2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yaaa masallah bizimkide erkek bende hep onun gibi yemek konusu haricinde bir oglum olsun istemistim bakalim bekleyip gorecegiz bizimkileri ama kim olsa kiskanir ya yerim onu

eşim 2 gündür hastaydı bugün doktora gitti. gergedan gribi demiş inşallah bulaşmaz bana. yatakları ayırdık ama aynı evde nasıl olacak bilmiyorum
Geçmiş olsun bu gergedan gribi de yeni moda çıktı bu sene ya maske takın ikiniz de odaları ayırın mümkün olduğunca

Onlara bakim o zman bende destekli kullanıodum desteksiz bi beden büyük almştım 1aydan fazla oldu rahatlardı ama onlarda artık rahatsız etmeye başladı en azından hamilelik sonrası da kullanıırm :):)
Evet ben de aynı niyetle gitmiştim ordaki kız dedi emzirme sütyeninden alın onlar çok rahat zaten ilerde alcaksınız dedi. Mantıklı geldi alınca baktım zaten emzirme ve hamilelik döneminde kullanıma uygundur yazıyo etiketinde :)

ben bildim bileli 56 uzerıne hıc cıkmadıgım için kendımı suanda yürüyen yavru fil gibi falan hıssedıyorum
sen yıne az almıssın 5 bucuk kılo :)
Ben kiloları hamile kalmadan aldım :))
Normalde 60 larda dolanırdım son bi senede bebek için uğraşıp da olmadıkça kendimi yemeğe verdim sanırım 71 e kadar çıktım.
Sen normalde çok zayıf olduğun için şuan fazla gibi geliyodur da normalsin bence şuanda

Evet çok güzel ikiye katlanmış tebrik ederim :)))

daha benim başlangıç kiloma bile ulaşamamışsın
Ben 71 le başladım şuan 76.8 im artık durmam gerekiyor
Cok almamissin bence aslinda ama baslangic kilon yuksek ondan dikkat etmen gerekecek sanirimben tatlı pek sevmem aram yoktur yani ordan kurtariyorum galiba

Canim.senin cok dikkat etmen gerek kilo dogumu bile zorlastiriyormus bugun saglik ocagindaydim hergun yarim saat mutlaka yuruyecekmisim ve gunde 10 bardak su icecekmisim en az sende dusuk vs tehliken yoksa bol bol yürü canim en azindan cok yukarilara cikma son aylar zor olur

Yaaa masallah bizimkide erkek bende hep onun gibi yemek konusu haricinde bir oglum olsun istemistim bakalim bekleyip gorecegiz bizimkileri ama kim olsa kiskanir ya yerim onu
Ona karşı sevgim ilgim hiç eksilmeyecek inşallah böyle olduğunu görünce biraz içi rahatlar :)) İçimizden geçen olmuş demekki hep

Evet çok güzel ikiye katlanmış tebrik ederim :)))

daha benim başlangıç kiloma bile ulaşamamışsın
Ben 71 le başladım şuan 76.8 im artık durmam gerekiyor
Oo, kendime arkadaş buldum:). Ben de 64.4 ile basladim, 69.7'yi gördüm. Çok fena ilerliyoruz:). Sanki daha önce azmiş gibi yine basenlere gidiyorum:)

Ben bugün oda süsleme fiyatı aldım maşallah uçtular fiyat konusunda..Hastaneye göre fiyat belirliyorlar 3000 TL dediler..Bende o parayı ona verene kadar kendim süsleme yaparım dedim..Kapı süsü , hediyelikler vs..

Birde doğum fotoğrafçısı ile görüştüm fiyat teklifi aldım..O da bir liste gönderdi..Sizce doğum hikayesi yaptırmak mantıklı mı ? Yoksa normal bir standart çekim mi olmalı.

Video ücreti ek olarak +750 tl

Eklentiler

• Screenshot_20190115_154709.webp
    78,4 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar karnınıza dokunulmasından rahatsız olur musunuz ? Yoksa olağan mı karşılarsınız ?
Ben çok rahatsız oluyorum
Eşimden başka kimse ellemesin karnımi lutfen
hatta bazı hadsizler gögüslerimi elliyerek bunlarda büyüyor sızi var mı diye soruyolar sesimi yükseltiyorum hemen bidahada o kişilerle görüşmemeye çalisiyorum

Cok almamissin bence aslinda ama baslangic kilon yuksek ondan dikkat etmen gerekecek sanirimben tatlı pek sevmem aram yoktur yani ordan kurtariyorum galiba
Beni o tatlılar yaktı hep :))) akşam yemekten kalkıyorum tatlı ne yesem diye düşünmeye başlıyorum

Gerçekten çok büyük terbiyesizlik!!!
Benim görüşmeme imkanım olmayan insanlar maalesef canım
Hatta Ablam bana gelir açtırır karnımı yatar bilmiyorum bana mı garip geliyor ama saçma bir durum oluşuyor

Yok artık göğüs ellemek nedir ya şaşırmış bu insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…