2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
İnş hemen atlatırsın canım ya dualarımız seninle iyiyim msjını bekiyoruz dört gözle

allah yardımcın olsun arkadaşım. keşke elimizden gelen bir şey olsaydı. göz açıp kapayıncaya dek geçmesini diliyorum. iyi oldukça yaz lütfen.

Oda süsleme felan çok aşırı önemli degil gozumde ama o anları ölümsüzleştirmek adına fotoğraf video olması bana sanki daha mantıkliymis gibi geldi.. Sanırım video isteyeceğim :)

Benim hiç bişeyde hevesim yok yaptırmayı da düşünmüyorum oda süsleme hediyelik. Ama o video işini çok istiyorum doktorum garanti veremem dedi. Fiyatlar faişmiş gerçekten şok oldum

Bildiğiniz sektör olmuş artık..
Doğumlardan daha pahalı..3000 lira bazı hastanelerin doğumlarından bile pahali..
Biraz insaf yani..

Kimin dokunduğuna bağlı canım ama çok büyük bi problem değil bence samimi olduğum biriyse :)
Yabancı yapmıyor canım ablamla babam yapıyor ama dokunmak değil baya uzun süre seviyorlar falan üstüne yatıyorlar genelde babaannemler Amcamlar küçük kuzenlerim oluyor ben oraya gidince onlarda geliyorlar. İnsan içinde bu kadar yapılması çok garip geliyor bana. Sonra çocukların gözünün önünde bu kadar apaçık yaşandığı için her şey gelip abla sen nasıl hamile kaldın nasıl hamile olduğunu anladın gibi sorular soruyorlar. Yani bir arkadaş gelir böyle dokunur çeker ondam bende rahatsızlık duymam ama sanki bir bende varmış gibi milletin gözüne soka soka bu hareketler beni rahatsız ediyor. Hele Ablam bana gelir açsana der yatar kalkmaz karnımdan kaç gündür gelmek istiyor bana kabul etmiyorum böyle yaptığı için eşim oluyor sonuçta yanımızda...

eşim 2 gündür hastaydı bugün doktora gitti. gergedan gribi demiş inşallah bulaşmaz bana. yatakları ayırdık ama aynı evde nasıl olacak bilmiyorum

Eşine çok geçmiş olsun .
Kesinlikle ayır yatagını maske kullansın evde hasta olmamaya bak.
Ben eşimden kaptım ve 2 hafta da ancak iyileştim bizim daha zor geciyor canım ilaç alamıyoruz. Esin ilaçla atlatır.

onlar da şeyini çıkarmış yani tövbe yaa

iyi yapıosun yani gerçekten bazı insanlar çok münasebetsiz oluyor.

Evet tarçın gerçekten kan şekerini de dengelediği için tatlı krizini kesiyo biraz. Yoğurtla pekmezi ya da meyveleri karıştırıp yicem artık

eşin varken demi böyle yapıyorlar ayıp ama gerçekten bence bi an önce tepkini belli etmen lazım canım daha da rahatsız olmadan...

İnşallah bir an önce olsun bitsin sabah gözümü açtığımdan beri aklıma geliyorsun hep. Dualarımız seninle...

bende hissetmedim canım ilk gebelikse eger seninde vaktimiz var henüz erken :)
İşin garip tarafı ücuncu gebeligim. Iki oglum var. Cinsiyeti de henuz ogrenemedim. Ne bı tekme ne kalp atışı ne içimde kayma hareketi, tık hissetmiyorum. Sadece eğildiğim bazen önümde taş gibi bi toparlanma oluyor

Ben de para biriktiriyorum subata kadar :)) en azindan biberonu emziği vs alinsa yine iyi benim.acimdan sen buyukleri aldinmi ?
yok canım daha almadım büyük hiç bişey bi kaç biberon kıyafet bez vs aldıklarım sadece daha çok alınacak var yani..
bebk arabasını ablam alacak odadaki beşiği annem alacak oda takımınıda kayınvalideme söyledim bakalm alırsa eğer..

Merhaba anne adaylari
Hala bebeginin hareketlerini hissetmeyen haziran ayi anne adayi kaldi mi benden baska
ben canım tarihim senden önde olmasına rağmen hemde. doktorum dün plesantanın yeri senin hissetmen için deavantaj o yüzden geç hissedeceksin dedi.

Eee senin buyukler hallolmus ya cok sukür digerlerini alirsiniz bir sekil :))

O zaman yorum yapamıyorum ama kişiden kişiye hissetme haftası değişiyor, kiloyla da ilgili olabiliyormuş sanıırm zayıf olanlar dha erken hissedebiliyormuş.
Nazlanıncaa kız olma ihtimali daha cok oluyor hayırlı olsun inşallah canım..

eşin varken demi böyle yapıyorlar ayıp ama gerçekten bence bi an önce tepkini belli etmen lazım canım daha da rahatsız olmadan...
Ablam tek geldiğinde yapıyor canım. Bende belli etmek istiyorum ama kendisi çok anlayışlı değil ne desem nasıl desem ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…