Bağdat caddesi perinatolog yazınca doğrudan o çıktı .Yorumları baya iyi.Fiyati da iyiymiş. Hemen randevu alabiliyor musun?
Ooo baya yakiniz desene :))Yaa bende demekki tuhaflık varmış :))
Subat 3 benim de :)
Magnezyum bende iciyorum onun enfeksiyonla alakasi yok bildigim kadariyla kasiktaki bacaktaki vs agrilar icin vermisti doktorumBendede enfeksıyon yokkı magnezyumu mesela bacak kasılmalarına falanda verıyorlar... tesekkur ederımmm :) eger gecmezse ozaman neresı sorun yaratıyor dıye tekrar gıderım
Ben 11 hafta civari birde hamileligin basinda yasamistim ama tekrar etmedi kanama alani vs yoktu. Doktorum iliskiden olabilir demisti biz ikiskiye girmemistik ozaman yat dinlen yormussundur kendini demisti kirmizi pembe olani tehlikeli goruyoruz ama hicbir turlu lekelenmeyi hafife alma demisti. Son zamanlarda stres yasadinya ondan da olabilir canimArkadaşlar kahverengi lekelenme yaşayan var mı? Benim akşam üzeri oldu da acile gittim. Bebekte, kesede bişey yok, herşey normal, kanama belirtisi vs de yok plasentada ama tamamen tedbir amaçlı Progestan iğnesi vurucam,dedi. İğne oldum. Dinleneceksin, dedi. Yaşayan var mı?
Ahahahhaha keske ama ben siskoyum suanİncecik tamamlayacaksin ne güzel hamileliği
Kiza bugun soruyorum indirim varmi subatta diye henuz belli degil diyor. Den neleri alacaksin indirimden emzik biberon ates olcer falan bekliyorum benbakalm canım kayınvalideme alırsınız dimi dedim bi şok oldu fln ama daha cevap vermedi.eğer almazsa onu da alacağız :) şimdi ben de listemi hazırladım şu 350 tl lik çekle bi kısmını halledeceğim umarımm
Tek olan hediye geldi :)) Alttakiler e bebek indirimden alinanlar kizlar yakininizda varsa ugrayin baya bir urun vardi indirimde Rabbim giydirmek nasip etsin insallah
Ya bayıldım MâşâAllah sağlıklı güzel günlerde giydir İnşâAllah annesiTek olan hediye geldi :)) Alttakiler e bebek indirimden alinanlar kizlar yakininizda varsa ugrayin baya bir urun vardi indirimde Rabbim giydirmek nasip etsin insallah
Insallah canim benim alirken bile oyle hayal ederek almiyormuyuz o gunlere gidelim hemenYa çok tatlılar ama..İçlerinde gördüğümüz fotolarinida görmek nasip olsun inşallah
Güzel günlerde giyinsin inşallahTek olan hediye geldi :)) Alttakiler e bebek indirimden alinanlar kizlar yakininizda varsa ugrayin baya bir urun vardi indirimde Rabbim giydirmek nasip etsin insallah
Üçü beşi arama boşver:)Ahahahhaha keske ama ben siskoyum suan
Merak etme benimde o damarlardan biri yok.tek damar. Kucuk kilolu dogabilirde dogmayabilirde son haftalarda belli olur dedi.Sezeryan olacağın için ihtimalin var tarihlerle oynamak gibi :) bakalim benim nasıl olacak perinatoloji doktoru bebeği besleyen damarlarimin ince olduğunu, muhtemelen düşük kilolu bir bebek doğuracağımı söylemişti . Belki benim sıpa da erken gelebilir.
Erkek cocukta maviyi pek sevmiyorum sadece boyle acik maviyi falan onun disinda kirmizi turuncu vs. Her renk giydiririm yavruagzi falan begeneyim yeterli ama siyah biseyler mutlaka olmaliydi :)) sen aldinmi biseyler canim biraz daha iyimisinYa bayıldım MâşâAllah sağlıklı güzel günlerde giydir İnşâAllah annesiErkek çocuklarda gri en sevdiğim belki kızıma bile alabilirim:)
Insaallah sorunsuz gecer bu surecin.Burada tanıdık doktorumuza ulaşamamışlardı sabah sonlandırma işlemi için onunda imzası lazımmış neyse geldi 4 gibi imzaladım dedi başlasın hemen dedi gitti ondan sonra gece burada kalacak doktor dolaştı geldi iişlemi anlattı falan başlatalım dedi ama kimsenin başlatmaya niyeti yok gibi beklemedeyim belki 7-8 arası ziyaretçi saatiymiş ondan sonra başlatırlar bilemedim çünkü yattığım odada olacakmış herşey yatağında seni doğumhaneye indirmiyecez bir aksilik olmazsa dedi
Evet, bana da benzer soru sordu, benzer yanıt aldı:). Ben de stresle alakalı mi dedim ,gebelik öncesi olsa haklısın ama stresten olmaz şimdi dedi .Allah'tan çocuk ,kese vs iyi.Ben 11 hafta civari birde hamileligin basinda yasamistim ama tekrar etmedi kanama alani vs yoktu. Doktorum iliskiden olabilir demisti biz ikiskiye girmemistik ozaman yat dinlen yormussundur kendini demisti kirmizi pembe olani tehlikeli goruyoruz ama hicbir turlu lekelenmeyi hafife alma demisti. Son zamanlarda stres yasadinya ondan da olabilir canim
Yapacak birsey yok valla aramiyorum :))Üçü beşi arama boşver:)
Gerçekten aynılar :))
Bizi bizden başkası anlamaz gel bir sarılalım
Yahu ne sıkıntılı iş . Benim kızım 2730 doğdu ama gayet sakliydi. Doktor dedi ki, senin riskli çıkan durum belki de bu bebeğinin de o kilolarda doğacağına işarettir . Sağlıklı olsun da kilo hiç birşey . İki yıl emzirdim iki yıl içinde bir defa hasta olmamıştı . Kiloda gayet iyi aldı hatta.Merak etme benimde o damarlardan biri yok.tek damar. Kucuk kilolu dogabilirde dogmayabilirde son haftalarda belli olur dedi.
Aman canim cok sükür ama gercekten dinlen is falan yapma olurmu progestan yazdimi peki fitil yada hap ?Evet, bana da benzer soru sordu, benzer yanıt aldı:). Ben de stresle alakalı mi dedim ,gebelik öncesi olsa haklısın ama stresten olmaz şimdi dedi .Allah'tan çocuk ,kese vs iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?