- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Canim ellerine saglik afiyet olsun. Fazla bile yapmissin. hic daha fazla yapıp yorma kendini.Kızlar günaydın hayırlı nurlu sabahlar :)) Alakasız ama bir soru sorucaktım :)
Bugün eşimin amca gelinleri ve görümcem eltim gelecekler toplam 6 kişi olacağız.
Bende tatlı tuzlu ve salata olmak üzere 3 çeşit yaptım sizce yeterli midir?
Daha vaktim varken sormak istedim az geldiyse bir çeşit daha yapsam mı
Kızlar karnınıza dokunulmasından rahatsız olur musunuz ? Yoksa olağan mı karşılarsınız ?
Canim ellerine saglik afiyet olsun. Fazla bile yapmissin. hic daha fazla yapıp yorma kendini.
Gecen gun bana misafir geldi. Ama sanki ben gitmis gibi oldum. Herkesin eli doluydu ikramlarla. Bulasigimi bile yerlestirip gittiler. Insallah sana da yardimcı olurlar.
Canım ben hoşlanmam heralde ha yani çok canım bı insandır o ayrı ama çok samimi olmadığım birinin ellemesi beni acayip rahatsız eder hatta bunu da dile getiririm diye düşünüyorumKızlar karnınıza dokunulmasından rahatsız olur musunuz ? Yoksa olağan mı karşılarsınız ?
Ben bilekten olcen aldim ama evet koldan olcenler daha dogru sonuc veriyor duymustum :))
Umarim öyledir haritaya doncem diye odum patliyor vücudum cok musaitte catlamaya ://Bı iki hafta önce bende de çok vardı canım ama şimdi geçti dönemsel bişey olabilir belki
Bizde bilekten olculmeli var ama hic dogru gostermiyor yanılttı beni hep. Koldan olculen de var ama bilen birini bulmak lazim surekli.
Yeter tabi ki bunlar bile fazla hatta, sen hamilesin kendini yorma gelenler de halden anlayacaktırKızlar günaydın hayırlı nurlu sabahlar :)) Alakasız ama bir soru sorucaktım :)
Bugün eşimin amca gelinleri ve görümcem eltim gelecekler toplam 6 kişi olacağız.
Bende tatlı tuzlu ve salata olmak üzere 3 çeşit yaptım sizce yeterli midir?
Daha vaktim varken sormak istedim az geldiyse bir çeşit daha yapsam mı
Kızlar karnınıza dokunulmasından rahatsız olur musunuz ? Yoksa olağan mı karşılarsınız ?
Umarim kimsenin ihtiyaci olmasin ama ben mecburen aldim takip etmem gerekecekmis hamileligin sonuna kadar ://Braun da iyi :) Ihtiyacimiz olmasin umarim.
Bizi iyi olduğundan haberdar et arada. Bugünün en kolay şekliyle geçsin inşallah.KUzum sen hamişsin onları bulduklarına şükür etsinler hem beğenmiyorlarsa azcık düşünceli olup elleri boş gelmesinler bir zahmetbirini hasta görürsenden hemen kapıyı kapat girmesinler
ben sevmiyorum dokunulmasını.Kızlar karnınıza dokunulmasından rahatsız olur musunuz ? Yoksa olağan mı karşılarsınız ?
Hepimiz iyi haberlerle donelim hep insallah canimÇok saol fıstık. Hadi bakalim, cuma iyi haberlerle gel inşallah.
Gercekten sag olsunlar boyle misafir hep gelsinöyle misafirler iyiki varlar ama dimi :):)
benimde pazar günü misafirlerim vardı, herkes ben şunu yaparım ben bunu yaparım sen zahmet etme dediler, diğer gelenlerin bi kısmı da haberim olmadan yine bişeyler yapıp getirmişlerdi saolsunlar işleride bitirip gittiler :):)
Canım çok teşekkür ederim iki tane okundu demişsin kendin ve başkasımı okudu acaba@Edanonurum canım yasin ikitane okundu daha önce yazamadım aklımdan çıkmış kusura bakma evladın inşaAllah hayırlı olur
Canim ben hergece 5te yatiyorum herkese uyku yapan hamilelik bana uykusuzluk yapti bizim oglan beni alistiriyor sanirim :)) arti bu saattede uyanigim gordugun uzere :))Kardeşim kova iyi bilirim :)) hamilelikte hormonlardan o hormonlardan 5+1ay bide lohusaligi atlattın mı eski sen olursun. :)
Ya sen nasıl dayanıyorsun o saate ben msjlasırken uyuakalmışım sorry :))
Yükselenin yengeçtir :))
Sevdiğim kişiler yapıyor canım ama sürekli gün içinde birkaç defa olması hele üzerine yatılması rahatsız ediyor beni.Karşımdaki kişiyi seviyorsam ve beni sevdiğinden bu şekilde yaklaşımı oldugunu biliyorsam beni rahatsız etmez :)
Ama çok hazetmediğim tanıdıklarımdan biriyse rahatsız olurum sanırım.
Benimde takipte olmam lazim. Aniden yükseliyor.Umarim kimsenin ihtiyaci olmasin ama ben mecburen aldim takip etmem gerekecekmis hamileligin sonuna kadar ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?