2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim erkek kardesim ayniydi kizma markasiz birsey almazdi.aldirmazdi.
Cocuk giyemiyor derdim olsun derdi.
En son akillara zarar birsey aldi 5 yasindayken.
Sonra gectim karsisina sen bu cocugu bu kadar varliga alistirirsan sonra en ufacik 1 sey alamadigimizda tepkisi buyuk olacak yeter dedim.
Simdi ki bebege ufak ufak kiyafetler falan aliyor sadece.
Bi evlensede gitse kendi cocuguna alsa kurtulsam : ))

Kendisi almıyor maalesef bizim almamızı istiyor :)) Alsın getirsin ben giydircem.
Ablam hep değişikti küçüklüğümden beri her hareketini eleştirdim ikizler burcu mu aman aman dedim nasıl dediysem şimdi Kızımız ikizler burcu olacak. İnşallah bu kadar şekilci bir çocuk olmaz çünkü Ne mutlu olabiliyor Ne mutlu edebiliyor

Devlet hastanesinin işleri hep böyledir yavaş hareket edilir sinir oluyorum bu yüzden -.- ne kadar az hastane ortamında durursan o kadar iyi aslında. İnşallah hemencecik atlatırsın canım..

Ayyy diyorum tamam iste erkek kardesimse ikizler : (((
Kizimda hem kendi aliyordu hemde ben birsey giydirsem bu ne niye bu cocugu bole giydiriyorsun bisiler bisiler.
Yahu cocuk bu tayt tshirt giysin iste uok deri ceketler bilmem ne marka botlar ayakkabilar.
Niye erkenden genc kiz modeline sokuyoruz diyordum.
Anlamama gibi bir durumu var eminim ben.
Cok sekilci cok
Kendisi erkek haliyle benden milyon kat bakimli esylarina kiyafetlerine ozenli asla markasiz giyinmez.
Insaallah dayisina benzemez oglum burclar ayni olacak : (((

BiZde bunları yaşarız tam olarak büyük ihtimalle (
Ama ben bu konuda tepkimi imkanımız bu kadar şeklinde veriyorum. Kendisi de alamayacağı için mecbur susacaktır diye düşünüyorum.
İkizler burcu ve kendini beğenmişlik var kimseyi beğenmiyor kendisine uygun bulmuyor evlenmesi çok zor.. Hatta annemler vefat edince bizimle yaşamaya düşünüyor yani o kadar ilerisini düşünüyor ama evlenmeyi düşünmüyor

Beni de korkutmayın ya eşim balık burcu ama aynı öyle. Şimdi oğlumda öyle olursa vah bana yani

Kardesimle evlendirelim mi ne olurrrrr uzak bir sehirede gitsinler ohhh
O kadar iyi anliyorum ki seni.
Benim kardesim kendi aliyor sorun o ben ne kadar benim durumum buna yetmez desemde o aliyor iste.
Yani maddiyat konusuyla durduramadim.
Bu defa birz mesafeli duruyorum.kendine benzetmesin diye.

Çok iyi olurdu ama birbirlerinide beğenmezler
Maddi durumu olup alana İnan yine saygım var ama kendin alamayacağın bir şeyi başkasına al demek çok çok garip :)
Hamile resmî atıyor be biçim olmuş baksana sen böyle olmazsın diyor yazık diyorum demekki sıkıntılı olmuş diye her şeyde en üstün o sanırsın...

Asla bir ikizler olamaz emin ol.niye ikizleri buyutuyorsun gozunde diyenler cocukluktan beri beraber yasayip bilmeli ole anlar : ))
Kuzenim var ikizler burcu :) abla Allah sana kolaylık versin şimdiden kendimden biliyorum diyor :))))

Reactions: BYV
Her evde bir tane oluyor canım böyle sizin varmış zaten :))
Birde biz babasıyla çok sakiniz sırf ikizler burcu diye öyle olmaz diye düşünüyorum.
İnşallah olmuyordur öyle :) ikizler burcu olup kendine sakin diyen yok gibi ama belli olmaz bu işler.

Evet canım ayırdık yatakları. Bugün maske de alsak iyi olur. Akşama kadar yat dinlen bol bol besin takviyesi al dedim. Umarım ben gidene kadar hafifler

Ben de ikizler olcak diye mutluyum. Oğlum da ikizler. Sosyal ilişkileri çok güzel. Genel olarak ikizler burcundan olanlar cok sosyal ve sempatikler en azından çevremdekiler ve hiçbirinde de pahalı esya kalite vs takımtısı yok. Boşuna endişe etmeyin kızlar

Aa dogru begenmezler haklisin : ))
Benimkide sacima takmisti kizim kezban misin ya o ne hal diyip duruyordu.
Zaten dunyada kimse onun kadar herseyi bilip farkli bakip anlayamaz en ustun o biz kimiz kapasitesiz insanciklar : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…