2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bogaya çekeceğim ben ya : ((
Ucu ucuna denk gelebilir belki.
Kizimda 21 temmuz yengec mi aslan mi belli degil ikisindende almis : )
Sezeryan olacağın için ihtimalin var tarihlerle oynamak gibi :) bakalim benim nasıl olacak perinatoloji doktoru bebeği besleyen damarlarimin ince olduğunu, muhtemelen düşük kilolu bir bebek doğuracağımı söylemişti . Belki benim sıpa da erken gelebilir.

Ben hala bekliyorum canım sıkıldı valla geleyimde az lak lak yapayım dedim
Müdahale için mi bekliyorsun kuzum sen.
Ya ben geçmiş 10 günü pek takip edemedim , cenaze falan derken . O yüzden soruyorum. İnşallah canini sıkmıyorumdur

Iyi yaptin : )sabahtan beri bekletmelerinin sebebi neymis ki
Burada tanıdık doktorumuza ulaşamamışlardı sabah sonlandırma işlemi için onunda imzası lazımmış neyse geldi 4 gibi imzaladım dedi başlasın hemen dedi gitti ondan sonra gece burada kalacak doktor dolaştı geldi iişlemi anlattı falan başlatalım dedi ama kimsenin başlatmaya niyeti yok gibi beklemedeyim belki 7-8 arası ziyaretçi saatiymiş ondan sonra başlatırlar bilemedim çünkü yattığım odada olacakmış herşey yatağında seni doğumhaneye indirmiyecez bir aksilik olmazsa dedi

Müdahale için mi bekliyorsun kuzum sen.
Ya ben geçmiş 10 günü pek takip edemedim , cenaze falan derken . O yüzden soruyorum. İnşallah canini sıkmıyorumdur
Yok kuzum yok gebelik sonlandırılacak onun için bekliyorum sen beni boşver ver yaptırdın mı amniyosentez sen bugün

Kızımı gördüm bugun kocaman olmuşş

Bu arada karnımda hanı kasılma gıbı bebegın kabardıgını acıttıgını soylemıstım onun ıcın magnezyum verdı olan arkadaslara da duyurmus olayım... yanı cok sukur usg de aksı bısey gorulmedı oyuzden ıcım rahat
Ayrıntılı da haftaya ya da dıger hafta yaptırırım

Canım bana da dedi doktor artık kalsiyum ce magnezyum alıyor senden kramp fln yaşayabilirsin dedi bu aylardan sonra öylr oluyormuş

Aa dogru begenmezler haklisin : ))
Benimkide sacima takmisti kizim kezban misin ya o ne hal diyip duruyordu.
Zaten dunyada kimse onun kadar herseyi bilip farkli bakip anlayamaz en ustun o biz kimiz kapasitesiz insanciklar : )))
Gerçekten aynılar :))
Bizi bizden başkası anlamaz gel bir sarılalım

Ben de kendim bişeyler yapıcam süsleme olarak zaten abartı bişey istemiyorum, video olayı benim de kafam karışık burda +900 dediler çok geldi açıkçası kararsızım bilemedim

Canım bana da dedi doktor artık kalsiyum ce magnezyum alıyor senden kramp fln yaşayabilirsin dedi bu aylardan sonra öylr oluyormuş
Zaten ınceledı hanı cok sukur ters bır durum yok tabı sımdılık allah korusun hamılelık anlık cıdden
Oyuzden magnezyum verdı banada zaten bu ara bazen kalbım hızlı carpıyor hepsıne magnezyum ıyı gelecek ınsallah
Kulagımda tıkanıyor bazen sesım yankı yapıyor benım kbb gıtcekmısım onun ıcın olanlara duyrulur...

Yok kuzum yok gebelik sonlandırılacak onun için bekliyorum sen beni boşver ver yaptırdın mı amniyosentez sen bugün
Sen gerçekten çok güçlü bir kadınsın , Maşallah sana
Cuma günü canım , bir kaç günüm daha var.

Reactions: BYV
Oyy maşallah o cimcimeye
Belirttigin kasılmalar bende de var , gerçi ben hala hastayim öksürünce yumruk gibi kasılıyor doğrulamıyorum o an. İnşallah ilaç etki eder bir daha yaşamazsın canım

Oyy maşallah o cimcimeye
Belirttigin kasılmalar bende de var , gerçi ben hala hastayim öksürünce yumruk gibi kasılıyor doğrulamıyorum o an. İnşallah ilaç etki eder bir daha yaşamazsın canım
sen doktoruna soylemedın mı cnm? Benm de oyle ya bazen acayip acıtıyor aman sorun olmasn ben razıyım agrısına

Kabarma dediğin şey tam olarak nasıl? Benim bir yerde sertleşme oluyor. Arada olup geçiyor. Ama sıkışmış gibi hissediyorum tuvalette birşey yok. Karnım ağrıyor o zaman..

Oğlumda eşim hiç kullanmadı garip geliyor ona nedense eşin hevesliyse taşırsa ona göre de bişi olsun bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…