- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Kayma hareketi çok güzel bir şey gerçekten :))İşin garip tarafı ücuncu gebeligim. Iki oglum var. Cinsiyeti de henuz ogrenemedim. Ne bı tekme ne kalp atışı ne içimde kayma hareketi, tık hissetmiyorum. Sadece eğildiğim bazen önümde taş gibi bi toparlanma oluyor
bakalm canım kayınvalideme alırsınız dimi dedim bi şok oldu fln ama daha cevap vermedi.Eee senin buyukler hallolmus ya cok sukür digerlerini alirsiniz bir sekil :))
Kesinlikle :))Seni sabırsız :) MâşâAllah kuzum çok iyi sağlıkla artsın İnşâAllahSağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim İnşâAllah Bu testleri yapmak çok zevkli bi okadar da stresli
Ablam tek geldiğinde yapıyor canım. Bende belli etmek istiyorum ama kendisi çok anlayışlı değil ne desem nasıl desem ?
Şimdi anladım canım tabi abartmışlar o kadar da olmaz ki. Çok haklısın bu durumdaYabancı yapmıyor canım ablamla babam yapıyor ama dokunmak değil baya uzun süre seviyorlar falan üstüne yatıyorlar genelde babaannemler Amcamlar küçük kuzenlerim oluyor ben oraya gidince onlarda geliyorlar. İnsan içinde bu kadar yapılması çok garip geliyor bana. Sonra çocukların gözünün önünde bu kadar apaçık yaşandığı için her şey gelip abla sen nasıl hamile kaldın nasıl hamile olduğunu anladın gibi sorular soruyorlar. Yani bir arkadaş gelir böyle dokunur çeker ondam bende rahatsızlık duymam ama sanki bir bende varmış gibi milletin gözüne soka soka bu hareketler beni rahatsız ediyor. Hele Ablam bana gelir açsana der yatar kalkmaz karnımdan kaç gündür gelmek istiyor bana kabul etmiyorum böyle yaptığı için eşim oluyor sonuçta yanımızda...
Evet gostermiyor. Sizin cinsiyet belli miKayma hareketi çok güzel bir şey gerçekten :))
İnşallah sende biran önce hissedersin insan önceden yaşayınca daha hevesleniyordur hareketlense diye. Cinsiyet bellidir aslında ama göstermiyor mu ?
Nasıl bir tepki vereceğini kestiremiyorum canımcanım arada bi görücegin kişi olsa hadi karnım agrıo falan dedin geçiştrdin dicemde ablan sonuçta sürekli görüşüceksin bende açık bi şekilde hoşlanmadığını belirtmen gerekiyor yoksa 5 ay daha bu şekilde zorr ki büyüdükçe dha çok da yaparlar..
Kızımız olucak nasipse :)) Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahEvet gostermiyor. Sizin cinsiyet belli mi
Aminnnn ben de tabiki once saglikli olmasini istiyorum, kızım da olursa dünyalar benim olurKızımız olucak nasipse :)) Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah
Ben de olsam bu denli müdahaleden rahatsız olurdum. Ama nasıl bi tepki verirdim bilemiyorum sonuçta kırmak da istemezdimNasıl bir tepki vereceğini kestiremiyorum canım
Kendisi de çok istiyor çocuk sahibi olmak ama evlenmek istemiyor o yüzden çok hevesli. Bir ayakkabı alalım dedik o markasız giydirmezmiş. Tulum giydirirmiş sadece başka bir şey kensinlikle giydiremezmişiz. Kendisinin gibi konuşuyor hepTeyzesi tabiiki onunda istediği olsun ama fazla müdahale ediyor.
Nasıl bir tepki vereceğini kestiremiyorum canım
Kendisi de çok istiyor çocuk sahibi olmak ama evlenmek istemiyor o yüzden çok hevesli. Bir ayakkabı alalım dedik o markasız giydirmezmiş. Tulum giydirirmiş sadece başka bir şey kensinlikle giydiremezmişiz. Kendisinin gibi konuşuyor hepTeyzesi tabiiki onunda istediği olsun ama fazla müdahale ediyor.
İnşallah tatlı bir kız geliyordur o zaman :))Aminnnn ben de tabiki once saglikli olmasini istiyorum, kızım da olursa dünyalar benim olur
İşte canım problem zaten nasıl tepki vereceğimi bilemememBen de olsam bu denli müdahaleden rahatsız olurdum. Ama nasıl bi tepki verirdim bilemiyorum sonuçta kırmak da istemezdim
Tecrübeli anneler babalar kanguru kullanıyor mu acaba ? Ben bir model beğendim ama flamingolu eşimin kullanımına uygun değil.
Kullanmak istiyor ama gerek olur mu onun kullanmasına ben genelde yalnız çıkacağım zamanlar için istiyorum çünkü.
Bunun farkındayım canım ama o idrak edemiyor yürümeyen çocuğa 300 liralık ayakkabı alıp giydirmemizi istiyor. Bende isterim en iyisi olsun en güzeli olsun ama bizde imkanlarımız doğrultusunda hareket ediyoruz. Kendisinin olsun o zaman anlar ev geçindirmek kolay değil ama şuan ne kadar anlatsam boş..şimdiden sen tepkini vermezsen ilerde çok dha büyük sıkıntılar yaşıcakmışsın gbi geliyor canım..
Eşimle seçelim canım biz onu en iyisi :))tecrübeli deilim ama arkadaşımın bebeğini dışarda gezerken hep babası anakucagında taşıyor cünkü kadınlara belli bi süre sonra agır geliyor :)
hatta dalga geçiyordum ismi yanlış bunun babakucagı olmalı diye :) Eşinin de kullanabilecegi renk alırsan bence senin için daha iyi olur canım :)
Allah o gidiyi bildigi gibi yapsin ne demeye oradan aliyoruz bilmem ki benimde 1 kilom orada eminim : (basen iyi ya
ben kilonun yarısını surat ve gıdıdan aldım çok kötü görünüyorum
Ayni ben..dun esim yapti yemekten sonra pratik birsey bugunde ben yaptim balkonda sogusun benim canim tatlimda yemekten sonra yiyeyim diye seviyorum bakipBeni o tatlılar yaktı hep :))) akşam yemekten kalkıyorum tatlı ne yesem diye düşünmeye başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?