2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Burda saydiklarinin hepsi benim tam tersim iste :)) bir mantikli kismi yakin bana :)) kova yada koc burcu gelin yap ama bana olurmu :)) ayyy benden de boyle gotu is tutmaz azcik süslü buyük ihtimal azcik dedikoduyu seven bir kaynana olur ama iyi olurum ya muhtemelen gelinime karsi hele boyle benle gezsin tozsun aman yarabbim basımın üstüne :)) simdi biz dünür olduk ozaman kizi yap beni bul :))

Yaa kizlar gögsüm hatir hatir afedersiniz kasiniyor delirtti beni catladigi icin mi oluyor bu ? Ozellikle uc kisimlari ama :// catlak kremini surmeye daha baslamadim baslayayimmi ? Uclara da surecekmiyim acaba ? Baska sebebi yoktur degil mi ? Cok sordum afedersiniz cevap vermek isteyen olursa malum gece 5lere kadar buralardayim :))

Ayy aynı benim kv yi anlattın kızTek sorun benimki 70 yaşında ve aşırı kilolu o yüzden gezme işi yattı birde astımı var bendede 4 kedi öyle çok gelemiyor banabenim eşimde kv de koç şimdi eşim diyor ayarlarız koç yaparız diyor. Bulacağım seni

Dünür benimde seninle aynı haftalarda başladı özellikle sol gögüs ucu delirtti o kaşıntı beni daha yeni yeni geçti bepantane krem sürebilirsin demişlerdi

Bende de astim var ama kediler cok zorlamıyor beni surekli maruz kalmadigimdan oturu yada alerjik astimimim kedilere karsi olmamasindan oturu de olabilir cok severim kaynanani simdiden sevdim benim babannemde aynisidir bende onun kopyasiyim tek farkim zayif olmam sanirim birde 70 yasinda ben de gezemiyor olabilirim o sebepten erken kaynana olmam lazim :))) koc burcuyla cok iyi anlasirim cok severim :)) oglum saglikla gelsin sizi bekliyor olacagiz kiz bizim

Reactions: BYV
Dünür benimde seninle aynı haftalarda başladı özellikle sol gögüs ucu delirtti o kaşıntı beni daha yeni yeni geçti bepantane krem sürebilirsin demişlerdi
Benimde tam tersi sag cok kasiniyor evde yok yarin alayim madem bepanten dünür saol tavsiyen icin :))

Reactions: BYV
Evet hayalim hepımızın bebişleriiiii saglıkla gelsinler insallah
Öyleyim valla canım kımse kızım olduğuna ınanmıyor

Evet hayalim hepımızın bebişleriiiii saglıkla gelsinler insallah
Öyleyim valla canım kımse kızım olduğuna ınanmıyor
Herkesin hayaliesim diyor kizi yakalayana kadar devam sanirim beni oldurmeyi planliyor birde erkek yap sen tadindan yenmez valla erkek cocugununda anayla aski cok baska

Kasıma aman :)))
Aynen senn şimdiden moda girmişsin sorulardan bıkmıştım
3soranın kafasına bıseyı geçırmeyı planlıyorum.
Iyi ki uzaktayim artik benden sonra sorana kismetmis :)) bu aralar icimde bir haminnenin duygulari var o sorduruyor ben degil kasimamaya calisiyorum diyelim

Iyi ki uzaktayim artik benden sonra sorana kismetmis :)) bu aralar icimde bir haminnenin duygulari var o sorduruyor ben degil kasimamaya calisiyorum diyelim
Sanaa kıyamammm yok dıyınce yap yap dıyen akıl hocalarına sıze ıyı calışmalar demeyı dusunuyorum annem yıllarca nıye 3 yapmadın sözlerıni dınledı laftan anlamıyolar :))))

Sanaa kıyamammm yok dıyınce yap yap dıyen akıl hocalarına sıze ıyı calışmalar demeyı dusunuyorum annem yıllarca nıye 3 yapmadın sözlerıni dınledı laftan anlamıyolar :))))
Bana da soruyorlar ben zaten 4 tane istiyorum deyince sessizce uzaklasiyorlar :)) evet hamilelik bana oyle bir sevkat yuklediki sanki herkes torunum cocugum esim dalga geciyor bir haftadir :))

Hamişcanlar bişey sorucam size hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bi güç geldi mi böyle yani bebeğiniz sizi daha güçlü hissettiriyo mu öyle olurmuşum gibi geliyo bana kendim, yani kendimi çok güçlü hissederim acaba genel mi bu his, bi de eşlerinize nasıl söylediniz onu merak ediyorum daha değilim ama şimdiden bunun süprizini falan bile düşünüyorum fikir alıyım a dostlar

İlk öğrendiğimde bir şok dalgası geldi.
Sonrasi inanılmaz bir güç işte her şey çok güzel oh lay lay lom..
Derken bir kaç hafta sonra başladı benim mide bulantilari ne güç kaldı ne psikoloji..Hatta öyle kotuydum ki sevinemiyordum bile..Konu açmıştım burada sağolsun o kadar destek oldular ki toparlanma konusunda bana çok faydası oldu..Kısa sürdü Allah'tan bu süreç :) ( Bu arada herkeste olacak diye bir şey yok gebelik her bedende farklı bir süreç yaşatıyor ben sadece .kendi hikayemi anlattım )

Ama şu anda dünyanın en güçlü insanı olabilirim..Mutluyum huzurluyum şükran doluyum..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin..
İnşallah kucagimiza aldığımız zamanlarıda görür gücümüze güç katariz

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi, en zorlu süreçleri bile acısı tatlısı her anı güzeldir heralde

Burada kim kromozom için test yaptırdıysa temiz çıktı inş senin de öyle olacak :* iyi canım ben dünden beri biraz cırcır olmuşum gecer sansım sabah uyandrdı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…