Gerçekten çok çok tatlılar en saf masum onlar :)Kız olsaydı Kumsal Ada yı bizim vericegimiz isimde ama Mert oldu :):)
Hahahhha yerim ya cok tatlı oluyorlar kıskanmaları bile güzel dogana kadar ne kadar alıştırabilirsek bu fikre o kdr iyi dayısını zor paylaşıcak yoksa işimiz zorr :):)
Aynen canım valla ben başımdan beri hep ağrım war 1 hafta oluo bi hafta olmuo bigün oluyo bi gün olmuo alıştım ben panik yapmıyorum benim göbeğim çok erken çıltı baya bi göbeğim var bazen ona bağlıyorum .tahlillerimde temiz çıktı enfeksiyon yok oyüzden rahay takılıyorum böyle dayanılmayacak gibi ağrılar bıçak gibi keskin ağrılar girerse endeşelenebiliriz ama bence sende stres yapma tabi için rahay etmesini istiyorsan gidip bi tahlil werebilirsin sağlık ocağındasabah kalktıgımda geçmişti ama ilk defa bu şekilde 2 saat gecmeyen ince ince sızlama gibi bi agrı oldu, korkudan sürekli kanama vs bişi olurmu die tetikteydim de Allah'tan bişey yoktu :) Rahim genişlemesinde bu kadar uzun sürelimi sızlıyormuş ondan olabilir o zaman zaten bebekle ilgili olsa bi tık daha yukarda olması gerekirdi herhalde o agrının dimi ?
Kızlar iyisiyle kötüsüyle 4,5 ay geçti benim hamilelik sürecimde. Çoğu zaman mutlu olduk arada üzüldük. İstemedende olsa sizi üzdüysem hepinizden özür dilerim hakkınızı helal edin. Hamişlerin duası kabul olurmuş derler şimdilik belki bu gece son hamiş gecem yüreğimin en derinlerden hepiniz için dua ediyorum hepiniz inşallah sağlıkla mutlulukta bebişlerinizi kucağınıza alırsın. Allahım hiç bir dert tasa ile karşılaştırmasın hiçbirinizi. Benim içinde iyi dileklerde bulunan arkadaşlarada çok çok teşekkür ediyorum ben iyi olacağım en kısa sürede Allahın izniyle sizinkilere bir kardeş getireceğimDoktor 3-4 ay sonra çalışmalara başla dedi Bunları üzülmeniz için değil herzaman güçlü olun diye yazıyorum hayat bu neler yaşayacağımız meçhul yüreğiniz sıkılırsa bir Yeşim kız vardı deyin kalkın ayağa Hiç birinizin üzülmesini istemiyorum üzülürseniz bende üzülürüm üzmeyin beni benim yaşadıklarım harika bir tecrübeydi anneliğe ilk adımımdı bana kızımdan böyle muhteşem bir tecrübe, şartlar elverdiği ölçüde sizleri tanıma fırsatı ve bu minik fotoğrafı kalacak Gece gece çenem düştü yine Hepiniz öpüldünüz Şimdide bir melek gördünüz gülümseyin :)
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş gerçekten Allah ım birdaha yaşatmasın bende hamile kaldığımdan beri bi paniğim arabadayken eşime sürekli dikkat et diyorum
Gözün aydın canım sakin bebek olacak dediğin gibi benim oğlumda çok hareket etmezdi çok sakin bi çocuk oldu her gören maşallah der oğlucuüunda seni üzmez doğumca inş. Aldıklarına bayıldım çok
Maşaallah oğluna benim oğlum çok hareketli değildi son aya kadar tekme değilde ittirirdi yavaş yawaş şimdiki sağlı sollu girişiyo walla son aylarda baya bi sert tekmeler yicem kesin
Anladım canım bende öyle gaz gibi şeyler hissediyorum ama anlamlandıramıyorum :)17 De hissetmen zor sanki
ben 20 deyim sadece bu hafta karnımın içinde baloncuklar var gibi birseyler oluyor
sanki gaz var gibi havacıklar var gibi tam anlatabıldım mı bılemedım :)
Benimde suan gıdıklanma gibi . Maşallah kuzuya sabırsızlanıyorum bende tekmelerini hissetmek için :)16dan sonra hafif çırpınma gibi gıdıklanma gibi belli belirsizdi.4 gündür baya pıt pıt vuruyor hatta yer değiştirmesini hissediyorum maşallah. Bu arada İlk gebeliğim
canım ben takip edemediğim için durumu yeni gördüm...BUndan sonra herşey güzel gidecek inşallah doktorlarda konuştum bugün 3-4 ay sonra çalışmalar başla dedi
Valla ömrü hayatımda hiç adet sancısı nedir bilmem ilk düşüğümde farketmedim bile ağrı hiç olmadı bunuda inşallah kolay atlatırım tek suni sancı kısmı biraz korkutuyor birde bebiş inat edip tutunursa uzun sürerse diye tereddütlerim var canım. Kendimi Allaha habale ettim hakkımda hayırlısını versin
Annem geldi 5 dk önce canım o olacak nasipse kv çok kilolu ve pek sağlıklı değil gelmesi imkansız ama sağolsun telefonla tüm desteğini hissettieiyor.
Gerçekten çok çok tatlılar en saf masum onlar :)
Doğunca çok seveceğini düşünüyorum ama şimdilik biraz kıskanacak gibi duruyor :)) Bizimde erkek olsaydı Yiğit olacaktı Mert Yiğit benimde çok sevdiğim isimler canım isimleriyle yaşasınlar inşallah
Desene bizim oglanda senin esin gibi olacak ozaman evcimen adam iyidir ya benim gogusler kocaman oldu keske hep boyle kalsalar :)) onlara ne var cocuk istemede hersey bizim uzerimizde sonucta ben erkek olsam 8 tane isterim :))22. Haftadan sonra daha ideal diyorlar zaten kuzum değiştirme bence de :)
Benim eşim yengeç canım valla çok memnunumailesine bağlı evcimen mesela , bi tek ağır knlı biraz ama burçtan mıdır bilememm :))
Canım krem sürmeye başla kaşınıyorsa çatlıyor derler. Ay benim göğüslerim minicikti hala değişmedi ya
Ayy benim eşimde öyle erkek istiyordu şimdiden ikincinin yolunu yapıyor bi tane de kızım olsn diyoo
Canım ben güç olarak bişey hissetmedim açıkçası ama eşime süpriz yaptm öğrenir öğrenmez bi kitap aldım bebek bakım rehberi ismi. Eşim eve geldi su söyledim gelir birazdan dedim sonra kapı çaldı su geldi sanıp açtı yere kitabı koyup kaçtı görümcem anlaması baya sürdü sonra ağlamaya başladı :))
Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah
Bence yeter kuzum
Aynen canım valla ben başımdan beri hep ağrım war 1 hafta oluo bi hafta olmuo bigün oluyo bi gün olmuo alıştım ben panik yapmıyorum benim göbeğim çok erken çıltı baya bi göbeğim var bazen ona bağlıyorum .tahlillerimde temiz çıktı enfeksiyon yok oyüzden rahay takılıyorum böyle dayanılmayacak gibi ağrılar bıçak gibi keskin ağrılar girerse endeşelenebiliriz ama bence sende stres yapma tabi için rahay etmesini istiyorsan gidip bi tahlil werebilirsin sağlık ocağında
Tursuyu birakirsam benimki cikmaz bence:)) evet cok farketmez ciktigini anlarsin her türlü bence debizim için aslında o detayın cok önemi kalmaz 11/8 göstericegine hadi 10.5/8.5 göstersin okdr bile fark olucagını sanmıyorumdaa :)
önemli olan çok düşüyormu çok çıkıyormu onu kontrol altında tutmamız hayırlı olsun cnm :)
Desene bizim oglanda senin esin gibi olacak ozaman evcimen adam iyidir ya benim gogusler kocaman oldu keske hep boyle kalsalar :)) onlara ne var cocuk istemede hersey bizim uzerimizde sonucta ben erkek olsam 8 tane isterim :))
Benimde ilac yazmadi :// dikkat edecekmisim oyle dedi takipte olacakmışımBenimde takipte olmam lazim. Aniden yükseliyor.
Surekli yuksek olsa doktor ilac kullanirdin ama boyle olunca veremem dedi.
Insallah atlatiriz canim.
Tursuyu birakirsam benimki cikmaz bence:)) evet cok farketmez ciktigini anlarsin her türlü bence de
Sorma ya ben bu hallerinden cok cok memnunum gitmesinlerKulandığım hiçbir üsttü kullanamıyorum sıkıyor gerçekten güzel büyüdüler hep böyle kalsınlar inş.
Suda bekletince yiyemiyorum yaYememeye çalış canım çok canın çekiyorsada bol su da beklet tuzu falan azalsın iyice öyle ye :)
Sorma ya ben bu hallerinden cok cok memnunum gitmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?