Kızlar ben ayrintıli icin 21+3 de gitmis olacagim. Doktorun sekreteri 1 hafta daha gec randevu vermis. Yeni farkettim.
Geç kalmis olmuyorum degil mi?
Sezeryan olacağın için ihtimalin var tarihlerle oynamak gibi :) bakalim benim nasıl olacak perinatoloji doktoru bebeği besleyen damarlarimin ince olduğunu, muhtemelen düşük kilolu bir bebek doğuracağımı söylemişti . Belki benim sıpa da erken gelebilir.Bogaya çekeceğim ben ya : ((
Ucu ucuna denk gelebilir belki.
Kizimda 21 temmuz yengec mi aslan mi belli degil ikisindende almis : )
Müdahale için mi bekliyorsun kuzum sen.Ben hala bekliyorum canım sıkıldı valla geleyimde az lak lak yapayım dedim
Burada tanıdık doktorumuza ulaşamamışlardı sabah sonlandırma işlemi için onunda imzası lazımmış neyse geldi 4 gibi imzaladım dedi başlasın hemen dedi gitti ondan sonra gece burada kalacak doktor dolaştı geldi iişlemi anlattı falan başlatalım dedi ama kimsenin başlatmaya niyeti yok gibi beklemedeyim belki 7-8 arası ziyaretçi saatiymiş ondan sonra başlatırlar bilemedim çünkü yattığım odada olacakmış herşey yatağında seni doğumhaneye indirmiyecez bir aksilik olmazsa dediIyi yaptin : )sabahtan beri bekletmelerinin sebebi neymis ki
Yok kuzum yok gebelik sonlandırılacak onun için bekliyorum sen beni boşver ver yaptırdın mı amniyosentez sen bugünMüdahale için mi bekliyorsun kuzum sen.
Ya ben geçmiş 10 günü pek takip edemedim , cenaze falan derken . O yüzden soruyorum. İnşallah canini sıkmıyorumdur
O da bizim şansımıza artık :)) Çok kınadık ablamın hareketlerini kınamasak iyiydiİnşallah olmuyordur öyle :) ikizler burcu olup kendine sakin diyen yok gibi ama belli olmaz bu işler.
Canım bana da dedi doktor artık kalsiyum ce magnezyum alıyor senden kramp fln yaşayabilirsin dedi bu aylardan sonra öylr oluyormuşKızımı gördüm bugun kocaman olmuşş
Bu arada karnımda hanı kasılma gıbı bebegın kabardıgını acıttıgını soylemıstım onun ıcın magnezyum verdı olan arkadaslara da duyurmus olayım... yanı cok sukur usg de aksı bısey gorulmedı oyuzden ıcım rahat
Ayrıntılı da haftaya ya da dıger hafta yaptırırım
Gerçekten aynılar :))Aa dogru begenmezler haklisin : ))
Benimkide sacima takmisti kizim kezban misin ya o ne hal diyip duruyordu.
Zaten dunyada kimse onun kadar herseyi bilip farkli bakip anlayamaz en ustun o biz kimiz kapasitesiz insanciklar : )))
Ben 21 haftanın içindeyim daha yeni yeni evet bebeğim bu diyorumMerhaba anne adaylari
Hala bebeginin hareketlerini hissetmeyen haziran ayi anne adayi kaldi mi benden baska
Ben de kendim bişeyler yapıcam süsleme olarak zaten abartı bişey istemiyorum, video olayı benim de kafam karışık burda +900 dediler çok geldi açıkçası kararsızım bilemedimBen bugün oda süsleme fiyatı aldım maşallah uçtular fiyat konusunda..Hastaneye göre fiyat belirliyorlar 3000 TL dediler..Bende o parayı ona verene kadar kendim süsleme yaparım dedim..Kapı süsü , hediyelikler vs..
Birde doğum fotoğrafçısı ile görüştüm fiyat teklifi aldım..O da bir liste gönderdi..Sizce doğum hikayesi yaptırmak mantıklı mı ? Yoksa normal bir standart çekim mi olmalı.
Video ücreti ek olarak +750 tl
Zaten ınceledı hanı cok sukur ters bır durum yok tabı sımdılık allah korusun hamılelık anlık cıddenCanım bana da dedi doktor artık kalsiyum ce magnezyum alıyor senden kramp fln yaşayabilirsin dedi bu aylardan sonra öylr oluyormuş
Sen gerçekten çok güçlü bir kadınsın , Maşallah sanaYok kuzum yok gebelik sonlandırılacak onun için bekliyorum sen beni boşver ver yaptırdın mı amniyosentez sen bugün
Oyy maşallah o cimcimeyeKızımı gördüm bugun kocaman olmuşş
Bu arada karnımda hanı kasılma gıbı bebegın kabardıgını acıttıgını soylemıstım onun ıcın magnezyum verdı olan arkadaslara da duyurmus olayım... yanı cok sukur usg de aksı bısey gorulmedı oyuzden ıcım rahat
sen doktoruna soylemedın mı cnm? Benm de oyle ya bazen acayip acıtıyor aman sorun olmasn ben razıyım agrısınaOyy maşallah o cimcimeye
Belirttigin kasılmalar bende de var , gerçi ben hala hastayim öksürünce yumruk gibi kasılıyor doğrulamıyorum o an. İnşallah ilaç etki eder bir daha yaşamazsın canım
Kabarma dediğin şey tam olarak nasıl? Benim bir yerde sertleşme oluyor. Arada olup geçiyor. Ama sıkışmış gibi hissediyorum tuvalette birşey yok. Karnım ağrıyor o zaman..Kızımı gördüm bugun kocaman olmuşş
Normal dedi sorduğumda bende bir daha sormadım.sen doktoruna soylemedın mı cnm? Benm de oyle ya bazen acayip acıtıyor aman sorun olmasn ben razıyım agrısına
Bunun farkındayım canım ama o idrak edemiyor yürümeyen çocuğa 300 liralık ayakkabı alıp giydirmemizi istiyor. Bende isterim en iyisi olsun en güzeli olsun ama bizde imkanlarımız doğrultusunda hareket ediyoruz. Kendisinin olsun o zaman anlar ev geçindirmek kolay değil ama şuan ne kadar anlatsam boş..
Ters tepeceğini bildiğim için hiçbir şey diyemiyorum
Madem istiyor o alsın siz de giydirin ilk yeğenim olduğunda bekardım bende çok özeniyordum neler neler aldım ablam da sağolsun hep giydirdi şimdi kendi çocuğuma o kadar alamam yani özenen alsın de sen de masraftan kurtulmuş olursun
Oğlumda eşim hiç kullanmadı garip geliyor ona nedense eşin hevesliyse taşırsa ona göre de bişi olsun bence canımTecrübeli anneler babalar kanguru kullanıyor mu acaba ? Ben bir model beğendim ama flamingolu eşimin kullanımına uygun değil.
Kullanmak istiyor ama gerek olur mu onun kullanmasına ben genelde yalnız çıkacağım zamanlar için istiyorum çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?