Benim kizim 4 kilo dogdu 42.haftada dogdu ama.Yahu ne sıkıntılı iş . Benim kızım 2730 doğdu ama gayet sakliydi. Doktor dedi ki, senin riskli çıkan durum belki de bu bebeğinin de o kilolarda doğacağına işarettir . Sağlıklı olsun da kilo hiç birşey . İki yıl emzirdim iki yıl içinde bir defa hasta olmamıştı . Kiloda gayet iyi aldı hatta.
Amin canim insallah hepsi saglikla gelsinler hepsi saglikla giysinler insallah canimGüzel günlerde giyinsin inşallah
Çok çok tatlılar.
Yıkar utuler koyarsin o zaman canım biraz daha havalar duzeldimi almaya baslarsin lazım olanlari gerçekten soğuktan hiç bir yere gitmek gelmiyor insanın icindenYa benimde ablamın oğullarından bir çok şey var daha giyilmemiş. Onları alacağım zaten ama kış diye mi bilmiyorum çıkıp henüz birşey almadım.
Canim yeni gördüm disardaydim bende nasil oldun naptin ?Ben hala bekliyorum canım sıkıldı valla geleyimde az lak lak yapayım dedim
Herşeyin başı sağlık dediğimiz gibi . İnşallah ilerisi için sıkıntı çıkmaz. Ben öyle bir psikolojiye girdim ki , gerek babamın durumu , gerek hamilelikte oluşan sıkıntılar hissizlestim herşeye karşı. Allah'ın gücüne gitmesin , bebeğime bile baglanmaktan korkuyorum sanki . Elimde değil böyle hissetmek hatta kendime yükleniyorum da. Ama içimde kocaman bir boşluk var gibi bebeğimlede alakalı değil.Benim kizim 4 kilo dogdu 42.haftada dogdu ama.
Simdi tamam zaten 38 39 falan planli olacak.
Ama bu tek damar olayi once cok sikici geldi bana.
Tek damar bazen bobrek sorunlarina yol aciyormus simdilik bobregi iyi ama yine bakilacak.
Tek arter diye geciyor.
Bu durumlarda damar beslemezse bu 30.haftadan sonra belli olurmus bebek büyüdüğü icin yetersiz gelebilirmis.30dan sonra sıkı takipte olacak gelisimi.
Saglikli olsunda ufak kiloda dogsun napalim
Ben hala bekliyorum canım sıkıldı valla geleyimde az lak lak yapayım dedim
Ben anliyorum seni.sorunlar sıkıntılar bir noktada bezginlik getiriyor iste.hayal kuramiyorsun gibi birsey.Herşeyin başı sağlık dediğimiz gibi . İnşallah ilerisi için sıkıntı çıkmaz. Ben öyle bir psikolojiye girdim ki , gerek babamın durumu , gerek hamilelikte oluşan sıkıntılar hissizlestim herşeye karşı. Allah'ın gücüne gitmesin , bebeğime bile baglanmaktan korkuyorum sanki . Elimde değil böyle hissetmek hatta kendime yükleniyorum da. Ama içimde kocaman bir boşluk var gibi bebeğimlede alakalı değil.
Evet canım benım ılkınde son aylarda bacagıma kramp gırıyordu hatta dogumdan sonrada arada oluyordu sonra hemen geçtı cok sukur.. verdiği iyi oldu bazen bacaklarım agrıyor ıyı gelır hepsıne:))Magnezyum bende iciyorum onun enfeksiyonla alakasi yok bildigim kadariyla kasiktaki bacaktaki vs agrilar icin vermisti doktorum
Bak doğdu dedin , hayal bile kuramıyorum zaten yapı olarak da çok gerçekçi bir insanım. Umuyorum ki geçecek herşey. Valla anlatmak , paylaşmak bile hafifletiyor insanın içini. Sağ ol canımBen anliyorum seni.sorunlar sıkıntılar bir noktada bezginlik getiriyor iste.hayal kuramiyorsun gibi birsey.
Ust uste gelincede malesef zorluyor insani.
Insaallah bundan sonrasi o kadar sahane olur ki hic korkusuz yasarsin herseyi : )
Evet canım bende sadece mavi ve pembe sevmiyorum. Biraz daha iyiyim canım ama normale dönmeme az kaldı İnşâAllah yine arada ilaç içiyorum. Dün biraz iyiydim evimin yakınında civil mağazası vardı eşimle gittik ama bişey alamadım güzel şeyler vardı ama çok pahalı uygun ama sağlıklı kaliteli şeyler arayışındayım bir diğer çıktığımda da lcw düşünüyorum oda çok yakın evime. Henüz avm falan gözüm kesmiyor :)Erkek cocukta maviyi pek sevmiyorum sadece boyle acik maviyi falan onun disinda kirmizi turuncu vs. Her renk giydiririm yavruagzi falan begeneyim yeterli ama siyah biseyler mutlaka olmaliydi :)) sen aldinmi biseyler canim biraz daha iyimisin
Bacak kramplari icin verdi bana da canim baya iyi geldi bayadir olmuyor :))Evet canım benım ılkınde son aylarda bacagıma kramp gırıyordu hatta dogumdan sonrada arada oluyordu sonra hemen geçtı cok sukur.. verdiği iyi oldu bazen bacaklarım agrıyor ıyı gelır hepsıne:))
Sagol canim büyüyor teyzesiAy maşallah ona yaaa adam olmuş bu . Gözün aydın canım çok sevindim sağlıklı olduğuna
Tesekkür ederiz canım sağ olasın.Maşallah oğluna çok tatlı canım kocaman olmuş sıpa
Gözün aydın canım cinsiyette kesinleşmiş galiba maşallah bi fıstık daha geliyor.Kızımı gördüm bugun kocaman olmuşş
Bu arada karnımda hanı kasılma gıbı bebegın kabardıgını acıttıgını soylemıstım onun ıcın magnezyum verdı olan arkadaslara da duyurmus olayım... yanı cok sukur usg de aksı bısey gorulmedı oyuzden ıcım rahat
Ayrıntılı da haftaya ya da dıger hafta yaptırırım
Siyah bende cok severım hem kendıme hem kızıma:)) bende her renk gıydırıyorum kızımaaa helee yazınnnn o pembeyı cok sevıyor o ayrı amaErkek cocukta maviyi pek sevmiyorum sadece boyle acik maviyi falan onun disinda kirmizi turuncu vs. Her renk giydiririm yavruagzi falan begeneyim yeterli ama siyah biseyler mutlaka olmaliydi :)) sen aldinmi biseyler canim biraz daha iyimisin
Ben de arada hala bulanti hapi iciyorum bugün ictim mesela olur okadar bazen 1 ay icmiyorum bazen iki gun ustuste :)) civil cok pahali lcw bugun baktim ben hicbisry bulamadim magazasinda henuz tek cikmiyorsun sanirim canim ?Evet canım bende sadece mavi ve pembe sevmiyorum. Biraz daha iyiyim canım ama normale dönmeme az kaldı İnşâAllah yine arada ilaç içiyorum. Dün biraz iyiydim evimin yakınında civil mağazası vardı eşimle gittik ama bişey alamadım güzel şeyler vardı ama çok pahalı uygun ama sağlıklı kaliteli şeyler arayışındayım bir diğer çıktığımda da lcw düşünüyorum oda çok yakın evime. Henüz avm falan gözüm kesmiyor :)
Perınatolg 12haftada soyledı aslında ama ben bugunlere kadar bekledım kesın sozunu duydum rahatladım:)) tesekkur ederımSagol canim büyüyor teyzesi
Tesekkür ederiz canım sağ olasın.
Gözün aydın canım cinsiyette kesinleşmiş galiba maşallah bi fıstık daha geliyor.
Ayyy yerim onu nasil tatli nasil guzel oluyordur kim bilirSiyah bende cok severım hem kendıme hem kızıma:)) bende her renk gıydırıyorum kızımaaa helee yazınnnn o pembeyı cok sevıyor o ayrı amabazen full sıyah gıydırıyorumm saçlar sarı bı başka guzel oluyor cok sevıyorum
Gel sana sarılayımmmmmmmBak doğdu dedin , hayal bile kuramıyorum zaten yapı olarak da çok gerçekçi bir insanım. Umuyorum ki geçecek herşey. Valla anlatmak , paylaşmak bile hafifletiyor insanın içini. Sağ ol canımiyi dileklerin için. İnşallah hepimizin sorunsuz geçer , sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
Sarılalım vallahiGel sana sarılayımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?