2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Desene bizim oglanda senin esin gibi olacak ozaman evcimen adam iyidir ya benim gogusler kocaman oldu keske hep boyle kalsalar :)) onlara ne var cocuk istemede hersey bizim uzerimizde sonucta ben erkek olsam 8 tane isterim :))

ya evet zaten hadi ya o da erkek olursa diyorum 4 e kadar yolu var diyo ki ben hep tek çocuk istemiş bi insanım

kızlar liste yapanlar alışveriş listenizi atar mısınızz ?
e bebekten çek almıştım kullanacağımda liste hazırlayaym ben de

Yukselenden farkediyordur canim ozaman ben nadir aglar nadir duygulanirim sen degisik kovasin tanidigim butun kovalar benim gibi :)) senin subat kac ben tam dogumgunumde tetanoz asisi vurulcam boylede sansliyim :))

Oyy masallah oğluna bizimki de uslu olur inşallah uslu oğlum diye seveyim bari bundan sonra destekleyici anne olayım hemen hahahaha

ya evet zaten hadi ya o da erkek olursa diyorum 4 e kadar yolu var diyo ki ben hep tek çocuk istemiş bi insanım
Bende oldum olasi tek cocuk istemisimdir kendimde tek cocuk gibi buyudum birde ama neymis kizi bulana kadarmis dedim sen otur yap o zaman tek basina :)) en babasi 2 diyorum.

Aynen canım içini ferah tut rica ederim

kızlar liste yapanlar alışveriş listenizi atar mısınızz ?
e bebekten çek almıştım kullanacağımda liste hazırlayaym ben de
Benimki bu yazan markalari dikkate alma sen kendine gore ayarlarsin onlari:))

Eklentiler

• IMG-20181223-WA0004.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG-20181223-WA0006.webp
    16 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG-20181223-WA0000.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG-20181223-WA0002.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 61
Zaten ona izin vermiyorum canım uyuyor şimdi diyorum. Kıskançlık maalesef bizdede var aldığım kıyafetleri gösterdim ona bak Kumsalın kıyafetleri diye hiç beğenmedim hiç güzel değiller diyor
Ayyy yerim bizimde var yegen en baslarda kiskaniyordu simdi alisti gelsin ona besigimi vericem oyuncaklarimi vericem ben diyor :))

Ayyy yerim bizimde var yegen en baslarda kiskaniyordu simdi alisti gelsin ona besigimi vericem oyuncaklarimi vericem ben diyor :))
Ben yokken o da almak istediklerini söylüyormuş ben gidince böyle yapıyor :)) Yengem sürekli uyarıyor dikkat et ablana çarpma falan diye benden uzaklaştığını düşündüğü için yapıyor büyük ihtimal :)
Yoksa gittiğimde ayaktayken kafası karnıma ancak geliyor hemen karnımı öper :)) Çok başka ona karşı sevgim onun gibi bir kızım olsun istedim hep bakalım nasıl olacak

80 kiloyla hamile kaldım bugün 89 kilo çıktım. İlk 3 ayda 2 kilo aldım kalan 7 kiloyu 1 ayda aldım. Diyetisyene başlamaya karar verdim. İlk 3 ay çok hareketsiz kaldım şuanda hava soğuk ama gerekirse evde yerimde adım atarak yürüyüş yapıcam. Daha şimdiden elim ayağım şişmeye başladı kendimi kötü hissediyorum

Burada kim kromozom için test yaptırdıysa temiz çıktı inş senin de öyle olacak :* iyi canım ben dünden beri biraz cırcır olmuşum gecer sansım sabah uyandrdı ya
İnşallah canım ve kaç gündür kötü rüya görüyorum etkisindeyim sanırım , inşallah temiz çıkar da rahat eder icim.
Sana da geçmiş olsun , posalı şeyler tuketmen gerek işe yariyor.

Dikat et canım evde bol bol hareket yap kışa denk gelmesi bu yüzden kötü benimde 3 yaşında ki oğlumşa dışarı çıkmak imkansız hastalık kapıo hemen diyetisyen yönlendirir inş çok daha almazsın çok mu yiyordun ki bu kadar aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…