Bu canım :)O hangisi kuzu kanatli olan ?
Kız o kalkıp kendi evini temizlemezBence de oyle yap en azindan bu hafta oyle yap canim kafanida dagit anneye kiyma kaynanaya kiysan :)))
Benimde aynı çok az çıktı bi ara foto atarım dışarda gören 5 aylık olduğuna inanmıyor :)benimki de kızıyor uğraşıp durma şu çocukla diye açıp açıp izliyorum valla çok hoş oluyorsenin göbeğin de yoktu canım şimdi ne alemde benim biraz çıktı dar giyince hafif belli oluyor ama 5 ayı dolduracak bir 5 aylık göbeğim yok yani
Ya benimde ablamın oğullarından bir çok şey var daha giyilmemiş. Onları alacağım zaten ama kış diye mi bilmiyorum çıkıp henüz birşey almadım.Yavaştan almaya baslayabilirsin istersen canım ilerde toplu zor olur diyorsan benim oglumdan olanlar var kız olursa da giydirebilirim diye tek renk almadım çünkü o yüzden ben acele etmiyorum
Son adet tarihi 5 eylül 2018 istanbulda yasiyorumSon adet tarihin, yaşadığın şehir?
Hormon testlein varsa onlarıda at bakalım bdn baya bi uğraşmıştm bi ara canım beninkiler baya bozuktu ama cok şükür halimizeMerhaba siteyi disaridan takip ediyordum denk geldikce ama sizlere daha yakin olmak istedim.
Benim sizlere bir sorum olucak 1 yildir cocuk istiyoruz ilk gittigim dr.muayene fln etti bir sorun yok dedi folik asit verdi yolladi.sonra 4 ay sonra baska dr.a gittim o da muayene etti hersey normal dedi ve 21.gun testi istedi.simdi test sonucunu resimde ekledim.bana bunun sonucuna gore esinden test isticem dedi.sizce cikan sonuc iyimidir
Ahahahahahhaha deme :))Kız o kalkıp kendi evini temizlemezhiç almış kalsın.
Yaaaa nasil güzelBu canım :)
Ben omron alcaktim bizimkiler tutturdu braun diye :))Kullanmana gerek kalmasin insallah canim. Benim doktorda koldan ölculen almami önerdi. Omron marka iyiymis.
Kiyamam ben o bebise hepsi iyi olsunlar insallah bizimde cuma randevu gunler gecmiyor bazen :)) ee tabi mal canin yongasi diye bosuna dememisler canim ama yinede uzulme sakin sen bir yolu bulunur elbetHaklısın,mal geliyor,sağlık gelmiyor. İnsan bilmesine rağmen kendine zor söz geciriyor tabi böyle durumlarda da.saliya randevu aldım kismetse.
Insallahİnşallah canım o popoları ısırdığımz günlerde gelir
Maşallah canım kuzuna için rahat olsun Evel Allah temiz çıkacak sonuçların bak gör :)İyi geçti canım , genel bir gelişimine baktı gayet iyi dedi herşey. Haftasından önde devam ediyormuş benim minnak. Cuma günü amniyosentez yapılacak işte ondan sonra detaylı değerlendirme yapilacak. İnşallah temiz çıkar da rahat eder içim .
Amin canim.Ne kaldı arkadaşım haftalar çabuk geciyor baksana yolu yarıladık nerdeyse.1 ay sonra da senin olur ayrıntılı.Mutluluğunuz geliyor insallah canim az kaldi kotü günler geride kaldi rabbim birdaha yasatmasin insallah oyle kotü günleri canim benim daha 5 6 haftam var detayliya :)) boyle gormek nasil duygulandiriyor insani ama ya maşallah
Güzel haberler ile gel canım.iki kız harika bişey maşallahSuan cok heycanlandım yarın randevum var ama yakında bende gırerım detaylıya... kızımın yuzu detaylıyllaa aynı...bakalım ablasına mı benzeyecekk ayyy cok guzell yaaa
Hamd olsun Allahıma yoktan var ediyor.Aman Ya Rabbim resmen herşeyi ile belli yüz hatları nasıl büyüksün Allahım görünce kime benzettiniz bebeğinizi
Masallah
Benim telasim bitmez canim detayli biter baska bisey sayiklarim kesin :)) Detaylima dogumgunu zamanlarimda girecegim kismet olursa canimMaşallah canım kuzuna için rahat olsun Evel Allah temiz çıkacak sonuçların bak gör :)
Amin canim.Ne kaldı arkadaşım haftalar çabuk geciyor baksana yolu yarıladık nerdeyse.1 ay sonra da senin olur ayrıntılı.
Güzel haberler ile gel canım.iki kız harika bişey maşallaheminim sende anne degil abla gibisindir yanında.
Hamd olsun Allahıma yoktan var ediyor.
Bana benzediğini düşünüyoruz dahası öyle umuyoruz :)
aynen bende atarım bir ara bide akşamları iki katına çıkıyor nerdeyse :)Benimde aynı çok az çıktı bi ara foto atarım dışarda gören 5 aylık olduğuna inanmıyor :)
Tatlı telaşlar bunlar :) dogum gününe annesine güzel haberler verdirtir kuzum.Benim telasim bitmez canim detayli biter baska bisey sayiklarim kesin :)) Detaylima dogumgunu zamanlarimda girecegim kismet olursa canim
Evet kova burcuyum subat 5 :)) insallah oglusumda o gun bize hediye verecekTatlı telaşlar bunlar :) dogum gününe annesine güzel haberler verdirtir kuzum.
Kovamısın canım sen?şubat mı dogum günün.??
Eğlencelisindir ozaman sen canim çok duygusal takılmazsın.ben yengecim desem :))Evet kova burcuyum subat 5 :)) insallah oglusumda o gun bize hediye verecek
Oglum yengec olacak büyük ihtimal ve ben baya tirsiyorum aslinda duygusal olmasin diye ben hic degilim normalde zor aglarim baya zor hele yanimda birisi varsa hic aglayamam genelde duygulardan cok mantikla hareket ederim ki esim benim tam tersim :))sadece hamilelikte bazi seylere aglar oldum ama oda geciciymis :))Eğlencelisindir ozaman sen canim çok duygusal takılmazsın.ben yengecim desem :))
Biri benim burcuma laf mı demişOglum yengec olacak büyük ihtimal ve ben baya tirsiyorum aslinda duygusal olmasin diye ben hic degilim normalde zor aglarim baya zor hele yanimda birisi varsa hic aglayamam genelde duygulardan cok mantikla hareket ederim ki esim benim tam tersim :))sadece hamilelikte bazi seylere aglar oldum ama oda geciciymis :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?