Benim erkek kardesim ayniydi kizma markasiz birsey almazdi.aldirmazdi.Bunun farkındayım canım ama o idrak edemiyor yürümeyen çocuğa 300 liralık ayakkabı alıp giydirmemizi istiyor. Bende isterim en iyisi olsun en güzeli olsun ama bizde imkanlarımız doğrultusunda hareket ediyoruz. Kendisinin olsun o zaman anlar ev geçindirmek kolay değil ama şuan ne kadar anlatsam boş..
Ters tepeceğini bildiğim için hiçbir şey diyemiyorum gerçekten!
Evet ya ben hemen yüzümden alıyorumAllah o gidiyi bildigi gibi yapsin ne demeye oradan aliyoruz bilmem ki benimde 1 kilom orada eminim : (
Yuzden alinca simdi toplamda az kiloda alsak cok almisiz gibi duracakEvet ya ben hemen yüzümden alıyorum
Bazısı 20 kilo da alsa yüzü minnacık kalıyor çok özeniyorum
Kendisi almıyor maalesef bizim almamızı istiyor :)) Alsın getirsin ben giydircem.Benim erkek kardesim ayniydi kizma markasiz birsey almazdi.aldirmazdi.
Cocuk giyemiyor derdim olsun derdi.
En son akillara zarar birsey aldi 5 yasindayken.
Sonra gectim karsisina sen bu cocugu bu kadar varliga alistirirsan sonra en ufacik 1 sey alamadigimizda tepkisi buyuk olacak yeter dedim.
Simdi ki bebege ufak ufak kiyafetler falan aliyor sadece.
Bi evlensede gitse kendi cocuguna alsa kurtulsam : ))
Devlet hastanesinin işleri hep böyledir yavaş hareket edilir sinir oluyorum bu yüzden -.- ne kadar az hastane ortamında durursan o kadar iyi aslında. İnşallah hemencecik atlatırsın canım..Kızlar tüm mesajlara bakamadım hastaneye yattım sabah 9 da geldim 11 de yatışım yapıldı gece uyuyamamıştım uyumuşumşuanda tek yapılan damar yolu açıldı daha ilaç falan hiç birşey vermediler beklemedeyim
Ayyy diyorum tamam iste erkek kardesimse ikizler : (((Kendisi almıyor maalesef bizim almamızı istiyor :)) Alsın getirsin ben giydircem.
Ablam hep değişikti küçüklüğümden beri her hareketini eleştirdim ikizler burcu mu aman aman dedim nasıl dediysem şimdi Kızımız ikizler burcu olacak. İnşallah bu kadar şekilci bir çocuk olmaz çünkü Ne mutlu olabiliyor Ne mutlu edebiliyor
BiZde bunları yaşarız tam olarak büyük ihtimalleAyyy diyorum tamam iste erkek kardesimse ikizler : (((
Kizimda hem kendi aliyordu hemde ben birsey giydirsem bu ne niye bu cocugu bole giydiriyorsun bisiler bisiler.
Yahu cocuk bu tayt tshirt giysin iste uok deri ceketler bilmem ne marka botlar ayakkabilar.
Niye erkenden genc kiz modeline sokuyoruz diyordum.
Anlamama gibi bir durumu var eminim ben.
Cok sekilci cok
Kendisi erkek haliyle benden milyon kat bakimli esylarina kiyafetlerine ozenli asla markasiz giyinmez.
Insaallah dayisina benzemez oglum burclar ayni olacak : (((
Beni de korkutmayın yaAyyy diyorum tamam iste erkek kardesimse ikizler : (((
Kizimda hem kendi aliyordu hemde ben birsey giydirsem bu ne niye bu cocugu bole giydiriyorsun bisiler bisiler.
Yahu cocuk bu tayt tshirt giysin iste uok deri ceketler bilmem ne marka botlar ayakkabilar.
Niye erkenden genc kiz modeline sokuyoruz diyordum.
Anlamama gibi bir durumu var eminim ben.
Cok sekilci cok
Kendisi erkek haliyle benden milyon kat bakimli esylarina kiyafetlerine ozenli asla markasiz giyinmez.
Insaallah dayisina benzemez oglum burclar ayni olacak : (((
Kardesimle evlendirelim mi ne olurrrrr uzak bir sehirede gitsinler ohhhBiZde bunları yaşarız tam olarak büyük ihtimalle(
Ama ben bu konuda tepkimi imkanımız bu kadar şeklinde veriyorum. Kendisi de alamayacağı için mecbur susacaktır diye düşünüyorum.
İkizler burcu ve kendini beğenmişlik var kimseyi beğenmiyor kendisine uygun bulmuyor evlenmesi çok zor.. Hatta annemler vefat edince bizimle yaşamaya düşünüyor yani o kadar ilerisini düşünüyor ama evlenmeyi düşünmüyor
Asla bir ikizler olamaz emin ol.niye ikizleri buyutuyorsun gozunde diyenler cocukluktan beri beraber yasayip bilmeli ole anlar : ))Beni de korkutmayın yaeşim balık burcu ama aynı öyle. Şimdi oğlumda öyle olursa vah bana yani
Çok iyi olurdu ama birbirlerinide beğenmezlerKardesimle evlendirelim mi ne olurrrrr uzak bir sehirede gitsinler ohhh
O kadar iyi anliyorum ki seni.
Benim kardesim kendi aliyor sorun o ben ne kadar benim durumum buna yetmez desemde o aliyor iste.
Yani maddiyat konusuyla durduramadim.
Bu defa birz mesafeli duruyorum.kendine benzetmesin diye.
Her evde bir tane oluyor canım böyle sizin varmış zaten :))Beni de korkutmayın yaeşim balık burcu ama aynı öyle. Şimdi oğlumda öyle olursa vah bana yani
Kuzenim var ikizler burcu :) abla Allah sana kolaylık versin şimdiden kendimden biliyorum diyor :))))Asla bir ikizler olamaz emin ol.niye ikizleri buyutuyorsun gozunde diyenler cocukluktan beri beraber yasayip bilmeli ole anlar : ))
İnşallah olmuyordur öyle :) ikizler burcu olup kendine sakin diyen yok gibi ama belli olmaz bu işler.Her evde bir tane oluyor canım böyle sizin varmış zaten :))
Birde biz babasıyla çok sakiniz sırf ikizler burcu diye öyle olmaz diye düşünüyorum.
Evet canım ayırdık yatakları. Bugün maske de alsak iyi olur. Akşama kadar yat dinlen bol bol besin takviyesi al dedim. Umarım ben gidene kadar hafiflerEşine çok geçmiş olsun .
Kesinlikle ayır yatagını maske kullansın evde hasta olmamaya bak.
Ben eşimden kaptım ve 2 hafta da ancak iyileştim bizim daha zor geciyor canım ilaç alamıyoruz. Esin ilaçla atlatır.
Aa dogru begenmezler haklisin : ))Çok iyi olurdu ama birbirlerinide beğenmezler
Maddi durumu olup alana İnan yine saygım var ama kendin alamayacağın bir şeyi başkasına al demek çok çok garip :)
Hamile resmî atıyor be biçim olmuş baksana sen böyle olmazsın diyoryazık diyorum demekki sıkıntılı olmuş diye her şeyde en üstün o sanırsın...
Bogaya çekeceğim ben ya : ((Kuzenim var ikizler burcu :) abla Allah sana kolaylık versin şimdiden kendimden biliyorum diyor :))))
Iyi yaptin : )sabahtan beri bekletmelerinin sebebi neymis kiBen hala bekliyorum canım sıkıldı valla geleyimde az lak lak yapayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?