Suda bekletince yiyemiyorum ya(
Desene bizim oglanda senin esin gibi olacak ozaman evcimen adam iyidir ya benim gogusler kocaman oldu keske hep boyle kalsalar :)) onlara ne var cocuk istemede hersey bizim uzerimizde sonucta ben erkek olsam 8 tane isterim :))
Yukselenden farkediyordur canim ozaman ben nadir aglar nadir duygulanirim sen degisik kovasin tanidigim butun kovalar benim gibi :)) senin subat kac ben tam dogumgunumde tetanoz asisi vurulcam boylede sansliyim :))Ayy bende kovayIm ama cok duygusalimdir biri sesini yukseltip konusursa bile hemencik aglarim
Nasihatler bir kulagimdan girer digerinden cikar
Bu iyi birsey degil biliyorum :))
Mantik ve duygularim esit yurur aslinda hangisibin one gectigine karar veremedim su an :)
Bende boyle kovayim
Onumuzdeki ay bakacagim bu dedigin modele canim cok saol :))Araştırsın kuzum biz çok beğendik kullanan tanıdıklarım da var onlardan da olumlu yorumlar aldık :)
Mecburen artik :)))Çok az tüketmeye bak cnm ozmn canın çektikçe kendini kandırmalıkk :):)
Oyy masallah oğluna bizimki de uslu olur inşallahÇok geçmiş olsun canım Allah korumuş gerçekten Allah ım birdaha yaşatmasın bende hamile kaldığımdan beri bi paniğim arabadayken eşime sürekli dikkat et diyorum
Gözün aydın canım sakin bebek olacak dediğin gibi benim oğlumda çok hareket etmezdi çok sakin bi çocuk oldu her gören maşallah der oğlucuüunda seni üzmez doğumca inş. Aldıklarına bayıldım çok
Maşaallah oğluna benim oğlum çok hareketli değildi son aya kadar tekme değilde ittirirdi yavaş yawaş şimdiki sağlı sollu girişiyo walla son aylarda baya bi sert tekmeler yicem kesin
Bende oldum olasi tek cocuk istemisimdir kendimde tek cocuk gibi buyudum birde ama neymis kizi bulana kadarmis dedim sen otur yap o zaman tek basina :)) en babasi 2 diyorum.ya evet zaten hadi ya o da erkek olursa diyorum 4 e kadar yolu var diyoki ben hep tek çocuk istemiş bi insanım
Aynen canım içini ferah tut rica ederimBenimde göbek erkenden baya çıktı artık her gören hamile oldugumu anlıyor zaten :) ondandır muhtemelen dediğin gibi daha çok agrı girerse giderdim şuan için endişelenicek bi durum yok gibi sanırım teşekkür ederim canım.
Oyy masallah oğluna bizimki de uslu olur inşallahuslu oğlum diye seveyim bari bundan sonra destekleyici anne olayım hemen hahahaha
Benimki bu yazan markalari dikkate alma sen kendine gore ayarlarsin onlari:))kızlar liste yapanlar alışveriş listenizi atar mısınızz ?
e bebekten çek almıştım kullanacağımda liste hazırlayaym ben de
Ayyy yerim bizimde var yegen en baslarda kiskaniyordu simdi alisti gelsin ona besigimi vericem oyuncaklarimi vericem ben diyor :))Zaten ona izin vermiyorum canım uyuyor şimdi diyorum. Kıskançlık maalesef bizdede var aldığım kıyafetleri gösterdim ona bak Kumsalın kıyafetleri diye hiç beğenmedim hiç güzel değiller diyor
ayy çok teşekkürler kuzum kaydettim hemencikkBenimki bu yazan markalari dikkate alma sen kendine gore ayarlarsin onlari:))
Rica ederim canim ben ebebek indirimini bekliyorum birkacini almak icin subatta olacakmis sanirim :))ayy çok teşekkürler kuzum kaydettim hemencikk
Ben yokken o da almak istediklerini söylüyormuş ben gidince böyle yapıyor :)) Yengem sürekli uyarıyor dikkat et ablana çarpma falan diye benden uzaklaştığını düşündüğü için yapıyor büyük ihtimal :)Ayyy yerim bizimde var yegen en baslarda kiskaniyordu simdi alisti gelsin ona besigimi vericem oyuncaklarimi vericem ben diyor :))
Rica ederim ne demek canımOnumuzdeki ay bakacagim bu dedigin modele canim cok saol :))
İnşallah canımBurada kim kromozom için test yaptırdıysa temiz çıktı inş senin de öyle olacak :* iyi canım ben dünden beri biraz cırcır olmuşum gecer sansım sabah uyandrdı ya
Dikat et canım evde bol bol hareket yap kışa denk gelmesi bu yüzden kötü benimde 3 yaşında ki oğlumşa dışarı çıkmak imkansız hastalık kapıo hemen diyetisyen yönlendirir inş çok daha almazsın çok mu yiyordun ki bu kadar aldın80 kiloyla hamile kaldım bugün 89 kilo çıktım. İlk 3 ayda 2 kilo aldım kalan 7 kiloyu 1 ayda aldım. Diyetisyene başlamaya karar verdim. İlk 3 ay çok hareketsiz kaldım şuanda hava soğuk ama gerekirse evde yerimde adım atarak yürüyüş yapıcam. Daha şimdiden elim ayağım şişmeye başladı kendimi kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?