ben 16+4 falandı kas seğirmedi gibi olmaya başladı ayırt edemiyordum sonra baktım bi rutini var sabah akşam daha hareketli oluyor sonra sonra elimi koyunca elime gelmeye başladı pıt pıt değiyordu şimdi 20+1 im dışardan bakınca bile kabarıyor vurduğu yer hafiften ilk gebeliğimOlabilir canım ben de başta gazdır falan dedim ama gaz olunca sancılı oluyor biraz. Zamanla ayırt ediliyormuş. Tabi insan Bi an önce hissetmek istiyor :)
Benim özeldeki doktorum kalpten dolayı yapamayacağını belirtti seni riske ataman tam teşekküllü bür hastanede olmalısın dedi canım başka tam teşekküllü hastaneyle konıştum 10000 tl fiyat çektiler. Benim bir abim Bakırköy Sadi Konuk Eğitim Araştırmada eğitim sorumlusu doçent kadın doğum doktoru onu aradık. Sekreterinin numarını verdi onu arayın ben haber verecem dedi. Aradık sabah 9da gelin yatışı yapalım dedi. Aslında bugünde şişli etfale gitmiştim ne olur olmaz diye hemen yatış verdiler kan falan verdim dedim ben böyle elimi kolumu sallayarak geldim eve gidip eşyalarımı alayım dedim hayır gidemezsin dediler olurmu ya öyle şey diye bagırdım İyi ozaman kağıt imzala tedavi reddediyorum diye imzaladım çıktım sonra burayı aradık işte canım delirtçekler beni sonunda bu hastanelerÖzelde mi devlette mi beklenilen ilaç geldi mi canım Allah yardımcın olsun inşallah yarın herşey yolunda olacak dualarım seninle...
Valla doktor dediki ilk fitili koyunca düşürende var 19 gün beklediğimizde oldu Allah kolay doğum versin dedi tırstım biraz
Ay iyi bari ilk defa olunca korktum ben deCanım benim oluyor arada o şekilde doktora sorduğumda sıkıntı yok demişti baştabu arada girmiyorsun bayadır yada ben gormedim seni nasılsın herşey yolunda mı
Merak ettim şimdi ne ki acaba :)Ikisi de normalmis kizlar bu haftalarda hatta bu akıntının bir adi var ben unuttum su an
Ayy evet ya. Sizi bilmiyorum ama ben cumartesi pazar da hep görev alıp çalışıyorum aman çocuğa iyi bir gelecek hazırlayayım, diye. Çalışan ev kadını olmak, hele ki eş yardım etmezse çok zor. Ev isi de nankör, temizlik yap, pislensin, yemek yap, bir günde bitsinişler hiiiççç bitmiyor ki
Teşekkür ederiiizgözün aydın canım
cicilerinizi seveyiiim :) maaşAllah size :)
Çok teşekkürler canımdestina_88 çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi de bebişi de
@ParteMoralll arkadaşına da geçmiş olsun sağlıkla alsın kucağına bebişi
tasarimcibayan çok tatlılar güle güle kullansın inşallah bebiş
Yaa hadi bakalım hissederiz inşallah kısa zamandaa :)Biz de cumartesi gittik doktora 366 gram olmuştu oğluşumsakin sakin minik hareketler yapıyordu doktora sordum bu yüzden mi hissetmiyorum acaba diye doktor da tam hissedememen normal özellikle çalışan kadınlar daha geç hissediyorlar dedi sonra ben de hissettiğim şeyi anlattım acaba bebek mi diye eveeeet büyük olasılıkla bebis, önümüzdeki hafta daha net ayırt edersin dedi hatta ilerde seni çok sarsacak o hareketler acele etme annesi dedi minyon kadınlarda daha sarsıcı olabiliyormuş hareketleri özellikle son zamanlarda
Maşallah pasaya❤
Cicileri super. Fil detayına bayıldim :)
Canım inşallah sorunsuzca atlatırsın yarın sakin ol ama resmen her şey ters gitmişBirde o sinirle hastaneden çıkmışım gittim gecelik almaya kadın çıldırttı kadın diyor ama o size olmaz emzireceksiniz ya onun gögsü açılmıyor göbüşü gören başka gecelik öneriyor yok kardeşim ben emzirmeyecem sen merak etme dedim sonunda valla istemediğin ot dibinde biter misali hayırlısıyla yarınıda elimden kaza çıkmadan atlatırsam benden iyisi yok
Çok teşekkür ederim amin hepimizin evladını insallah. İnsan kendisini dusunmuyor, hiç yaralandim mi diye bakmadım, karnımi tuttum.sizlerjn de öyledir muhtemelen, annemi şimdi daha iyi anliyorum.Cok gecmis olsun canim Allah korusun yavrularımızı
Yok yok kolay olacak Allah'ın izniyle ben inanıyorumValla doktor dediki ilk fitili koyunca düşürende var 19 gün beklediğimizde oldu Allah kolay doğum versin dedi tırstım biraz
Çok teşekkür ederim. Haberlerin de çok güzel. Çalışmaktan duyamıyoruz demek bebisleri:)destina_88 çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi de bebişi de
@ParteMoralll arkadaşına da geçmiş olsun sağlıkla alsın kucağına bebişi
tasarimcibayan çok tatlılar güle güle kullansın inşallah bebiş
Ayy hadi iyi haberlerle gel inşallah de cucanım ben de cumartesi yaptırıcam inşallah bu adımı da sağlıkla hayırlısıyla atlatırsak daha rahat olucaz inşallahAy iyi bari ilk defa olunca korktum ben de
İyiyim canım çok şükür 3 ay baya halsiz geçti şimdi kendime geldim sürekli birşeyler yapıyorum o yüzden yazamadım. Sen nasılsın? Çarşamba detaylı ultrasonum var inşallah herşey yolundadır. Sen yaptırdın mı?
Kötüyü cagirma fıstık, iyiyi düşün. Sana bakacak olan var mı ? Anne, kayınvalide vs. Gözünü açıp kapatıncaya kadar geçsin bitsin inşallah.Valla doktor dediki ilk fitili koyunca düşürende var 19 gün beklediğimizde oldu Allah kolay doğum versin dedi tırstım biraz
Evet evet canım ondanmış durup kendimizi çok dinleyemiyoruz ya malum gündüz iş akşam eve gel yemek falan filan yatmaya yakın ancak bişeyler hissediyor gibi oluyorum ben de ama hala emin olamıyorum olsun sağlıklı olduklarını bilmek de çok güzelÇok teşekkür ederim. Haberlerin de çok güzel. Çalışmaktan duyamıyoruz demek bebisleri:)
BUndan sonra herşey güzel gidecek inşallah doktorlarda konuştum bugün 3-4 ay sonra çalışmalar başla dediTeşekkür ederiiiz
Çok teşekkürler canım
Yaa hadi bakalım hissederiz inşallah kısa zamandaa :)
Isırmalık filli popo
Canım inşallah sorunsuzca atlatırsın yarın sakin ol ama resmen her şey ters gitmiş
Valla ömrü hayatımda hiç adet sancısı nedir bilmem ilk düşüğümde farketmedim bile ağrı hiç olmadı bunuda inşallah kolay atlatırım tek suni sancı kısmı biraz korkutuyor birde bebiş inat edip tutunursa uzun sürerse diye tereddütlerim var canım. Kendimi Allaha habale ettim hakkımda hayırlısını versinYok yok kolay olacak Allah'ın izniyle ben inanıyorum
Annem geldi 5 dk önce canım o olacak nasipse kv çok kilolu ve pek sağlıklı değil gelmesi imkansız ama sağolsun telefonla tüm desteğini hissettieiyor.Kötüyü cagirma fıstık, iyiyi düşün. Sana bakacak olan var mı ? Anne, kayınvalide vs. Gözünü açıp kapatıncaya kadar geçsin bitsin inşallah.
Kolay gelsin canım. Çok yorma kendini Rabbim kolaylık versin. Özel hastaneye karar vermiştin değil mi?Saol canım iyiyim. Bu hafta kadını çağırmamıştım temizlik yapıyorum yarın sabah 9 da hastaneye yaptıyorum nasipse evi temiz bırakayım dedim ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?