- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Bende hoşlanmıyorum canım sevdiğim kişiler yapıyor ama sürekli oluyor gün içinde değişik hissediyorum hatta birazda utanıyorum.Canım ben hoşlanmam heralde ha yani çok canım bı insandır o ayrı ama çok samimi olmadığım birinin ellemesi beni acayip rahatsız eder hatta bunu da dile getiririm diye düşünüyorum
Bende o şekilde bir kere dokunulmasına bir şey demiyorum canım ama annemlere gidiyorum mesela gelen giden dokunuyor üstüne yatıyor. Annem hariç herkes yapıyor. Dinlemeye çalışıyorlar üstüne yatıp babam yaptığında hele çok çok utanıyorum. Normaldede biraz utangaç bir insanım ama kim olsa utanır diye düşünüyorumInsanca dokunulursa neden olmasın, sorarak dokunabilir yakın çevrem. Ama hamile oldugumu duyan şakk! diye elini uzatıyor. Vuruyo mu noluyo diye korkup kasılıyorum karnım ağrıyor sonra ya. Insanca sorsan nolucak ya. Aniden eğilip bukuluyorum bu kadar olmaz ki.
Eşim herzaman dokunsun canım :)) Bende bir kere bir şey demiyorum yine o kadar hak tanıyorum ama misafir var mesela annemlerdeyiz aileden herkes gelip dokunuyor üstüne yatıp bekliyorlar bilmiyorum o an kıpkırmızı oluyorum heraldeben sevmiyorum dokunulmasını.sadece eşimin dokunması hoşuma gidiyor. o da habersiz dokununca sakınıyorum ama.
Ben bilekten olcen aldim ama evet koldan olcenler daha dogru sonuc veriyor duymustum :))
Allah tan bana böyle seyler yapan yok etrafımda canım çok yakınımdaki birkaç kişi onlar da rahatsız etmiyor beniBende hoşlanmıyorum canım sevdiğim kişiler yapıyor ama sürekli oluyor gün içinde değişik hissediyorum hatta birazda utanıyorum.
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş gerçekten Allah ım birdaha yaşatmasın bende hamile kaldığımdan beri bi paniğim arabadayken eşime sürekli dikkat et diyorumAmin insallah. Biz kırmızı ışıkta durduk,arkamizdaki kamyonet duramamış saolsun. İstanbul'da trafik çok acayip. Yeni taşındım alisamadim. Emniyet kemeri çocuğu tuttu ama daha ileriki aylar olsaydı dedi doktor, darbe alırdı. Şimdi küçük de kesenin içinde korunmus. Melekler korudu, diyorum. Emniyet kemerini ileriki aylarda yukardan mi taksak, bel kısmını takmasak, dedim doktora. O da olmaz, kazadan korunacaksin, dedi. Ama işte sen yapmıyorsun da karşındaki yapıyor bazen, pahalıya patlıyor.
Gözün aydın canım sakin bebek olacak dediğin gibi benim oğlumda çok hareket etmezdi çok sakin bi çocuk oldu her gören maşallah der oğlucuüunda seni üzmez doğumca inş. Aldıklarına bayıldım çokKızlarr biz de bugün doktora gittk üçlü sonucumu almak için gittim , çok şükür her şey yolundaymış
Bebeğim 20 cm ve 300 gram olmuş
Ellerini başının altına almış keyif yapıyorduyine hiiç hareket etmedi sakin bir bebek gibi görünüyor ultrasonda hep ilk gösterdiği şey pipi oluyor her defasında kesin erkek diyoruz yani
Hareket hissetme konusunda da doktorum ultrasona bakınca ; şimdi anladım neden hareketleri hissetmediğini, plesanta karının ön duvarına yerleşmiş tıbbı bir sıkıntısı yok sadece daha geç hareket hissedeceksin dedi , hala hissetmeyen arkadaşlar vardı bilgi olsun hepimize
Mesajlrı okuyamadım ama @minnos26 seninde gözün aydın canım çok şükür için rahatladı artık
Ve bugün oğluşuma bi kaç minik kıyafet aldık teyzesiyle
Maşaallah oğluna benim oğlum çok hareketli değildi son aya kadar tekme değilde ittirirdi yavaş yawaş şimdiki sağlı sollu girişiyo walla son aylarda baya bi sert tekmeler yicem kesinBiz de cumartesi gittik doktora 366 gram olmuştu oğluşumsakin sakin minik hareketler yapıyordu doktora sordum bu yüzden mi hissetmiyorum acaba diye doktor da tam hissedememen normal özellikle çalışan kadınlar daha geç hissediyorlar dedi sonra ben de hissettiğim şeyi anlattım acaba bebek mi diye eveeeet büyük olasılıkla bebis, önümüzdeki hafta daha net ayırt edersin dedi hatta ilerde seni çok sarsacak o hareketler acele etme annesi dedi minyon kadınlarda daha sarsıcı olabiliyormuş hareketleri özellikle son zamanlarda
Bizde bilekten olculmeli var ama hic dogru gostermiyor yanılttı beni hep. Koldan olculen de var ama bilen birini bulmak lazim surekli.
Dedigin gibi doktor koldan olculen dijital olsun dedi.
Bunu da alirsak 3 tane olacak artik :)
Dokunabilirler sevebilirler canım ama elini koyup birtürlü çekmeyince üstüne yatıp kalkmayınca insan çok değişik hissediyor. Kuzenimde büyüklerden görüp bende yatabilir miyim üstüne diyor çocuk yani ters bir hareket yapar güvenemiyorumAllah tan bana böyle seyler yapan yok etrafımda canım çok yakınımdaki birkaç kişi onlar da rahatsız etmiyor beni
Ay çok tatlılar yaaKızımın yeni cicileri :))
İnşallah giydirmekte nasip olur..
Sevdiğim kişiler yapıyor canım ama sürekli gün içinde birkaç defa olması hele üzerine yatılması rahatsız ediyor beni.
Dokunabilirler sevebilirler canım ama elini koyup birtürlü çekmeyince üstüne yatıp kalkmayınca insan çok değişik hissediyor. Kuzenimde büyüklerden görüp bende yatabilir miyim üstüne diyor çocuk yani ters bir hareket yapar güvenemiyorum
Ay maşallah ona yaaa adam olmuş bu . Gözün aydın canım çok sevindim sağlıklı olduğunaBugün ayrıntılıya girdim arkadaşlar çok şükür,bin şükür güzel haberler ile geldim.herşey yolunda,doktor muazzam biriydi parmaklarından,küçük diline kadar gördük :) gözlerini oluşturuyordu kuzum rahatsız ettik beyimizi.Darısı sizlerin başınıza inşallah....
Sağol canım amin inşallahh :))Ay çok tatlılar yaagüle güle giydirmek nasip olsun inş
Genel olarak babamın yapmasından rahatsız olduğum için itebileceğimi sanmıyorum canım ama karnım ağrıdı diyebilirim :))rahatsız oluyorum diyip itiver üzerine yatanı :)
ya da karşındaki alınmasın istiyorsan ayy karnım agrıdı ayy midem de yanaşmaz zaten :)
Zaten ona izin vermiyorum canım uyuyor şimdi diyorum. Kıskançlık maalesef bizdede var aldığım kıyafetleri gösterdim ona bak Kumsalın kıyafetleri diye hiç beğenmedim hiç güzel değiller diyorkuzenine insanların yanında o bebek onun üstüne yatılmaz ama sevebilirsin dersen belki büyükler de hata yaptıklarını anlayabilir :)
3.5 yaşındaki yegenimiz de kıskanıyordu ben abi olmak istemiyorum derdi hemcinsi olucagını duyunca havalara uçtu beyfendii :)
geçen gün karnımı elliyo şimdi orda napıyo yenge diyor ayy bi duygulandımmm
Hepimize örnek oldun o kesin gerçekten taktir ediyorum seni gücünü sabrını Allah ım en kısa zamanda sağlılkı bir gebelik yaşatsın yawrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin en iyiler senin olsun inşşşşşKızlar iyisiyle kötüsüyle 4,5 ay geçti benim hamilelik sürecimde. Çoğu zaman mutlu olduk arada üzüldük. İstemedende olsa sizi üzdüysem hepinizden özür dilerim hakkınızı helal edin. Hamişlerin duası kabul olurmuş derler şimdilik belki bu gece son hamiş gecem yüreğimin en derinlerden hepiniz için dua ediyorum hepiniz inşallah sağlıkla mutlulukta bebişlerinizi kucağınıza alırsın. Allahım hiç bir dert tasa ile karşılaştırmasın hiçbirinizi. Benim içinde iyi dileklerde bulunan arkadaşlarada çok çok teşekkür ediyorum ben iyi olacağım en kısa sürede Allahın izniyle sizinkilere bir kardeş getireceğimDoktor 3-4 ay sonra çalışmalara başla dedi Bunları üzülmeniz için değil herzaman güçlü olun diye yazıyorum hayat bu neler yaşayacağımız meçhul yüreğiniz sıkılırsa bir Yeşim kız vardı deyin kalkın ayağa Hiç birinizin üzülmesini istemiyorum üzülürseniz bende üzülürüm üzmeyin beni benim yaşadıklarım harika bir tecrübeydi anneliğe ilk adımımdı bana kızımdan böyle muhteşem bir tecrübe, şartlar elverdiği ölçüde sizleri tanıma fırsatı ve bu minik fotoğrafı kalacak Gece gece çenem düştü yine Hepiniz öpüldünüz Şimdide bir melek gördünüz gülümseyin :)
Zaten ona izin vermiyorum canım uyuyor şimdi diyorum. Kıskançlık maalesef bizdede var aldığım kıyafetleri gösterdim ona bak Kumsalın kıyafetleri diye hiç beğenmedim hiç güzel değiller diyor
Benide bir gün ağrıyor 2 gün ağrımıyor anlamış değilim kötü bişi olsa sürekli ağrırdı diyorum rahim genişlemesi bebeğin büyümesi sanırım . İnş seninde bişi yokturKizlarr bisey sorucam benim yaklasik birbucuk iki saattir gecmeyen inceden inceye bi agrim var karnimin altiyla bikini bolgesi arasinda biyer agridigindan beri uzaniyorum ama gecmedi boyle bisey yasayan varmi ?
Benide bir gün ağrıyor 2 gün ağrımıyor anlamış değilim kötü bişi olsa sürekli ağrırdı diyorum rahim genişlemesi bebeğin büyümesi sanırım . İnş seninde bişi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?