2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Arkadaşlar kahverengi lekelenme yaşayan var mı? Benim akşam üzeri oldu da acile gittim. Bebekte, kesede bişey yok, herşey normal, kanama belirtisi vs de yok plasentada ama tamamen tedbir amaçlı Progestan iğnesi vurucam,dedi. İğne oldum. Dinleneceksin, dedi. Yaşayan var mı?

Kabarma dediğin şey tam olarak nasıl? Benim bir yerde sertleşme oluyor. Arada olup geçiyor. Ama sıkışmış gibi hissediyorum tuvalette birşey yok. Karnım ağrıyor o zaman..
Bende sıkısmıs gıbı bebek bıyere toplanıyor ya karnım sankı kasılıyor gıbı okadar net oluyor kı bazen ahhhh oluyorumm... doktora hepsını anlattım sımdılık sorun yok magnezyum verdı ıste bakalım ıse yarayacakmı...

Kimi kadınların adet zamanında kahverengi lekelenme oluyormuş birşey olmaz Allahın izniyle gönlünü ferah tut :))

Kızlar mesajlara göz attığımda detayli ultrasondan bahşedilmiş.
Ben araştırmalarım sonucu bağdat caddesinde bir klinikten randevu aldım
Doc Dr. Perinatoloji alaninda uzman.
Radyologdan ziyade işi uzmanına bırakmak mantıklı geldi.
Fiyat da bana makul geldi.

Bir kaç gündür uzandigimda bazen bir kabarma oluyor kasiklarimda ve dokununca sert sert elime geliyor biraz okşuyorum hemen balık gibi gidiyor çok güzel bir şey ya
Kabarma olduğu yerde kafası oluyor galiba. Eşim sağa kulağını dayayıp konusuyor, sağa geliyor, sola kulağını dayayıp konuşuyor, sola geliyor. Çok eğlenceli:)

Hangi perinatolog? Ne kadar fiyatı ? Ben de bakınıyorum da fıstık.

Kabarma olduğu yerde kafası oluyor galiba. Eşim sağa kulağını dayayıp konusuyor, sağa geliyor, sola kulağını dayayıp konuşuyor, sola geliyor. Çok eğlenceli:)

İnan hiç bilmiyorum neresi oluyor ama çok keyifli bir an olduğu kesin
Korkuyorum dokunurken ama sonra doktorun ultrasonda hunharca aleti gezdirdigi geliyor aklıma.. :))

Hımm ben de enfeksiyon çıkmamıştı. Kasılma olabilir dinlen dedi ama ilaç vermedi. Cuma günü diğer doktoruma gidip Bi sorayım canım. Geçmiş olsun sana da

Hımm ben de enfeksiyon çıkmamıştı. Kasılma olabilir dinlen dedi ama ilaç vermedi. Cuma günü diğer doktoruma gidip Bi sorayım canım. Geçmiş olsun sana da
Bendede enfeksıyon yokkı magnezyumu mesela bacak kasılmalarına falanda verıyorlar... tesekkur ederımmm :) eger gecmezse ozaman neresı sorun yaratıyor dıye tekrar gıderım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…