2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Cok gecmis olsun canim Allah korusun yavrularımızı

Biz de cumartesi gittik doktora 366 gram olmuştu oğluşum sakin sakin minik hareketler yapıyordu doktora sordum bu yüzden mi hissetmiyorum acaba diye doktor da tam hissedememen normal özellikle çalışan kadınlar daha geç hissediyorlar dedi sonra ben de hissettiğim şeyi anlattım acaba bebek mi diye eveeeet büyük olasılıkla bebis, önümüzdeki hafta daha net ayırt edersin dedi hatta ilerde seni çok sarsacak o hareketler acele etme annesi dedi minyon kadınlarda daha sarsıcı olabiliyormuş hareketleri özellikle son zamanlarda

Maşallah pasaya❤
Cicileri super. Fil detayına bayıldim :)

do
doğru demiş doktorun :)))
orası burası fırlıyor dışarıya bebişin :)))

Kızlar bugün yumurtlama döneminde gelen sümüksü yumurta akı kıvamında akıntım oldu 2 kere neden olabilir acaba ?

şeffaf mıydı ? sarı mı ?

sanmıyorum bir sıkıntı olacağını
ama şeffaf olarak yaşamadım ben
sarımtrak hep bendeki akıntı
Sarı akıntı bende de var canım sürekli ama bu böyle yumurta akı kıvamında şeffaf hani peçete ile çekerken uzayan bir akıntıydı aynı yumurtlama dönemindeki gibi ilk defa oldu hamilelikte

Ikisi de normalmis kizlar bu haftalarda hatta bu akıntının bir adi var ben unuttum su an
şeffaf mıydı ? sarı mı ?

sanmıyorum bir sıkıntı olacağını
ama şeffaf olarak yaşamadım ben
sarımtrak hep bendeki akıntı

Kızlar bugün yumurtlama döneminde gelen sümüksü yumurta akı kıvamında akıntım oldu 2 kere neden olabilir acaba ?

Canım sen nasılsın

Canım benim oluyor arada o şekilde doktora sorduğumda sıkıntı yok demişti başta bu arada girmiyorsun bayadır yada ben gormedim seni nasılsın herşey yolunda mı

Saol canım iyiyim. Bu hafta kadını çağırmamıştım temizlik yapıyorum yarın sabah 9 da hastaneye yaptıyorum nasipse evi temiz bırakayım dedim ne olur ne olmaz
Özelde mi devlette mi beklenilen ilaç geldi mi canım Allah yardımcın olsun inşallah yarın herşey yolunda olacak dualarım seninle...

peki tek cozum omuymuş cnm iyi gelen başka bişey yokmuki acaba
Canım lansinoh krem var oda çok iyi geliyomuş doğumdan 2 hafta önce falan sürmeye başlamak gerekiyomuş. Ama dediğim gibi bazılarına ne krem ne soğan suyu hiç bişey fayda etmiyomuş. Benim arkadaşım soğan suyunu falan yapmış krem almış hiç faydasını görmemiş canım çekmiş acısını mecbur :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…