- 1 Eylül 2018
- 1.166
- 1.202
- 133
Gel arkadaşım :)) ben de hemen basenlere gider aynen. Karbonhidratı tatlıyı azaltıp yürüyüşleri arttıralım benceOo, kendime arkadaş buldum:). Ben de 64.4 ile basladim, 69.7'yi gördüm. Çok fena ilerliyoruz:). Sanki daha önce azmiş gibi yine basenlere gidiyorum:)
İnternette dolanırken biri yazmış gördüm çok hoşuma gitti. Doğum için fotoğrafçı doktordan daha fazla para istedi diye :)) gerçekten de sektör olmuş maşallah süsü fotoğrafçısı hepsi sömürüyor. Doğum hikayesi senin için ne kadar önemli? İstiyorsan sonradan keşke yaptırsaydım diyeceksen kesinlikle yaptır.Ben bugün oda süsleme fiyatı aldım maşallah uçtular fiyat konusunda..Hastaneye göre fiyat belirliyorlar 3000 TL dediler..Bende o parayı ona verene kadar kendim süsleme yaparım dedim..Kapı süsü , hediyelikler vs..
Birde doğum fotoğrafçısı ile görüştüm fiyat teklifi aldım..O da bir liste gönderdi..Sizce doğum hikayesi yaptırmak mantıklı mı ? Yoksa normal bir standart çekim mi olmalı.
Video ücreti ek olarak +750 tl
Kimin dokunduğuna bağlı canım ama çok büyük bi problem değil bence samimi olduğum biriyse :)Kızlar karnınıza dokunulmasından rahatsız olur musunuz ? Yoksa olağan mı karşılarsınız ?
Maşallah oğluna çok tatlı canım kocaman olmuş sıpaBugün ayrıntılıya girdim arkadaşlar çok şükür,bin şükür güzel haberler ile geldim.herşey yolunda,doktor muazzam biriydi parmaklarından,küçük diline kadar gördük :) gözlerini oluşturuyordu kuzum rahatsız ettik beyimizi.Darısı sizlerin başınıza inşallah....
Aynen yarın randevu aldım diyetisyene hiç huyum değildir ama 2 haftadır çekirdeğe abandım gözle görülür ödemim var. Yarın başlıyorum kısmetseCanim.senin cok dikkat etmen gerek kilo dogumu bile zorlastiriyormus bugun saglik ocagindaydim hergun yarim saat mutlaka yuruyecekmisim ve gunde 10 bardak su icecekmisim en az sende dusuk vs tehliken yoksa bol bol yürü canim en azindan cok yukarilara cikma son aylar zor olur
Hava ısınsa başlarız. Çikolatadan mesela insan vazgeçer mi ya? Hiç vazgecemedim.Gel arkadaşım :)) ben de hemen basenlere gider aynen. Karbonhidratı tatlıyı azaltıp yürüyüşleri arttıralım bence
Elmanin uzerine azcik tarcin dokup ye bütün istegini alacaktir. Diyetisyen arkadasima onermisti bunu cok isine yaramisti yada yogurt pekmez yulaf yada yogurt kuru meyve de yapabilirsin canim cok canin cekerse ye tabi ama hergün degil bence :)) ben yogurt yulaf pekmez yapiyorum arada doyurucu ayni zamanda isime yariyor :))Beni o tatlılar yaktı hep :))) akşam yemekten kalkıyorum tatlı ne yesem diye düşünmeye başlıyorum
Ben bir oncesinde, bir de sonrasında yiyiyorum . Senin yine iyiymiş:). Geçen gun, gün içinde farklı saatlerde bal, pekmez, çikolata hepsini tükettim. Eşim sadece maşallah diyor:).Beni o tatlılar yaktı hep :))) akşam yemekten kalkıyorum tatlı ne yesem diye düşünmeye başlıyorum
Benim hiç bişeyde hevesim yok yaptırmayı da düşünmüyorum oda süsleme hediyelik. Ama o video işini çok istiyorum doktorum garanti veremem dedi. Fiyatlar faişmiş gerçekten şok oldumBen bugün oda süsleme fiyatı aldım maşallah uçtular fiyat konusunda..Hastaneye göre fiyat belirliyorlar 3000 TL dediler..Bende o parayı ona verene kadar kendim süsleme yaparım dedim..Kapı süsü , hediyelikler vs..
Birde doğum fotoğrafçısı ile görüştüm fiyat teklifi aldım..O da bir liste gönderdi..Sizce doğum hikayesi yaptırmak mantıklı mı ? Yoksa normal bir standart çekim mi olmalı.
Evet ben varım hiç göbeğim yok ve hissetmiyorum da bugün randevum vardı ama herşey yolunda çok şükür.Merhaba anne adaylari
Hala bebeginin hareketlerini hissetmeyen haziran ayi anne adayi kaldi mi benden baska
Haydi hayirlisi ozaman canim herseyden azcik yemek sikinti degilde 2 haftadir cekirdekle baya zorlamissin canim bunyeyiAynen yarın randevu aldım diyetisyene hiç huyum değildir ama 2 haftadır çekirdeğe abandım gözle görülür ödemim var. Yarın başlıyorum kısmetse
O meret de başlayınca bırakılmıyo daha eve sokmamHaydi hayirlisi ozaman canim herseyden azcik yemek sikinti degilde 2 haftadir cekirdekle baya zorlamissin canim bunyeyi
3000 tl miBen bugün oda süsleme fiyatı aldım maşallah uçtular fiyat konusunda..Hastaneye göre fiyat belirliyorlar 3000 TL dediler..Bende o parayı ona verene kadar kendim süsleme yaparım dedim..Kapı süsü , hediyelikler vs..
Insallah sip diye biter hic anlamazsin bile canim dualarimiz seninleKızlar tüm mesajlara bakamadım hastaneye yattım sabah 9 da geldim 11 de yatışım yapıldı gece uyuyamamıştım uyumuşumşuanda tek yapılan damar yolu açıldı daha ilaç falan hiç birşey vermediler beklemedeyim
basen iyi yaOo, kendime arkadaş buldum:). Ben de 64.4 ile basladim, 69.7'yi gördüm. Çok fena ilerliyoruz:). Sanki daha önce azmiş gibi yine basenlere gidiyorum:)
Evet cekirdegin oyle bir durumu var maalesef o sebepten almamak en iyisi ben oyle yapiyorum ancak cok canim cekerse en ufak paketlerden alip yarisini citliyorum oda ayda yilda bir yoksa mazallah birakamiyorsun ://O meret de başlayınca bırakılmıyo daha eve sokmam
Cikolatayi hic sevmeyenler var mesela ikiliden once bebek uyansin diye doktor ye dedi bende sevmem dedim kadin afalladi cikolata sevmeyen insanmi olur diyor :))) o sebepten sansliyim bence :))Hava ısınsa başlarız. Çikolatadan mesela insan vazgeçer mi ya? Hiç vazgecemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?