2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Maşallah küçük prense ne kdr güzel bir fotoğraf böyle.. :)
tasarimcibayan canım senin de gözün aydın.saglikla giysin inşallah cicilerini...
Teşekkür ederizz canımm
Kızlar ben ayrintıli icin 21+3 de gitmis olacagim. Doktorun sekreteri 1 hafta daha gec randevu vermis. Yeni farkettim.
Geç kalmis olmuyorum degil mi?
Bence tam zamanı ben de ay sonuna aldım iyice büyüsün daha net görüntüler olsn die :)
Canımm.. sana hep söyledim o kadar güçlüsün ki sana hayran olmamak elde değil.. dualarım seninle umarım yarın her şey çok rahat geçer ve en kısa zamanda minik mucizene kavuşursun vardır rabbimin bi bildiği.. hakkında her şeyin hayırlısı olsun

Onun filli popisini yesinler saglikla mutlulukla giydirmek nasip olsun insallab canim

Aman cok sükür canim benim iyi olsun hep minisin de sende insallah cuma günü bize yaz mutlaka stres yapma sakın insallah hersey cok kolay olur hic hissetmezsin bile

Evet bende istiyorum canım tam takım yaptırmasamda 5li yaptırırım mesela bide acaba kısa kollu zıbın yaptırsam üşürlermiki
Usurlermis birkac arkadas oyle dedi burdan ben uzun kolluda alicam o sebepten canim ben 10lu yaptircam biraz paraya kiyip napayim :))

Canım benim darısı başına insallah ❤ buğün mutluluktan bende ağladım.ağlamalarımız hep mutluluktan olsun.2 yıldır o kadar zor günler yaşadık ki ailecek.bu bebiş hepimize iyi gelecek .
Mutluluğunuz geliyor insallah canim az kaldi kotü günler geride kaldi rabbim birdaha yasatmasin insallah oyle kotü günleri canim benim daha 5 6 haftam var detayliya :)) boyle gormek nasil duygulandiriyor insani ama ya maşallah

Selamlar ben heyet raporu için devlet hastanesine gittim doktor verdi yarın başhekime imzalatılacak çok şükür daha durumu anlattığım gibi yardımcı oldu ayrıca 3lü taramamı yapılmasını istedi daha önce yazmııştım ikiliyi yapmadılar diye yalnız şöyle bir sorun var ultrason 15gün sonraymış kan idrar tahlili aldılar ben 15gün sonra zaten doktora gidicem acaba ultrasona ortamı baktırsam yarım yamalanmış olur bilemedim ayrıca neden ultrason okadar uzak bi tarih veriyorlar testin anlamı kalıyormu öyle

Sen ne kadar gönlü güzel bir kadınsın
Çok şey öğrettin bana Allah inşallah o güzel gönlüne göre hayırlı bir evlat nasip eder en yakın zamanda bunu canı gönülden istiyorum.
Umarım yarın herşey en kolay haliyle geçip gider canım Allah yardımcın olsun hepimizin aklında ve dualarında olacaksın

Reactions: BYV
Canım ❤

Ayrıntılı için 18-23 derler canım en iyi hafta hangisi bilemiyorum ama.

Canım bana benzeyecek inşallah (amin) anne gibi çene küçük alın büyük.babaya benzeyen evde var bitane :)
Suan cok heycanlandım yarın randevum var ama yakında bende gırerım detaylıya... kızımın yuzu detaylıyllaa aynı...bakalım ablasına mı benzeyecekk ayyy cok guzell yaaa

Usurlermis birkac arkadas oyle dedi burdan ben uzun kolluda alicam o sebepten canim ben 10lu yaptircam biraz paraya kiyip napayim :))
Ben bide kanatlı olandan yaptırcamda ondan birini 10lu birini 5li yaptırcam bakalım şuan herşeyi araştırıyorum valla kafayı falan yemesem bari

Aman Ya Rabbim resmen herşeyi ile belli yüz hatları nasıl büyüksün Allahım görünce kime benzettiniz bebeğinizi

Aman cok sükür canim benim iyi olsun hep minisin de sende insallah cuma günü bize yaz mutlaka stres yapma sakın insallah hersey cok kolay olur hic hissetmezsin bile
Amin inşallah canım
Valla iğnenin boyutu görünce korkarım gibi gibi ama herşey Allah'tan. İçimiz rahat eder.
Yazarım tabi ki. Cumaya kadar evimi bir güzel temizleyeyim de sonra 1 hafta kalkmam yerimden :)

Suan yanimda olsan sana sarilip hungur hungur aglamak isterdim sanirim. Rabbim ayagina tas gozune yas degdirmesin bundan sonra insallah canim sen benim tanidigim en guclu yuregi en guzel kadinlardan birisin birgün biyerlerde rastlasmak çocuklarımızi ayni parkta oynatmak dilegiyle 3 4 aya bekleniyorsunuz hanfendi

Amin inşallah canım
Valla iğnenin boyutu görünce korkarım gibi gibi ama herşey Allah'tan. İçimiz rahat eder.
Yazarım tabi ki. Cumaya kadar evimi bir güzel temizleyeyim de sonra 1 hafta kalkmam yerimden :)
Ya yapma birsey bosver dinlen yokmu kimse es dost bi el ativersinler yada temizlikci falan :)) keyif yap. Hersey güzel sonuclanacak insallah canim bende cuma tansiyon icin doktorda olacagim bunu da atlatacaksn beraber alışverişlere baslayacagiz hadi bakalim

Temizlikçi bulsam temiz biri valla çağırırım yapsın etsin . Annem falan var da kıyamam ya , zaten elinde sorun var fizik tedavi görüyor :) en iyisi temizlikçi çağırmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…