İnş hemen atlatırsın canım ya dualarımız seninle iyiyim msjını bekiyoruz dört gözleKızlar tüm mesajlara bakamadım hastaneye yattım sabah 9 da geldim 11 de yatışım yapıldı gece uyuyamamıştım uyumuşumşuanda tek yapılan damar yolu açıldı daha ilaç falan hiç birşey vermediler beklemedeyim
allah yardımcın olsun arkadaşım. keşke elimizden gelen bir şey olsaydı. göz açıp kapayıncaya dek geçmesini diliyorum. iyi oldukça yaz lütfen.Kızlar tüm mesajlara bakamadım hastaneye yattım sabah 9 da geldim 11 de yatışım yapıldı gece uyuyamamıştım uyumuşumşuanda tek yapılan damar yolu açıldı daha ilaç falan hiç birşey vermediler beklemedeyim
İnternette dolanırken biri yazmış gördüm çok hoşuma gitti. Doğum için fotoğrafçı doktordan daha fazla para istedi diye :)) gerçekten de sektör olmuş maşallah süsü fotoğrafçısı hepsi sömürüyor. Doğum hikayesi senin için ne kadar önemli? İstiyorsan sonradan keşke yaptırsaydım diyeceksen kesinlikle yaptır.
Ben düğünde yapmıştım hikaye çok önemliydi benim için şu an doğumda sadece standart hastanede foto çekiyolar ya öyle düşünüyorum
Benim hiç bişeyde hevesim yok yaptırmayı da düşünmüyorum oda süsleme hediyelik. Ama o video işini çok istiyorum doktorum garanti veremem dedi. Fiyatlar faişmiş gerçekten şok oldum
Ben ben ben tık yokMerhaba anne adaylari
Hala bebeginin hareketlerini hissetmeyen haziran ayi anne adayi kaldi mi benden baska
Yabancı yapmıyor canım ablamla babam yapıyor ama dokunmak değil baya uzun süre seviyorlar falan üstüne yatıyorlar genelde babaannemler Amcamlar küçük kuzenlerim oluyor ben oraya gidince onlarda geliyorlar. İnsan içinde bu kadar yapılması çok garip geliyor bana. Sonra çocukların gözünün önünde bu kadar apaçık yaşandığı için her şey gelip abla sen nasıl hamile kaldın nasıl hamile olduğunu anladın gibi sorular soruyorlar. Yani bir arkadaş gelir böyle dokunur çeker ondam bende rahatsızlık duymam ama sanki bir bende varmış gibi milletin gözüne soka soka bu hareketler beni rahatsız ediyor. Hele Ablam bana gelir açsana der yatar kalkmaz karnımdan kaç gündür gelmek istiyor bana kabul etmiyorum böyle yaptığı için eşim oluyor sonuçta yanımızda...Kimin dokunduğuna bağlı canım ama çok büyük bi problem değil bence samimi olduğum biriyse :)
eşim 2 gündür hastaydı bugün doktora gitti. gergedan gribi demişinşallah bulaşmaz bana. yatakları ayırdık ama aynı evde nasıl olacak bilmiyorum
Ben çok rahatsız oluyorum
Eşimden başka kimse ellemesin karnımi lutfen
hatta bazı hadsizler gögüslerimi elliyerek bunlarda büyüyor sızi var mı diye soruyolar sesimiyükseltiyorum hemen bidahada o kişilerle görüşmemeye çalisiyorum
Evet tarçın gerçekten kan şekerini de dengelediği için tatlı krizini kesiyo biraz. Yoğurtla pekmezi ya da meyveleri karıştırıp yicem artıkElmanin uzerine azcik tarcin dokup ye bütün istegini alacaktir. Diyetisyen arkadasima onermisti bunu cok isine yaramisti yada yogurt pekmez yulaf yada yogurt kuru meyve de yapabilirsin canim cok canin cekerse ye tabi ama hergün degil bence :)) ben yogurt yulaf pekmez yapiyorum arada doyurucu ayni zamanda isime yariyor :))
Yabancı yapmıyor canım ablamla babam yapıyor ama dokunmak değil baya uzun süre seviyorlar falan üstüne yatıyorlar genelde babaannemler Amcamlar küçük kuzenlerim oluyor ben oraya gidince onlarda geliyorlar. İnsan içinde bu kadar yapılması çok garip geliyor bana. Sonra çocukların gözünün önünde bu kadar apaçık yaşandığı için her şey gelip abla sen nasıl hamile kaldın nasıl hamile olduğunu anladın gibi sorular soruyorlar. Yani bir arkadaş gelir böyle dokunur çeker ondam bende rahatsızlık duymam ama sanki bir bende varmış gibi milletin gözüne soka soka bu hareketler beni rahatsız ediyor. Hele Ablam bana gelir açsana der yatar kalkmaz karnımdan kaç gündür gelmek istiyor bana kabul etmiyorum böyle yaptığı için eşim oluyor sonuçta yanımızda...
İnşallah bir an önce olsun bitsin sabah gözümü açtığımdan beri aklıma geliyorsun hep. Dualarımız seninle...Kızlar tüm mesajlara bakamadım hastaneye yattım sabah 9 da geldim 11 de yatışım yapıldı gece uyuyamamıştım uyumuşumşuanda tek yapılan damar yolu açıldı daha ilaç falan hiç birşey vermediler beklemedeyim
Merhaba anne adaylari
Hala bebeginin hareketlerini hissetmeyen haziran ayi anne adayi kaldi mi benden baska
Ben tatli yemedigim halde siskoyum ya onu napicaz :))Evet tarçın gerçekten kan şekerini de dengelediği için tatlı krizini kesiyo biraz. Yoğurtla pekmezi ya da meyveleri karıştırıp yicem artık
İşin garip tarafı ücuncu gebeligim. Iki oglum var. Cinsiyeti de henuz ogrenemedim. Ne bı tekme ne kalp atışı ne içimde kayma hareketi, tık hissetmiyorum. Sadece eğildiğim bazen önümde taş gibi bi toparlanma oluyorbende hissetmedim canım ilk gebelikse eger seninde vaktimiz var henüz erken :)
yok canım daha almadım büyük hiç bişey bi kaç biberon kıyafet bez vs aldıklarım sadece daha çok alınacak var yani..Ben de para biriktiriyorum subata kadar :)) en azindan biberonu emziği vs alinsa yine iyi benim.acimdan sen buyukleri aldinmi ?
ben canım tarihim senden önde olmasına rağmen hemde. doktorum dün plesantanın yeri senin hissetmen için deavantaj o yüzden geç hissedeceksin dedi.Merhaba anne adaylari
Eee senin buyukler hallolmus ya cok sukür digerlerini alirsiniz bir sekil :))yok canım daha almadım büyük hiç bişey bi kaç biberon kıyafet bez vs aldıklarım sadece daha çok alınacak var yani..
bebk arabasını ablam alacak odadaki beşiği annem alacak oda takımınıda kayınvalideme söyledim bakalm alırsa eğer..
ben canım tarihim senden önde olmasına rağmen hemde. doktorum dün plesantanın yeri senin hissetmen için deavantaj o yüzden geç hissedeceksin dedi.
İşin garip tarafı ücuncu gebeligim. Iki oglum var. Cinsiyeti de henuz ogrenemedim. Ne bı tekme ne kalp atışı ne içimde kayma hareketi, tık hissetmiyorum. Sadece eğildiğim bazen önümde taş gibi bi toparlanma oluyor
Ablam tek geldiğinde yapıyor canım. Bende belli etmek istiyorum ama kendisi çok anlayışlı değil ne desem nasıl desem ?eşin varken demi böyle yapıyorlar ayıp ama gerçekten bence bi an önce tepkini belli etmen lazım canım daha da rahatsız olmadan...
İhtimal sadece korkma canımKorkutmayın beni daha yeni korunmadık öyle birşey olmaz umarım(
Wvet canım bi komşumda okudu oda hamile :)Canım çok teşekkür ederim iki tane okundu demişsin kendin ve başkasımı okudu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?