2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gerçekten çok çok tatlılar en saf masum onlar :)
Doğunca çok seveceğini düşünüyorum ama şimdilik biraz kıskanacak gibi duruyor :)) Bizimde erkek olsaydı Yiğit olacaktı Mert Yiğit benimde çok sevdiğim isimler canım isimleriyle yaşasınlar inşallah

Aynen canım valla ben başımdan beri hep ağrım war 1 hafta oluo bi hafta olmuo bigün oluyo bi gün olmuo alıştım ben panik yapmıyorum benim göbeğim çok erken çıltı baya bi göbeğim var bazen ona bağlıyorum .tahlillerimde temiz çıktı enfeksiyon yok oyüzden rahay takılıyorum böyle dayanılmayacak gibi ağrılar bıçak gibi keskin ağrılar girerse endeşelenebiliriz ama bence sende stres yapma tabi için rahay etmesini istiyorsan gidip bi tahlil werebilirsin sağlık ocağında

Rabbim her şeyi gönlüne göre versin ruhu güzel kadın yakınında arkadaşın olup sırtımı yaslayabilirdim sana bu gücüne :) bize çok şey öğrettin hadi çabuk gel sağlıcakla bekliyoruz güzel haberlerini

inşallah canım :) eşimde çok sakin bi bebekmiş galiba oğlumda öyle olacak

canım ben takip edemediğim için durumu yeni gördüm...
rabbim sana bolca sabırlar versin
o minik kardeşi bekleyeceğiz dört gözle
sen bu grubun en dinamik annelerindensin
unutmak ne mümkün...
iyi ki seni tanıdım

Aa evet seninle isim konusu konuşmuştuk erkek isminide söyleyince hatırladım :) Aynı isimleri düşünüyormuşuzz diye :)

Desene bizim oglanda senin esin gibi olacak ozaman evcimen adam iyidir ya benim gogusler kocaman oldu keske hep boyle kalsalar :)) onlara ne var cocuk istemede hersey bizim uzerimizde sonucta ben erkek olsam 8 tane isterim :))

Benimde göbek erkenden baya çıktı artık her gören hamile oldugumu anlıyor zaten :) ondandır muhtemelen dediğin gibi daha çok agrı girerse giderdim şuan için endişelenicek bi durum yok gibi sanırım teşekkür ederim canım.

Tursuyu birakirsam benimki cikmaz bence:)) evet cok farketmez ciktigini anlarsin her türlü bence de

Desene bizim oglanda senin esin gibi olacak ozaman evcimen adam iyidir ya benim gogusler kocaman oldu keske hep boyle kalsalar :)) onlara ne var cocuk istemede hersey bizim uzerimizde sonucta ben erkek olsam 8 tane isterim :))

Kulandığım hiçbir üsttü kullanamıyorum sıkıyor gerçekten güzel büyüdüler hep böyle kalsınlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…