2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim transferin besinci gunu sonucum 24 cikmisti bugun yedinci gunum 84 cikmis. Normal mi kizlar.
Seni sabırsız :) MâşâAllah kuzum çok iyi sağlıkla artsın İnşâAllah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim İnşâAllah Bu testleri yapmak çok zevkli bi okadar da stresli

Ben 20 haftada 10 kilo aldım

56 dan 66 ya çıktım

Bende omron var hamıleyken almıstım kaç sene oldu (koldan kendi ölçüyor)
S Serylady

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay çok tatlısın bence :) gebelikte kilo bile çok tatlı oluyor. Bende 7 kilo verdim 17. Haftadayım daha hiç kilo alamadım normalde su içsem yarardı şimdi hiç bişey yiyemiyorum demem o ki sağlıklı olmak önemli kiloyu şakın dert etme tek başıma dışarı çıkamıyorum hep birine bağımlıyım. Rabbim kolaylık versin hepimize sağ selamet kucağımıza alalım İnşâAllah.

Evet bi de orası var ama ne biliyim ben kendimi aşırı güçlü hissederim çok büyük bişey çocuk doğurmak gözümde büyüyo sanki bunu başardıysam kimse duramaz len önümde falan olurum ehe

Biz de çok istediğimizden dayanamaz pat diye söylerim sanırım ama kendimi tutmak istiyorum güzel bi süpriz falan yapiyim diye ama napcağımı da bilmiyorum önce hamile kaliyim ben en iyisi

Ben de sütyenlerin içinde nefes almakta zorlanınca emzirme sütyenine geçtim şiddetle tavsiye ediyorum çok rahatlar :)

Onlara bakim o zman bende destekli kullanıodum desteksiz bi beden büyük almştım 1aydan fazla oldu rahatlardı ama onlarda artık rahatsız etmeye başladı en azından hamilelik sonrası da kullanıırm :):)

Biz de çok istediğimizden dayanamaz pat diye söylerim sanırım ama kendimi tutmak istiyorum güzel bi süpriz falan yapiyim diye ama napcağımı da bilmiyorum önce hamile kaliyim ben en iyisi

ben nazar boncuklu balon şişirip cubugu göstermiştim ama 2.çizgi yok gbi bişeydi hani ben bile hamile oldugumu bilmiyordumki ben hamileyyiimmm diye yaygara yapayım :):)

Adet tarihinin ilk gün akşamı test yapmıştım tabi oyuzden sonra kan testinde net belli olduktan snra anı kalsın die tekrar test yapıp sakladım :):):)

Hayırlı haberlerini alırız inşallahh canım en yakın zamanda :)

Bende ilk 2 ay çok aldım canım bana kilo aldıran belirli şeyler vardı. Aşırı meyve ve hamurişi tüketmek. Onları azalttım ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum mesela.. Birde çok hareketsizdim yatak odam üst katta gün içinde hiç çıkmazdım yukarı şimdi kendime bahane bulup inip çıkıyorum son ayda 1 kilo almışım çok şükür :)) Toplamda 8 kilo aldım bundan sonrası daha temkinli gider inşallah :)

Evet çok güzel ikiye katlanmış tebrik ederim :)))

daha benim başlangıç kiloma bile ulaşamamışsın
Ben 71 le başladım şuan 76.8 im artık durmam gerekiyor
ben bildim bileli 56 uzerıne hıc cıkmadıgım için kendımı suanda yürüyen yavru fil gibi falan hıssedıyorum
sen yıne az almıssın 5 bucuk kılo :)

Aminn canım inşallah bugün başladım ovuntestine çoook silik daha döngümün 8. günü ama başliyim dedim şimdiden bu ay golü atarız inş

aynen canım ben aralıktaki indirimdende aldım baya bişey şimdi 350 kupon var elimde onlada bişeyler alaym şubattada alır bitirirm eksikleri inşalahh
Ben de para biriktiriyorum subata kadar :)) en azindan biberonu emziği vs alinsa yine iyi benim.acimdan sen buyukleri aldinmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…