2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Temizlikçi bulsam temiz biri valla çağırırım yapsın etsin . Annem falan var da kıyamam ya , zaten elinde sorun var fizik tedavi görüyor :) en iyisi temizlikçi çağırmak.
Bence de oyle yap en azindan bu hafta oyle yap canim kafanida dagit anneye kiyma kaynanaya kiysan :)))

Kizlarr bisey sorucam benim yaklasik birbucuk iki saattir gecmeyen inceden inceye bi agrim var karnimin altiyla bikini bolgesi arasinda biyer agridigindan beri uzaniyorum ama gecmedi boyle bisey yasayan varmi ?

Çok teşekkür ederim fıstık, doğru söylüyorsun.

Aman oyle dedilerse kesin baktir canim senin stresini hissetmesi bile huzursuz etmistir yavruyu ister istemez araba alinir canim ne uzuluyorsun sen iyi ol yeter babana bir hediye daha alirsiniz ne olacak
Haklısın,mal geliyor,sağlık gelmiyor. İnsan bilmesine rağmen kendine zor söz geciriyor tabi böyle durumlarda da.saliya randevu aldım kismetse.

Al benden de o kadar dün 2ye kadar uyuyamadım gece bi hareket etti anlatamam bazen böyle çok hareket ettiği zaman eşime koş diyorum geliyo hemen belki 20 dk elini koyup bekliyo ama yook ona hiç hissetiremedim daha ya:)
benimki de kızıyor uğraşıp durma şu çocukla diye açıp açıp izliyorum valla çok hoş oluyor senin göbeğin de yoktu canım şimdi ne alemde benim biraz çıktı dar giyince hafif belli oluyor ama 5 ayı dolduracak bir 5 aylık göbeğim yok yani

Haziran biraz serin oluyor burda canım illaki lazım olur uzunlarda. Yazlıklar da çıksın onlarla daha şirin oluyor bebekler tombik kollar bacaklar açıkta kalınca :))
bizim bura sıcak oluyo ama rüzgarı var akşamları faln hele ilk zamanlar uzun kollu giyer ben kadife tulumları çok beğeniyorum anneme kalsa onları da giyer diyor ama onu da kışın giydireyim bari diyorum

bizim bura sıcak oluyo ama rüzgarı var akşamları faln hele ilk zamanlar uzun kollu giyer ben kadife tulumları çok beğeniyorum anneme kalsa onları da giyer diyor ama onu da kışın giydireyim bari diyorum
Ben 2 tane aldım kadife akşamları parka çıkarken giydiririm pofuduk gibi olur :)) Bizim ev iki katlı sıcaklık farkı oluyor fazlasıyla alt kat serin üst kat sıcak o yüzden gece uyurken daha inçe giyinmesi gerekiyor. Bakalım tecrübe kazanacağız zaten ilk bebeklerde :))

aynen canım ya biz yazın duramıyoruz mesela anneme diyorum ben ne giydiricem ince olursa uzun kollulardan giyer ben hep size öyle giydirdim diyor ama bana düşündükçe o sıcakta sıcak basar gibime geliyor bakalım dediğin gibi tecrübe kazanıcaz :)

Iyi o zaman sevindim:)Sekreter hata yapmis. O zaman degistirmeyeyim.

Masallah ona : )insaallah guzel çıkacak guzel devam edecek hersey

Guzel niyetli guzel kalpli arkadasim insaallah hersey gonlune gore olacak..

Reactions: BYV
Masallah

Merhaba siteyi disaridan takip ediyordum denk geldikce ama sizlere daha yakin olmak istedim.
Benim sizlere bir sorum olucak 1 yildir cocuk istiyoruz ilk gittigim dr.muayene fln etti bir sorun yok dedi folik asit verdi yolladi.sonra 4 ay sonra baska dr.a gittim o da muayene etti hersey normal dedi ve 21.gun testi istedi.simdi test sonucunu resimde ekledim.bana bunun sonucuna gore esinden test isticem dedi.sizce cikan sonuc iyimidir

Eklentiler

• 20190113_211344-1.webp
    85,1 KB · Görüntüleme: 62
Sarı akıntı bende de var canım sürekli ama bu böyle yumurta akı kıvamında şeffaf hani peçete ile çekerken uzayan bir akıntıydı aynı yumurtlama dönemindeki gibi ilk defa oldu hamilelikte
Bazıları hamilelikte yumurtlayabiliyormuş çok nadir de olsa valla dikkat edin ikinci bi gdbelik vakan olabilir aynı anda sarı olmaması iyi iltihab dnfeksoyon yok demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…