2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim kizim 4 kilo dogdu 42.haftada dogdu ama.
Simdi tamam zaten 38 39 falan planli olacak.
Ama bu tek damar olayi once cok sikici geldi bana.
Tek damar bazen bobrek sorunlarina yol aciyormus simdilik bobregi iyi ama yine bakilacak.
Tek arter diye geciyor.
Bu durumlarda damar beslemezse bu 30.haftadan sonra belli olurmus bebek büyüdüğü icin yetersiz gelebilirmis.30dan sonra sıkı takipte olacak gelisimi.
Saglikli olsunda ufak kiloda dogsun napalim

Ya benimde ablamın oğullarından bir çok şey var daha giyilmemiş. Onları alacağım zaten ama kış diye mi bilmiyorum çıkıp henüz birşey almadım.
Yıkar utuler koyarsin o zaman canım biraz daha havalar duzeldimi almaya baslarsin lazım olanlari gerçekten soğuktan hiç bir yere gitmek gelmiyor insanın icinden

Herşeyin başı sağlık dediğimiz gibi . İnşallah ilerisi için sıkıntı çıkmaz. Ben öyle bir psikolojiye girdim ki , gerek babamın durumu , gerek hamilelikte oluşan sıkıntılar hissizlestim herşeye karşı. Allah'ın gücüne gitmesin , bebeğime bile baglanmaktan korkuyorum sanki . Elimde değil böyle hissetmek hatta kendime yükleniyorum da. Ama içimde kocaman bir boşluk var gibi bebeğimlede alakalı değil.

Ben anliyorum seni.sorunlar sıkıntılar bir noktada bezginlik getiriyor iste.hayal kuramiyorsun gibi birsey.
Ust uste gelincede malesef zorluyor insani.
Insaallah bundan sonrasi o kadar sahane olur ki hic korkusuz yasarsin herseyi : )

Magnezyum bende iciyorum onun enfeksiyonla alakasi yok bildigim kadariyla kasiktaki bacaktaki vs agrilar icin vermisti doktorum
Evet canım benım ılkınde son aylarda bacagıma kramp gırıyordu hatta dogumdan sonrada arada oluyordu sonra hemen geçtı cok sukur.. verdiği iyi oldu bazen bacaklarım agrıyor ıyı gelır hepsıne:))

Ben anliyorum seni.sorunlar sıkıntılar bir noktada bezginlik getiriyor iste.hayal kuramiyorsun gibi birsey.
Ust uste gelincede malesef zorluyor insani.
Insaallah bundan sonrasi o kadar sahane olur ki hic korkusuz yasarsin herseyi : )
Bak doğdu dedin , hayal bile kuramıyorum zaten yapı olarak da çok gerçekçi bir insanım. Umuyorum ki geçecek herşey. Valla anlatmak , paylaşmak bile hafifletiyor insanın içini. Sağ ol canım iyi dileklerin için. İnşallah hepimizin sorunsuz geçer , sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

Erkek cocukta maviyi pek sevmiyorum sadece boyle acik maviyi falan onun disinda kirmizi turuncu vs. Her renk giydiririm yavruagzi falan begeneyim yeterli ama siyah biseyler mutlaka olmaliydi :)) sen aldinmi biseyler canim biraz daha iyimisin
Evet canım bende sadece mavi ve pembe sevmiyorum. Biraz daha iyiyim canım ama normale dönmeme az kaldı İnşâAllah yine arada ilaç içiyorum. Dün biraz iyiydim evimin yakınında civil mağazası vardı eşimle gittik ama bişey alamadım güzel şeyler vardı ama çok pahalı uygun ama sağlıklı kaliteli şeyler arayışındayım bir diğer çıktığımda da lcw düşünüyorum oda çok yakın evime. Henüz avm falan gözüm kesmiyor :)

Evet canım benım ılkınde son aylarda bacagıma kramp gırıyordu hatta dogumdan sonrada arada oluyordu sonra hemen geçtı cok sukur.. verdiği iyi oldu bazen bacaklarım agrıyor ıyı gelır hepsıne:))
Bacak kramplari icin verdi bana da canim baya iyi geldi bayadir olmuyor :))

Ay maşallah ona yaaa adam olmuş bu . Gözün aydın canım çok sevindim sağlıklı olduğuna
Sagol canim büyüyor teyzesi
Maşallah oğluna çok tatlı canım kocaman olmuş sıpa
Tesekkür ederiz canım sağ olasın.
Gözün aydın canım cinsiyette kesinleşmiş galiba maşallah bi fıstık daha geliyor.

Erkek cocukta maviyi pek sevmiyorum sadece boyle acik maviyi falan onun disinda kirmizi turuncu vs. Her renk giydiririm yavruagzi falan begeneyim yeterli ama siyah biseyler mutlaka olmaliydi :)) sen aldinmi biseyler canim biraz daha iyimisin
Siyah bende cok severım hem kendıme hem kızıma:)) bende her renk gıydırıyorum kızımaaa helee yazınnnn o pembeyı cok sevıyor o ayrı ama bazen full sıyah gıydırıyorumm saçlar sarı bı başka guzel oluyor cok sevıyorum

Ben de arada hala bulanti hapi iciyorum bugün ictim mesela olur okadar bazen 1 ay icmiyorum bazen iki gun ustuste :)) civil cok pahali lcw bugun baktim ben hicbisry bulamadim magazasinda henuz tek cikmiyorsun sanirim canim ?

Sagol canim büyüyor teyzesi

Tesekkür ederiz canım sağ olasın.

Gözün aydın canım cinsiyette kesinleşmiş galiba maşallah bi fıstık daha geliyor.
Perınatolg 12haftada soyledı aslında ama ben bugunlere kadar bekledım kesın sozunu duydum rahatladım:)) tesekkur ederım

Ayyy yerim onu nasil tatli nasil guzel oluyordur kim bilir ikincinin kiz olduguda kesinlestimi bugün pembe hic benim rengim degil ama ufakliklar bayiliyor :)) zaten bir sure sonra kendi giyinecek sana izin vermeyecek bence :))

Gel sana sarılayımmmmmmm

Bunlarda bizim.bide biri isimli biri normal 2 takim 10 lu hastane cikisimiz var.duz beyaz uzun kollu bodyler var cok fazla kizim illa ablali alalim dyince verdim ona kumas boyasi ile yaz ne istiyorsan dedim canim kardesim...bir tek ablam olsun bana birsey olmaz..ablasinin prensi falan yazacakmis : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…