- 5 Kasım 2018
- 609
- 715
- 33
- 28
Ayy ben şok olmuştum pko hastasıydım ve tedavisiz olmaz diye düşünüyordum Rabbim nasip etti Elhamdülillah :)Hamişcanlar bişey sorucam size hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bi güç geldi mi böyle yani bebeğiniz sizi daha güçlü hissettiriyo mu öyle olurmuşum gibi geliyo bana kendim, yani kendimi çok güçlü hissederim acaba genel mi bu his, bi de eşlerinize nasıl söylediniz onu merak ediyorum daha değilim ama şimdiden bunun süprizini falan bile düşünüyorum fikir alıyım a dostlar
Araştırsın kuzum biz çok beğendik kullanan tanıdıklarım da var onlardan da olumlu yorumlar aldık :)Bizde ona baktik e bebekten bu marka aliriz diye konustuk ama detayli bakmadik birdaha gittigimizde bakicaz :))
Ayy bende kovayIm ama cok duygusalimdir biri sesini yukseltip konusursa bile hemencik aglarimBurda saydiklarinin hepsi benim tam tersim iste :)) bir mantikli kismi yakin bana :)) kova yada koc burcu gelin yap ama bana olurmu :)) ayyy benden de boyle gotu is tutmaz azcik süslü buyük ihtimal azcik dedikoduyu seven bir kaynana olur ama iyi olurum ya muhtemelen gelinime karsi hele boyle benle gezsin tozsun aman yarabbim basımın üstüne :)) simdi biz dünür olduk ozaman kizi yap beni bul :))
22. Haftadan sonra daha ideal diyorlar zaten kuzum değiştirme bence de :)Iyi o zaman sevindim:)Sekreter hata yapmis. O zaman degistirmeyeyim.
Benim eşim yengeç canım valla çok memnunumOglum yengec olacak büyük ihtimal ve ben baya tirsiyorum aslinda duygusal olmasin diye ben hic degilim normalde zor aglarim baya zor hele yanimda birisi varsa hic aglayamam genelde duygulardan cok mantikla hareket ederim ki esim benim tam tersim :))sadece hamilelikte bazi seylere aglar oldum ama oda geciciymis :))
Canım krem sürmeye başla kaşınıyorsa çatlıyor derler. Ay benim göğüslerim minicikti hala değişmedi yaYaa kizlar gögsüm hatir hatir afedersiniz kasiniyor delirtti beni catladigi icin mi oluyor bu ? Ozellikle uc kisimlari ama :// catlak kremini surmeye daha baslamadim baslayayimmi ? Uclara da surecekmiyim acaba ? Baska sebebi yoktur degil mi ? Cok sordum afedersiniz cevap vermek isteyen olursa malum gece 5lere kadar buralardayim :))
Ayy benim eşimde öyle erkek istiyordu şimdiden ikincinin yolunu yapıyor bi tane de kızım olsn diyooHerkesin hayaliesim diyor kizi yakalayana kadar devam sanirim beni oldurmeyi planliyor birde erkek yap sen tadindan yenmez valla erkek cocugununda anayla aski cok baska
Canım ben güç olarak bişey hissetmedim açıkçası ama eşime süpriz yaptm öğrenir öğrenmez bi kitap aldım bebek bakım rehberi ismi. Eşim eve geldi su söyledim gelir birazdan dedim sonra kapı çaldı su geldi sanıp açtı yere kitabı koyup kaçtı görümcem anlaması baya sürdü sonra ağlamaya başladı :))Hamişcanlar bişey sorucam size hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bi güç geldi mi böyle yani bebeğiniz sizi daha güçlü hissettiriyo mu öyle olurmuşum gibi geliyo bana kendim, yani kendimi çok güçlü hissederim acaba genel mi bu his, bi de eşlerinize nasıl söylediniz onu merak ediyorum daha değilim ama şimdiden bunun süprizini falan bile düşünüyorum fikir alıyım a dostlar
Bence yeter kuzumKızlar günaydın hayırlı nurlu sabahlar :)) Alakasız ama bir soru sorucaktım :)
Bugün eşimin amca gelinleri ve görümcem eltim gelecekler toplam 6 kişi olacağız.
Bende tatlı tuzlu ve salata olmak üzere 3 çeşit yaptım sizce yeterli midir?
Daha vaktim varken sormak istedim az geldiyse bir çeşit daha yapsam mı
KUzum sen hamişsin onları bulduklarına şükür etsinler hem beğenmiyorlarsa azcık düşünceli olup elleri boş gelmesinler bir zahmetKızlar günaydın hayırlı nurlu sabahlar :)) Alakasız ama bir soru sorucaktım :)
Bugün eşimin amca gelinleri ve görümcem eltim gelecekler toplam 6 kişi olacağız.
Kardeşim kova iyi bilirim :)) hamilelikte hormonlardan o hormonlardan 5+1ay bide lohusaligi atlattın mı eski sen olursun. :)Oglum yengec olacak büyük ihtimal ve ben baya tirsiyorum aslinda duygusal olmasin diye ben hic degilim normalde zor aglarim baya zor hele yanimda birisi varsa hic aglayamam genelde duygulardan cok mantikla hareket ederim ki esim benim tam tersim :))sadece hamilelikte bazi seylere aglar oldum ama oda geciciymis :))
Yükselenin yengeçtir :))Ayy bende kovayIm ama cok duygusalimdir biri sesini yukseltip konusursa bile hemencik aglarim
Nasihatler bir kulagimdan girer digerinden cikar
Bu iyi birsey degil biliyorum :))
Mantik ve duygularim esit yurur aslinda hangisibin one gectigine karar veremedim su an :)
Bende boyle kovayim
Çok saol fıstık. Hadi bakalim, cuma iyi haberlerle gel inşallah.Kiyamam ben o bebise hepsi iyi olsunlar insallah bizimde cuma randevu gunler gecmiyor bazen :)) ee tabi mal canin yongasi diye bosuna dememisler canim ama yinede uzulme sakin sen bir yolu bulunur elbet
Çook teşekkür ederim fıstık .destina_88 cok gecmis olsun canim
dün kendi başladı, eşyalarını nereye koycaz bi oda takımı hemen alsak mı diye.. eşyalarını dediği de 3-5 tulum, bir de arkadaşım dün hediye getirmiş onu diyo nereye koycaz diyeGidip hemen bir prenses odası alıyorsun annesi o zamanbabaya ceza boşver masraflı olsun
Yok bende tam tersi güç falan gelmiyor.normalde güçlüyümdür.ama hamilelik başında öyle olmuyor bu dünyaya yeni bi can getirmek? Iyilik kötülük ? Dünya ahiret? Kafam deli sorular oluyor sonra geçiyor :))Hamişcanlar bişey sorucam size hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bi güç geldi mi böyle yani bebeğiniz sizi daha güçlü hissettiriyo mu öyle olurmuşum gibi geliyo bana kendim, yani kendimi çok güçlü hissederim acaba genel mi bu his, bi de eşlerinize nasıl söylediniz onu merak ediyorum daha değilim ama şimdiden bunun süprizini falan bile düşünüyorum fikir alıyım a dostlar
Korkutmayın beni daha yeni korunmadık öyle birşey olmaz umarım(
Hahahahaha :)))KUzum sen hamişsin onları bulduklarına şükür etsinler hem beğenmiyorlarsa azcık düşünceli olup elleri boş gelmesinler bir zahmetbirini hasta görürsenden hemen kapıyı kapat girmesinler
Hamişcanlar bişey sorucam size hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bi güç geldi mi böyle yani bebeğiniz sizi daha güçlü hissettiriyo mu öyle olurmuşum gibi geliyo bana kendim, yani kendimi çok güçlü hissederim acaba genel mi bu his, bi de eşlerinize nasıl söylediniz onu merak ediyorum daha değilim ama şimdiden bunun süprizini falan bile düşünüyorum fikir alıyım a dostlar
Kızlar günaydın hayırlı nurlu sabahlar :)) Alakasız ama bir soru sorucaktım :)
Braun da iyi :) Ihtiyacimiz olmasin umarim.Ben omron alcaktim bizimkiler tutturdu braun diye :))
benim testin adı serenity testmiş, kağıtta öyle yazıyor. İyi gelecektir sizin de sonuçlarınız ama o endişeyi anlıyorum.Benimde 2 li teste yaş riskli çıktı yaşımdan dolayı 3 lü ve dörtlü yapılmıyor fetal dna yaptırdım bende sonucu haftaya alacağım inş. Bende güzel haberler alirim
Bı iki hafta önce bende de çok vardı canım ama şimdi geçti dönemsel bişey olabilir belkiYaa kizlar gögsüm hatir hatir afedersiniz kasiniyor delirtti beni catladigi icin mi oluyor bu ? Ozellikle uc kisimlari ama :// catlak kremini surmeye daha baslamadim baslayayimmi ? Uclara da surecekmiyim acaba ? Baska sebebi yoktur degil mi ? Cok sordum afedersiniz cevap vermek isteyen olursa malum gece 5lere kadar buralardayim :))
Ay öyle bişey olacağını sanmam benim gelir o akıntı ara ara ve korunmuyoruz daKorkutmayın beni daha yeni korunmadık öyle birşey olmaz umarım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?