2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimde aynı çok az çıktı bi ara foto atarım dışarda gören 5 aylık olduğuna inanmıyor :)

Yavaştan almaya baslayabilirsin istersen canım ilerde toplu zor olur diyorsan benim oglumdan olanlar var kız olursa da giydirebilirim diye tek renk almadım çünkü o yüzden ben acele etmiyorum
Ya benimde ablamın oğullarından bir çok şey var daha giyilmemiş. Onları alacağım zaten ama kış diye mi bilmiyorum çıkıp henüz birşey almadım.

Hormon testlein varsa onlarıda at bakalım bdn baya bi uğraşmıştm bi ara canım beninkiler baya bozuktu ama cok şükür halimize

Canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle. Sende bol bol dua etmeyi unutma, Allahtan yardım iste sancı çekerken inşallah kolaylıkla doğum yaparsın. Sakın korkma bizi yanında hisset B BYV

Haklısın,mal geliyor,sağlık gelmiyor. İnsan bilmesine rağmen kendine zor söz geciriyor tabi böyle durumlarda da.saliya randevu aldım kismetse.
Kiyamam ben o bebise hepsi iyi olsunlar insallah bizimde cuma randevu gunler gecmiyor bazen :)) ee tabi mal canin yongasi diye bosuna dememisler canim ama yinede uzulme sakin sen bir yolu bulunur elbet

Maşallah canım kuzuna için rahat olsun Evel Allah temiz çıkacak sonuçların bak gör :)

Mutluluğunuz geliyor insallah canim az kaldi kotü günler geride kaldi rabbim birdaha yasatmasin insallah oyle kotü günleri canim benim daha 5 6 haftam var detayliya :)) boyle gormek nasil duygulandiriyor insani ama ya maşallah
Amin canim.Ne kaldı arkadaşım haftalar çabuk geciyor baksana yolu yarıladık nerdeyse.1 ay sonra da senin olur ayrıntılı.
Suan cok heycanlandım yarın randevum var ama yakında bende gırerım detaylıya... kızımın yuzu detaylıyllaa aynı...bakalım ablasına mı benzeyecekk ayyy cok guzell yaaa
Güzel haberler ile gel canım.iki kız harika bişey maşallah eminim sende anne degil abla gibisindir yanında.
Aman Ya Rabbim resmen herşeyi ile belli yüz hatları nasıl büyüksün Allahım görünce kime benzettiniz bebeğinizi
Hamd olsun Allahıma yoktan var ediyor.
Bana benzediğini düşünüyoruz dahası öyle umuyoruz :)

Benim telasim bitmez canim detayli biter baska bisey sayiklarim kesin :)) Detaylima dogumgunu zamanlarimda girecegim kismet olursa canim

Benim telasim bitmez canim detayli biter baska bisey sayiklarim kesin :)) Detaylima dogumgunu zamanlarimda girecegim kismet olursa canim
Tatlı telaşlar bunlar :) dogum gününe annesine güzel haberler verdirtir kuzum.
Kovamısın canım sen?şubat mı dogum günün.??

Eğlencelisindir ozaman sen canim çok duygusal takılmazsın.ben yengecim desem :))
Oglum yengec olacak büyük ihtimal ve ben baya tirsiyorum aslinda duygusal olmasin diye ben hic degilim normalde zor aglarim baya zor hele yanimda birisi varsa hic aglayamam genelde duygulardan cok mantikla hareket ederim ki esim benim tam tersim :))sadece hamilelikte bazi seylere aglar oldum ama oda geciciymis :))

Biri benim burcuma laf mı demişDuygusal ama mantıklıdırda, kendi doğruları olur bazen nasihatlar bir kulağından girer diğerinden çıkar ama sana çaktırmaz Birde ergenlike bir platoniktirki anlatamam sanaTamaatkardır ve hırslıdırda hele hele gelinin yaşadı kız bak söyleyim şimdiden sana nasip olur bir kızım daha olursa tanıştıralım seninkiyle Bal gibi kv olur senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…