- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Sağol canım amin inşallah :)) giydirip paylaştığımız günlerde gelsinAma ben yerim ya saglikla giydir insallah canim benim Allah kullandirmak nasip etsin canim mutlu gunlerde insallah
Maşallah küçük prense ne kdr güzel bir fotoğraf böyle.. :)Bugün ayrıntılıya girdim arkadaşlar çok şükür,bin şükür güzel haberler ile geldim.herşey yolunda,doktor muazzam biriydi parmaklarından,küçük diline kadar gördük :) gözlerini oluşturuyordu kuzum rahatsız ettik beyimizi.Darısı sizlerin başınıza inşallah....
Teşekkür ederizz canımmtasarimcibayan canım senin de gözün aydın.saglikla giysin inşallah cicilerini...
Bence tam zamanı ben de ay sonuna aldım iyice büyüsün daha net görüntüler olsn die :)Kızlar ben ayrintıli icin 21+3 de gitmis olacagim. Doktorun sekreteri 1 hafta daha gec randevu vermis. Yeni farkettim.
Geç kalmis olmuyorum degil mi?
Canımm.. sana hep söyledim o kadar güçlüsün ki sana hayran olmamak elde değil.. dualarım seninle umarım yarın her şey çok rahat geçer ve en kısa zamanda minik mucizene kavuşursun vardır rabbimin bi bildiği.. hakkında her şeyin hayırlısı olsunKızlar iyisiyle kötüsüyle 4,5 ay geçti benim hamilelik sürecimde. Çoğu zaman mutlu olduk arada üzüldük. İstemedende olsa sizi üzdüysem hepinizden özür dilerim hakkınızı helal edin. Hamişlerin duası kabul olurmuş derler şimdilik belki bu gece son hamiş gecem yüreğimin en derinlerden hepiniz için dua ediyorum hepiniz inşallah sağlıkla mutlulukta bebişlerinizi kucağınıza alırsın. Allahım hiç bir dert tasa ile karşılaştırmasın hiçbirinizi. Benim içinde iyi dileklerde bulunan arkadaşlarada çok çok teşekkür ediyorum ben iyi olacağım en kısa sürede Allahın izniyle sizinkilere bir kardeş getireceğimDoktor 3-4 ay sonra çalışmalara başla dedi Bunları üzülmeniz için değil herzaman güçlü olun diye yazıyorum hayat bu neler yaşayacağımız meçhul yüreğiniz sıkılırsa bir Yeşim kız vardı deyin kalkın ayağa Hiç birinizin üzülmesini istemiyorum üzülürseniz bende üzülürüm üzmeyin beni benim yaşadıklarım harika bir tecrübeydi anneliğe ilk adımımdı bana kızımdan böyle muhteşem bir tecrübe, şartlar elverdiği ölçüde sizleri tanıma fırsatı ve bu minik fotoğrafı kalacak Gece gece çenem düştü yine Hepiniz öpüldünüz Şimdide bir melek gördünüz gülümseyin :)
Onun filli popisini yesinlerKızlarr biz de bugün doktora gittk üçlü sonucumu almak için gittim , çok şükür her şey yolundaymış
Bebeğim 20 cm ve 300 gram olmuş
Ellerini başının altına almış keyif yapıyorduyine hiiç hareket etmedi sakin bir bebek gibi görünüyor ultrasonda hep ilk gösterdiği şey pipi oluyor her defasında kesin erkek diyoruz yani
Hareket hissetme konusunda da doktorum ultrasona bakınca ; şimdi anladım neden hareketleri hissetmediğini, plesanta karının ön duvarına yerleşmiş tıbbı bir sıkıntısı yok sadece daha geç hareket hissedeceksin dedi , hala hissetmeyen arkadaşlar vardı bilgi olsun hepimize
Mesajlrı okuyamadım ama @minnos26 seninde gözün aydın canım çok şükür için rahatladı artık
Ve bugün oğluşuma bi kaç minik kıyafet aldık teyzesiyle
InsallahSağol canım amin inşallah :)) giydirip paylaştığımız günlerde gelsin
Aman cok sükür canim benim iyi olsun hep minisin de sende insallah cuma günü bize yaz mutlaka stres yapma sakın insallah hersey cok kolay olur hic hissetmezsin bileİyi geçti canım , genel bir gelişimine baktı gayet iyi dedi herşey. Haftasından önde devam ediyormuş benim minnak. Cuma günü amniyosentez yapılacak işte ondan sonra detaylı değerlendirme yapilacak. İnşallah temiz çıkar da rahat eder içim .
Usurlermis birkac arkadas oyle dedi burdan ben uzun kolluda alicam o sebepten canim ben 10lu yaptircam biraz paraya kiyip napayim :))Evet bende istiyorum canım tam takım yaptırmasamda 5li yaptırırım mesela bide acaba kısa kollu zıbın yaptırsam üşürlermiki
Mutluluğunuz geliyor insallah canim az kaldi kotü günler geride kaldi rabbim birdaha yasatmasin insallah oyle kotü günleri canim benim daha 5 6 haftam var detayliya :)) boyle gormek nasil duygulandiriyor insani ama ya maşallahCanım benim darısı başına insallah ❤ buğün mutluluktan bende ağladım.ağlamalarımız hep mutluluktan olsun.2 yıldır o kadar zor günler yaşadık ki ailecek.bu bebiş hepimize iyi gelecek .
Dedemin kullandigi braun du onlar memnunlardi bende ondan aldim canimCanim tansiyon aletini ne aldin?
Benimde yukseldigi icin doktor surekli olcmemi istedi.
Sen ne kadar gönlü güzel bir kadınsınKızlar iyisiyle kötüsüyle 4,5 ay geçti benim hamilelik sürecimde. Çoğu zaman mutlu olduk arada üzüldük. İstemedende olsa sizi üzdüysem hepinizden özür dilerim hakkınızı helal edin. Hamişlerin duası kabul olurmuş derler şimdilik belki bu gece son hamiş gecem yüreğimin en derinlerden hepiniz için dua ediyorum hepiniz inşallah sağlıkla mutlulukta bebişlerinizi kucağınıza alırsın. Allahım hiç bir dert tasa ile karşılaştırmasın hiçbirinizi. Benim içinde iyi dileklerde bulunan arkadaşlarada çok çok teşekkür ediyorum ben iyi olacağım en kısa sürede Allahın izniyle sizinkilere bir kardeş getireceğimDoktor 3-4 ay sonra çalışmalara başla dedi Bunları üzülmeniz için değil herzaman güçlü olun diye yazıyorum hayat bu neler yaşayacağımız meçhul yüreğiniz sıkılırsa bir Yeşim kız vardı deyin kalkın ayağa Hiç birinizin üzülmesini istemiyorum üzülürseniz bende üzülürüm üzmeyin beni benim yaşadıklarım harika bir tecrübeydi anneliğe ilk adımımdı bana kızımdan böyle muhteşem bir tecrübe, şartlar elverdiği ölçüde sizleri tanıma fırsatı ve bu minik fotoğrafı kalacak Gece gece çenem düştü yine Hepiniz öpüldünüz Şimdide bir melek gördünüz gülümseyin :)
Suan cok heycanlandım yarın randevum var ama yakında bende gırerım detaylıya... kızımın yuzu detaylıyllaa aynı...Canım ❤
Ayrıntılı için 18-23 derler canım en iyi hafta hangisi bilemiyorum ama.
Canım bana benzeyecek inşallah (amin) anne gibi çene küçük alın büyük.babaya benzeyen evde var bitane :)
Ben bide kanatlı olandan yaptırcamda ondan birini 10lu birini 5li yaptırcam bakalım şuan herşeyi araştırıyorum valla kafayı falan yemesem bariUsurlermis birkac arkadas oyle dedi burdan ben uzun kolluda alicam o sebepten canim ben 10lu yaptircam biraz paraya kiyip napayim :))
Aman Ya Rabbim resmen herşeyi ile belli yüz hatları nasıl büyüksün Allahım görünce kime benzettiniz bebeğiniziBugün ayrıntılıya girdim arkadaşlar çok şükür,bin şükür güzel haberler ile geldim.herşey yolunda,doktor muazzam biriydi parmaklarından,küçük diline kadar gördük :) gözlerini oluşturuyordu kuzum rahatsız ettik beyimizi.Darısı sizlerin başınıza inşallah....
Amin inşallah canımAman cok sükür canim benim iyi olsun hep minisin de sende insallah cuma günü bize yaz mutlaka stres yapma sakın insallah hersey cok kolay olur hic hissetmezsin bile
Suan yanimda olsan sana sarilip hungur hungur aglamak isterdim sanirim. Rabbim ayagina tas gozune yas degdirmesin bundan sonra insallah canim sen benim tanidigim en guclu yuregi en guzel kadinlardan birisin birgün biyerlerde rastlasmak çocuklarımızi ayni parkta oynatmak dilegiyle 3 4 aya bekleniyorsunuz hanfendiKızlar iyisiyle kötüsüyle 4,5 ay geçti benim hamilelik sürecimde. Çoğu zaman mutlu olduk arada üzüldük. İstemedende olsa sizi üzdüysem hepinizden özür dilerim hakkınızı helal edin. Hamişlerin duası kabul olurmuş derler şimdilik belki bu gece son hamiş gecem yüreğimin en derinlerden hepiniz için dua ediyorum hepiniz inşallah sağlıkla mutlulukta bebişlerinizi kucağınıza alırsın. Allahım hiç bir dert tasa ile karşılaştırmasın hiçbirinizi. Benim içinde iyi dileklerde bulunan arkadaşlarada çok çok teşekkür ediyorum ben iyi olacağım en kısa sürede Allahın izniyle sizinkilere bir kardeş getireceğimDoktor 3-4 ay sonra çalışmalara başla dedi Bunları üzülmeniz için değil herzaman güçlü olun diye yazıyorum hayat bu neler yaşayacağımız meçhul yüreğiniz sıkılırsa bir Yeşim kız vardı deyin kalkın ayağa Hiç birinizin üzülmesini istemiyorum üzülürseniz bende üzülürüm üzmeyin beni benim yaşadıklarım harika bir tecrübeydi anneliğe ilk adımımdı bana kızımdan böyle muhteşem bir tecrübe, şartlar elverdiği ölçüde sizleri tanıma fırsatı ve bu minik fotoğrafı kalacak Gece gece çenem düştü yine Hepiniz öpüldünüz Şimdide bir melek gördünüz gülümseyin :)
Ya yapma birsey bosver dinlen yokmu kimse es dost bi el ativersinler yada temizlikci falan :)) keyif yap. Hersey güzel sonuclanacak insallah canim bende cuma tansiyon icin doktorda olacagim bunu da atlatacaksn beraber alışverişlere baslayacagiz hadi bakalimAmin inşallah canım
Valla iğnenin boyutu görünce korkarım gibi gibiama herşey Allah'tan. İçimiz rahat eder.
Yazarım tabi ki. Cumaya kadar evimi bir güzel temizleyeyim de sonra 1 hafta kalkmam yerimden :)
O hangisi kuzu kanatli olan ?Ben bide kanatlı olandan yaptırcamda ondan birini 10lu birini 5li yaptırcam bakalım şuan herşeyi araştırıyorum valla kafayı falan yemesem bari
Bugün benim de tansiyonum yüksek çıktı biraz ama doktor birşey demedi .Dedemin kullandigi braun du onlar memnunlardi bende ondan aldim canim
Temizlikçi bulsam temiz biri valla çağırırım yapsın etsin . Annem falan var da kıyamam ya , zaten elinde sorun var fizik tedavi görüyor :) en iyisi temizlikçi çağırmak.Ya yapma birsey bosver dinlen yokmu kimse es dost bi el ativersinler yada temizlikci falan :)) keyif yap. Hersey güzel sonuclanacak insallah canim bende cuma tansiyon icin doktorda olacagim bunu da atlatacaksn beraber alışverişlere baslayacagiz hadi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?