2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
minnos26 canım gözün aydın çok sevindim senin adına biz biliyorduk zaten herseyin yolunda oldugunu eşinde rahatlasın artık git en güzelinden odasını al..

destina_88 gelmiş geçmiş olsun canım küçük belalar büyük belaları savarmış Allahım beterinden korusun.

B BYV canım benim hakkında hayırlısı olsun.su gibi aksın herşey ,hemen geçsin zaman güzel günlerin başlangıcı için.

Gamzelikiziniz canım bayıldım cicilere çok hoşlar saglikla giysin inşallah.

canım çok güzeller güle güle giysin inşallah nerden ne kadara aldın acaba :) bende yazlık bir şeyler bakıyorum ama hep tulum uzun kollu
Teşekkür ederim canım amin inşallah..
Trendyoldan aldım baby corner markası tek tek fiyatlarını hatırlamıyorum ama 140 civarıydı toplamı.
Bende artık yazlık alıcam onları bekliyorum şubattan sonra çıkıyormuş canım şimdi hep kışlık var.

İnsanlar üstüne vazife olmayan işlere karışmaya bayılıyor ınsallah en kolay şekilde atlatırsın canım

Bugün ayrıntılıya girdim arkadaşlar çok şükür,bin şükür güzel haberler ile geldim.herşey yolunda,doktor muazzam biriydi parmaklarından,küçük diline kadar gördük :) gözlerini oluşturuyordu kuzum rahatsız ettik beyimizi.Darısı sizlerin başınıza inşallah....

Eklentiler

• 20190114_211404.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 174
  • 20190114_211602.webp
    22 KB · Görüntüleme: 170
Çok sukur canim masallah.
O dudaklara bayıldım❤

Kızlar ben ayrintıli icin 21+3 de gitmis olacagim. Doktorun sekreteri 1 hafta daha gec randevu vermis. Yeni farkettim.
Geç kalmis olmuyorum degil mi?

Oyyyy masallah kıme benzıyor bu kuzu

bende bakayım bi çok güzeller uzun kolluda lazım ama çoğunluk yazlık zıbın falan alırım diye düşünüyorm :)

Valla heryer Çapadan iyidir gözüyle bakıyorum artık amin canım saol
Ay nolur bana Çapa deme :/ ben 4 sene orada tüp bebek için gittim geldim. Yapmadılar sende sıkıntı Yok deyip geri gönderdiler sonra özelde bi tüp bebek merkezine gittim bende ne sıkıntılar varmış neler neler :) dava açsam açarım elimde bi ton belge var. Allah'a havale ediyorum

Reactions: BYV
ben baya baya elim karnımda bekliyorum bir kere vurunca devamı geliyor zaten ama eşim elini koyunca çıt yok ona bi hissettiremedim
Al benden de o kadar dün 2ye kadar uyuyamadım gece bi hareket etti anlatamam bazen böyle çok hareket ettiği zaman eşime koş diyorum geliyo hemen belki 20 dk elini koyup bekliyo ama yook ona hiç hissetiremedim daha ya:)

Canim birsey bulamadilar ama ben iyiyim 18. Devlete randevu aldim tansiyon icin bakicaklar insallah sen nasilsin asil kac gündür aklimdasin iyisin degilmi ?

Aman oyle dedilerse kesin baktir canim senin stresini hissetmesi bile huzursuz etmistir yavruyu ister istemez araba alinir canim ne uzuluyorsun sen iyi ol yeter babana bir hediye daha alirsiniz ne olacak

Kızlar iyisiyle kötüsüyle 4,5 ay geçti benim hamilelik sürecimde. Çoğu zaman mutlu olduk arada üzüldük. İstemedende olsa sizi üzdüysem hepinizden özür dilerim hakkınızı helal edin. Hamişlerin duası kabul olurmuş derler şimdilik belki bu gece son hamiş gecem yüreğimin en derinlerden hepiniz için dua ediyorum hepiniz inşallah sağlıkla mutlulukta bebişlerinizi kucağınıza alırsın. Allahım hiç bir dert tasa ile karşılaştırmasın hiçbirinizi. Benim içinde iyi dileklerde bulunan arkadaşlarada çok çok teşekkür ediyorum ben iyi olacağım en kısa sürede Allahın izniyle sizinkilere bir kardeş getireceğimDoktor 3-4 ay sonra çalışmalara başla dedi Bunları üzülmeniz için değil herzaman güçlü olun diye yazıyorum hayat bu neler yaşayacağımız meçhul yüreğiniz sıkılırsa bir Yeşim kız vardı deyin kalkın ayağaHiç birinizin üzülmesini istemiyorum üzülürseniz bende üzülürüm üzmeyin beni benim yaşadıklarım harika bir tecrübeydi anneliğe ilk adımımdı bana kızımdan böyle muhteşem bir tecrübe, şartlar elverdiği ölçüde sizleri tanıma fırsatı ve bu minik fotoğrafı kalacak Gece gece çenem düştü yine Hepiniz öpüldünüzŞimdide bir melek gördünüz gülümseyin :)

Eklentiler

• D5036CEE-2E8B-40F7-8D4C-7EA9C080CC20.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 159
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…