
İnsallah bırdaha boyle bır olay yasamazsın

Ohhh içiniz rahat etmiştir ne güzel
Benimde cuma amniyosentez yapılacak inşallah temiz çıkar da bende rahat nefes alırım.

Kısmet olursa kızımız olacak. Ben sık sık bakıyorum genelde mavi ve pembeler var diğer seçenekler az fiyatlar da çok uçuk
Kızım olsaydı valla neler giydirirdim neler süslü püslü :)) özellikle hastane çıkışları var isimli instagramda satıyolar çok güzel hepsi:)

Kızlarr biz de bugün doktora gittk üçlü sonucumu almak için gittim , çok şükür her şey yolundaymış
Bebeğim 20 cm ve 300 gram olmuş
Ellerini başının altına almış keyif yapıyordu yine hiiç hareket etmedi sakin bir bebek gibi görünüyor ultrasonda hep ilk gösterdiği şey pipi oluyor her defasında kesin erkek diyoruz yani
Hareket hissetme konusunda da doktorum ultrasona bakınca ; şimdi anladım neden hareketleri hissetmediğini, plesanta karının ön duvarına yerleşmiş tıbbı bir sıkıntısı yok sadece daha geç hareket hissedeceksin dedi , hala hissetmeyen arkadaşlar vardı bilgi olsun hepimize

Mesajlrı okuyamadım ama minnos26 seninde gözün aydın canım çok şükür için rahatladı artık
Ve bugün oğluşuma bi kaç minik kıyafet aldık teyzesiyle

Eklentiler

• EF261A82-9C8A-44FF-A7C7-F93A1C2E77DA.webp
    92,7 KB · Görüntüleme: 121
  • 44F3E116-544D-4EC2-9E78-342891C60DC1.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 119
  • B714B7E9-8B2C-44AD-BDB4-D772FA7E636E.webp
    40 KB · Görüntüleme: 126

Benimde 2 li teste yaş riskli çıktı yaşımdan dolayı 3 lü ve dörtlü yapılmıyor fetal dna yaptırdım bende sonucu haftaya alacağım inş. Bende güzel haberler alirim

gözün aydın canım
cicilerinizi seveyiiim :) maaşAllah size :)

ben ilk gebeliğimde her sabah tartılırdım
baya korkuyordum çok kilo alırım diye ve veremem diye
dengeli yenildiği sürece kilo kalmıyor bence
53 le başlayıp 66 ile bitirmiştim ve 2 ay dolmamıştı ki 56 olmuştum kalan 3 de gitmişti yavaş yavaş
bu gebeliğimde 1 kilo civarı almıştım en son
şu an daha aldım mı bilmiyorum :)
ama takılmıyorum, aşırı yemediğiniz sürece takmayın bence, o kilolar gidiiyor

Canım kaçırmış olabilirim belki cinsiyetını öğrene bildiniz mi sizin ki güzel saklıyordu diye hatırlıyorum :))
Aynen oyle canım ögrenmeyelim diye şekilden şekle giriyor :) En son Cuma gunu gitmistim. Kendini oyle bir köseye sıkıştırmış ki bacaklarda kapalıydı. Artık pes ettirdi. Ayrintıliyi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…