Rica ederim ne demek canımliste için de sağol şimdi baktım da bana da referans olsun bunlar
Yaaa masallah bizimkide erkek bende hep onun gibi yemek konusu haricinde bir oglum olsun istemistim bakalim bekleyip gorecegiz bizimkileriBen yokken o da almak istediklerini söylüyormuş ben gidince böyle yapıyor :)) Yengem sürekli uyarıyor dikkat et ablana çarpma falan diye benden uzaklaştığını düşündüğü için yapıyor büyük ihtimal :)
Yoksa gittiğimde ayaktayken kafası karnıma ancak geliyor hemen karnımı öper :)) Çok başka ona karşı sevgim onun gibi bir kızım olsun istedim hep bakalım nasıl olacak
Pentiden aldım 3 al 2 öde vardı 150 liraya geldi üç tanesiemzirme sütyenini nerden aldın canım?
Geçmiş olsun bu gergedan gribi de yeni moda çıktı bu sene ya maske takın ikiniz de odaları ayırın mümkün olduğuncaeşim 2 gündür hastaydı bugün doktora gitti. gergedan gribi demişinşallah bulaşmaz bana. yatakları ayırdık ama aynı evde nasıl olacak bilmiyorum
Evet ben de aynı niyetle gitmiştim ordaki kız dedi emzirme sütyeninden alın onlar çok rahat zaten ilerde alcaksınız dedi. Mantıklı geldi alınca baktım zaten emzirme ve hamilelik döneminde kullanıma uygundur yazıyo etiketinde :)Onlara bakim o zman bende destekli kullanıodum desteksiz bi beden büyük almştım 1aydan fazla oldu rahatlardı ama onlarda artık rahatsız etmeye başladı en azından hamilelik sonrası da kullanıırm :):)
Ben kiloları hamile kalmadan aldım :))ben bildim bileli 56 uzerıne hıc cıkmadıgım için kendımı suanda yürüyen yavru fil gibi falan hıssedıyorum
sen yıne az almıssın 5 bucuk kılo :)
Hamilelikte çareler tükenmezben sütyenlerimi atletin üzerinden takıyorum
Cok almamissin bence aslinda ama baslangic kilon yuksek ondan dikkat etmen gerekecek sanirimEvet çok güzel ikiye katlanmış tebrik ederim :)))
daha benim başlangıç kiloma bile ulaşamamışsın
Ben 71 le başladım şuan 76.8 im artık durmam gerekiyor
Canim.senin cok dikkat etmen gerek kilo dogumu bile zorlastiriyormus bugun saglik ocagindaydim hergun yarim saat mutlaka yuruyecekmisim ve gunde 10 bardak su icecekmisim en az sende dusuk vs tehliken yoksa bol bol yürü canim en azindan cok yukarilara cikma son aylar zor olur80 kiloyla hamile kaldım bugün 89 kilo çıktım. İlk 3 ayda 2 kilo aldım kalan 7 kiloyu 1 ayda aldım. Diyetisyene başlamaya karar verdim. İlk 3 ay çok hareketsiz kaldım şuanda hava soğuk ama gerekirse evde yerimde adım atarak yürüyüş yapıcam. Daha şimdiden elim ayağım şişmeye başladı kendimi kötü hissediyorum
Ona karşı sevgim ilgim hiç eksilmeyecek inşallah böyle olduğunu görünce biraz içi rahatlar :)) İçimizden geçen olmuş demekki hepYaaa masallah bizimkide erkek bende hep onun gibi yemek konusu haricinde bir oglum olsun istemistim bakalim bekleyip gorecegiz bizimkileriama kim olsa kiskanir ya yerim onu
Oo, kendime arkadaş buldum:). Ben de 64.4 ile basladim, 69.7'yi gördüm. Çok fena ilerliyoruz:). Sanki daha önce azmiş gibi yine basenlere gidiyorum:)Evet çok güzel ikiye katlanmış tebrik ederim :)))
daha benim başlangıç kiloma bile ulaşamamışsın
Ben 71 le başladım şuan 76.8 im artık durmam gerekiyor
Geçmiş olsun canım aman dikkat eteşim 2 gündür hastaydı bugün doktora gitti. gergedan gribi demişinşallah bulaşmaz bana. yatakları ayırdık ama aynı evde nasıl olacak bilmiyorum
Ben çok rahatsız oluyorumKızlar karnınıza dokunulmasından rahatsız olur musunuz ? Yoksa olağan mı karşılarsınız ?
Demekki canim benim de denize sevgim.hic azalmayacak yengesi yer onun poposunu onun yeri bizde hep farkliOna karşı sevgim ilgim hiç eksilmeyecek inşallah böyle olduğunu görünce biraz içi rahatlar :)) İçimizden geçen olmuş demekki hep
Evet yeni çıkmış inatçı Bi gripmiş. İnşallah bulaşmaz otururken de ayrı odalarda oturalım olmazsaGeçmiş olsun bu gergedan gribi de yeni moda çıktı bu sene ya maske takın ikiniz de odaları ayırın mümkün olduğunca
Beni o tatlılar yaktı hep :))) akşam yemekten kalkıyorum tatlı ne yesem diye düşünmeye başlıyorumCok almamissin bence aslinda ama baslangic kilon yuksek ondan dikkat etmen gerekecek sanirimben tatlı pek sevmem aram yoktur yani ordan kurtariyorum galiba
Gerçekten çok büyük terbiyesizlik!!!Ben çok rahatsız oluyorum
Eşimden başka kimse ellemesin karnımi lutfen
hatta bazı hadsizler gögüslerimi elliyerek bunlarda büyüyor sızi var mı diye soruyolar sesimiyükseltiyorum hemen bidahada o kişilerle görüşmemeye çalisiyorum
Yok artık göğüs ellemek nedir ya şaşırmış bu insanlarBen çok rahatsız oluyorum
Eşimden başka kimse ellemesin karnımi lutfen
hatta bazı hadsizler gögüslerimi elliyerek bunlarda büyüyor sızi var mı diye soruyolar sesimiyükseltiyorum hemen bidahada o kişilerle görüşmemeye çalisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?