2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar karnınıza dokunulmasından rahatsız olur musunuz ? Yoksa olağan mı karşılarsınız ?

Canim ellerine saglik afiyet olsun. Fazla bile yapmissin. hic daha fazla yapıp yorma kendini.
Gecen gun bana misafir geldi. Ama sanki ben gitmis gibi oldum. Herkesin eli doluydu ikramlarla. Bulasigimi bile yerlestirip gittiler. Insallah sana da yardimcı olurlar.

Kızlar karnınıza dokunulmasından rahatsız olur musunuz ? Yoksa olağan mı karşılarsınız ?

Karşımdaki kişiyi seviyorsam ve beni sevdiğinden bu şekilde yaklaşımı oldugunu biliyorsam beni rahatsız etmez :)
Ama çok hazetmediğim tanıdıklarımdan biriyse rahatsız olurum sanırım.

öyle misafirler iyiki varlar ama dimi :):)
benimde pazar günü misafirlerim vardı, herkes ben şunu yaparım ben bunu yaparım sen zahmet etme dediler, diğer gelenlerin bi kısmı da haberim olmadan yine bişeyler yapıp getirmişlerdi saolsunlar işleride bitirip gittiler :):)

Canım ben hoşlanmam heralde ha yani çok canım bı insandır o ayrı ama çok samimi olmadığım birinin ellemesi beni acayip rahatsız eder hatta bunu da dile getiririm diye düşünüyorum

Ben bilekten olcen aldim ama evet koldan olcenler daha dogru sonuc veriyor duymustum :))

Bizde bilekten olculmeli var ama hic dogru gostermiyor yanılttı beni hep. Koldan olculen de var ama bilen birini bulmak lazim surekli.
Dedigin gibi doktor koldan olculen dijital olsun dedi.
Bunu da alirsak 3 tane olacak artik :)

Yeter tabi ki bunlar bile fazla hatta, sen hamilesin kendini yorma gelenler de halden anlayacaktır

Insanca dokunulursa neden olmasın, sorarak dokunabilir yakın çevrem. Ama hamile oldugumu duyan şakk! diye elini uzatıyor. Vuruyo mu noluyo diye korkup kasılıyorum karnım ağrıyor sonra ya. Insanca sorsan nolucak ya. Aniden eğilip bukuluyorum bu kadar olmaz ki.

KUzum sen hamişsin onları bulduklarına şükür etsinler hem beğenmiyorlarsa azcık düşünceli olup elleri boş gelmesinler bir zahmet birini hasta görürsenden hemen kapıyı kapat girmesinler
Bizi iyi olduğundan haberdar et arada. Bugünün en kolay şekliyle geçsin inşallah.

Gercekten sag olsunlar boyle misafir hep gelsin
Kahvemi bile önüme getirdiler. Cok mutlu ettiler.
Hep boyle dusunceli insanlar olsun hayatimizda :)

Canim ben hergece 5te yatiyorum herkese uyku yapan hamilelik bana uykusuzluk yapti bizim oglan beni alistiriyor sanirim :)) arti bu saattede uyanigim gordugun uzere :))

Karşımdaki kişiyi seviyorsam ve beni sevdiğinden bu şekilde yaklaşımı oldugunu biliyorsam beni rahatsız etmez :)
Ama çok hazetmediğim tanıdıklarımdan biriyse rahatsız olurum sanırım.
Sevdiğim kişiler yapıyor canım ama sürekli gün içinde birkaç defa olması hele üzerine yatılması rahatsız ediyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…