Benim de sebebini bulamadilar ki canim sadece dusene kadar tuttular iste :// senin bugün heyecanlandiysan ondan olmustur belki canim oglusunu gorcen diyeBugün benim de tansiyonum yüksek çıktı biraz ama doktor birşey demedi .
Bence de oyle yap en azindan bu hafta oyle yap canim kafanida dagit anneye kiyma kaynanaya kiysan :)))Temizlikçi bulsam temiz biri valla çağırırım yapsın etsin . Annem falan var da kıyamam ya , zaten elinde sorun var fizik tedavi görüyor :) en iyisi temizlikçi çağırmak.
Çok teşekkür ederim fıstık, doğru söylüyorsun.@minnos26 canım gözün aydın çok sevindim senin adına biz biliyorduk zaten herseyin yolunda oldugunu eşinde rahatlasın artık git en güzelinden odasını al..
destina_88 gelmiş geçmiş olsun canım küçük belalar büyük belaları savarmış Allahım beterinden korusun.
@YesimV canım benim hakkında hayırlısı olsun.su gibi aksın herşey ,hemen geçsin zaman güzel günlerin başlangıcı için.
Gamzelikiziniz canım bayıldım cicilere çok hoşlar saglikla giysin inşallah.
İnşallah canım o popoları ısırdığımz günlerde gelirOnun filli popisini yesinlersaglikla mutlulukla giydirmek nasip olsun insallab canim
Haklısın,mal geliyor,sağlık gelmiyor. İnsan bilmesine rağmen kendine zor söz geciriyor tabi böyle durumlarda da.saliya randevu aldım kismetse.Aman oyle dedilerse kesin baktir canim senin stresini hissetmesi bile huzursuz etmistir yavruyu ister istemez araba alinir canim ne uzuluyorsun sen iyi ol yeter babana bir hediye daha alirsiniz ne olacak
benimki de kızıyor uğraşıp durma şu çocukla diye açıp açıp izliyorum valla çok hoş oluyorAl benden de o kadar dün 2ye kadar uyuyamadım gece bi hareket etti anlatamam bazen böyle çok hareket ettiği zaman eşime koş diyorum geliyo hemen belki 20 dk elini koyup bekliyo ama yook ona hiç hissetiremedim daha ya:)
bizim bura sıcak oluyo ama rüzgarı var akşamları faln hele ilk zamanlar uzun kollu giyer ben kadife tulumları çok beğeniyorum anneme kalsa onları da giyer diyor ama onu da kışın giydireyim bari diyorumHaziran biraz serin oluyor burda canım illaki lazım olur uzunlarda. Yazlıklar da çıksın onlarla daha şirin oluyor bebekler tombik kollar bacaklar açıkta kalınca :))
Ben 2 tane aldım kadife akşamları parka çıkarken giydiririm pofuduk gibi olur :)) Bizim ev iki katlı sıcaklık farkı oluyor fazlasıyla alt kat serin üst kat sıcak o yüzden gece uyurken daha inçe giyinmesi gerekiyor. Bakalım tecrübe kazanacağız zaten ilk bebeklerde :))bizim bura sıcak oluyo ama rüzgarı var akşamları faln hele ilk zamanlar uzun kollu giyer ben kadife tulumları çok beğeniyorum anneme kalsa onları da giyer diyor ama onu da kışın giydireyim bari diyorum
aynen canım ya biz yazın duramıyoruz mesela anneme diyorum ben ne giydiricem ince olursa uzun kollulardan giyer ben hep size öyle giydirdim diyor ama bana düşündükçe o sıcakta sıcak basar gibime geliyor bakalım dediğin gibi tecrübe kazanıcaz :)Ben 2 tane aldım kadife akşamları parka çıkarken giydiririm pofuduk gibi olur :)) Bizim ev iki katlı sıcaklık farkı oluyor fazlasıyla alt kat serin üst kat sıcak o yüzden gece uyurken daha inçe giyinmesi gerekiyor. Bakalım tecrübe kazanacağız zaten ilk bebeklerde :))
Iyi o zaman sevindim:)Sekreter hata yapmis. O zaman degistirmeyeyim.Maşallah küçük prense ne kdr güzel bir fotoğraf böyle.. :)
Teşekkür ederizz canımm
Bence tam zamanı ben de ay sonuna aldım iyice büyüsün daha net görüntüler olsn die :)
Canımm.. sana hep söyledim o kadar güçlüsün ki sana hayran olmamak elde değil.. dualarım seninle umarım yarın her şey çok rahat geçer ve en kısa zamanda minik mucizene kavuşursun vardır rabbimin bi bildiği.. hakkında her şeyin hayırlısı olsun
Yavaştan almaya baslayabilirsin istersen canım ilerde toplu zor olur diyorsan benim oglumdan olanlar var kız olursa da giydirebilirim diye tek renk almadım çünkü o yüzden ben acele etmiyorumEki Görüntüle 2224915
Bu hastane çıkışına da bayıldım :)
Sanırım ilk bunu alacağım, markasını soran olursa H&M ...
Kullanmana gerek kalmasin insallah canim. Benim doktorda koldan ölculen almami önerdi. Omron marka iyiymis.Dedemin kullandigi braun du onlar memnunlardi bende ondan aldim canim
Masallah ona : )insaallah guzel çıkacak guzel devam edecek herseyBebeğimin gelişimi iyi çok şükür
Cuma günü amniyosentez yapılacak canım , ondan da birşey çıkmazsa doğuma kadar içim rahat devam edecek hamileliğim.
Sorduğun için sağ ol
Sen nasılsın ? Bebeğin nasıl
Guzel niyetli guzel kalpli arkadasim insaallah hersey gonlune gore olacak..Kızlar iyisiyle kötüsüyle 4,5 ay geçti benim hamilelik sürecimde. Çoğu zaman mutlu olduk arada üzüldük. İstemedende olsa sizi üzdüysem hepinizden özür dilerim hakkınızı helal edin. Hamişlerin duası kabul olurmuş derler şimdilik belki bu gece son hamiş gecem yüreğimin en derinlerden hepiniz için dua ediyorum hepiniz inşallah sağlıkla mutlulukta bebişlerinizi kucağınıza alırsın. Allahım hiç bir dert tasa ile karşılaştırmasın hiçbirinizi. Benim içinde iyi dileklerde bulunan arkadaşlarada çok çok teşekkür ediyorum ben iyi olacağım en kısa sürede Allahın izniyle sizinkilere bir kardeş getireceğimDoktor 3-4 ay sonra çalışmalara başla dedi Bunları üzülmeniz için değil herzaman güçlü olun diye yazıyorum hayat bu neler yaşayacağımız meçhul yüreğiniz sıkılırsa bir Yeşim kız vardı deyin kalkın ayağa Hiç birinizin üzülmesini istemiyorum üzülürseniz bende üzülürüm üzmeyin beni benim yaşadıklarım harika bir tecrübeydi anneliğe ilk adımımdı bana kızımdan böyle muhteşem bir tecrübe, şartlar elverdiği ölçüde sizleri tanıma fırsatı ve bu minik fotoğrafı kalacak Gece gece çenem düştü yine Hepiniz öpüldünüz Şimdide bir melek gördünüz gülümseyin :)
MasallahBugün ayrıntılıya girdim arkadaşlar çok şükür,bin şükür güzel haberler ile geldim.herşey yolunda,doktor muazzam biriydi parmaklarından,küçük diline kadar gördük :) gözlerini oluşturuyordu kuzum rahatsız ettik beyimizi.Darısı sizlerin başınıza inşallah....
@minnosu kızlaaar test sonucumuz açıklandı.. sorun yok..
bir de bebeğimizin kız olduğu kan testiyle tescillendi
Bazıları hamilelikte yumurtlayabiliyormuş çok nadir de olsa valla dikkat edin ikinci bi gdbelik vakan olabilir aynı anda sarı olmaması iyi iltihab dnfeksoyon yok demekkiSarı akıntı bende de var canım sürekli ama bu böyle yumurta akı kıvamında şeffaf hani peçete ile çekerken uzayan bir akıntıydı aynı yumurtlama dönemindeki gibi ilk defa oldu hamilelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?