- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
- 73
Amin Canım inşallah:)Ayy hadi iyi haberlerle gel inşallah de cucanım ben de cumartesi yaptırıcam inşallah bu adımı da sağlıkla hayırlısıyla atlatırsak daha rahat olucaz inşallah
Yok canım özelde öpmeye karar vermişler Bakırköy Sadi Konuk Eğitim Araştırmada olacak nasipseKolay gelsin canım. Çok yorma kendini Rabbim kolaylık versin. Özel hastaneye karar vermiştin değil mi?
Hayırlısı olsun canım şimdi okudum diğer yazdıklarını. Rabbim yardımcın olsun şadi konuk Şişli Etfal'den daha iyidirYok canım özelde öpmeye karar vermişler Bakırköy Sadi Konuk Eğitim Araştırmada olacak nasipse
Ben çok süslü püslü değil de rengarenk hastane çıkışları istiyorum daha 1 tane bile bulamadımKızım olsaydı valla neler giydirirdim neler süslü püslü :)) özellikle hastane çıkışları var isimli instagramda satıyolar çok güzel hepsi:)
amin arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinizebiz fetal dna testi yaptırmıştık. 2li testimiz temizdi ama 3lü testimizde down sendromu riski 1/44 çıkmıştı. Başka bir doktorun değimiyle arı kovanına çomak soktuk yani. Ama garantilemeden de içimiz rahat etmeyecekti.
Cinsiyeti rapor olarak vermediler Türkiyede yasakmış, telefonla söylediler sadece. 2 doktor da kız demişti zaten ama bu daha garanti bir yöntem tabi.
eşimin tepkisini bilemiyorum ona da telefonla haber verdim. Hemen kapatıp annemi aradım, yoğun bir trafikti yani. laboratuar, doktorumuz, ailem vs derken..
neyse nerde kalmıştık...
Ben bu sayfanın hastane çıkışlarını çok seviyorum isme özel baskılı yenidoğan hastane çıkışları çok güzel hemde organik :) penye olanıda var.Ben çok süslü püslü değil de rengarenk hastane çıkışları istiyorum daha 1 tane bile bulamadım
Valla heryer Çapadan iyidir gözüyle bakıyorum artıkHayırlısı olsun canım şimdi okudum diğer yazdıklarını. Rabbim yardımcın olsun şadi konuk Şişli Etfal'den daha iyidir
Ne güzel.. Ben elimi koyunca duruyor genelde. Dışarıdan görülmese de hissediyorum pıt pıt vurmasını :)ben 16+4 falandı kas seğirmedi gibi olmaya başladı ayırt edemiyordum sonra baktım bi rutini var sabah akşam daha hareketli oluyor sonra sonra elimi koyunca elime gelmeye başladı pıt pıt değiyordu şimdi 20+1 im dışardan bakınca bile kabarıyor vurduğu yer hafiften ilk gebeliğim
Canım en kolay sekilde gecirirsin bu sureci insallah. Ne diyecegimi de bilemedim acikcasi. Iyi ol❤Saol canım iyiyim. Bu hafta kadını çağırmamıştım temizlik yapıyorum yarın sabah 9 da hastaneye yaptıyorum nasipse evi temiz bırakayım dedim ne olur ne olmaz
ben baya baya elim karnımda bekliyorum bir kere vurunca devamı geliyor zaten ama eşim elini koyunca çıt yok ona bi hissettiremedimNe güzel.. Ben elimi koyunca duruyor genelde. Dışarıdan görülmese de hissediyorum pıt pıt vurmasını :)
Bı Bursalı daha mı katıldım aramıza :)
İyi günlerde kullansın bebiş maşallah sis tamamlamışsınız bende birkaç body birkaç da çorap var sadece :))) rahatlık ruhumda var :)))
canım çok güzeller güle güle giysin inşallah nerden ne kadara aldın acaba :) bende yazlık bir şeyler bakıyorum ama hep tulum uzun kolluKızımın yeni cicileri :))
İnşallah giydirmekte nasip olur..
Kiyamam korkmussun tabi. Annelerimizin "anne olunca anlarsın" sözü bosuna degilmis.Çok teşekkür ederim amin hepimizin evladını insallah. İnsan kendisini dusunmuyor, hiç yaralandim mi diye bakmadım, karnımi tuttum.sizlerjn de öyledir muhtemelen, annemi şimdi daha iyi anliyorum.
Normal canim. Cok erken baktirmissin ama. Zaman zor geciyor boyle. Benimde tup bebek. Gozun aydin. Saglikla kucagina almani dilerim.Benim transferin besinci gunu sonucum 24 cikmisti bugun yedinci gunum 84 cikmis. Normal mi kizlar.
Evet Bursa dan. Değerin de güzel yükselmiş hayırlısıyla hamilesin gibi görünüyor sağlıklı devam etsin inşallahOo evet sizde mi bursa :)
Ben bu sayfanın hastane çıkışlarını çok seviyorum isme özel baskılı yenidoğan hastane çıkışları çok güzel hemde organik :) penye olanıda var.
Saol canım amin inşallah çok çok iyi olacamCanım en kolay sekilde gecirirsin bu sureci insallah. Ne diyecegimi de bilemedim acikcasi. Iyi ol❤
https://instagram.com/tugbakugu_forbaby?utm_source=ig_profile_share&igshid=1lgg667k1iqs1Link var mı canım
Ben hergün yola gidiyorum köyde çalışıyorum çünkü ALLAH korusun hepimiziGeçen dustum dedım ya sonrakı gunler arkadasım yagmurda dusmuş sancısı vs cıkmıs daha 30haftalıkdoktor serum progestan derken yatıs vermıs sonra eve yollamıs.. sımdı ıyı ama yatıcakmıs az hareket edecekmıs...
esıme anlattım anlatmaz olaydım sen surklı gezıyorsun bence artık cıkma taksıyle gıdıyorum herseye oda hızlı gıdıyormusesım dunyada kı ennn rahat adamdır ama tabı hamılelık olunca
Allahımm bır an once saglıkla doguralımm
@destina_88 cok geçmiş olsun senı okuyunca arkdasım geldı aklıma yazayım dedımmm cok sukur bısey yokmus... trafık sıkıntı esımle cıkıyoruz resmen otobanda ınsanın ustune ustune suruyorlar aman dıkkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?