- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Seni sabırsız :) MâşâAllah kuzum çok iyi sağlıkla artsın İnşâAllahBenim transferin besinci gunu sonucum 24 cikmisti bugun yedinci gunum 84 cikmis. Normal mi kizlar.
Ben 20 haftada 10 kilo aldım80 kiloyla hamile kaldım bugün 89 kilo çıktım. İlk 3 ayda 2 kilo aldım kalan 7 kiloyu 1 ayda aldım. Diyetisyene başlamaya karar verdim. İlk 3 ay çok hareketsiz kaldım şuanda hava soğuk ama gerekirse evde yerimde adım atarak yürüyüş yapıcam. Daha şimdiden elim ayağım şişmeye başladı kendimi kötü hissediyorum
Bende omron var hamıleyken almıstım kaç sene oldu
Ay çok tatlısın bence :) gebelikte kilo bile çok tatlı oluyor. Bende 7 kilo verdim 17. Haftadayım daha hiç kilo alamadım normalde su içsem yarardı şimdi hiç bişey yiyemiyorum demem o ki sağlıklı olmak önemli kiloyu şakın dert etme tek başıma dışarı çıkamıyorum hep birine bağımlıyım. Rabbim kolaylık versin hepimize sağ selamet kucağımıza alalım İnşâAllah.80 kiloyla hamile kaldım bugün 89 kilo çıktım. İlk 3 ayda 2 kilo aldım kalan 7 kiloyu 1 ayda aldım. Diyetisyene başlamaya karar verdim. İlk 3 ay çok hareketsiz kaldım şuanda hava soğuk ama gerekirse evde yerimde adım atarak yürüyüş yapıcam. Daha şimdiden elim ayağım şişmeye başladı kendimi kötü hissediyorum
Evet çok güzel ikiye katlanmış tebrik ederim :)))Benim transferin besinci gunu sonucum 24 cikmisti bugun yedinci gunum 84 cikmis. Normal mi kizlar.
daha benim başlangıç kiloma bile ulaşamamışsınBen 20 haftada 10 kilo aldım
56 dan 66 ya çıktım
Yok bende tam tersi güç falan gelmiyor.normalde güçlüyümdür.ama hamilelik başında öyle olmuyor bu dünyaya yeni bi can getirmek? Iyilik kötülük ? Dünya ahiret? Kafam deli sorular oluyor sonra geçiyor :))
Ben de sütyenlerin içinde nefes almakta zorlanınca emzirme sütyenine geçtim şiddetle tavsiye ediyorum çok rahatlar :)Kulandığım hiçbir üsttü kullanamıyorum sıkıyor gerçekten güzel büyüdüler hep böyle kalsınlar inş.
güç değil halsizlik geliyor bence :):)
mide bulantısı olmayanlar için güç gelebilir tabi onu bilemicem ben dha yeni yeni kendime gelmeye başladım açıkcası :)
ben sabırsızlanıp hamilelik testinde silik çizgiyi görür görmez solugu hastanede kan testinde aldgım için beraber ögrendik süpriz yapmak hayalimdi cinsiyt partisinde acısını cıkardımm :):)
Ben de sütyenlerin içinde nefes almakta zorlanınca emzirme sütyenine geçtim şiddetle tavsiye ediyorum çok rahatlar :)
Biz de çok istediğimizden dayanamaz pat diye söylerim sanırım ama kendimi tutmak istiyorum güzel bi süpriz falan yapiyim diye ama napcağımı da bilmiyorum önce hamile kaliyim ben en iyisi
Bende ilk 2 ay çok aldım canım bana kilo aldıran belirli şeyler vardı. Aşırı meyve ve hamurişi tüketmek. Onları azalttım ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum mesela.. Birde çok hareketsizdim yatak odam üst katta gün içinde hiç çıkmazdım yukarı şimdi kendime bahane bulup inip çıkıyorum son ayda 1 kilo almışım çok şükür :)) Toplamda 8 kilo aldım bundan sonrası daha temkinli gider inşallah :)80 kiloyla hamile kaldım bugün 89 kilo çıktım. İlk 3 ayda 2 kilo aldım kalan 7 kiloyu 1 ayda aldım. Diyetisyene başlamaya karar verdim. İlk 3 ay çok hareketsiz kaldım şuanda hava soğuk ama gerekirse evde yerimde adım atarak yürüyüş yapıcam. Daha şimdiden elim ayağım şişmeye başladı kendimi kötü hissediyorum
Rica ederim canim ben ebebek indirimini bekliyorum birkacini almak icin subatta olacakmis sanirim :))
ben bildim bileli 56 uzerıne hıc cıkmadıgım için kendımı suanda yürüyen yavru fil gibi falan hıssedıyorumEvet çok güzel ikiye katlanmış tebrik ederim :)))
daha benim başlangıç kiloma bile ulaşamamışsın
Ben 71 le başladım şuan 76.8 im artık durmam gerekiyor
ben sütyenlerimi atletin üzerinden takıyorumBen de sütyenlerin içinde nefes almakta zorlanınca emzirme sütyenine geçtim şiddetle tavsiye ediyorum çok rahatlar :)
Aminn canım inşallah bugün başladım ovuntestine çoook silik daha döngümün 8. günü ama başliyim dedim şimdiden bu ay golü atarız inşben nazar boncuklu balon şişirip cubugu göstermiştim ama 2.çizgi yok gbi bişeydi hani ben bile hamile oldugumu bilmiyordumki ben hamileyyiimmm diye yaygara yapayım :):)
Adet tarihinin ilk gün akşamı test yapmıştım tabi oyuzden sonra kan testinde net belli olduktan snra anı kalsın die tekrar test yapıp sakladım :):):)
Hayırlı haberlerini alırız inşallahh canım en yakın zamanda :)
İnan o bilinçaltındır iyi olacak inşİnşallah canımve kaç gündür kötü rüya görüyorum etkisindeyim sanırım , inşallah temiz çıkar da rahat eder icim.
Sana da geçmiş olsun , posalı şeyler tuketmen gerek işe yariyor.
emzirme sütyenini nerden aldın canım?Ben de sütyenlerin içinde nefes almakta zorlanınca emzirme sütyenine geçtim şiddetle tavsiye ediyorum çok rahatlar :)
Ben de para biriktiriyorum subata kadar :)) en azindan biberonu emziği vs alinsa yine iyi benim.acimdan sen buyukleri aldinmi ?aynen canım ben aralıktaki indirimdende aldım baya bişey şimdi 350 kupon var elimde onlada bişeyler alaym şubattada alır bitirirm eksikleri inşalahh
Braun. aldim ben ya evdekilerin gaziyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?