2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bendede enfeksıyon yokkı magnezyumu mesela bacak kasılmalarına falanda verıyorlar... tesekkur ederımmm :) eger gecmezse ozaman neresı sorun yaratıyor dıye tekrar gıderım
Magnezyum bende iciyorum onun enfeksiyonla alakasi yok bildigim kadariyla kasiktaki bacaktaki vs agrilar icin vermisti doktorum

Ben 11 hafta civari birde hamileligin basinda yasamistim ama tekrar etmedi kanama alani vs yoktu. Doktorum iliskiden olabilir demisti biz ikiskiye girmemistik ozaman yat dinlen yormussundur kendini demisti kirmizi pembe olani tehlikeli goruyoruz ama hicbir turlu lekelenmeyi hafife alma demisti. Son zamanlarda stres yasadinya ondan da olabilir canim

Tek olan hediye geldi :)) Alttakiler e bebek indirimden alinanlar kizlar yakininizda varsa ugrayin baya bir urun vardi indirimde Rabbim giydirmek nasip etsin insallah

Eklentiler

• IMG-20190115-WA0007.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 67
  • 20190115_005202.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 65
Kiza bugun soruyorum indirim varmi subatta diye henuz belli degil diyor. Den neleri alacaksin indirimden emzik biberon ates olcer falan bekliyorum ben

Tek olan hediye geldi :)) Alttakiler e bebek indirimden alinanlar kizlar yakininizda varsa ugrayin baya bir urun vardi indirimde Rabbim giydirmek nasip etsin insallah
Ya bayıldım MâşâAllah sağlıklı güzel günlerde giydir İnşâAllah annesi Erkek çocuklarda gri en sevdiğim belki kızıma bile alabilirim:)

Merak etme benimde o damarlardan biri yok.tek damar. Kucuk kilolu dogabilirde dogmayabilirde son haftalarda belli olur dedi.

Ya bayıldım MâşâAllah sağlıklı güzel günlerde giydir İnşâAllah annesi Erkek çocuklarda gri en sevdiğim belki kızıma bile alabilirim:)
Erkek cocukta maviyi pek sevmiyorum sadece boyle acik maviyi falan onun disinda kirmizi turuncu vs. Her renk giydiririm yavruagzi falan begeneyim yeterli ama siyah biseyler mutlaka olmaliydi :)) sen aldinmi biseyler canim biraz daha iyimisin

Insaallah sorunsuz gecer bu surecin.

Reactions: BYV
Evet, bana da benzer soru sordu, benzer yanıt aldı:). Ben de stresle alakalı mi dedim ,gebelik öncesi olsa haklısın ama stresten olmaz şimdi dedi .Allah'tan çocuk ,kese vs iyi.

Merak etme benimde o damarlardan biri yok.tek damar. Kucuk kilolu dogabilirde dogmayabilirde son haftalarda belli olur dedi.
Yahu ne sıkıntılı iş . Benim kızım 2730 doğdu ama gayet sakliydi. Doktor dedi ki, senin riskli çıkan durum belki de bu bebeğinin de o kilolarda doğacağına işarettir . Sağlıklı olsun da kilo hiç birşey . İki yıl emzirdim iki yıl içinde bir defa hasta olmamıştı . Kiloda gayet iyi aldı hatta.

Evet, bana da benzer soru sordu, benzer yanıt aldı:). Ben de stresle alakalı mi dedim ,gebelik öncesi olsa haklısın ama stresten olmaz şimdi dedi .Allah'tan çocuk ,kese vs iyi.
Aman canim cok sükür ama gercekten dinlen is falan yapma olurmu progestan yazdimi peki fitil yada hap ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…