2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnternette dolanırken biri yazmış gördüm çok hoşuma gitti. Doğum için fotoğrafçı doktordan daha fazla para istedi diye :)) gerçekten de sektör olmuş maşallah süsü fotoğrafçısı hepsi sömürüyor. Doğum hikayesi senin için ne kadar önemli? İstiyorsan sonradan keşke yaptırsaydım diyeceksen kesinlikle yaptır.
Ben düğünde yapmıştım hikaye çok önemliydi benim için şu an doğumda sadece standart hastanede foto çekiyolar ya öyle düşünüyorum

Maşallah oğluna çok tatlı canım kocaman olmuş sıpa

Kuzum, benim aklımda sende inşallah atlatmışsındır dinleniyosundur kısa sürmüştür. Bizi haberdar et B BYV

Aynen yarın randevu aldım diyetisyene hiç huyum değildir ama 2 haftadır çekirdeğe abandım gözle görülür ödemim var. Yarın başlıyorum kısmetse

Beni o tatlılar yaktı hep :))) akşam yemekten kalkıyorum tatlı ne yesem diye düşünmeye başlıyorum
Elmanin uzerine azcik tarcin dokup ye bütün istegini alacaktir. Diyetisyen arkadasima onermisti bunu cok isine yaramisti yada yogurt pekmez yulaf yada yogurt kuru meyve de yapabilirsin canim cok canin cekerse ye tabi ama hergün degil bence :)) ben yogurt yulaf pekmez yapiyorum arada doyurucu ayni zamanda isime yariyor :))

Benim hiç bişeyde hevesim yok yaptırmayı da düşünmüyorum oda süsleme hediyelik. Ama o video işini çok istiyorum doktorum garanti veremem dedi. Fiyatlar faişmiş gerçekten şok oldum

Aynen yarın randevu aldım diyetisyene hiç huyum değildir ama 2 haftadır çekirdeğe abandım gözle görülür ödemim var. Yarın başlıyorum kısmetse
Haydi hayirlisi ozaman canim herseyden azcik yemek sikinti degilde 2 haftadir cekirdekle baya zorlamissin canim bunyeyi

3000 tl mi
maşallah

Insallah sip diye biter hic anlamazsin bile canim dualarimiz seninle

Reactions: BYV
O meret de başlayınca bırakılmıyo daha eve sokmam
Evet cekirdegin oyle bir durumu var maalesef o sebepten almamak en iyisi ben oyle yapiyorum ancak cok canim cekerse en ufak paketlerden alip yarisini citliyorum oda ayda yilda bir yoksa mazallah birakamiyorsun ://

Hava ısınsa başlarız. Çikolatadan mesela insan vazgeçer mi ya? Hiç vazgecemedim.
Cikolatayi hic sevmeyenler var mesela ikiliden once bebek uyansin diye doktor ye dedi bende sevmem dedim kadin afalladi cikolata sevmeyen insanmi olur diyor :))) o sebepten sansliyim bence :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…