Nerden aldınnn bayıldımmmKızımın yeni cicileri :))
İnşallah giydirmekte nasip olur..
Trendyoldan aldım canım :)) baby corner markasıNerden aldınnn bayıldımmm
Teşekkür ederim canım amin inşallah..canım çok güzeller güle güle giysin inşallah nerden ne kadara aldın acaba :) bende yazlık bir şeyler bakıyorum ama hep tulum uzun kollu
Trendyoldan aldım canım :)) baby corner markası
İnsanlar üstüne vazife olmayan işlere karışmaya bayılıyor ınsallah en kolay şekilde atlatırsın canımBirde o sinirle hastaneden çıkmışım gittim gecelik almaya kadın çıldırttı kadın diyor ama o size olmaz emzireceksiniz ya onun gögsü açılmıyor göbüşü gören başka gecelik öneriyor yok kardeşim ben emzirmeyecem sen merak etme dedim sonunda valla istemediğin ot dibinde biter misali hayırlısıyla yarınıda elimden kaza çıkmadan atlatırsam benden iyisi yok
Süper gün aşırı iki katına çıkması bekleniyor kişiden kişiye gore değişir tabi bu değer önemli olan katlanarak artması hayırlı olsun :)Benim transferin besinci gunu sonucum 24 cikmisti bugun yedinci gunum 84 cikmis. Normal mi kizlar.
Çok sukur canim masallah.Bugün ayrıntılıya girdim arkadaşlar çok şükür,bin şükür güzel haberler ile geldim.herşey yolunda,doktor muazzam biriydi parmaklarından,küçük diline kadar gördük :) gözlerini oluşturuyordu kuzum rahatsız ettik beyimizi.Darısı sizlerin başınıza inşallah....
Oyyyy masallahBugün ayrıntılıya girdim arkadaşlar çok şükür,bin şükür güzel haberler ile geldim.herşey yolunda,doktor muazzam biriydi parmaklarından,küçük diline kadar gördük :) gözlerini oluşturuyordu kuzum rahatsız ettik beyimizi.Darısı sizlerin başınıza inşallah....
bende bakayım bi çok güzeller uzun kolluda lazım ama çoğunluk yazlık zıbın falan alırım diye düşünüyorm :)Teşekkür ederim canım amin inşallah..
Trendyoldan aldım baby corner markası tek tek fiyatlarını hatırlamıyorum ama 140 civarıydı toplamı.
Bende artık yazlık alıcam onları bekliyorum şubattan sonra çıkıyormuş canım şimdi hep kışlık var.
Ay nolur bana Çapa deme :/ ben 4 sene orada tüp bebek için gittim geldim. Yapmadılar sende sıkıntı Yok deyip geri gönderdiler sonra özelde bi tüp bebek merkezine gittim bende ne sıkıntılar varmış neler neler :) dava açsam açarım elimde bi ton belge var. Allah'a havale ediyorumValla heryer Çapadan iyidir gözüyle bakıyorum artıkamin canım saol
Bizde ona baktik e bebekten bu marka aliriz diye konustuk ama detayli bakmadik birdaha gittigimizde bakicaz :))Joie aldım canım ben Chrome modeli evde kurduk kullandım kolay sürümü, katlanması falan da kolay aklında olsun
Al benden de o kadar dün 2ye kadar uyuyamadım gece bi hareket etti anlatamam bazen böyle çok hareket ettiği zaman eşime koş diyorum geliyo hemen belki 20 dk elini koyup bekliyo ama yook ona hiç hissetiremedim daha ya:)ben baya baya elim karnımda bekliyorum bir kere vurunca devamı geliyor zaten ama eşim elini koyunca çıt yok ona bi hissettiremedim
Canim birsey bulamadilar ama ben iyiyim 18. Devlete randevu aldim tansiyon icin bakicaklar insallah sen nasilsin asil kac gündür aklimdasin iyisin degilmi ?minnos26 canım gözün aydın çok sevindim Allah sağlıkla kucağınızada almayı nasip eder inşallah şimdi doğruca odayı almaya cimcimeye babasınada çektir biraz seni üzdü
destina_88 canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış allah beterinden korusun
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar var hayırlı uğurlu olsun inşallah.
S Serylady canım nasıl oldun birşey bulabildilermi tansiyonla ilgili
Birde ciciler alınmış kızlar güzel günlerde giydiymek nasip etsin inşallah hepinize
Hasta olan arkadaşlar varmış birde çok geçmiş olaun hepinize bütün mesajları okuyamadım.
Dikkat edin kendinize sevgiyle kalın
Aman oyle dedilerse kesin baktir canim senin stresini hissetmesi bile huzursuz etmistir yavruyu ister istemez araba alinir canim ne uzuluyorsun sen iyi ol yeter babana bir hediye daha alirsiniz ne olacakÇok şükür ya. Ben babama almıştım aracı, beni okutmasinin küçük bir hediyesi olarak , o gün de bizdeydi araç. Babam hamileyim diye çok üzüldü,ben hediyeyi mahvettim diye uzuldum. Bu kez bebek kasildi, hissettim. Babam da arabası batsin,boşver, dedi. Ama kötü bir geceydi. Ayrıntılı için 22. Hafta iyiymiş ama 20.haftada gidip baktiricam bebeğe. Doktor şimdi iyi ,kanama yok dedi ama ilk hafta kontrol altında ol,dedi.
Desene ben hissediyormusum :))aynı işte bana da gaz gbi oluyor
hava kabarcığı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?