2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kayma hareketi çok güzel bir şey gerçekten :))
İnşallah sende biran önce hissedersin insan önceden yaşayınca daha hevesleniyordur hareketlense diye. Cinsiyet bellidir aslında ama göstermiyor mu ?

Eee senin buyukler hallolmus ya cok sukür digerlerini alirsiniz bir sekil :))
bakalm canım kayınvalideme alırsınız dimi dedim bi şok oldu fln ama daha cevap vermedi. eğer almazsa onu da alacağız :) şimdi ben de listemi hazırladım şu 350 tl lik çekle bi kısmını halledeceğim umarımm

Ablam tek geldiğinde yapıyor canım. Bende belli etmek istiyorum ama kendisi çok anlayışlı değil ne desem nasıl desem ?

canım arada bi görücegin kişi olsa hadi karnım agrıo falan dedin geçiştrdin dicemde ablan sonuçta sürekli görüşüceksin bende açık bi şekilde hoşlanmadığını belirtmen gerekiyor yoksa 5 ay daha bu şekilde zorr ki büyüdükçe dha çok da yaparlar..

Şimdi anladım canım tabi abartmışlar o kadar da olmaz ki. Çok haklısın bu durumda

Nasıl bir tepki vereceğini kestiremiyorum canım
Kendisi de çok istiyor çocuk sahibi olmak ama evlenmek istemiyor o yüzden çok hevesli. Bir ayakkabı alalım dedik o markasız giydirmezmiş. Tulum giydirirmiş sadece başka bir şey kensinlikle giydiremezmişiz. Kendisinin gibi konuşuyor hep Teyzesi tabiiki onunda istediği olsun ama fazla müdahale ediyor.

Tecrübeli anneler babalar kanguru kullanıyor mu acaba ? Ben bir model beğendim ama flamingolu eşimin kullanımına uygun değil.
Kullanmak istiyor ama gerek olur mu onun kullanmasına ben genelde yalnız çıkacağım zamanlar için istiyorum çünkü.

Ben de olsam bu denli müdahaleden rahatsız olurdum. Ama nasıl bi tepki verirdim bilemiyorum sonuçta kırmak da istemezdim

şimdiden sen tepkini vermezsen ilerde çok dha büyük sıkıntılar yaşıcakmışsın gbi geliyor canım..

tecrübeli deilim ama arkadaşımın bebeğini dışarda gezerken hep babası anakucagında taşıyor cünkü kadınlara belli bi süre sonra agır geliyor :)
hatta dalga geçiyordum ismi yanlış bunun babakucagı olmalı diye :) Eşinin de kullanabilecegi renk alırsan bence senin için daha iyi olur canım :)

şimdiden sen tepkini vermezsen ilerde çok dha büyük sıkıntılar yaşıcakmışsın gbi geliyor canım..
Bunun farkındayım canım ama o idrak edemiyor yürümeyen çocuğa 300 liralık ayakkabı alıp giydirmemizi istiyor. Bende isterim en iyisi olsun en güzeli olsun ama bizde imkanlarımız doğrultusunda hareket ediyoruz. Kendisinin olsun o zaman anlar ev geçindirmek kolay değil ama şuan ne kadar anlatsam boş..
Ters tepeceğini bildiğim için hiçbir şey diyemiyorum gerçekten!

Eşimle seçelim canım biz onu en iyisi :))
Çünkü ben baya kendime göre bir model seçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…