2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim birsey bulamadilar ama ben iyiyim 18. Devlete randevu aldim tansiyon icin bakicaklar insallah sen nasilsin asil kac gündür aklimdasin iyisin degilmi ?
Bomba gibiyim döktürdüm yine inşallah birşeycik yoktur canım ama her ihtimale karşı dikkatli ol aldın mı tansiyon aleti eve bakim

Yaaa cirkin masallah o kadar duygulandimki aglicam nerdeyse bizde gorelim bize de nasip etsin insallah cok sevindim canim bunuda atlattin bak cok sükür

Çok sukur canim masallah.
O dudaklara bayıldım❤
Canım ❤
Kızlar ben ayrintıli icin 21+3 de gitmis olacagim. Doktorun sekreteri 1 hafta daha gec randevu vermis. Yeni farkettim.
Geç kalmis olmuyorum degil mi?
Ayrıntılı için 18-23 derler canım en iyi hafta hangisi bilemiyorum ama.
Oyyyy masallah kıme benzıyor bu kuzu

Canım bana benzeyecek inşallah (amin) anne gibi çene küçük alın büyük.babaya benzeyen evde var bitane :)

Yaaa cirkin masallah o kadar duygulandimki aglicam nerdeyse bizde gorelim bize de nasip etsin insallah cok sevindim canim bunuda atlattin bak cok sükür
Canım benim darısı başına insallah ❤ buğün mutluluktan bende ağladım.ağlamalarımız hep mutluluktan olsun.2 yıldır o kadar zor günler yaşadık ki ailecek.bu bebiş hepimize iyi gelecek .

Reactions: BYV
Allah razı olsun gönlü güzel arkadaşım... Rabbim en güzel vakitte kalbinize göre versin dualarım seninle... yine haber edersin durumunu iyileşince

Reactions: BYV
Jazzquell canımm randevun nasıl gecti ne dedi doktor her şey yolunda mı :)
Bebeğimin gelişimi iyi çok şükür
Cuma günü amniyosentez yapılacak canım , ondan da birşey çıkmazsa doğuma kadar içim rahat devam edecek hamileliğim.
Sorduğun için sağ ol

Sen nasılsın ? Bebeğin nasıl

bende bakayım bi çok güzeller uzun kolluda lazım ama çoğunluk yazlık zıbın falan alırım diye düşünüyorm :)
Haziran biraz serin oluyor burda canım illaki lazım olur uzunlarda. Yazlıklar da çıksın onlarla daha şirin oluyor bebekler tombik kollar bacaklar açıkta kalınca :))

Canim nasil gecti randevun vardi bugün iyi haberlerle gel insallah
İyi geçti canım , genel bir gelişimine baktı gayet iyi dedi herşey. Haftasından önde devam ediyormuş benim minnak. Cuma günü amniyosentez yapılacak işte ondan sonra detaylı değerlendirme yapilacak. İnşallah temiz çıkar da rahat eder içim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…