Bomba gibiyim döktürdüm yineCanim birsey bulamadilar ama ben iyiyim 18. Devlete randevu aldim tansiyon icin bakicaklar insallah sen nasilsin asil kac gündür aklimdasin iyisin degilmi ?
Yaaa cirkin masallah o kadar duygulandimki aglicam nerdeyse bizde gorelim bize de nasip etsin insallah cok sevindim canim bunuda atlattin bak cok sükürBugün ayrıntılıya girdim arkadaşlar çok şükür,bin şükür güzel haberler ile geldim.herşey yolunda,doktor muazzam biriydi parmaklarından,küçük diline kadar gördük :) gözlerini oluşturuyordu kuzum rahatsız ettik beyimizi.Darısı sizlerin başınıza inşallah....
Canım ❤Çok sukur canim masallah.
O dudaklara bayıldım❤
Ayrıntılı için 18-23 derler canım en iyi hafta hangisi bilemiyorum ama.Kızlar ben ayrintıli icin 21+3 de gitmis olacagim. Doktorun sekreteri 1 hafta daha gec randevu vermis. Yeni farkettim.
Geç kalmis olmuyorum degil mi?
Oyyyy masallahkıme benzıyor bu kuzu
Siparis verdim gelmedi daha :)) bomba gibisin naptin peki bakalim sarisin bomba mutlusunya cok sükürBomba gibiyim döktürdüm yineinşallah birşeycik yoktur canım ama her ihtimale karşı dikkatli ol aldın mı tansiyon aleti eve bakim
Ben burdan yaptiracagim isim kesinlesince canim pamuk gibi bir kumasi var arkadasimda burdan yaptirdi :))
Canim tansiyon aletini ne aldin?Siparis verdim gelmedi daha :)) bomba gibisin naptin peki bakalim sarisin bomba mutlusunya cok sükür
Sen şu an kacinci haftadasin canim?Canım ❤
Ayrıntılı için 18-23 derler canım en iyi hafta hangisi bilemiyorum ama.
Canım bana benzeyecek inşallah (amin) anne gibi çene küçük alın büyük.babaya benzeyen evde var bitane :)
Canım benim darısı başına insallah ❤ buğün mutluluktan bende ağladım.ağlamalarımız hep mutluluktan olsun.2 yıldır o kadar zor günler yaşadık ki ailecek.bu bebiş hepimize iyi gelecek .Yaaa cirkin masallah o kadar duygulandimki aglicam nerdeyse bizde gorelim bize de nasip etsin insallah cok sevindim canim bunuda atlattin bak cok sükür
Ama ben yerim ya saglikla giydir insallah canim benim Allah kullandirmak nasip etsin canim mutlu gunlerde insallahKızımın yeni cicileri :))
İnşallah giydirmekte nasip olur..
Kızlar iyisiyle kötüsüyle 4,5 ay geçti benim hamilelik sürecimde. Çoğu zaman mutlu olduk arada üzüldük. İstemedende olsa sizi üzdüysem hepinizden özür dilerim hakkınızı helal edin. Hamişlerin duası kabul olurmuş derler şimdilik belki bu gece son hamiş gecem yüreğimin en derinlerden hepiniz için dua ediyorum hepiniz inşallah sağlıkla mutlulukta bebişlerinizi kucağınıza alırsın. Allahım hiç bir dert tasa ile karşılaştırmasın hiçbirinizi. Benim içinde iyi dileklerde bulunan arkadaşlarada çok çok teşekkür ediyorum ben iyi olacağım en kısa sürede Allahın izniyle sizinkilere bir kardeş getireceğimDoktor 3-4 ay sonra çalışmalara başla dedi Bunları üzülmeniz için değil herzaman güçlü olun diye yazıyorum hayat bu neler yaşayacağımız meçhul yüreğiniz sıkılırsa bir Yeşim kız vardı deyin kalkın ayağa Hiç birinizin üzülmesini istemiyorum üzülürseniz bende üzülürüm üzmeyin beni benim yaşadıklarım harika bir tecrübeydi anneliğe ilk adımımdı bana kızımdan böyle muhteşem bir tecrübe, şartlar elverdiği ölçüde sizleri tanıma fırsatı ve bu minik fotoğrafı kalacak Gece gece çenem düştü yine Hepiniz öpüldünüz Şimdide bir melek gördünüz gülümseyin :)
Evet bende istiyorum canım tam takım yaptırmasamda 5li yaptırırım mesela bide acaba kısa kollu zıbın yaptırsam üşürlermikiBen burdan yaptiracagim isim kesinlesince canim pamuk gibi bir kumasi var arkadasimda burdan yaptirdi :))
Bugün 20+1 CanımSen şu an kacinci haftadasin canim?
O zaman sorun yok gibi :) Tesekkur ederim canimBugün 20+1 Canım
Özeldeki drum ayrıntılı için bu ay sonuna gün vermişti 22+lara.
Geç olmaz harelde endişe etme bence için rahat etmeyecekse önceye çekemezmisin?
Hayir benim 6 Şubat 22 haftalık oluyorum doktorum tam zamanı demiştiKızlar ben ayrintıli icin 21+3 de gitmis olacagim. Doktorun sekreteri 1 hafta daha gec randevu vermis. Yeni farkettim.
Geç kalmis olmuyorum degil mi?
Sevindim canim.Tesekkur ederimHayir benim 6 Şubat 22 haftalık oluyorum doktorum tam zamanı demişti
Allah razı olsun gönlü güzel arkadaşım... Rabbim en güzel vakitte kalbinize göre versin dualarım seninle... yine haber edersin durumunu iyileşinceKızlar iyisiyle kötüsüyle 4,5 ay geçti benim hamilelik sürecimde. Çoğu zaman mutlu olduk arada üzüldük. İstemedende olsa sizi üzdüysem hepinizden özür dilerim hakkınızı helal edin. Hamişlerin duası kabul olurmuş derler şimdilik belki bu gece son hamiş gecem yüreğimin en derinlerden hepiniz için dua ediyorum hepiniz inşallah sağlıkla mutlulukta bebişlerinizi kucağınıza alırsın. Allahım hiç bir dert tasa ile karşılaştırmasın hiçbirinizi. Benim içinde iyi dileklerde bulunan arkadaşlarada çok çok teşekkür ediyorum ben iyi olacağım en kısa sürede Allahın izniyle sizinkilere bir kardeş getireceğimDoktor 3-4 ay sonra çalışmalara başla dedi Bunları üzülmeniz için değil herzaman güçlü olun diye yazıyorum hayat bu neler yaşayacağımız meçhul yüreğiniz sıkılırsa bir Yeşim kız vardı deyin kalkın ayağa Hiç birinizin üzülmesini istemiyorum üzülürseniz bende üzülürüm üzmeyin beni benim yaşadıklarım harika bir tecrübeydi anneliğe ilk adımımdı bana kızımdan böyle muhteşem bir tecrübe, şartlar elverdiği ölçüde sizleri tanıma fırsatı ve bu minik fotoğrafı kalacak Gece gece çenem düştü yine Hepiniz öpüldünüz Şimdide bir melek gördünüz gülümseyin :)
Canim nasil gecti randevun vardi bugün iyi haberlerle gel insallahİnşallah sende güzel haberlerle gelirsin
Bebeğimin gelişimi iyi çok şükürJazzquell canımm randevun nasıl gecti ne dedi doktor her şey yolunda mı :)
Haziran biraz serin oluyor burda canım illaki lazım olur uzunlarda. Yazlıklar da çıksın onlarla daha şirin oluyor bebekler tombik kollar bacaklar açıkta kalınca :))bende bakayım bi çok güzeller uzun kolluda lazım ama çoğunluk yazlık zıbın falan alırım diye düşünüyorm :)
İyi geçti canım , genel bir gelişimine baktı gayet iyi dedi herşey. Haftasından önde devam ediyormuş benim minnak. Cuma günü amniyosentez yapılacak işte ondan sonra detaylı değerlendirme yapilacak. İnşallah temiz çıkar da rahat eder içim .Canim nasil gecti randevun vardi bugün iyi haberlerle gel insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?