2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayy ben şok olmuştum pko hastasıydım ve tedavisiz olmaz diye düşünüyordum Rabbim nasip etti Elhamdülillah :)
Hemen eşimi arayıp öabuk eve gel önemlii çoook önemli diye aramıştım
Adamcağız eve nasıl geldiğini şaşırmıştı kıyamam yaa
Eşim gelene kadarda ağlamıştım :))
Test çubuğunu gösterip hamileyim baba oluyorsun dediğimde o da şoklandı tabii :))
Bizim bu şekildeydi o anki şokla sürpriz yapmak aklıma gelmedi :))
Benim söyleme hikayem bu şekildeydi Rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin :))
Bizlerde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)

Kızlar günaydın hayırlı nurlu sabahlar :)) Alakasız ama bir soru sorucaktım :)
Bugün eşimin amca gelinleri ve görümcem eltim gelecekler toplam 6 kişi olacağız.
Bende tatlı tuzlu ve salata olmak üzere 3 çeşit yaptım sizce yeterli midir?
Daha vaktim varken sormak istedim az geldiyse bir çeşit daha yapsam mı

B BYV Sen cok guclu bir kadinsin Rabbim yardimcin olsun insallah gorecegin son uzuntu bu olsun Rabbim tez zamanda hayirli evlat haberlerini duymayi nasip etsin bizlere de :))
Evladin cok sansli olacak bir suru teyzoslari onun yolunu simdiden gozluyor :))

Reactions: BYV
Ayy bende kovayIm ama cok duygusalimdir biri sesini yukseltip konusursa bile hemencik aglarim
Nasihatler bir kulagimdan girer digerinden cikar
Bu iyi birsey degil biliyorum :))

Mantik ve duygularim esit yurur aslinda hangisibin one gectigine karar veremedim su an :)
Bende boyle kovayim

Iyi o zaman sevindim:)Sekreter hata yapmis. O zaman degistirmeyeyim.
22. Haftadan sonra daha ideal diyorlar zaten kuzum değiştirme bence de :)
Benim eşim yengeç canım valla çok memnunum ailesine bağlı evcimen mesela , bi tek ağır knlı biraz ama burçtan mıdır bilememm :))
Canım krem sürmeye başla kaşınıyorsa çatlıyor derler. Ay benim göğüslerim minicikti hala değişmedi ya
Herkesin hayaliesim diyor kizi yakalayana kadar devam sanirim beni oldurmeyi planliyor birde erkek yap sen tadindan yenmez valla erkek cocugununda anayla aski cok baska
Ayy benim eşimde öyle erkek istiyordu şimdiden ikincinin yolunu yapıyor bi tane de kızım olsn diyoo
Canım ben güç olarak bişey hissetmedim açıkçası ama eşime süpriz yaptm öğrenir öğrenmez bi kitap aldım bebek bakım rehberi ismi. Eşim eve geldi su söyledim gelir birazdan dedim sonra kapı çaldı su geldi sanıp açtı yere kitabı koyup kaçtı görümcem anlaması baya sürdü sonra ağlamaya başladı :))
Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah
Bence yeter kuzum

KUzum sen hamişsin onları bulduklarına şükür etsinler hem beğenmiyorlarsa azcık düşünceli olup elleri boş gelmesinler bir zahmet birini hasta görürsenden hemen kapıyı kapat girmesinler

Kardeşim kova iyi bilirim :)) hamilelikte hormonlardan o hormonlardan 5+1ay bide lohusaligi atlattın mı eski sen olursun. :)
Ya sen nasıl dayanıyorsun o saate ben msjlasırken uyuakalmışım sorry :))
Yükselenin yengeçtir :))

Gidip hemen bir prenses odası alıyorsun annesi o zaman babaya ceza boşver masraflı olsun
dün kendi başladı, eşyalarını nereye koycaz bi oda takımı hemen alsak mı diye.. eşyalarını dediği de 3-5 tulum, bir de arkadaşım dün hediye getirmiş onu diyo nereye koycaz diye
hiç ses etmedim, alırız sonra dedim

Yok bende tam tersi güç falan gelmiyor.normalde güçlüyümdür.ama hamilelik başında öyle olmuyor bu dünyaya yeni bi can getirmek? Iyilik kötülük ? Dünya ahiret? Kafam deli sorular oluyor sonra geçiyor :))

Korkutmayın beni daha yeni korunmadık öyle birşey olmaz umarım(

Çok nadir olan bişey canım hamileyken hamile kalmak bi ara denk gelmiştim internette yazılara oyuzden biz tedbirimizi alıyoruz ama korkma bence sadece bundan sonrakilerde nolur nolmaz diye önlemini al:)

güç değil halsizlik geliyor bence :):)
mide bulantısı olmayanlar için güç gelebilir tabi onu bilemicem ben dha yeni yeni kendime gelmeye başladım açıkcası :)
ben sabırsızlanıp hamilelik testinde silik çizgiyi görür görmez solugu hastanede kan testinde aldgım için beraber ögrendik süpriz yapmak hayalimdi cinsiyt partisinde acısını cıkardımm :):)

çok bile yapmışsın canımm bence azıcık düşünceliyse akrabaların zaten elleri boş gelmeyecektir merak etme :):)

Benimde 2 li teste yaş riskli çıktı yaşımdan dolayı 3 lü ve dörtlü yapılmıyor fetal dna yaptırdım bende sonucu haftaya alacağım inş. Bende güzel haberler alirim
benim testin adı serenity testmiş, kağıtta öyle yazıyor. İyi gelecektir sizin de sonuçlarınız ama o endişeyi anlıyorum.
Ben bu konuda en büyük sıkıntıyı çevremden yaşadım. kötü niyetli değillerdi ama sanki %50 sorun olma ihtimalimiz varmış gibi davrandılar. Keşke dedim kimse bilmeseydi. Çünkü bunu insanlara anlatmak zor, ki ben en yakınımdaki eşime bile anlatamadım. O yüzden bu tarz olayları kimseye söylememek en güzeli. Zaten yaştan dolayı risk olanlar 2li bile yaptırmıyor, onun yerine bu test öneriliyor. Biraz tuzlu ama napalım sağlık olsun

Bı iki hafta önce bende de çok vardı canım ama şimdi geçti dönemsel bişey olabilir belki

Korkutmayın beni daha yeni korunmadık öyle birşey olmaz umarım(
Ay öyle bişey olacağını sanmam benim gelir o akıntı ara ara ve korunmuyoruz da yok yok öyle bişey değildir o öyle bişey olsa doktora da sordum o da bişey derdi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…